eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
405 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 شما چه عادت‌هایی دارید؟ 🔹تا حالا به این فکر کردید که همین عادت‌های کوچک و روزمره‌تون آینده‌تون رو شکل می‌دهند؟ این عادت‌ها قرار است شما را به اون کسی که می‌خواهید تبدیل کنند، یا دارند شما را از آن مسیر دور می‌کنند؟ 🔸دستاوردهای بزرگ همیشه نتیجه نبوغ یا شانس نیستند، بلکه بیشتر از عادت‌هایی که براساس تداوم و تکرار شکل گرفته اند به وجود می‌آیند. در واقع کارهای کوچکی که هر روز انجام می‌دهیم به مرور و در نهایت آینده ما را می سازند. برای مثال اگر ما عادت داریم هر روز مطالعه کنیم و مطالب جدیدی یاد بگیرم، احتمالاً تبدیل به فردی با دانش و به‌روزی می‌شیم. اگر عادت ورزش داریم، فرد سالمی خواهیم بود. اما اگر عادت داشته باشیم فقط غر بزنیم، احتمالاً در آینده فردی خواهیم شد که بیشتر به منفی نگری و بدبینی گرایش دارد. 🔸بنابراین توجه داشته باشیم که چه عادت‌هایی می‌سازیم و چه عادت‌هایی رو باید کنار بگذاریم. ❓شما چه عادت‌های روزانه خوبی دارید؟ چه عادت‌هایی را در نظر دارید که برای خود اضافه کنید؟ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
💢 شما چه عادت‌هایی دارید؟ 🔹تا حالا به این فکر کردید که همین عادت‌های کوچک و روزمره‌تون آینده‌تون رو
💎 اثر مثبت کارهای کوچک روزانه ... کارهای کوچک به مرور زمان می‌توانند به نتایج شگفت‌انگیزی منجر شوند؛ این پدیده با مفاهیمی همچون “اثر مرکب” (The Compound Effect) شناخته می‌شود. اصل اثر مرکب به این نکته اشاره دارد که موفقیت‌های بزرگ در نتیجه اعمال روزانه و کوچکی حاصل می‌شوند که با گذشت زمان روی هم انباشته می‌شوند. 🔹به عبارت دیگر، اعمال کوچک و منظم، زمانی که به طور مستمر انجام شوند، تأثیرات تصاعدی و پایداری به همراه خواهند داشت. دارن هاردی در کتاب خود به نام “اثر مرکب” توضیح می‌دهد که موفقیت‌های بزرگ، معمولاً نتیجه تغییرات ناگهانی یا اقدامات شدید نیستند؛ بلکه محصول تصمیمات و عادات کوچک و روزانه‌ای هستند که به طور مستمر در طول زمان انجام می‌شوند. به عنوان مثال، اگر فردی هر روز فقط ۱۰ دقیقه مطالعه کند، این عمل کوچک در طول یک سال به ده‌ها ساعت مطالعه منجر می‌شود که می‌تواند به افزایش چشمگیر دانش و مهارت‌های فرد کمک کند. ▫️ این اصل در روانشناسی به عنوان “اثر زنجیره‌ای” یا “اثر دومینو” نیز شناخته می‌شود که بر اساس آن، هر کار کوچک می‌تواند به ایجاد انرژی و انگیزه برای انجام کارهای بعدی منجر شود. وقتی فردی به‌صورت مداوم دستاوردهای کوچک را تجربه کند، اعتماد به نفس و انگیزه او برای ادامه مسیر افزایش می‌یابد. ❇️ به طور خلاصه، کارهای کوچک روزانه در طول زمان نه تنها به عادات مثبت تبدیل می‌شوند؛ بلکه به نتایج بزرگ، چشمگیر و پایدار نیز ختم می‌شوند. 🌸 امام امیر المؤمنین علیه السلام فرمودند: قَليلٌ تَدُومُ عَلَيهِ خَيرٌ مِن كَثيرٍ مَملُولٍ اندكى كه بر آن مداومت كنى، بهتر است تا کار بسيارى كه از آن به ستوه آيى . نهج البلاغه کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖چند سطر از یک کتاب عناد و لجاجت خالی از هوش، سفاهتی است که به جهل و حماقت پیوند خورده و شدت آن را چند برابر می‌کند. معمولاً هنگامی که فاجعه‌ای شخصی و یا عمومی بر سرمان آوار می‌شود، اگر در ویرانه‌ها و جزئیات مانده از آن آوار به خوبی جست‌وجو کنیم، ساختار و استخوان‌بندیِ آن فاجعه هرچه که باشد، در خواهیم یافت که بنای آن فاجعه کورکورانه توسط شخصی میان‌مایه و خیره‌سر ساخته شده که به آن‌چه انجام می‌دهد ایمان داشته و خود را می‌ستاید. ▫️دنیا پر است از این افراد خیره‌سر و حقیر که سرنوشت و زندگی انسان‌های دیگر را نابود می‌کنند؛ اما خود را مشیت الهی می‌دانند. 📚 آخرین روز یک محکوم به مرگ ✍️ ویکتور هوگو کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
◼️ برخورد امیرکبیر با “شاعر چاپلوس” و زبان و رفتار برخی آدم‌ها در چرخش های روزگار میرزا حبیب الله شیرازی متخلص به قاآنی از شاعران بزرگ دربار فتحعلی‌شاه و دربار محمدشاه با لقب «حسان‌العجم» و اوایل سلطنت ناصرالدین شاه بود. او شاید اولین شاعر ایرانی است که به زبان فرانسه تسلط داشت و در ریاضیات، کلام، حکمت و منطق نیز استادی مسلم به شمار می‌رفت. (با سواد و صاحب نظر بود.) ۱۶۳ سال پیش از این او چکامه بلند و غرّایی در مدح و ثنای امیر کبیر سروده و در وصف امیر، او را جانشین وزیر ظالم قبلی یعنی حاج میرزا آقاسی نامیده بود: «به جای ظالمی شقی، نشسته عالمی تقی که مؤمنان متقی‌ کنند افتخارها.» ولی برخلاف مخدومان سابق، امیرکبیر که نه خریدار الفاظ پرطمطراق و تهی از معنی بود و نه معتاد به تملّق‌گویی‌های خادمان، چنان‌ برآشفت که در جا مستمری وی را قطع کرد و گفت: تو که تا دیروز مدح میرزا آقاسی می گفتی و امروز که او نیست ، ظالم شقی اش می خوانی و این بار مدح من می گویی! او حاجی میرزا آقاسی را پیشتر “قلب‌ گیتی”، “انسان کامل‌” و “خواجه دو جهان‌” خوانده بود! در پی قطع مقرری شاعر متملق ، اعتضاد السلطنه وساطت کرد تا بلکه امیر کبیر او را ببخشد. امیرکبیر نیز از دیگر تخصص های قاآنی جویا شد و وقتی دانست که او به زبان فرانسه تسلط دارد، برقراری حقوق قاآنی را مشروط به ترجمه کتابی در زمینه فلاحت (کشاورزی) از زبان فرانسه به زبان فارسی کرد. تاریخ گواهی می دهد قاآنی ، پس از مغضوب و معزول شدن‌ امیر کبیر در اشعارش از او به “خصم خانگی‌”و «اهرمن خو و بد گوهر» یاد کرد!! کانال مدیران ایران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 | سپاه برای نسل جوان جذاب است؛ 👈 از شهید سلیمانی تا شهید حججی و شهید ابراهیم‌هادی 🗓 دوم اردیبهشت، سالروز تاسیس سپاه پاسداران به فرمان امام خمینی(ره) 💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 عالم لبنانی الاصل و از افتخارات ایران ما بهاء الدین محمد عاملی مشهور به شیخ بهایی از دانشمندان بنام عهد شاه عباس صفوی است. وی در سال ۹۵۳ هجری قمری در بعلبک لبنان متولد شد. او دانشمندی ذوالفنون و متبحر در علوم مختلف بود. این عالم بزرگوار علاوه بر عمق دانش متنوع، فردی خلاق، نوآور و کارافرینی نمونه بود. شیخ بهایی کیست؟ غزلی از ایشان: همه روز روزه بودن، همه شب نماز کردن همه ساله حج نمودن، سفر حجاز کردن ز مدینه تا به کعبه ، سر و پا برهنه رفتن دو لب از برای لبیّک ، به وظیفه باز کردن به مساجد و معابد ، همه اعتکاف جستن ز ملاهی و مناهی ، همه احتراز کردن شب جمعه ها نخفتن، به خدای راز گفتن ز وجود بی نیازش، طلب نیاز کردن بخدا که هیچ کس را، ثمر آنقدر نباشد که به روی نا امیدی ، در بسته باز کردن کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاایهاالرئوف... دل شکستۀ ما را کس التفات ندارد مگر شما که پناه دل شکسته مایی ـــــــــــــــــــــــــــــــ به غم بگوی که این خسته در پناه من است... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
وقتی با کسی به هر سببی مخالف هستید و یا از او ناراحت و یا دلخورید، ذهن شما از مشاهده محاسن او صرف نظر می‌کند. وقتی کینه و هر نوع تعارضی با کسی داشتید، بیشتر مراقب درک واقعیت باشید. بیشتر از خود بپرسید آیا این همان واقعیت است یا برداشت من؟ در غیر این صورت با خیالات خود مشغول شده و به سادگی فرصت‌های زیادی را از دست خواهید داد... به خاطر داشته باشید که از بازی‌های ذهن (با رویکردی نفسانی و خودپسندانه)، تزیین و خوش نمایاندن تحریف‌ها و بدبینی‌های خویش است. مراقب باشیم.... هنر به چشم عداوت بزرگتر عیب است گل است سعدی و در چشم دشمنان خار است شعر: جناب سعدی @ertebatmoaserdini .