eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
407 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
حجة الاسلام والمسلمین مخدوم01_sokhanrani_makhdom_14040410.mp3
زمان: حجم: 39.28M
سرویم و ایستاده جان می سپاریم سخنرانی شب ششم محرم هیئت روضة الزهراء با موضوع: عوامل کاهش عزت نفس؛ شناخت و ایستادگی نسبت به باورها و ارزش‌ها کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجة الاسلام والمسلمین مخدوم01_sokhanrani_makhdom_14040411.mp3
زمان: حجم: 37.78M
سرویم و ایستاده جان می سپاریم سخنرانی شب هفتم محرم هیئت روضة الزهراء با موضوع: عزت نفس در اخلاق و مسئولیت اجتماعی در مکتب حسینی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجة الاسلام والمسلمین مخدوم01_sokhanrani_makhdom_14040412.mp3
زمان: حجم: 37.66M
سرویم و ایستاده جان می سپاریم سخنرانی شب هشتم محرم هیئت روضة الزهراء با موضوع: نمود و جلوه عزت در برابر دشمنان، در مکتب حسینی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆 دعای خواندنی در لحظه‌های سخت 🌱 زیر سایه لطف امام رضا(ع) زمزمه می‌کنیم این دعا را: 🤲 ای کسی که مرا راهنمایی کرده‌ای و قلبم را برای تصدیق خودت ... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini 🇮🇷 (ع) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۲۲) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ ۱۲) موفق
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۲۳) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ ۱۳) کمک خواستن نشانه ضعف نیست؛ نشانه بلوغ است. در بحران‌های اجتماعی و فشارهای روانی، گاهی دچار این توهم می‌شویم که «باید خودم به‌تنهایی از پس همه‌چیز برایم». اما واقعیت این است که کمک خواستن کاری معقول و از نشانه‌های بلوغ روانی است. (بلوغ روانی: دانستن اینکه چه زمانی، از چه کسی و چگونه کمک بخواهیم.) ✅ کمک‌خواهی یعنی: اولا تشخیص واقعی محدودیت‌های خود. ثانیا پذیرش اینکه انسان، یک موجود اجتماعی است. ثالثا استفاده هوشمندانه از سرمایه انسانی و حمایت‌های عاطفی که در اطراف خود داریم. 🧠 پژوهش‌ها نشان داده‌اند یکی از مؤلفه‌های کلیدی تاب‌آوری (resilience) در بحران‌ها، توانایی کمک‌خواهی از دیگران و داشتن روابط حمایتی است. یافته‌های پژوهشی فوق تأکید دارند که افرادی که از حمایت اجتماعی برخوردارند یا در شرایط سخت، از سرمایه های انسانی پیرامون خود کمک می‌طلبند، کمتر دچار افسردگی، اضطراب یا اختلال استرس پس از سانحه می‌شوند. البته افرادی که در بحران‌ها از کمک حرفه‌ای یا کمک جمعی بهره می‌برند، سریع‌تر به تعادل روانی بازمی‌گردند و کمتر دچار فرسودگی می‌شوند. 👥 گاهی یک مشورت کوتاه، یک گفت‌وگو با یک دوست امین یا مراجعه به مشاور متخصص، از فروپاشی ذهنی جلوگیری می‌کند. 📌 به خاطر داشته باشیم در جامعه‌ای که کمک‌خواهی، ضعف(و یا حتی ننگ) تلقی می‌شود، دردها پنهان و بحران‌ها عمیق‌تر می‌شوند. فرهنگ سازی الگویی که در آن گفتن «نیاز به کمک دارم» نشانه شجاعت و خودآگاهی باشد، یک ضرورت اجتماعی است. ادامه دارد... به لطف خداوند همه باهم هستیم. بخش‌های پیشین این موضوع اول دوم سوم چهارم پنجم ششم هفتم هشتم نهم دهم یازدهم دوازدهم سیزدهم چهاردهم پانزدهم شانزدهم هفدهم هیجدهم نوزدهم بیستم بیست و یکم بیست و دوم کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌐 داستان‌هایی که ذهن ما تولید می‌کند... به عنوان کسی که قصه‌گوست و با قصه سر و کار دارد می‌خواهم رازی را به شما بگویم. نوجوان که بودم مجموعه داستانی می‌خواندم به نام نبرد با شیاطین، نوشته‌ی دارن شان. خلاصه‌ی داستان اینطور بود که شیاطینی در جهان دیگری وجود داشتند که گاهی به واسطه‌ی پنجره‌های کوچکی که میان جهان ما و آنها ساخته می‌شد می‌توانستند به جهان ما هجوم بیاورند و انسان‌ها را قلع و قمع کنند. اما این پنجره‌ها چطور ساخته می‌شدند؟ به دست آدم‌ها! گاهی آدمی خیانتکار می‌توانست با آیین‌های خاصی پلی میان دو جهان بسازد؛ آدمی که وعده و وعید‌های شیاطین را باور می‌کرد. قصه هم، چنین مکانیزمی دارد. قصه در یک جهان خیالی زیست می‌کند اما می‌تواند وحشیانه به جهان ما بریزد، قلع و قمع کند و یا بهبود ببخشد. اما قصه‌ها اعتبارشان را از کجا می‌گیرند؟ آن پنجره‌ی کوچکی که قصه را به جهان واقع می‌آورد را چه کسی می‌سازد؟ کسی که باورشان کند! قصه اعتبارش را از مخاطبی می‌گیرد که نمی‌تواند جهان واقع و خیال را تمیز دهد. از کسی که اعتباری بیش از قصه بودن برایش قائل شود! گاهی خیلی ساده اتفاق می‌افتد؛ مثل همان‌وقتی که فیلم کازابلانکا را می‌بینی و پس از پایانش دلت می‌خواهد به سبک هامفری بوگارت یک سیگار دود کنی! گاهی هم چنان پیچیده می‌شود که چندین نسل یک قوم برای قصه‌شان قربانی می‌دهند، خون می‌ریزند یا جشن می‌گیرند. قصه به خودی خودش توانایی ویرانگری یا سازندگی ندارد. مانند ویروس‌ها برای حیاتش به کالبدی نیاز دارد. کالبدی که آن را به جهان واقع بیاورد. به گمان من بحران همانجایی رخ می‌دهد که کسانی به قصه‌ای اعتباری بالاتر از قصه‌های دیگر بدهند و نگذارند دیگر قصه‌ها در جهان پرسه بزنند؛ خواه قصه، قصه‌ی ملی‌گرایی باشد، خواه قصه‌ای مذهبی! فاشیسم باشد یا بودایی که در میانمار قتل‌عام می‌کند. باور به بازار آزاد باشد یا اقتصاد دولتی! همین که کسی قصه‌ای را بیش از قصه‌های دیگر بپذیرد و آن را امر مطلق تجسم کند، پنجره‌‌ی شیطانی باز می‌شود و شیاطین هجوم می‌آورند. خاصه اگر آن شخص یا اشخاص از قدرت قهریه برخورددار باشند. به گمان من اگر این ساز و کار را ندانیم، تنها از قصه‌ای به قصه‌ای دیگر سقوط می‌کنیم و ممکن است یادمان برود که قصه‌ها هرگز از خودشان کالبدی نداشته‌اند! 📝دکتر سهیل سرگلزایی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📌در رویدادهای مختلف زندگی مراقب داستان سرایی ذهن خود باشیم، گاهی ناخواسته ما را به پرتگاه افکار ویرانگر(نسبت به خودمان یا دیگران) سوق می‌دهد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
آمد برون ز خیمه‌ی غربت، قفس به دست آزاد کرد چلچله‌ای را که مانده‌بود شعر: استاد محمدعلی مجاهدی کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .