eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
405 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
نوشته‌اند: ◾️بعضی آدم ها را هیچ‌وقت در زندگیت از دست نده: -کسایی که صادقانه به حرف هات گوش می‌دهند.(انگار کاری ندارند به جز توجه به تو...) -کسایی که هر وقت باهاشون حرف می‌زنی قضاوتت نمی‌کنن. -کسایی که بین همه کارها و گرفتاری‌هاشون سعی می‌کنند بی‌درنگ جوابت رو بدن. -کسایی که برای کمک خواستن فقط کافیه یک پیام بهشون بدی. -کسایی که وقتی فکر می‌کردی هیچ کسی رو نداری کنارت بودن. -کسایی که همه کاری کردن تا تو حالت خوب باشه، آرام باشی و لبخند به لبات بیاد. -کسایی که در تنهایی‌هات درکت کردند و حمایتت کردند. -کسایی که تلاششون رو کردن تا تو راه رو اشتباه نری. -کسایی که با حضورشان به قدری حال خوب پیدا می کنی، که گاهی شک می‌کنی... -کسایی که آنقدر امن هستند که تو هر طور باشی، می پذیرند و احترام می‌گذارند. -کسایی که بدون توقع، به قدری گرما می‌بخشند که ممکنه شک کنی شاید منفعتی دارند که تو نمی‌دونی... حتی اگر با آنها به اندازه کافی خوب نباشی، باز هم گرما می‌بخشند... ___________ 📌قدرشون رو بدونید هم کمیابند و هم پژمرده شدن‌شان و رفتن‌شون را کسی نمی‌بیند... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔘 یک خاطره، یک درس... دوستی داشتیم که در مهمانی، پلوی غذایش را خالی می خورد، و گوشت و مرغ و کباب و یا گاهی ته‌چین و ته‌دیگ آن را می گذاشت آخر کار. می گفت: می خواهم خوشمزگی‌اش بماند زیر زبانم... بسیاری اوقات هم پلو را که می‌خورد سیر می‌شد، گوشت و مرغ و همان خوشمزگی‌های غذا می‌ماند گوشه‌ی بشقابش، و گاهی هم بدون اشتها و با بی‌میلی آنها را صرف می‌کرد. نه از خوردن آن پلو لذت می برد، نه دیگر اشتها و ولعی برای خوردن قسمت خوشمزه داشت. 🔸 زندگی هم همین‌جوری ست. گاهی شرایط ناملایم زندگی را تحمل می کنیم، و توجه به لحظه های خوبش را می‌گذاریم برای بعد! برای روزی که مشکلات تمام شود! 🔹 ما معمولا زندگی در لحظه را بلد نیستیم... از این رو خوشی ها را حواله می‌کنیم برای فرداها، برای روزی که قرار است دیگر ناملایمات و مشکلات نباشد؛ غافل از اینکه زندگی، دست و پنجه نرم کردن با همین مشکلات است. 🔸 یک روزی به خودمان می‌آییم، می‌بینیم یک عمر در حال خوردن پلوی خالی زندگی‌مان بوده‌ایم و گوشت و مرغ لحظه‌ها، دست نخورده مانده گوشه‌ی بشقاب باقی مانده‌است. دیگر نه حالی هست، نه میل و حوصله‌ایی… @ertebatmoaserdini .
سعدیا از روی تحقیق این سخن نشنیده‌ای هر نشیبی را فراز و هر فرازی را نشیب شعر: سعدی روز و روزگارتان خوش باد @ertebatmoaserdini .
نوشته‌اند: اين كه بدانى در راه درستى هستى يک چيز است، و اين كه فكر كنى راه درست فقط همين است، يک چيز ديگر...! ما هرگز نمى‌توانيم درباره‌ى "زندگى ديگران" قضاوت كنيم، هركس رنج‌ها و چشم پوشى‌هاى خودش را دارد... @ertebatmoaserdini .
هر وقت روز بدي را تجربه می‌كنيد و انگار تمام اتفاق‌هاي آن روزتان برخلاف ميل شماست اين را فراموش نكنيد كه هيچ‌كس به شما وعده نداده است كه زندگي شما بدون مشكل خواهد بود! بدون روزهاي سخت، شما هيچ‌وقت قدر روزهای خوب رو نمی‌دونيد! يك نفس عميق بكشيد، و به خود بگوييد اين فقط يك روز بد است، نه يك زندگي بد!!!!! يادتان بماند كه، "مردم همان‌قدر شاد هستند كه ذهن‌شان را به سمت شادی می‌كشانند" @ertebatmoaserdini .
▫️خشمی که اگر تجربه و ابرازش نکنیم، بیمار می‌شویم. خشم، هیجانی است که بسیاری از ما نمی‌دانیم با آن چه کنیم. خیلی از ما حتّی نمی‌توانیم آن را چنان که هست تجربه کنیم. گاهی خشم را به صورتِ اضطراب تجربه می‌کنیم؛ یعنی قاعدتاً باید خشمگین باشیم امّا آنچه ما را درگیر می‌کند، احساسِ درمانده‌کننده و گُنگِ اضطراب است. گاهی خشم را به صورت ترس تجربه می‌کنیم؛ گویی خشمگین شده‌ایم و کاری کرده‌ایم و حالا کسی قرار است ما را تنبیه کند و از آن می‌ترسیم. ما آن خشم را تجربه نمی‌کنیم و تنها ترسش به سراغمان می‌آید و خودمان را دور می‌کنیم. خیلی وقت‌ها هم خشم را به صورتِ احساس گناه تجربه می‌کنیم. جابجایی خشم با احساس گناه دلایل مختلفی دارد. بسیاری از ما آموخته‌ایم که خشم بد است و خشمگین شدن، ما را تبدیل به آدم بدی می‌کند. برای همین در موقعیت خشم، احساس شرم و گناه به سراغمان می‌آید. گاهی خشمگین شدن را به طور کلی بد نمی‌دانیم امّا خشم به کسانی را آنقدر بد می‌دانیم که به جایش خودمان را متهم می‌کنیم. گاهی هم خشمگین می‌شویم اما آنقدر نمی‌توانیم ابرازش کنیم که خودمان را سرزنش می‌کنیم و ناتوانیمان در کاری کردن برای آن باعث احساس گناهمان می‌شود. این روزها ممکن است درگیر عواطف مختلفِ ناخوشایندی به جای خشم بشویم. اما باید بدانیم که مسئله اصلی خشم است؛ خشمی واقعی که حق داریم و حتی باید تجربه‌اش کنیم. این روزها نباید از خشمگین شدن بترسیم، باید در مورد آن حرف بزنیم و باید راهی برای ابراز آن پیدا کنیم تا بیمار نشویم. محمود مقدسی @ertebatmoaserdini .
⭕️ برای تامل من راه رفتن را از یک سنگ آموختم، دویدن را از کرم خاکی و پرواز را از یک درخت. بادها از رفتن به من چیزی نگفتند، زیرا آنقدر در حرکت بودند که رفتن را نمی‌شناختند! پلنگان، دویدن را یادم ندادند زیرا آنقدر دویده بودند که دویدن را از یاد برده بودند! پرندگان نیز پرواز را به من نیاموختند زیرا چنان غرق در پرواز خود بودند که آن را به فراموشی سپرده بودند! اما سنگی که درد سکون را کشیده بود، رفتن را می‌شناخت و کرمی که در اشتیاق دویدن سوخته بود، دویدن را می‌فهمید و درختی که پاهایش در گل بود، از پرواز بسیار می‌دانست! آنها از حسرت به درد رسیده بودند و از درد به اشتیاق و از اشتیاق به معرفت... عرفان نظر آهاری @ertebatmoaserdini .
چیزی به نام «تغییر بدون درد» و «رشد بدون ناراحتی» وجود ندارد. @ertebatmoaserdini .
📄 کودکان به دنبال یافتن راه حل مسائل هستند، یا مشغول بازیگوشی و سرخوشی؟ گاهی ما بزرگترها از کارهای کودکان به هنگام بازی، عصبانی می‌شویم.(مثلاً وقتی آن‌ها را در حال دعواکردن و دادزدن و خرابکاری و خودخواهی و بی‌اعتنایی و بی‌حوصلگی و ناآرامی می‌بینیم) و به سادگی فراموش می‌کنیم که آن‌ها به سختی می‌کوشند تا دقیقاً همان چیزهایی را فراگیرند و سرمشق قرار دهند که ما نیز به عنوان راه‌حل‌های خودمان در زندگی پیدا کرده‌ایم. در واقع، کارکرد مغز انسان برای به خاطر سپردن امور نیست، بلکه برای حل مشکلات به شکلی مطلوب است. از این‌رو، کودکان نیز مدام به دنبال چالش‌های جدیدند تا بتواند به رشد و تکامل برسند. حال اگر فرصت‌های گوناگونی پیدا کنند که خودشان وقت و انرژی بگذارند و در کار مهمی سهیم باشند و مسئولیت بپذیرند، برایشان بسیار مفید است. کودکان فقط بدین‌گونه می‌توانند مزایای نظم‌داشتن و لذت با هم خلق‌کردن را تجربه کنند. کتاب فرزندپروری نوین @ertebatmoaserdini