eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
409 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
@ertebatmoaserdiniمقابله با کینه و کدورت 7.mp3
زمان: حجم: 1.11M
❓کدورت و کینه به وجود آمده نسبت به دیگران را چگونه برطرف کنیم؟(۱۰) با فردی از اطرافیان مورد اعتماد، کدورت خود را در میان بگذارید و از بازخورد و پاسخ آنها استفاده کنید. این مطلب ادامه دارد... @ertebatmoaserdini .
حاجت همیشه پیش کریمان بود روا @ertebatmoaserdini
📃 تکنیک‌هایی برای جلوگیری از رفتار پرخاشگرانه در هيچ شرايطي توهین نکنید. 🔻برای اینکه عصبانیت تان را بدون سرزنش و توهین به طرف مقابل به زبان بیاورید از کلمه «من» استفاده کنید. ☑️ به جای اینکه بگویید: تو اعصاب من رو داغون می کنی! تو عذابم میدهی! درکم نمی کنی! تو نمی فهمی! تو همه چیز را تحمیل می کنی و ☑️ بگویید: من عصبانی هستم! حال من خوب نیست! من نمی‌توانم این تصمیم را قبول کنم! برای من سخت است با این مساله کنار بیایم. 🔻در این صورت آتش جنگ را شعله ور نکرده‌اید و بدون تخریب و سرزنش طرف مقابل حرف خودتان و حتی حرف آخر را زده‌اید. بخوانيد و همرسانی بفرماييد... 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشته‌اند: به خودت بیا... لیاقت تو بیشتر از این هاست که توقف کنی و خودت را برای افرادی که تو را بی‌بهانه قضاوت می کنند توضیح دهی. این‌ها اگر قرار بود بفهمند که قضاوت نمی کردند. هیچ کس به اندازهٔ خودت به مسائل و دغدغه‌هایت اشراف ندارد، این تو هستی که باید درست را از نادرست تشخیص بدهی و گام برداری منطق هم همین را می‌گوید؛این که در زندگی هرکسی، تصمیم گیرنده و قاضی، خودش است و خدایش، نه مردم. قضاوتت که کردند، خودت را به نشنیدن بزن و با بی‌خیالی تمام، راهت را ادامه بده،کاری که تمام انسان‌های موفق تاریخ کرده اند. 👤نرگس صرافیان طوفان @ertebatmoaserdini .
در ازدحام دنیا، اگر انسانی را یافتید که شما را می‌فهمید، می‌پذیرفت، و قضاوت نمی‌کرد، رهایش نکنید. آن‌ها که ما را نمی‌فهمند، بی‌شمارند … @ertebatmoaserdini .
وقتی با کسی به هر سببی مخالف هستید و یا از او ناراحت و یا دلخورید، ذهن شما از مشاهده محاسن او صرف نظر می‌کند. وقتی کینه و هر نوع تعارضی با کسی داشتید، بیشتر مراقب درک واقعیت باشید. بیشتر از خود بپرسید آیا این همان واقعیت است یا برداشت من؟ در غیر این صورت با خیالات خود مشغول شده و به سادگی فرصت‌های زیادی را از دست خواهید داد... به خاطر داشته باشید که از بازی‌های ذهن (با رویکردی نفسانی و خودپسندانه)، تزیین و خوش نمایاندن تحریف‌ها و بدبینی‌های خویش است. مراقب باشیم.... هنر به چشم عداوت بزرگتر عیب است گل است سعدی و در چشم دشمنان خار است شعر: جناب سعدی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️همیشه باید خوشحال و خوش‌بین باشیم؟ فارغ از اینکه به نظر می‌رسد خوش‌بینی و شادی پیوسته و دائمی امکان پذیر نباشد؛ قطعاً لازم نیست که انسان همواره شاد و خوش‌بین باشد؛ اما در هر صورت خوش‌بینی و شادکامی حالتی مفید است. صرف نظر از محیطی که در آن پرورش یافته‌اید، تمایلات یا اطرافیانتان، و حتی اتفاقاتی که تجربه می‌کنید؛ می‌توانید خوش‌بینی را انتخاب کنید. بدون اینکه ناملایمات و تلخی‌ها را نادیده بگیرید. 🔹 خودتان را آموزش دهید که به رغم واقعیت‌های تلخ، به همه چیز دیدگاهی خوش‌بینانه داشته باشید. به این صورت که تلخی‌ها را بپذیرید؛ اما تلخ کام و ناامیدی را کنار بگذارید. واقعیت زندگی شما مبتنی بر دیدگاهی است که انتخاب می‌کنید و ممکن است به اندازۀ «واقعیت» زندگی هر کس دیگر دارای امتیازات و خوبی‌های خاص خود باشد.کافی است داشته های خود را نادیده نگیرید و یا کاستی‌های و مشکلات را بزرگ‌نمائی نکنید. 🔸 وقتی شما می‌خواهید درستی هر اندیشه‌ای را که در ذهن باور دارید، ثابت کنید. یا هنگامی که قصد دارید بر دیگران تاثیرگذار باشید. زمانی که به دنبال برقراری ارتباط بهتری با دیگران هستید و بسیاری موقعیت های مهم زندگی داشتن ‌دیدگاه مثبت و خوش‌بینانه به احتمال زیاد شما را به تمام یا بخشی از هدف‌تان می‌رساند، در حالی که دیدگاه منفی و بدبینی، شما را به هیچ جایی نخواهد رساند. @ertebatmoaserdini .
872K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 برای تامل ابتدا به تصاویر بالا توجه کنید در نگاه اول می‌توانید تشخیص بدهید؟ 🔶 سعی کنید همیشه از فاصله خیلی نزدیک به مشکلات و ناملایمات، نگاه نکنید. چون: ۱. مشکلات خیلی بزرگ دیده می‌شوند. ۲. جزئیات آنها باعث گمراهی می‌شود. ۳.ببینده ناخواسته دچار خطا و تحریف ذهنی می‌شود. چند قدم به عقب بروید، در نمای بازتر مسئله و پیرامون آن را به درستی ببینید این مهم ترین قسمت حل مسئله است... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا