eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
408 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️ فاجعه ای به نام وِیـپ... اسمش سیگار نیست. ویپ (Vape) است. ویپی که در میان انگشتان دستشان جا خوش کرده بود، شباهت به یک فلش مموری براق صورتی‌رنگ داشت، با عطر و طعمی که طبق روایت خودشان شیرین‌تر از آدامس بادکنکی است. آنچه به نظر می آید؛ وابستگی روانی به ویپ در میان نوجوانان در حال افزایش است و اغلب خانواده‌ها از مصرف فرزندان خود بی خبر هستند. اگر بخواهیم ویپ را در یک جمله تعریف کنیم، باید بگوییم: «ویپ همان سیگار است، در لباسی فریبنده، مدرن و بدون بوی سوختن. ویپ یا سیگار الکترونیکی، دستگاهی است کوچک، سبک و معمولاً بدون ‌بو که با گرم‌کردن مایع نیکوتین‌دار، بخاری تولید می‌کند که فرد آن را استنشاق می‌کند. بخار بی‌دودی که نه مثل سیگار سنتی تند است و نه آشکار.» به همین دلیل، بسیاری از نوجوانان تصور می‌کنند بی‌ضرر است؛ در حالی که همین سادگی و نامرئی بودن، یکی از مرگ‌ بارترین جنبه‌های آن است. چگونه در کشوری که از لحاظ قانونی فروش و واردات سیگارهای الکترونیک ممنوع است، این محصولات ‌چنین راحت در دست نوجوانان می‌چرخد؟ اما ویپ تنها جسم را هدف نمی‌گیرد. آسیب اصلی ویپ، زیرپوستی و ذهنی است. این وسیله، آرام ‌آرام مرکز پاداش مغز را مختل می‌کند، تمرکز را کاهش می‌دهد، اضطراب و بی‌قراری ایجاد می‌کند و در نهایت تبدیل به یک نقطه امن خیالی برای فرار از آشفتگی ‌ها و بحران‌های نوجوانی می‌شود. کامل بخوانید: ممنوع روی کاغذ، آزاد در خیابان: فاجعه ای به نام ویپ در ایران کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره جالب حامد عسکری(شاعر) از تصویرسازی تربیتی مادر بزرگ برای کودکان و نقش بستن آن در ذهن. رفت و غزلم چشم به راهش نگران شد دلشوره ی ما بود، دل آرام جهان شد با ما که نمک گیر غزل بود چنین کرد با خلق ندانیم چه ها کرد و چنان شد... شعر: حامد عسکری قرائت این شعر در محضر حکیم فرزانه کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
🎥 خاطره جالب حامد عسکری(شاعر) از تصویرسازی تربیتی مادر بزرگ برای کودکان و نقش بستن آن در ذهن. رفت و
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بازخوانی شعر حامد عسکری توسط همسرش بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد با من تنهاتر از ستارخان بی‌سپاه حامد عسکری: اولین مخاطب شعر من همسرم است. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر فرزندانتان را فقط برای کارهای بزرگ تحسین کنید ممکن است استانداردهای شما را خیلی بالا تصور کنند و دچار اضطراب شوند که نمی‌توانند در حد انتظار شما ظاهر شوند. اگر مدام برای کارهای خیلی ساده تحسینشان کنید یا فکر می‌کنند شما ساده‌لوح‌اید یا اینکه آن‌ها را نادان فرض کردید. و اگر برای همۀ کارهای کوچک و بزرگ‌ آنها را تحسین کنید احتمالاً لوس و خودشیفته بار می‌آیند. راه حل: حفظ تعادل در حد انتظار شما از آنها و تشویق متناسب و متعادل تا آنها از خود و توانایی‌شان برآورد واقع‌بینانه داشته باشند و بتدریج که بزرگ می‌شوند، فعالیت و تلاششان با انگیزه درونی صورت گیرد نه لزوما دریافت تشویق و تحسین شما و دیگران، بپذیرند که در برخی موارد ضعف دارند و اشتباه می‌کنند و این ایرادی ندارد. نقل از : کانال درمانگاه رابطه(دکتر حامدی) کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من خاکی که از این در نتوانم برخاست از کجا بوسه زنم بر لب آن قصر بلند شعر: حافظ یاد مظلومیت بقیع و میهمانان با عظمتش... شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۵) ۱۳. از دیگرا
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۱۶) ۱۴. از دیگران نخواهید به جای شما تصمیم بگیرند نمی‌توانید از دیگران انتظار داشته باشید در مورد مسائل و مشکلات‌تان به‌جای شما تصمیم بگیرند. برخی اوقات و بعضی افراد وقتی می خواهند تصمیمی بگیرند، نه تنها نظرخواهی بلکه توقع دارند دیگران برای شان انتخاب کنند. انتخابی که معمولا پس از تحقیق و مشورت باید توسط خود افراد صورت گیرد. اما به سبب سختی چالشی که با آن مواجهیم و یا اجزای دیگری که تصمیم‌گیری را سخت می کند، نمی توانیم به راحتی انتخاب کنیم. و یک راه ساده و در دسترس این است که مسئولیت تصمیم گیری را به دیگران واگذار کنیم، تا آسوده‌تر باشیم. همه ما مشکلاتی داریم که خودمان باید با آنها مواجه شده و راه‌حل‌هایی برایشان پیدا کنیم. شاید گاهی و شاید بیشتر مواقع دوست داریم از مشکلات‌مان با دیگران صحبت کنیم و نظر و انتخاب‌های آنها را جویا شویم. در حد مشورت کاری پسندیده است؛ اما واگذاری انتخاب گزینه نهایی به دیگران ممکن است به‌جای اینکه تصمیم‌گیری نهایی خودتان باشد، انتخاب‌های آنها را برگزینید. به علاوه اگر آن دیگری متعهدانه و مسئولانه بخواهد تصمیم ما را نهایی کند از جهاتی فشار زیادی را متحمل شود. به خاطر داشته باشید نوعی ترس و بازدارندگی درونی ما باعث واگذاری تصمیم نهایی به دیگران می شود. در حالیکه شایسته است انسان مسئولیت‌پذیر شجاعانه مشکلات خود مواجه شود و با پذیرش مسئولیت، پس از تحقیق و مشورت(در صورت نیاز و بسته به بزرگی تصمیم) با جرأت و تابع ارزش‌ها و باورهای خود، انتخاب کند. این نوع تصمیم‌گیری ولو گاهی به خطا و یا شکست بیانجامد، رفتار یک برنده است. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا