eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
408 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤳 مشاهده پیام(سین کردن) و جواب ندادن، نشانه چیست؟(۳) 🔸سخنی با آنها که مي ­خواهند قاطع باشند: خیالتان از بابت سین کردن و جواب ندادن راحت! اگر کسی از شما گلایه کرد یا شما را سرد نامید، به این دلیل که پیامش را دیده و جواب نداده اید؛ ناراحت نشوید. اولین وظیفه شما این است که از خودتان محافظت کنید و سپس علت را توضیح دهید. در چنین مواقعی، با صبوری و خوش خلقی به طرف مقابل بگویید که امکان پاسخ سریع یا گفت وگو را ندارید و برای پاسخ دادن به او زمانی در آینده را تعیین کنید. لازم نیست ساعت ها از شب بیدار بمانید تا لطیفه‌های متنی یا صوتی و تصویری دیگران را بخوانید و شما هرگز قراردادی ندارید که پیام دیگران را در هر ساعت از شبانه روز ببینید و سریعاً پاسخ دهید ( اگر قرارداد دارید که خب به قرارتون عمل کنيد). زمانی که برنامه کاری شما فشرده است، می‌توانید در قسمت بیوگرافی وضعیتان اعلام کنید که فقط به تماس‌ها و پیام های اضطراری پاسخ می‌دهید و اگر کسی گفت و گو را کشدار کرده است، سعی کنید مهربان و قاطع اعلام کنید که کار دارید یا الان نمی‌توانید صحبت کنید و گفت وگو را ترک کنید. پس از بابت سین کردن و جواب ندادنِ پیامِ افراد خیالتان راحت باشد و این دغدغه را برای خود دور بریزید که باید بعد از سین کردن پیام حتما جواب دهید. منبع: کلینیک روان پویشی آگاه کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
akhlagh -4297 - 1404-01-27-p2.pdf
حجم: 199.9K
💠 متن 🔹 تاریخ: 1404/01/27 👈 انسان، امین‌الله است؛ آبروی مؤمن، امانت الهی است؛ همان‌طور که دیگری حق ندارد هتک حیثیت کند، خود او نیز حق ندارد آبرویش را ببرد؛ این آبروی شما برای شما نیست! لذا فرد حق ندارد هر حرفی بزند، هر جایی برود، هر غذایی بخورد، هر لباسی بپوشد. حفظ عزت، وظیفه دینی ما در همه عرصه‌هاست مؤمن حتی در گفتگو با بیگانه نیز عزت خود را حفظ می‌کند. 🌐 https://esra.ir 📲 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📚معرفی کتاب «اقتصاد رفتاری» اثر ادوارد کارترایت 🔹کتاب «اقتصاد رفتاری» نوشته ادوارد کارترایت، متنی بنیادی است که به حوزه پویا و به‌سرعت در‌حال تحول اقتصاد رفتاری می‌پردازد. کارترایت به‌عنوان یک متخصص در اقتصاد، کاوش عمیقی از چگونگی تأثیر عوامل روانی و سوگیری‌های شناختی بر تصمیم‌گیری اقتصادی ارائه می‌دهد. 🔸کتاب با ایجاد تمایز روشن بین اقتصاد سنتی و اقتصاد رفتاری آغاز می‌شود. در اقتصاد سنتی، فرض می‌کند که افراد بازیگرانی منطقی هستند که برای به‌ حداکثر‌ رساندن مطلوبیت خود تصمیم می‌گیرند. در‌مقابل، اقتصاد رفتاری این مفهوم را با ترکیب بینش‌های روان‌شناسی به چالش می‌کشد و تأکید می‌کند که انسان‌ها اغلب غیرمنطقی هستند و تحت‌تاثیر بی‌شماری از سوگیری‌های شناختی، احساسات و عوامل اجتماعی قرار می‌گیرند. یکی از نقاط قوت اصلی «اقتصاد رفتاری»، رویکرد ساختارمند آن برای ارائه مفاهیم پیچیده است. نویسنده به‌طور سیستماتیک نظریه‌ها و اصول کلیدی را معرفی می‌کند و آنها را برای خوانندگان با سطوح مختلف دانش قبلی در دسترس قرار می‌دهد. 🔹این کتاب موضوعات اساسی مانند نظریه چشم‌انداز، ضرر‌گریزی، حسابداری ذهنی‌ و عقلانیت محدود را پوشش می‌دهد. هر مفهوم را توضیح داده، با شواهد تجربی و مثال‌های واقعی نشان می‌دهد چگونه این نظریه‌ها در رفتار اقتصادی روزمره ظاهر می‌شوند، پشتیبانی می‌شود. برخورد کارترایت با نظریه چشم‌انداز به‌ویژه قابل‌توجه است. نظریه چشم‌انداز که توسط دانیل کانمن و آموس تورسکی توسعه داده شد، سنگ‌بنای اقتصاد رفتاری است که: چگونگی انتخاب افراد را در موقعیت‌هایی که شامل ریسک و عدم‌اطمینان است، توصیف می‌کند. برخلاف نظریه مطلوبیت مورد انتظار سنتی، نظریه چشم‌انداز این واقعیت را توضیح می‌دهد که افراد سود و زیان را متفاوت ارزیابی می‌کنند، که منجر به تصمیم‌گیری‌هایی می‌شود که از رفتار کاملا منطقی منحرف می‌شوند. 🔹بخش قابل‌توجهی از «اقتصاد رفتاری» به کاربرد بینش‌های رفتاری در خط‌مشی عمومی اختصاص دارد، حوزه‌ای که به‌عنوان سیاست عمومی رفتاری شناخته می‌شود. 🔹هدف اصلی کارترایت از نگارش کتاب «اقتصاد رفتاری» پرداختن هم‌زمان به دو موضوع جذابیت و اهمیت اقتصادی رفتاری است. با خواندن این اثر درخواهیدیافت که نتایج علم اقتصاد رفتاری تا چه حد مسحور کننده‌است و کاربرد آن چقدر برای فهم دنیای پیرامون ما ضروری است. 🔹در خاتمه، «اقتصاد رفتاری» با آمیختن دقت نظری با کاربردهای عملی، درک دقیقی از نحوه شکل‌گیری سوگیری‌های شناختی و اکتشافی به فرآیندهای تصمیم‌گیری ارائه می‌دهد. از این رو این کتاب منبع ارزشمندی برای هرکسی است که علاقه‌مند به تعامل بین روانشناسی و اقتصاد است و به‌ویژه برای کسانی که به‌دنبال استفاده از بینش رفتاری در سیاست‌گذاری، استراتژی تجاری و تصمیم‌گیری روزمره هستند مفید است. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾نعمتی تکرار نشدنی... پس با هر ناآرامی امید به خدا را از دست نده... مگر نه اینکه ما زنده‌ایم تا امیدوار‌ باشیم حتی در اوجِ ناامیدی... یادمان باشد که امروز و این صبح و این هفته و ماه و سال، دیگر تکرار نخواهد شد. پس این نعمت های بی تکرار خداوند را قدر بدانیم و به شایستگی بهره‌برداری کنیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 شما چه عادت‌هایی دارید؟ 🔹تا حالا به این فکر کردید که همین عادت‌های کوچک و روزمره‌تون آینده‌تون رو شکل می‌دهند؟ این عادت‌ها قرار است شما را به اون کسی که می‌خواهید تبدیل کنند، یا دارند شما را از آن مسیر دور می‌کنند؟ 🔸دستاوردهای بزرگ همیشه نتیجه نبوغ یا شانس نیستند، بلکه بیشتر از عادت‌هایی که براساس تداوم و تکرار شکل گرفته اند به وجود می‌آیند. در واقع کارهای کوچکی که هر روز انجام می‌دهیم به مرور و در نهایت آینده ما را می سازند. برای مثال اگر ما عادت داریم هر روز مطالعه کنیم و مطالب جدیدی یاد بگیرم، احتمالاً تبدیل به فردی با دانش و به‌روزی می‌شیم. اگر عادت ورزش داریم، فرد سالمی خواهیم بود. اما اگر عادت داشته باشیم فقط غر بزنیم، احتمالاً در آینده فردی خواهیم شد که بیشتر به منفی نگری و بدبینی گرایش دارد. 🔸بنابراین توجه داشته باشیم که چه عادت‌هایی می‌سازیم و چه عادت‌هایی رو باید کنار بگذاریم. ❓شما چه عادت‌های روزانه خوبی دارید؟ چه عادت‌هایی را در نظر دارید که برای خود اضافه کنید؟ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
💢 شما چه عادت‌هایی دارید؟ 🔹تا حالا به این فکر کردید که همین عادت‌های کوچک و روزمره‌تون آینده‌تون رو
💎 اثر مثبت کارهای کوچک روزانه ... کارهای کوچک به مرور زمان می‌توانند به نتایج شگفت‌انگیزی منجر شوند؛ این پدیده با مفاهیمی همچون “اثر مرکب” (The Compound Effect) شناخته می‌شود. اصل اثر مرکب به این نکته اشاره دارد که موفقیت‌های بزرگ در نتیجه اعمال روزانه و کوچکی حاصل می‌شوند که با گذشت زمان روی هم انباشته می‌شوند. 🔹به عبارت دیگر، اعمال کوچک و منظم، زمانی که به طور مستمر انجام شوند، تأثیرات تصاعدی و پایداری به همراه خواهند داشت. دارن هاردی در کتاب خود به نام “اثر مرکب” توضیح می‌دهد که موفقیت‌های بزرگ، معمولاً نتیجه تغییرات ناگهانی یا اقدامات شدید نیستند؛ بلکه محصول تصمیمات و عادات کوچک و روزانه‌ای هستند که به طور مستمر در طول زمان انجام می‌شوند. به عنوان مثال، اگر فردی هر روز فقط ۱۰ دقیقه مطالعه کند، این عمل کوچک در طول یک سال به ده‌ها ساعت مطالعه منجر می‌شود که می‌تواند به افزایش چشمگیر دانش و مهارت‌های فرد کمک کند. ▫️ این اصل در روانشناسی به عنوان “اثر زنجیره‌ای” یا “اثر دومینو” نیز شناخته می‌شود که بر اساس آن، هر کار کوچک می‌تواند به ایجاد انرژی و انگیزه برای انجام کارهای بعدی منجر شود. وقتی فردی به‌صورت مداوم دستاوردهای کوچک را تجربه کند، اعتماد به نفس و انگیزه او برای ادامه مسیر افزایش می‌یابد. ❇️ به طور خلاصه، کارهای کوچک روزانه در طول زمان نه تنها به عادات مثبت تبدیل می‌شوند؛ بلکه به نتایج بزرگ، چشمگیر و پایدار نیز ختم می‌شوند. 🌸 امام امیر المؤمنین علیه السلام فرمودند: قَليلٌ تَدُومُ عَلَيهِ خَيرٌ مِن كَثيرٍ مَملُولٍ اندكى كه بر آن مداومت كنى، بهتر است تا کار بسيارى كه از آن به ستوه آيى . نهج البلاغه کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا