eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
410 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
📚در مسیر کتاب خواندن (۳) برای کتاب خواندن از کجا شروع کنیم؟ ▫️برای شروع کتاب‌خوانی، در انتخاب کتاب وسواس داشته باشید؛ اما در ادامه سعی کنید متنوع بخوانید. ▫️فرمت مناسب مطالعه خود را انتخاب کنید. کتاب چاپی یا کتاب الکترونیک یا کتاب صوتی و... ▫️برای خواندن کتاب به خود استرس وارد نکنید. مطالعه کتاب قرار است چیزی به شما اضافه کند، و حتی زمینه آرامش شما را فراهم کند، نه اینکه باعث استرس شود. ▫️برای خود یک هدف تعیین کنید. برای مثال سعی کنید در ماه حداقل ۲ کتاب بخوانید و در صورتی که موفق شدید، از خودتان به نحوی که دوست دارید تقدیر کنید. ▫️به کتاب‌ها به عنوان ابزاری برای افزایش آگاهی و یادگیری خود نگاه کنید. پس اگر می‌خواهید زندگیِ بهتر و با کیفیت‌تری داشته باشید، از هزینه‌های اضافی روزمره خود کم کنید تا بتوانید در سبد خرید خانوار، کتاب بخرید و کتاب بخوانید. ▫️سعی کنید کتاب را بفهمید و نکات خوب آن را برای خود یادداشت کنید. به خاطر داشته باشید که اگر دنیای شما قبل و بعد از خواندن یک کتاب ولو اندکی تغییر نکند، احتمالا کتاب اشتباهی را خوانده‌اید یا به طرز نادرستی آن را مطالعه کرده‌اید. ▫️سعی کنید همواره حتی در سفر و مهمانی و ... کتاب همراه داشته باشید تا از فرصت‌های خالی برای مطالعه استفاده کنید. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از الف دزفول
🎁 پست فوق ویژه الف دزفول 1️⃣📶📶بازنشر به مناسبت سالروز شهادت شهدای خانواده فرهاد ❤️🌷🌷🌷🌷من در ۲۳ سالگی مادر چهار شهید شدم ✍🏻 روایتی کمتر شنیده شده از بانوی جانباز 70 درصد دزفولی که مادر چهار شهید است 🌴 روایت بانویی که 43 سال است با یک پا و یک دست و ده ها جراحت دیگر زندگی می کند و شکر از زبانش نمی افتد . . . ☀️ بارها و بارها در کلاس های تدریسم و در سخنرانی هایم او را معرفی کردم و در معرفی ایشان مردم را شوک زده و متحیر دیدم و گله مند از اینکه چرا چنین سروی تا کنون به مردم معرفی نشده است؟ از طرفی مردم شماطتم می کردند که چرا این جانباز یکتا و یکدانه و بی مثال در دنیا را در الف دزفول معرفی نکرده ای؟ ✅ قسمت اول این روایت شگفت را در الف دزفول بخوانید 👇🏻 🌎 https://alefdezful.com/1j2b ✅ قسمت دوم این روایت شگفت را در الف دزفول بخوانید 👇🏻 🌎 https://alefdezful.com/tty8 ✅آخرین این روایت شگفت را در الف دزفول بخوانید 👇🏻 🌎 https://alefdezful.com/fzk8 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ✅ «الف دزفول» اولین رسانه تخصصی مقاومت و پایداری شهرستان دزفول سایت الف دزفول | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
2.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اظهارات تمجیدآمیز آیت‌الله العظمی جوادی آملی درباره حکیم فردوسی بزرگ و اهمیت شعرهای حماسی ایشان : « شُعرای ‎فردوسی مَنش تربیت کنید، با گریه مشکل حل نمی‌شود با حماسه مشکل حل می‌شود. البته مثل فردوسی شدن کار آسانی نیست، او حکیم بود، فیلسوف بود، ادیب بود، نام آور بود. کاری کرد که ‎شرف ایرانی در آن کار است.» کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۶) ۴. کمی توقع
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۷) ۵. وقتی در دسترس بودن، تبدیل به یک دردسر می‌شود. در روزگار ما بسیاری از کارها از طریق فضای مجازی انجام می‌شود، در عین حال برخط(آنلاین) بودن، دلیل بر داشتن فرصت و آمادگی و حتی حوصله پاسخ دادن به مخاطب نیست. وقتی کاربری‌های مختلفی برای برخط بودن وجود دارد، احترام به زمان و فضای شخصی دیگران اهمیت بیشتری یافته است. برخی همین که متوجه برخط بودن دیگری می‌شوند، توقع دارند بی درنگ به آنها پاسخ دهد! و پدیده‌ای با عنوان اجبار در دسترس بودن رقم می‌نزد. اجبار در دسترس بودن با گلایه‌ها و توقعات و یا پرسش‌هایی مانند: 🔻چرا جوابم رو نداد؟! 🔻چهار بار تماس گرفتم و هنوز جواب نداده! تماس گرفتم، و رد کرد، آخه چه کار مهمی ممکنه داشته باشد؟! 🔻مگر یک تماس یا پاسخ دادن به یک پیام چقدر وقت می‌خواهد؟! 🔻درسته ظهره و یا نیمه شبه اما معلومه انلاینه، چرا بی اعتنایی می‌کند؟! دسترسی‌های ساده فضای مجازی و تلفن همراه نباید توقع پاسخ‌گویی بی‌وقفه و همیشگی بیاورد. مرز بین ارتباطات صمیمانه و محترمانه، با درهم شکستن حریم شخصی و آزردن دیگران، بسیار نازک و آسیب پذیر است. احتمالا همه ما گاهی یک سوی این توقعات را در ارتباطات خود تجربه کرده‌ایم. توقعات متعدد خود و دیگران را برای سرعت پاسخگویی مخاطب مدیریت کنیم. گاهی کسی که توقع دارد طرف مقابل زود به او پاسخ دهد، توجه به شرایط او ندارد. و معمولا همین توقع موجب آزردگی خودش(با افکار و پیامدهای ناراحتی از جواب ندادن مخاطب) و با تکرار و گلایه و ابراز نارضایتی، باعث آزردگی طرف مقابل می‌شود. به آزادی و اختیار و حریم دیگران احترام بگذاریم. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا شاهنامه می‌خوانیم.mp3
زمان: حجم: 12.55M
چرا شاهنامه می‌خوانیم؟ شاهنامه‌خواندن چه سودی دارد و چه ضَرورَتی؟ فایلِ صوتیِ سخنانِ جناب استاد جویا جهانبخش، عضوِ وابستۀ فرهنگستانِ زبان و ادبِ فارسی، که در سالِ ۱۴۰۰ به مناسبتِ روزِ شعر و ادبِ فارسی (بیست و هفتمِ شهریورماه)، ایراد گردیده است و پیش از این ویدئویِ آن در وبگاهِ فرهنگستان نَشر داده شده. از برایِ تماشایِ این ویدئو و ویدئوهایِ دیگر به وبگاهِ فرهنگستان به نشانیِ زیر نیز مراجعه توانید کرد: https://apll.ir/?p=10141 کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔... بخدا می‌دویم تا غزه اَللّهُمَّ اِنّا نَشْکوُ اِلَیْکَ... @ertebatmoaserdini
ارتباط موثر
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۷) ۵. وقتی در دس
⭕️ میزان توقعات و انتظارات ما از دیگران، در امیدواری و رضایت از زندگی تاثیر دارد. (۸) ۶. انتظار قدردانی از دیگران نداشته باشید. بسیاری از ما وقتی کاری برای دیگران انجام می‌دهیم انتظار داریم قدردانی کنند. این انتظار عاملی بسیار ناامیدکننده‌ای است. شایسته نیست پس از انجام کاری از دیگران انتظار داشته باشیم قدردان و سپاسگزارمان باشند. جا دارد کاری را که پذیرفته‌اید به بهترین شکل ممکن انجام دهید؛ اما اگر هنوز هم دوست دارید از شما قدردانی شود، خودتان این کار را برای خود انجام دهید. مثلا به خودتان یک وعده غذای خوشمزه، سفری کوتاه یا هر کاری که از عهده‌تان برمی‌آید، پاداش دهید. راهکار متدینانه، عاقلانه‌ و اخلاقی‌تر آن است که هر کاری را نه برای خوشایند دیگران و نه حتی برای حس رضایت درونی؛ بلکه برای رضای خداوند انجام دهیم. با این روش عزتمندانه و بی توقع نسبت به افراد کارهای خوب ما توسعه می‌یابد و از قدرناشناسی و ناسپاسی کسی، برآشفته و نالان نمی‌شویم. و اگر فردی قدرشناس در کنارمان بود و تقدیر و تشکر کرد، حضورش را قدر می دانیم. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .