eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
408 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟨 آیا ما استدلال می‌کنیم؟ آیا ما استدلال می‌کنیم؟ یعنی آیا هنگامی که می‌خواهیم کسی را قانع کنیم، برای ادعاهایمان دلیل می‌آوریم؟ استدلال کردن را کجا آموزش دیده‌ایم؟ چقدر در این زمینه تمرین کرده‌ایم؟ استدلال نوعی مهارت است نه دانش صرف. بنابراین، نیاز به تمرین دارد. آنچه ما و فرزندان‌مان در نظام آموزشی بیشتر تمرین می‌کنیم، مشتق و انتگرال است یا استدلال؟ از خود بپرسیم آخرین باری که یک استدلال اخلاقی نوشتیم و استدلالمان مورد نقد و بررسی خود و دیگران قرار گرفت، چه زمانی بود؟ ولی آیا استدلال کردن کمکی به بهبود اوضاع می‌کند؟ پاسخ ناامیدکننده این است که اکثراً خیر. بعید می‌دانم کسی صرفاً با گوش دادن به استدلال قانع شود و نظرش به یک‌باره تغییر کند؛ بخصوص وقتی قرار است درباره موضوعات مناقشه‌آمیز مهم و حیثیتی مانند باورهای مخاطبان استدلال کنیم. پس اگر واقعاً این‌گونه است، چرا باید با مخالفان خود بحث و گفت‌وگو کنیم؟ به یک دلیل ساده: چون به‌نظر می‌رسد فعلاً جایگزین بهتری جز گفت‌وگوی مستدل نداریم. چون فقط دو راه برای فیصله بخشیدن به مناقشه وجود دارد: گفت‌وگو کردن و زور.این کتاب تلاشی برای تمرین استدلال و رشد عقلانیت است، کتابی با تمرین‌های متعدد و ملموس برای کسانی که می‌خواهند معقول‌تر باشند. امیدوارم که انتشار این کتاب فرصتی را برای اندیشیدن به استدلال و تمرین استدلال کردن فراهم آورد. 📚کتاب کار استدلال/ از مقدمه‌ی: دكتر اكبر سلطانی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
شمیمی از نامه امام رئوف علیه السلام به جناب عبدالعظیم حسنی خطاب به شیعیان. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
🤳 مشاهده پیام(سین کردن) و جواب ندادن، نشانه چیست؟(۱) از مخاطبان نزدیک ( مانند اعضای خانواده و دوستان و اطرافیان) تا مخاطبان رسمی و دور(مثل استاد و یا یک مقام اداری و ...) وقتی پیام شما را می بینند و پاسخی نمی دهند، چه حسی به شما دست می دهد؟ براي شخصی که با او رودربايستی داريد در پيام رسانی اينترنتی، پيام گذاشته‌ايد و از او درخواستی کرده‌ايد؛ بعد از گذشت چند ساعت در حالی که پيام‌تان را ديده است، هنوز پاسخی نگرفته‌ايد. یا سین کرده و جواب نداده! لحظات عجیبی است؛ نمی‌دانید که طرف مقابل قصد نادیده گرفتن و اهمیت ندادن به شما را داشته، یا دلخوری و کدورتی وجود دارد، یا اصلاً دستش بند بوده و یا درخواست شما بد بوده است. قبلاً، هرچند اینترنت در تمام جنبه‌های زندگی آدم ها سایه داشت، اما به مرور این زندان عجیب اطلاعات پراکنده ما را بیشتر به خود وابسته می‌کند، به نظر می‌رسد این هیولای تار عنکبوتی ترسناک تصمیم گرفته است که تمام زندگی انسان را ببلعد. تمام گپ و گفت های کاری، آموزشی، دوستانه و حتی خانوادگی که رو در رو فقط یک ربع طول می‌کشیدند(با گرمی و تاثیر بیشتر)، حالا سلاحی شده‌اند در دست هیولای اینترنت تا فرد مجبور باشد برای کوچک‌ترین هماهنگی با همکارانش، شاگردان و یا دوستانش همیشه آنلاین بماند و در عمل آن یک ربع ساعت‌ها کش پیدا می‌کند. دوره های آموزشی، کتاب و فیلم و فرهنگ و خبر و...، همه و همه در دست اینترنت گروگان هستند. حتی زندانی درون قصر هم زندانی است چه آن زندان ۱۲ متر باشد، چه چند میلیون کیلومتر…!! هرگاه آدمي حس کند به زور در جایی محصور است، درونش غم و خشم می‌جوشد. شما از پشت اینترنت هرگز نمی‌توانید چشمان سرخ و خسته یا انبوه مدارک و کاغذ‌های روی میزکار طرف مقابل را ببینید... نمی توانید سردی، بی‌حوصلگی، یا اضطراب و عجله را متوجه شوید؛ پس منبع بزرگی از اطلاعات ارتباطی از دست رفته‌اند، که باید کمبود آنها را در ذهن داشته باشیم. ✅ اینجا است که سین کردن پیام و جواب ندادن را شاید بهتر می‌شود درک کرد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤳 مشاهده پیام(سین کردن) و جواب ندادن، نشانه چیست؟(۲) در قسمت قبل بیان شد: نمی توانید سردی، بی‌حوصلگی، یا اضطراب و عجله را متوجه شوید؛ پس منبع بزرگی از اطلاعات ارتباطی از دست رفته‌اند، که باید آنها را در ذهن داشته باشیم. همیشه درباره مهارت نه گفتن شنیده‌ایم. اینکه بتوانیم به درخواست یا توقع دیگران نه بگوییم. اگرچه هنوز برای خیلی از ما نه گفتن سخت است؛ اما برای اکثریت ما ” نه شنیدن” خیلی سخت‌تر است. اصلاً دلیلش اهمیتی ندارد، بله طرف، حوصله ما را ندارد، کار دارد، جوابی ندارد، هر چه که باشد: او این حق را دارد که پیام ما را ببینند و پاسخ ندهد! خیلی حرف سختی است؛ برای همه ما هم برخی از مواقع واقعاً سخت است؛ اما یک واقعیت است. البته که بعد از نه شنیدن یا بعد از نادیده گرفته شدن (مانند وقتی که کسی پیام ما را می‌بیند و پاسخ نمی‌دهد) ممکن است افکار و احساسات واقعاً بد و ناخوشايندی تجربه کنیم و این طبیعی است؛ اما باید تلاش کنیم تا ظرفیت مواجهه با این احساسات تلخ که برای ما دردناک هستند را پیدا کنیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مولای مهربان من... مگو که بی خِردَم هیچکس نمی‌خَردم کرامت تو به بالای دست می‌برَدم اگر جدا کنی از خود مرا کم از صفرم اگر کنار تو باشم فزون تر از عددم کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤳 مشاهده پیام(سین کردن) و جواب ندادن، نشانه چیست؟(۳) 🔸سخنی با آنها که مي ­خواهند قاطع باشند: خیالتان از بابت سین کردن و جواب ندادن راحت! اگر کسی از شما گلایه کرد یا شما را سرد نامید، به این دلیل که پیامش را دیده و جواب نداده اید؛ ناراحت نشوید. اولین وظیفه شما این است که از خودتان محافظت کنید و سپس علت را توضیح دهید. در چنین مواقعی، با صبوری و خوش خلقی به طرف مقابل بگویید که امکان پاسخ سریع یا گفت وگو را ندارید و برای پاسخ دادن به او زمانی در آینده را تعیین کنید. لازم نیست ساعت ها از شب بیدار بمانید تا لطیفه‌های متنی یا صوتی و تصویری دیگران را بخوانید و شما هرگز قراردادی ندارید که پیام دیگران را در هر ساعت از شبانه روز ببینید و سریعاً پاسخ دهید ( اگر قرارداد دارید که خب به قرارتون عمل کنيد). زمانی که برنامه کاری شما فشرده است، می‌توانید در قسمت بیوگرافی وضعیتان اعلام کنید که فقط به تماس‌ها و پیام های اضطراری پاسخ می‌دهید و اگر کسی گفت و گو را کشدار کرده است، سعی کنید مهربان و قاطع اعلام کنید که کار دارید یا الان نمی‌توانید صحبت کنید و گفت وگو را ترک کنید. پس از بابت سین کردن و جواب ندادنِ پیامِ افراد خیالتان راحت باشد و این دغدغه را برای خود دور بریزید که باید بعد از سین کردن پیام حتما جواب دهید. منبع: کلینیک روان پویشی آگاه کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
akhlagh -4297 - 1404-01-27-p2.pdf
حجم: 199.9K
💠 متن 🔹 تاریخ: 1404/01/27 👈 انسان، امین‌الله است؛ آبروی مؤمن، امانت الهی است؛ همان‌طور که دیگری حق ندارد هتک حیثیت کند، خود او نیز حق ندارد آبرویش را ببرد؛ این آبروی شما برای شما نیست! لذا فرد حق ندارد هر حرفی بزند، هر جایی برود، هر غذایی بخورد، هر لباسی بپوشد. حفظ عزت، وظیفه دینی ما در همه عرصه‌هاست مؤمن حتی در گفتگو با بیگانه نیز عزت خود را حفظ می‌کند. 🌐 https://esra.ir 📲 @daftar_ayatollah_javadi_amoli