eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
410 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️‍ ‍ چگونه از تصویر(ذهنی) بدنِ دختر خود محافظت کنیم؟ 🔸 حفظ یک تصویر بدنی مثبت برای دختران جوانی که غالبا در تصاویر غیر واقعی زیبایی، به‌ویژه در تصاویر و متون شبکه‌های اجتماعی غرق می‌شوند به یک چالش تبدیل شده است. 📍دختران جوان ما یا تحت فشار همسالان یا باور آنچه در رسانه‌های اجتماعی می‌بینند این الگوهای زیبایی را درونی کرده و دیدگاه‌های منفی در مورد بدن خود دارند. 🔹به‌عنوان یک والد شاید این سوال پیش بیاید که آیا برای کاهش تاثیرات اجتماعی و کمک به دخترتان می‌توانید کاری انجام دهید که خودش را از درون و بیرون دوست داشته باشد؟ در این‌جا به چند استراتژی اشاره شده است: ۱. از خودتان شروع کنید. هر چه نسبت به بدن خود مثبت باشید احتمال این تصور هم در دخترتان بیشتر است. از ظاهر خود انتقاد نکنید، ما نمی‌توانیم آنچه را رسانه‌ها به فرزندان‌مان می‌آموزند کنترل کنیم؛ اما می‌توانیم تاثیرات آنها را محدود کنیم. ۲. از اظهار نظرهای اغراق‌گونه در مورد وزن یا رژیم‌های غذایی، طبی و سلامت، خودداری کنید. البته والدین موجب ایجاد اختلالات در رژیم و خورد و خوراک نمی‌شوند؛ اما عقاید و باورها در مورد عذا و وزن و سلامت می‌تواند به یک مشکل غذایی منجر شود. ۳. غذای "خوب" یا "بد" وجود ندارد. از این اصطلاحات برای غذاها استفاده نکنید، سعی کنید صحبت در مورد بدن را در خانه به حداقل برسانید و برای دیگران هم در خانه خود این را قانون کنید. اگر کسی به دلیلی مرتبط با سلامتی رژیم عذایی دارد کاهش وزن او را جشن نگیرید. در واقع رژیم غذایی و یا برخی توصیه‌های طبی، یکی از رایج‌ترین پیش‌بینی‌کننده‌های اختلالات جدید خوردن است و تفاوت در بروز اختلالات خوردن بین پسران و دختران، تا حد زیادی با میزان رژیم‌های غذایی متنوع غیر علمی، ارتباط دارد. ۴. در مورد عواقب "مقایسه" صحبت کنید. گرچه مقایسه‌کردن در طبیعت انسان است؛ اما می‌توانیم تا حدودی آن را کنترل کنیم. 🔸اغلب مقایسه‌های اجتماعی منجر به احساسات منفی می‌شود به‌خصوص وقتی شامل چیزی‌ست که کنترلی بر آن نداریم. 🔹با دخترتان در مورد عواقب "مقایسه خود با دیگران" صحبت کنید به او کمک کنید تا این عادت را پیدا کند که استاندارهای یک عملکرد را در درون خود جستجو کند (نه کاری که دیگران انجام می‌دهند) وقتی او را با کسی مقایسه می‌کنید ویژگی‌های او را برجسته کنید تا منحصر به فرد بودنش را متوجه باشد. ۵. مشغله و سرگرمی ایجاد کنید. به‌دنبال فعالیت‌های فوق برنامه، ورزش‌های سازمان یافته و عضویت در گروه‌های اجتماعی مورد علاقه‌اش باشید. این‌ها راه‌هایی برای احساس هویت و صلاحیت است. 🔹فعالیت هدفمند باعث افزایش عزت نفس می‌شود هرچه عزت نفس دخترتان بالاتر باشد او به‌جای شکل ظاهر روی زمینه‌های دیگر زندگی خود تمرکز خواهد کرد. ۶. نظرات او را در مورد شبکه‌های اجتماعی و الگوهای زیبایی به چالش بکشید. وقتی به تبلیغات تجاری، تیزرها یا شبکه‌های اجتماعی نگاه می‌کنید تصاویر را به دخترتان نشان دهید و بگویید که این تصاویر تا حد زیادی روتوش شده‌اند و نمایشی دقیق از شخص نیست. به او کمک کنید درباره آنچه تبلیغ می‌شود انتقادی بیندیشد. امیدارم این توصیه‌ها برای شما مفید باشد و چند مورد را امتحان کنید. رابطه دخترتان با بدنش ممکن است توسط دوستان و رسانه‌های اجتماعی شکل بگیرد اما او برای گفته‌های شما ارزش بیشتری قائل است، بدانید که او همواره برای راهنمایی به شما می‌نگرد. |زهره عابدینی| @ertebatmoaserdini .
21.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 خلاقیت در ارائه پیام 1️⃣ صوتِ این کلیپ توسط هوش مصنوعی و مبتنی بر صدای شهید آوینی تهیه شده است. @ertebatmoaserdini .
13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 خلاقیت در ارائه پیام 2️⃣ تاثیر ضرب آهنگ(ریتم) و هنر در گستره پژواک پیام @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚مسئولیت‌پذیری در کدام درس ، آموزش داده می‌شود؟ ابوالفضل بختیاری، دانش آموز پایه پنجم شهرستان فریدن، وقتی به عنوان کاندید شورای دانش آموزی ثبت نام می‌کند، قول می‌دهد نقاط حادثه خیز مدرسه را ترمیم کند. بعد از برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی، در تاریخ ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۲ او نفر اول شده؛ در همان روز،در قدم اول به شعارش عمل می‌کند. نقل از کانال کارگزینی آموزش و پرورش 📌آموزش مهارت برای زندگی، نیاز حیاتی همه سطوح آموزشی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشته اند: مردمان ﺳُﺴﺖ اندیشه ، ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺍﺯ دگرگونی ﻣﯽ ترسند. از آنجا که ﺩﺭ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﻣﯽ‌کنند به نوعی ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺗﺎﺯﮔﯽ و وضعیت جدید، گرفتار می شوند. ﺑﺮﺍﯼ آنان ﺑﺎﻻﺗﺮﯾﻦ ﺩﺭﺩ ، ﺩﺭﺩِ ﺩﯾﺪﮔﺎﻫﯽ ﺗﺎﺯه ﺍﺳﺖ. @ertebatmoaserdini .
📃 یک داستان کوتاه ⭕️ مردی داخل چاهی افتاد و آسیب دید و شروع به آه و ناله کرد. کشیشی او را دید و گفت : حتما گناهی انجام داده‌ای. دانشمندی عمق چاه و رطوبت خاک آن را اندازه گرفت شروع به محاسبه کرد. یک روزنامه نگار در مورد دردهایش با او مصاحبه کرد. عارفی گفت: این چاله و همچنین دردت فقط در ذهن تو هستند در واقعیت وجود ندارند. یک پزشک برای او دو قرص مسکن پایین انداخت. پرستاری کنار چاه ایستاد و با او گریه کرد. یک روانشناس پس از بررسی برای او توضیح می‌داد تا دلایلی را که پدر و مادرش او را آماده افتادن به داخل چاه کرده بودند پیدا کند ! یک مدرس انرژی مثبت او را نصیحت کرد که: خواستن توانستن است. خوش‌بینی به او گفت: ممکن بود یکی از پاهات بشکنه... رهگذری(شایدبی‌سواد) از آنجا می گذشت دست او را گرفت و او را از چاه بیرون آورد! بزرگی سراسر به گفتار نیست دو صد گفته چون نیم کردار نیست... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ چرا همیشه دیر می‌رسم؟ (۱) (+دلایل و راهکارها) آیا شما از آن دسته افرادی هستید که همیشه دیر به سر قرار می رسند؟ آیا دیگران از شما به خاطر احترام نگذاشتن به زمان قرارها و بی مسئولیتی نسبت به سروقت رسیدن انتقاد می کنند؟ اغلب ادعا می شود که پشت این رفتار، مدیریت وسازماندهی ضعیف زمان و کم توجهی به وقت (و یا حتی شخصیت) دیگران نهفته است. با این حال، اینها تنها دلایل همیشه دیر رسیدن نیستند. در واقع، دلایل مختلفی می تواند پشت دیرکردن شما باشد، از درک ضعیف از زمان تا اختلال کمبود توجه. با این همه هر دلیلی ویژگی های خاصی دارد که این رفتار مشکل ساز را توضیح می دهد. بسیاری اوقات، افرادی که دیر سر قرار می‌رسند، لزوماً چنین قصدی ندارند و نمی خواهند احساسات و ارزش های دیگران را نادیده بگیرند یا وقتشان را تلف کنند. اما دیر کردن اغلب واقعیتی است که بر زندگی آنها تأثیر می‌گذارد و آنها نمی دانند چگونه آن را کنترل کنند. ممکن است دیر سر قرار برسید، چون زمانی را که برای انجام کارها پیش از خروج از منزل نیاز دارید خوشبینانه تخمین می‌زنید، و اتفاقات پیش‌بینی نشده را در نظر نمی‌گیرید. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
⭕️ چرا همیشه دیر می‌رسم؟ (۱) (+دلایل و راهکارها) آیا شما از آن دسته افرادی هستید که همیشه دیر
⭕️ چرا همیشه دیر می‌رسم؟ (۲) (+دلایل و راهکارها) اگر معمولا تاخیر دارید، احتمالاً در مدیریت زمان، مهارت کمی دارید و یا در زمان بندی کارها، زیادی دست و دل‌باز هستید. در واقع، محرک های ذهنی و رفتاری مختلفی در پس فرآیند همیشه (یا اکثرا) دیر رسیدن نهفته است. در دانش‌های امروزی این محرک ها به تفصیل بررسی شده‌اند : ۱. مشکلات حافظه کاری شما حافظه کاری یا عملیاتی، مهارتی را تعریف می کند که به شما امکان می دهد اطلاعات را در آگاهی خود نگه دارید و دست‌کاری کنید. به عنوان مثال، شما از حافظه کاری برای انجام یک محاسبه ذهنی استفاده می کنید. با این حال، حافظه کاری می‌تواند اشباع شود، مانند رم در رایانه.(که نتیجه آن گیر ــ ـhangـ کردن دستگاه می‌شود.) این توضیح می دهد که چرا همیشه دیر می کنید. این پدیده به این دلیل رخ می دهد که افکار غیرضروری در حافظه کاری شما وجود دارد که هنگام انجام وظایف اصلی حواس شما را پرت می کند. آنها سرعت شما را کاهش می‌دهند و وقت شما را می گیرند. یکی از بهترین راهبردها برای استفاده درست از حافظه کاری، ایجاد روال است. برای فرآیندهای پیچیده‌تر، می‌توانید لیست بنویسید. به این ترتیب، یادداشت پشتیبان حافظه شما می‌شود و به آزادسازی منابع شناختی شما کمک می‌کند تا بتوانید سریع‌تر عمل کنید. افرادی که دیر از خانه بیرون می‌روند، و یا تعلل می‌کنند لزوماً چنین قصدی ندارند و نمی‌خواهند احساسات و ارزش های دیگران را نادیده بگیرند یا وقت‌شان را تلف کنند. این دیر کردن اغلب واقعیتی است که بر زندگی آنها تأثیر می گذارد و آنها نمی‌دانند چگونه آن را کنترل کنند. ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .