هدایت شده از دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان
🔹برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای بلاغ مبین ویژه طلاب در شوشتر
کارگاه آموزشی «مهارتهای بلاغ مبین» ویژه طلاب شهر شوشتر، با هدف تبیین پیام تاریخی مقام معظم رهبری به مناسبت یکصدمین سالگرد تأسیس حوزه علمیه، برگزار شد.
این کارگاه تخصصی با حضور طلاب علاقهمند و تدریس استاد مخدوم، به همت متولیان آموزشی حوزه علمیه شوشتر برگزار گردید و شرکتکنندگان در فضایی علمی و پویا با ابعاد و محتوای پیام مقام معظم رهبری و روشهای توسعه مهارتهای تبلیغی و بیان مؤثر معارف اسلامی آشنا شدند.
برگزاری این دوره در راستای ارتقاء سطح بینش علمی، بصیرتی و مهارتی طلاب و آمادگی بیشتر آنان جهت نقشآفرینی در عرصه تبلیغ معارف اسلامی صورت پذیرفت و با استقبال طلاب شوشتر همراه شد..
🔻دفتر تبلیغات اسلامی خوزستان:
✅https://eitaa.com/joinchat/92143724C11a6bbdd9f
📚 جرعهای از یک کتاب
همهی انسانها در دو دنیا زندگی میکنند:
۱) دنیای واقعی و حقیقی
۲) دنیای مطلوب و فردی
🔷 دنیای حقیقی یک واحد است. این دنیا همان دنیایی است که در آن یک اتفاق برای همه پیش میآید دنیایی است که همهی ما در آن هستیم در این دنیا میبینیم، میبوییم، میشنویم و لمس میکنیم.
🔶 در مقابل دنیای کوچک شخصی (اما فوق العاده مهم) وجود دارد که هر کس اندکی بعد از تولد آن را در حافظه اش خلق میکند و در طول زندگی به خلق آن ادامه میدهد و گاهی دوباره آن را پالایش و خلق میکند. به آن دنیای مطلوب میگوییم.
🔷 یکی از مهم ترین تفاوتهای بین این دو دنیا در این است که ما قادر به تغییر اکثر رویدادها در دنیای حقیقی نیستیمِ(مثل تغییر رفتار و خلق خوی دیگران با توصیه و دستور و ...)ِ اما می توانیم محتویات دنیای مطلوب و درونی خود را باز آفرینی و تغییر دهیم.
🔶تصاویر و محتویات دنیای مطلوب از سه بخش تشکیل شده است:
۱. آدم هایی که بیش از دیگران خواهان بودن با آنها هستیم.
۲. چیزهایی که بیش از چیزهای دیگر خواهان داشتن آنها یا تجربه کردن آنها هستیم.
۳. عقاید یا نظام های عقیدتی که بر بخش اعظم رفتار ما حاکم است.
🔷 ما وقتی احساس بسیار خوبی داریم که طوری رفتار کنیم و طوری با ما رفتار شود که شخص، چیز یا عقیدهای در دنیای واقعی با تصویر آن شخص چیز یا عقیده در دنیای مطلوب ما هماهنگ و همتا شود.
📌 انسان در طول زندگی بیشتر از هر چیزی با دنیای مطلوب خود در تماس است. ما اتفاقات موجود در دنیای واقعی را آنگونه که دوست داریم ادراک میکنیم دنیای مطلوب ما مدینهی فاضلهی ماست. در این دنیا دانش و اشخاص و چیزهایی قرار دارند که برای ما بیشترین اهمیت را دارند.
📌در این دنیا معمولا بسیاری از تعریفهای ما از اشخاص محیط و اشیاء کمال گرایانه و ایده آل است.
🔶 بیشتر خشونتها و بدرفتاریها زمانی شکل میگیرد که ما میخواهیم اشخاص پیرامونمان (مثلا فرزندمان و یا همسرمان) طبق قوانین موجود در دنیای مطلوب ما رفتار کنند.
یعنی ما (چه زن و چه مرد) در دنیای مطلوب خود تعریف و تصویر همکار، شهروند، فرزند، زن و شوهر و ... ایدهال را ترسیم کردهایم و وقتی شخص بر خلاف آن تعریف که ساخته و پرداختهی ذهن خودمان است رفتار نمیکند دست به کنترلگری، سرزنش و خشونت میزنیم
⛔️به عبارت دیگر: ما دیگران را تنبیه میکنیم برای اینکه آنها طبق قوانین ما رفتار نکرده اند.
برگزفته از کتاب تئوری انتخاب/ با تقریر دکتر علی صاحبی
@ertebatmoaserdini
#انتخاب
#مدیریت_ذهن
#واقع_بینی
#مثبت_نگری
#تصمیم_گیری
#کنترل_خشم
#اخلاق_معاشرت
.
◽️برای تامل:
برخی گفته اند:
"النص مهما كان عظيما، إذا قرأه عقل صغير، يتحول هذا النص نفسه إلى نص صغير..."
هر چقدر هم که یک متن، عالی باشد،
اگر یک ذهنِ کوچک آن را بخواند،
آن متن به یک متنِ ناچیز تبدیل میشود...
کانال ارتباط موثر
@ertebatmoaserdini
#تامل
#انتخاب
#یادگیری
#واقع_بینی
#مدیریت_ذهن
.
🌐 در دنیایی که دیگر کمتر به منظور دیگری توجه میکنیم...
سایمون کوپر(روزنامهنگار سرشناس فایننشال تایمز) چندی قبل(۱۰ ژوئیه ۲۰۲۵)، در مقاله ای با عنوان «The evolution of stupid» با موضوع: بررسی چگونگی تغییر روشهای تفکر انسان معاصر در مواجهه با هوش مصنوعی نوشت:
« فناوریهایی مانند ماشینحساب، گوگل، گوگل مپس و گوگل ترنسلیت باعث شدند بخش زیادی از توانمندیهای ذهنی انسانها(مانند حساب کردن، حافظه، جهتیابی و ترجمه)به تدریج پژمرده شوند. از دهه ۱۹۹۰ رشد IQ متوقف و حتی کاهش یافته است .
حتی شرکتهایی مانند مایکروسافت گزارش دادهاند که وقتی انسانها بیشتر ناظر خروجی هوش مصنوعی هستند تا کاربر فعال، کارایی افزایش یافته ولی توانایی تفکر انتقادی کاهش مییابد .
ممکن است انسانها دیگر نخواهند در افکار عمیق یا انتقادی مشارکت کنند، چون AI کارها را سریعتر و مؤثرتر انجام میدهد.
همانطور که توانایی شمشیرزنی و بافندگی از بین رفت، احتمال دارد تفکر و نوشتن جدی نیز روزی منسوخ شود.
سیمون کوپر در این مقاله هشدار میدهد: ما در آستانه یک بازنگری اساسی قرار داریم؛ تغییر مسأله فقط در سرعت و کارایی نیست، بلکه در قابلیت تفکر انتقادی و خلاقیت است. آیا باید برای بهرهوری بیشتر مغزهای خود را بیکار کنیم؟ یا باید باز به سوی «مرکز تفکر» بازگردیم؟ این یک سؤال کلیدی است که نسل آینده و تصمیمگیرندگان باید با آن مواجه شوند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به نظر میرسد فارغ از تاثیر غیر قابل انکار هوش مصنوعی بر زندگی انسانها؛
در جامعه ما نوعی اخلاق گوش ندادن و دقت نکردن به منظور اصلی گوینده، در مقیاسی گسترده شیوع یافته است، نوعی ماشینی فکر کردن و ماشینی توجه و ارتباط داشتن بدون در نظر گرفتن تاثیر هوش مصنوعی شکل گرفته است.
متأسفانه عدم توجه یا نخواندن و یا گوشههایی از یک متن را خواندن و شنیدن و عبور کردن تبدیل به رویهای جاری و عمومی بین ما شده است.(به خصوص اگر نوشتهای رنگ و بوی گروه و جناح سیاسی داشته باشد در مخالفت و موافقت ذهن تاثیر خواهد داشت.)
ذهن خوانی و پیش بینی جای گوش دادن و فهمیدن از گوینده را میگیرد و به راحتی همه چیز قضاوت میشود.
اگر مطلبی حاوی نقد به ما و یا گروه مورد علاقه ما باشد این خوانش، ناخوانا تر به نظر میرسد.
اما مسئولیت اخلاقی، فردی و اجتماعی ما در توجه شایسته و درست و سپس تصمیم گیری بر اساس مبانی عقلی و دینی است.
الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ۚ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ
همان کسانی که سخنان را میشنوند و از نیکوترین آنها پیروی میکنند؛ آنان کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده، و آنها خردمندانند.
کانال ارتباط موثر
@ertebatmoaserdini
#توجه
#تامل
#قضاوت
#انتخاب
#یادگیری
#واقع_بینی
#گوش_دادن
#مدیریت_ذهن
.
21.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 به کدامین گناه...؟
روایت عاشقانه همسر شهید مصطفی غریب
به لطف خداوند همه باهم هستیم.
کانال ارتباط موثر
@ertebatmoaserdini
#شهداء
#مقاومت
#نصرت_الهی
#انسجام_ملی
#من_ایرانی_ام
#مرگ_بر_اسرائیل
.