eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
408 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
3️⃣ چرا نوجوانان ریسک را بیشتر از بزرگسالان دوست دارند؟ سوم) ناحیه دیگری از مغز، قشر جلوی مغز جانبی
4️⃣چرا نوجوانان ریسک را بیشتر از بزرگسالان دوست دارند؟ اگر صحبت در مورد خطرات رفتارهای پرخطر به اندازه‌ای که والدین دوست دارند در پیشگیری از آنها مؤثر نباشد، والدین چه کاری می‌توانند انجام دهند؟ چندین رویکرد وجود دارد که والدین می توانند برای مدیریت مؤثرتر روابط همسالان نوجوانان از آنها استفاده کنند (مونتس، 2004؛ 2008؛ استاینبرگ، 2010). در اینجا چهار راه برای کاهش خطر والدین وجود دارد: ۱. برای نوجوانان جوان‌تر، والدین ممکن است محیطی را طراحی کنند تا فعالیت‌های ایمن را که بر نیاز نوجوانان جوان به جستجوی احساسات متمرکز است، ارائه دهند (مونتس، 2004؛ 2008). به عنوان مثال، فعالیت های خارج از منزل با نظارت بزرگسالان با همسالان، مانند ورزش صخره نوردی، می تواند زمینه خوبی برای ایجاد هیجان و روابط اجتماعی مورد نیاز برای نوجوانان جوان فراهم کند. ۲. نظارت بر تعامل نوجوانان با همسالان و ارائه قوانینی برای تعامل با همسالان می تواند فرصت رفتارهای پرخطر را محدود کند (مونتس، 2002؛ 2004؛ 2008؛ استینبرگ، 2010). ۳. والدین نیز باید با آگاهی از قوانین مرتبط با فرزندان خود در اجتماع ، مراقب حفظ حریم قانون باشند. مثلا با شناخت قوانین رانندگی برای نوآموزان جوان، از رانندگی فراقانونی آنان جلوگیری کنند. ۴. برای نوجوانان بزرگتر، والدین می توانند با آنان در مورد همسالان مشورت کنند. مشاوره می‌تواند بر توانایی رو به رشد نوجوانان برای خودتنظیمی ایجاد کند و آنها را تشویق کند تا راهبردهایی را برای پیمایش موقعیت‌های همسالان که در آن فعالیت مخاطره آمیز ممکن است رخ دهد، شناسایی و توسعه دهند (مونتس، 2004؛ 2008). پایان مطلب نقل از مجله روان بنه کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
47.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 پیچش مو... روایتی ساده از یک موضوع پیچیده! پیرامون "پوشش اجباری" کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وقتی هفده ساله بود، گرفتار یک بیماری سخت شد. یک شب شنید که پزشکان به والدینش ‌گفتند: پسرتان امشب را به صبح نخواهد رساند! «اریکسون» صدای گریه‌ی مادرش را شنید. با خود اندیشید: کسی چه می‌داند، شاید اگر من امشب را به صبح برسانم، مادرم این قدر رنج نکشد. و تصمیم گرفت تا سپیده‌ی صبح نخوابد. او با طلوع خورشید فریاد برآورد: آهای مادر! من هنوز زنده‌ام! او تصمیم گرفت همواره سعی کند یک شب دیگر را به صبح برساند و موفق شد. این داستان واقعی است و متعلق است به روانشناس معروف میلتون اریکسون. اما داستان دشوار زندگی وی ادامه دارد. با چند بیماری و فلج (در دوره ای طولانی فقط پلکش را می توانست تکان دهد)، تصمیم گرفت و ایستاد وی علاوه بر به دست آوردن سلامتی جسمی، یافته های علمی ماندگاری دارد. او بیش از۲۲هزار شب (۶۰ سال) بعد از آن شب که قرار بود بمیرد زندگی کرد! چرا که تصمیم گرفت فقط یک شب دیگر زنده بماند و طلوع آفتاب را ببیند. نتیجه: ۱) امیدواری و استقامت ، مهمترین سلاح انسانی است ۲) برای رسیدن به هر موفقیتی گام های تدریجی کوچک، لازم است، منتظر اتفاقات خارق العاده و یک شبه نباشید. ۳) به تصمیمات و انگیزه های خود به حد کافی توجه کنید.(مهارت تصمیم گیری) ۴) انتظار برای دیدن طلوع صبح، با امید و تلاش تحقق می یابد و نه خمودگی و ناامیدی ۵) به جای تمرکز بر افکار منفی و پریشان، به جنبه های مثبت و امیدبخش توجه کنید.(مهارت توجه و تمرکز) @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️ابوذر شدن با یک برخورد رسول الله صلی الله علیه و آله ✍🏻 عین‌صاد رسول از همين پيرمردهاى بى‌فرهنگ كه ما نگاهشان نمى‌كنيم و حتّى اگر پدرهايمان باشند تحمل‌شان نمى‌كنيم، رسول از همين‌ها كه در كنار آفتاب لميده‌اند و تا غروب شكار مگس مى‌كنند، رسول از همين‌ها، آن هم در يك برخورد نه در چند سال و با كلاس‌هاى رنگارنگ، ابوذر ها و سلمان‌ ها را بيرون كشيد. 📚 کتاب انتظار / مرحوم استاد صفائی حائری| ص ۵۸ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ تمرین مهربانی موجب حال خوب ... پيامبر رحمت صلى الله عليه و آله : إنّ اللّه َ رَحيمٌ يُحِبُّ الرَّحيمَ، يَضَعُ رحمَتَهُ على كُلِّ رحيمٍ . خداوند مهربان است و مهربان را دوست دارد و مهر خود را براى هر مهر ورزى نهاده است . ( كنز العمّال : ۱۰۳۸۱ ) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نوشته‌اند: استفن پست، استادیار علوم انسانی در دانشگاه استونی بروک، داستانی در باره مادرش گفته است. در دوران کودکی استفن، هر وقت مادرش ناراحتی او را می‌دید، به او می‌گفت: " استفن، ناراحت به نظر می‌رسی. چرا نمی‌روی بیرون و به کسی کمک نمی‌کنی؟" گفته مادر استفن بارها مورد آزمایش قرار گرفته است و ما دانشمندان به این نتیجه رسیده‌ایم که عملی مهربانانه، بیش از هر تمرین دیگری، موجب افزایش آنی میزان بهباشی(حال خوب) می‌شود. تمرین ما می‌تواند این باشد: فکر کنیم و ببینیم فردا کدام کار مهربانانه و کاملا غیرمنتظره‌ای را می‌توانیم انجام دهیم؟ و بعد انجامش دهیم. سپس دقت کنیم و ببینیم خلقمان چه تغییری می‌کند. کتاب از شادکامی تا بالندگی/ مارتین سلیگمن/ص۴۷ کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در یک تحقیق فعالیت های مغز در موقعیت‌های مختلف زندگی مقایسه شده و نشان می‌دهد که کیفیت تحریک مغز چقدر وابسته به نوع تجربه است. ۱.هنگام تماشای تیک‌تاک vs. تماشای غروب آفتاب: تماشای تیک‌تاک فقط دوپامین (احساس لذت زودگذر) ترشح می‌کند، اما غروب آفتاب باعث ترشح همزمان دوپامین، اکسی‌توسین، سروتونین، و سایر نوروترنسمیترهای مفید می‌شود؛ تجربه‌ای عمیق‌تر و آرامش‌بخش‌تر. ۲.خرید آنلاین vs. خرید برای دوست: خرید آنلاین دوپامین و کمی سروتونین ترشح می‌کند که لحظه‌ای لذت دارد. ولی خرید برای دیگران منجر به ترشح چند هورمون شادی از جمله اکسی‌توسین (هورمون پیوند و همدلی) و مواد افیونی طبیعی بدن می‌شود، پس حس رضایت و ارتباط بیشتری ایجاد می‌کند. ۳.پیمایش در اینستاگرام vs. پیاده‌روی در پارک: پیمایش در شبکه‌های اجتماعی عمدتاً دوپامین ترشح می‌کند، درحالی‌که قدم زدن در طبیعت باعث ترشح چندین ماده شادی‌آور به‌صورت همزمان می‌شود که برای سلامت روان بسیار مفیدتر است. ۴.پیام به دوست vs. معاشرت حضوری: ارسال پیام ممکن است فقط کمی دوپامین و اکسی‌توسین ترشح کند، ولی تعامل چهره‌به‌چهره با دوستان، علاوه‌بر این‌ها باعث فعال شدن سیستم‌های عصبی عمیق‌تر می‌شود که شادی پایدارتر و پیوند عاطفی قوی‌تری به همراه دارد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .