eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
405 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رونمایی تابلوی : امانت تجسم بازگرداندن پیکر حضرت قاسم(علیه‌السلام) اثر استاد حسن روح‌الامین کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
گفتگویی از فیلم سینمایی عمر مختار عمر مختار: ما اسیرا رو نمی‌کشیم. جنگجوی عرب: ولی اونا اگه ما رو بگیرن می‌کشن! عمر مختار: اونا معلم ما نیستن! 🎥 Lion of the Desert (1981) ❓در زندگی و به خصوص در مقابل چالش های زندگی، چه کسانی را الگوی خود قرار می دهیم؟ ✅ مقابله به مثل در رفتار و گفتار نادرستِ دیگران، انتخابی شایسته نیست. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر کسی که او را دوست دارید و یا حتی یک انسان که به شما مراجعه کرده است، با ناراحتی و اندوه نزد شما بیاید و از رنجی که به خاطر اشتباهش می‌کشد حرف بزند و نگرانی هایش را بیان کند و خود را سرزنش کند. چه واکنشی نشان‌ می‌دهید؟ به او چه می‌گوئید؟ آیا خطایش را به رخش می‌کشید؟ دائم تصویر اتفاق ناراحت کننده را برای او تکرار می‌کنید؟ پیوسته یادآوری می کنید که چنین اشتباهی مرتکب شده است؟ سرزنشش می‌کنید؟ به او بدوبیراه می‌گویید؟ یا مهربانانه او را می پذیرید؟ اشک‌هایش را پاک می‌کنید، به او دلداری می‌دهید، سعی می کنید موقعیت او را درک کنید، و به او می‌گویید که هر کسی ممکن است اشتباه کند، مهم بازگشت و اراده برای جبران است؟ و هر کاری که از دستتان بر بیاید برایش انجام می‌دهید تا حالش خوب شود و لبخند بزند. پس چه می‌شود که وقتی خودمان از اشتباهی رنج می‌بریم به‌جای تکرار افکار ناراحت کننده، سرزنش و بدگوئی به خود، با خود مهربانی نمی‌کنیم؟ خود را دلداری نمی‌دهیم؟ عذر خود را نمی‌پذیریم و مهربانانه با خود راهی نمی اندیشیم تا مرهمی بر زخم پیش آمده بگذاریم و راهی برای جبران فراهم کنیم؟ چه کسی به شما از خودتان نزدیکتر است؟ چرا به خود حق اشتباه کردن نمی دهید؟ اگر شما برای اصلاح و ساختن خود برنامه نداشته‌باشید و مراقبت نکنید، انتظار دارید چه کسی دوست‌تان داشته باشد و حواسش به شما باشد؟ ما دوبار زندگی نمی کنیم، قدر لحظه های خود را بدانیم و با مهربانی برای خودسازی و بهتر شدن برنامه داشته باشیم. گاهی ما خود را نمی‌بخشیم در حالی که خطای مان در حد معصیت خدا نیست... اما خدای مهربان ما، توبه‌پذیر است و از بسیاری معاصی به شرط توبه واقعی می گذرد... نسبت ما در اخلاق الهی چه می شود؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
20.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روضه حضرت علی اصغر در مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت رهبر عزیز مان، از نذری که به نام حضرت علی‌اصغر (ع) گره خورد و به منظومه‌ای ماندگار انجامید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۸) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ ۱۰) به ج
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۹) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ ۱۱) به خود و دیگران یادآور شویم که احساس بد ماندگار و دائمی نیست.(۱) ذهن پس از بحران و ناملایمات، می‌خواهد بفهمد "چرا این اتفاق افتاد؟" و "چه کنم از این شرایط عبور کنم؟" اما پاسخ این سوال‌ها فوری به‌دست نمی‌آید. در عین حال پرسش اول نوعی نگاه به گذشته دارد و منتهی به بازنگری اتفاقات می‌شود و معمولا همراه با سرزنش و احساس پشیمانی می‌شود. در مورد پرسش دوم هم نه به سادگی و نه با سرعت و فوری به دست نمی‌آید. از این رو ذهن بارها و بارها افکار دردناک را مرور می‌کند و این همان غرق شدن ذهنیِ منفی است. "غرق شدن در افکار" یا "بیش‌فکری" به وضعیتی اشاره دارد که فرد در افکار و احساسات خود غرق می‌شود، به خصوص افکار منفی یا نگرانی‌های مربوط به گذشته و آینده، که می‌تواند منجر به اضطراب، استرس و حتی افسردگی شود. ✳️ «هیچ بحرانی دائمی نیست. سختی‌ها هم تاریخ انقضا دارند.» توجه داشته باشیم که مغز انسان برای بقا طراحی شده، نه برای پیش‌بینی شرایط خوب پیوسته. ذهن ما در شرایط بحران، تمایل دارد فکر کند که "همه‌چیز برای همیشه همین‌طور می‌ماند". اما تحقیقات روان‌شناسی شناختی نشان می‌دهد که مغز در برآورد مدت اثر هیجانات، اغراق می‌کند. 📌 دانشمندان به این می‌گویند: خطای پیش‌بینی هیجانی ( affective forecasting error) یعنی: شما فکر می‌کنید همیشه ناراحت خواهید بود، ولی واقعیت این‌طور نیست. یک قدم موثر برای نجات: نام‌گذاری احساسات است.(چهار پست پیشین) ادامه دارد... به لطف خداوند همه باهم هستیم. بخش‌های پیشین این موضوع اول دوم سوم چهارم پنجم ششم هفتم هشتم نهم دهم یازدهم دوازدهم سیزدهم چهاردهم پانزدهم شانزدهم هفدهم هیجدهم کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .