eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
407 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
ارتباط موثر
میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. کانال ارتباط موثر @e
⭕️میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد.(۲) گفته‌اند: «اگر از کسی انتظاری نداشته باشید، هرگز ناامید نخواهید شد.» توقع عبارت است از باور راسخ به اینکه چیزی همان طور که فرد تصور می‌کند اتفاق می‌افتد. این بینش هم برای رویدادها و هم برای افراد به یک اندازه صدق می کند. به این معنا که انسانها نسبت به آینده خود و همچنین روابط خود با دیگران و یا اتفاقات اجتماعی و سیاسی، انتظاراتی را ایجاد می کنند و همواره منتظرند که آن اتفاقات به همان شکل رخ دهند. در حالی که بسیاری اوقات علل و عوامل متنوع دیگری هم در روند اتفاقات دخالت دارند و نادیده گرفته شده‌اند. 🔸همه ما هنگام فکر کردن به آینده به میزان خاصی از امنیت نیاز داریم. امیدواری به اینکه اتفاقات خاصی آنطور که انتظار داریم رخ دهند به ما امنیت، آرامش و رفاه می بخشد . همین اتفاق در مورد روابط عاطفی ما نیز می افتد. مثلا ما بدیهی می دانیم که شرکای ما، خانواده و دوستان ما در هر نیازی از ما حمایت خواهند کرد زیرا یک پیوند اجتماعی مبتنی بر اعتماد وجود دارد؛ اما احتمالات مختلفی می تواند مانع از شکل گیری این حمایت در هنگام نیاز شود. می‌توان پیش بینی کرد با انتظار حمایت اطرافیان(به خصوص در چالش‌های سخت) و تکرار فکر در این زمینه، اگر با همان حد از حمایت مورد انتظار مواجه نشویم احساس غربت و تنهایی زیادی خواهیم داشتو در فرآیندهای تصمیم‌گیری ما نیز همین اتفاق می‌افتد. تحقیقات و پژوهش های دانشگاه ترنتو در زمینه انتظارات و توقعات انسان‌ها نشان می‌دهد که چگونه انتظارات در بسیاری از تصمیمات روزانه ما واسطه می شوند و اهداف مطلوب را دورتر از آنچه بتوانیم مستقر می‌کنند و باز هم... ❇️ اینکه بیاموزیم چگونه آنها را مدیریت و کنترل کنیم، واقع بین بودن و از بین بردن هر گونه خیال پردازی جادویی و غیرمنطقی، برای داشتن یک زندگی آرام و سلامت روان بهتر ضروری است. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تصویر یک کارگر خسته که گوشه خیابان نشسته است. ترجمه متن نوشته شده پشت پیراهنش: به هرحال زندگی آنقدر هم سخت نیست... انسان ها به میزان امید و اعتماد شان به خداوند، ایستادگی می‌کنند و آسودگی خاطر دارند، نه مقدار دارایی‌های مادی و علمی و موقعیت و .... روز کارگر، روز بزرگداشت تلاش و تولید و توکل بر همه این عزیزان مبارک باد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز معلم، روز قدردانی از دانایی، عشق و ایثار 🔹 تولید شده در اداره فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 هیچ عبادتی بالاتر از معلّمی نیست 🆔 @almazaheri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️آشتی با خود...! نوشته اند: دوران مدرسه، یک همکلاسی‌ داشتیم که به شکل ترحم‌برانگیزی ناآروم بود. هر حرفی رو توهین به خودش تصور می‌کرد، مدام بُراق بود به بقیه که مبادا بهش زور بگن، مبادا حقش رو بخورن، طرز نشستن و راه رفتنش شبیه جانور ترسیده‌‌ی کوچیکی شده بود که هر لحظه ممکنه شکار بشه. ناایمن، هراسان، سنگر گرفته. ➖یک روز معلم ادبیات‌مون بهش گفت: حمید! خودت با خودت درگیری؟ حمید گفت: نه! معلم‌‌مون گفت: با خودت آشتی باش. ✔️ این جمله توی گوش من زنگ زد. معلم‌ نگفت با بقیه صلح کن، مدارا کن، نجنگ، دشمنی نکن. نگفت با بقیه آشتی باش. گفت با خودت آشتی باش. بعد از اون من توی جمع‌ها دقت کردم به آدم‌ها. به آدم‌های آشتی با خود. آشتی با خودها رها و راحتند. زیاد می‌خندند، راحت می‌خندند، نگاهشان دودو نمی‌زند، لب‌هاشون از خشم نمی‌لرزه، نه سپر برداشتن و نه اسلحه کشیدن، احساس تحت‌نظر بودن ندارند، گوش تیز نمی‌کنند برای شنیدن حرف‌های پشت سر، چشم بُراق نمی‌کنند، احساس خفت ندارند، احساس بزرگی و غرور کاذب هم ندارند. نه به فرش افتادند، و نه به توهم عرش چسبیده، شکار کسی نیستند، شکارچی کسی هم نیستند. 🌿 آشتی با خود واقعا یک نعمته، و اولین ابزار برای رسیدن به آرامش. آشتی با خود، اولین قدم در آشتی با دنیاست، راهی برای رسیدن به تعادل و رها شدن از نق‌زدن‌ها. آدم‌های قهر با خود، تمام انرژی‌شون رو صرف توجیه قهرهاشون می‌کنند. صرفِ دلیل‌آوری برای حقانیت خود در دشمنی و کینه، صرفِ صیقل‌ دادن لبه‌های تیز و خشن روح خود. حالا با خود فکر کنیم، با خود قهریم یا آشتی؟ تا دیر نشده از بند درگیری با خود رها باشیم، و رها کنیم … @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
⭕️میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد.(۲) گفته‌اند: «اگر
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۳) 🔹 کلیدهای برای مدیریت انتظارات و ناامید نشدن : ۱. ایده های غیرمنطقی را در ذهن تان غیرفعال کنید. آلبرت الیس ، خالق درمان عاطفی منطقی، نشان می‌دهد که چگونه ایده های غیرمنطقی باعث ناراحتی ما می‌شود. بسیاری از این سوگیری‌های ذهنی ناشی از انتظارات غیرواقعی است که هرگونه تلاش برای داشتن حال خوب و شادی را خراب می‌کند. بنابراین، لازم است از آن الگوهای فکری آگاه شویم که معمولا باعث ناامیدی دائمی ما می شوند. فهرستی از الگوهای ذهنی غیرمنطقی: مردم همیشه باید مرا درک کنند. زندگی باید همیشه عادلانه باشد. من باید مورد پسند و تایید همه باشم. من باید همه چیز را درست انجام دهم. من باید به هر چیزی که می خواهم برسم. اطرافیان من همیشه باید با من موافق باشند. اگر من از آنها(اطرافیان) بخواهم می توانند تغییر کنند. وقتی خوشحال خواهم شد که به آنچه می خواهم برسم. اگر به اندازه کافی تلاش کنم، هر آنچه می خواهم اتفاق می افتد. افرادی که به آنها اهمیت می‌دهم باید همیشه آنطور که من از آنها انتظار دارم رفتار کنند. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با اندکی دقت متوجه می‌شویم که الگوهای ذهنی بالا دارای نوعی بلندپروازی و توقع بی‌جا است. با چنین الگوهایی زمینه افکار آزار دهنده و سرزنش‌های درونی را فراهم نکنیم... ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
🔷 زودتر از امام به رکوع نرو..‌. مرحوم آیت الله حائری شیرازی: در جلسه‌ای یکی از آدم‌های بسیار مخلص، وقتی می‌خواست مشکلات را بگوید، نود و نه درصد سخنانش سخن از نارسایی ها، کمبودها و کم کاری‌ها بود. گفتم: آقا! این رهبر را که گذاشته‌اند، شماست. لااقل، همان رفتاری که با امام جماعتتان می‌کنید، با او هم بکنید. یک نفر وقتی به عنوان به نماز می‌ایستد، با او چه رفتاری می‌کنید؟ زودتر از او به رکوع نمی‌روید. وقتی هم به رکوع رفت، معطل نمی‌شوید و خودتان را به او می‌رسانید. زودتر هم سر از رکوع بر نمی دارید. این رهبر یعنی امام؛ یعنی حداقل امام جماعت. رفتار و گفتارش را جلویت بگذار و نگاه کن. نود و نه درصد آن، «می‌توانید» است، «می‌شود» است، «شدنی» است، «قوت قلب» است، «روحیه‌دادن» است، «جرأت دادن» و «جسارت دادن» است. گاهی هم یک اشاره می‌کند و اخطاری می دهد. آن وقت شما عکس این را انجام می‌دهید. گفتم: در مؤسسه رازی برای اینکه بتوانند پادزهر درست کنند و سرم‌سازی کنند، مارها را تربیت می‌کنند و زهرشان را می‌گیرند. ماری را جلوی من آوردند و زهرش را به من نشان دادند. شاید کمتر از یک گرم بود. گفتند: این زهر برای کشتن هشتاد نفر کافی است...!! 🔻 آیۀ یأس خواندن، مثل زهرمار است. یک قطره‌اش برای اینکه چهل نفر را از بین ببرد کافی است. کانال دفتر نشر آثار معظم له کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini