eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
405 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️مقصریابی نه، یافتن راه حل آری ▪️ دکتر حسین تهرانی، محقق ارشد شرکت تویوتا داستان‌های مدیریتی (رمز و راز [اصول ساده] کار گروهی در ژاپن) 🔸همین چند وقت پیش بود که زحمات دوساله گروهی که در آن کار می‌کردم بر باد هوا رفت و خودرو و تمام تجهیزات پیشرفته آن، با بیش از دو سال کدنویسی و تست، به یکباره از کار افتاد و کسی نمی‌دانست که دقیقا چه اتفاقی افتاده و هیچکس نمی‌توانست دلیل قانع کننده‌ای برای آن پیدا کند. به طور خودکار اولین فکری که از ذهن من گذشت این بود که مقصر از کار افتادن سیستم کیست؟ سیستم و خودرو بسیار خوب و دقیق عمل می‌کرد و مشکلی نداشت و پس باید کسی در جایی خراب کاری انجام داده باشد!! 💡در این میان برخورد مدیران پروژه بسیار جالب و آموزنده بود. در جلسات متعددی که بلافاصله تشکیل شد، اصلا صحبتی از سرزنش و پیدا کردن فرد مقصر و خاطی نبود و تنها صحبت از این بود که به چه دلیل این مشکل به وجود آمده است. در حالی‌که من همچنان بر وجود یک مقصر و خطاکار تاکید داشتم، سایر اعضای گروه بر یافتن مشکل اصلی تمرکز داشتند و سعی می‌کردند که پای کسی را به عنوان خطاکار به میان نیاورند و صحبت‌ها در جلسات به حاشیه نرود. 📄پس از انجام تست‌ها و بررسی‌های مختلف ، سرانجام به مشکل اصلی پی بردیم که از تصور ما خارج بود و به پیچیدگی زیاد سیستم برمی‌گشت (به قولی به عقل جن هم نمی‌رسید!!) ❇️ بر همین اساس در حال نوشتن چند حق اختراع خوب و اساسی هستیم. من از ذهنیت اولیه خودم بسیار شرمنده شدم که بدون تفکر لازم و با هیجان بسیار (کلا هوش و عمل هیجانی ما ایرانیها بسیار بالا است)، تنها به دنبال مقصر بودم، در حالی‌که مقصری وجود نداشت و مشکل اصلی عدم درک کامل ما از پیچیدگی های سیستم بود. 🇮🇷یادم می آید در ایران در پروژه پیچیده و مشکل لوله‌گذاری زیر آب و تست های مربوطه، با مشکلات و تاخیرات فراوانی مواجه بودیم. با اینکه مهندسین و نیروهای پروژه از افراد بسیار کارآمدی تشکیل شده بودند؛ ولی پیچیدگی‌های فنی و عدم تجربه، مشکلات و تاخیرات زیادی به وجود آورده بود. متاسفانه برخورد مدیر پروژه در مواجهه با این تاخیرات، تنها پیدا کردن مقصر و خراب کردن آوار بر سر او بود. با این روش مدیریت، نه تنها وقت زیادی از اعضای گروه صرف دعواهای بدون سرانجام می‌شد، بلکه با ایجاد جو سرخوردگی، بسیاری از نیروهای کارآمد پروژه را ترک کردند و عملا چندین بار کل تیم پروژه تغییر پیدا کرد، ولی مشکلات و تاخیرات نه تنها حل نشد بلکه به مراتب اوضاع بدتر و وخیم تر شد!! 📈معمولا در سطحی وسیع‌تر در مدیریت اقتصاد و صنعت و حتی فرهنگ مملکت هم دیدگاه مشابهی برای پیدا کردن مقصر و خطاکا وجود دارد. با بروز کوچکترین مشکل، به جای اینکه انرژی و وقت نیروهای نخبه صرف پیدا کردن راه حل شود، صرف دعواهای بی انتهایی می‌شود که تنها مشکل را تشدید می‌کند و هیچ نتیجه‌ای در برندارد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در ارتباطات میان فردی و یا ارتباطات گروهی و تیمی، چقدر به اجتناب از الگوی نادرست مقصریابی توجه داریم؟ در عوض چقدر در پی شناخت و حل مسئله هستیم؟ ضرورت مهارت آموزی اجتناب ناپذیر است... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ فاجعه ای به نام وِیـپ... اسمش سیگار نیست. ویپ (Vape) است. ویپی که در میان انگشتان دستشان جا خوش کرده بود، شباهت به یک فلش مموری براق صورتی‌رنگ داشت، با عطر و طعمی که طبق روایت خودشان شیرین‌تر از آدامس بادکنکی است. آنچه به نظر می آید؛ وابستگی روانی به ویپ در میان نوجوانان در حال افزایش است و اغلب خانواده‌ها از مصرف فرزندان خود بی خبر هستند. اگر بخواهیم ویپ را در یک جمله تعریف کنیم، باید بگوییم: «ویپ همان سیگار است، در لباسی فریبنده، مدرن و بدون بوی سوختن. ویپ یا سیگار الکترونیکی، دستگاهی است کوچک، سبک و معمولاً بدون ‌بو که با گرم‌کردن مایع نیکوتین‌دار، بخاری تولید می‌کند که فرد آن را استنشاق می‌کند. بخار بی‌دودی که نه مثل سیگار سنتی تند است و نه آشکار.» به همین دلیل، بسیاری از نوجوانان تصور می‌کنند بی‌ضرر است؛ در حالی که همین سادگی و نامرئی بودن، یکی از مرگ‌ بارترین جنبه‌های آن است. چگونه در کشوری که از لحاظ قانونی فروش و واردات سیگارهای الکترونیک ممنوع است، این محصولات ‌چنین راحت در دست نوجوانان می‌چرخد؟ اما ویپ تنها جسم را هدف نمی‌گیرد. آسیب اصلی ویپ، زیرپوستی و ذهنی است. این وسیله، آرام ‌آرام مرکز پاداش مغز را مختل می‌کند، تمرکز را کاهش می‌دهد، اضطراب و بی‌قراری ایجاد می‌کند و در نهایت تبدیل به یک نقطه امن خیالی برای فرار از آشفتگی ‌ها و بحران‌های نوجوانی می‌شود. کامل بخوانید: ممنوع روی کاغذ، آزاد در خیابان: فاجعه ای به نام ویپ در ایران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره جالب حامد عسکری(شاعر) از تصویرسازی تربیتی مادر بزرگ برای کودکان و نقش بستن آن در ذهن. رفت و غزلم چشم به راهش نگران شد دلشوره ی ما بود، دل آرام جهان شد با ما که نمک گیر غزل بود چنین کرد با خلق ندانیم چه ها کرد و چنان شد... شعر: حامد عسکری قرائت این شعر در محضر حکیم فرزانه کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🎥 خاطره جالب حامد عسکری(شاعر) از تصویرسازی تربیتی مادر بزرگ برای کودکان و نقش بستن آن در ذهن. رفت و
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازخوانی شعر حامد عسکری توسط همسرش بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد با من تنهاتر از ستارخان بی‌سپاه حامد عسکری: اولین مخاطب شعر من همسرم است. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر فرزندانتان را فقط برای کارهای بزرگ تحسین کنید ممکن است استانداردهای شما را خیلی بالا تصور کنند و دچار اضطراب شوند که نمی‌توانند در حد انتظار شما ظاهر شوند. اگر مدام برای کارهای خیلی ساده تحسینشان کنید یا فکر می‌کنند شما ساده‌لوح‌اید یا اینکه آن‌ها را نادان فرض کردید. و اگر برای همۀ کارهای کوچک و بزرگ‌ آنها را تحسین کنید احتمالاً لوس و خودشیفته بار می‌آیند. راه حل: حفظ تعادل در حد انتظار شما از آنها و تشویق متناسب و متعادل تا آنها از خود و توانایی‌شان برآورد واقع‌بینانه داشته باشند و بتدریج که بزرگ می‌شوند، فعالیت و تلاششان با انگیزه درونی صورت گیرد نه لزوما دریافت تشویق و تحسین شما و دیگران، بپذیرند که در برخی موارد ضعف دارند و اشتباه می‌کنند و این ایرادی ندارد. نقل از : کانال درمانگاه رابطه(دکتر حامدی) کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من خاکی که از این در نتوانم برخاست از کجا بوسه زنم بر لب آن قصر بلند شعر: حافظ یاد مظلومیت بقیع و میهمانان با عظمتش... شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا