eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
407 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
ارتباط موثر
📚معرفی کتاب نقل از کانال کتابسرا مجموعه هشت جلدی کتابهای کارگاه احساسات(کودکان و نوجوانان) نویسند
معرفی کتاب مجموعه هشت جلدی ماجراجویان 🔹مجموعه«هشت جلدی ماجراجویان» اثر «السا پونست»نویسنده معروف و مرجعی مهم در حیطه هوش هیجانی است. او در این مجموعه ماجراهای مهیجی را با کارگاه احساسات برای کودکان تلفیق کرده است. در این مجموعه تمام افراد خانواده بستری برای رشد هوش هیجانی خود کشف می کنند. 🔹ماجراجویان، کودکانی هستند که نمی دانند در آستانه یک کشف بزرگند. آنها قرار است بفهمند چگونه می توانند کارهای خارق العاده‌ای با احساساتشان انجام دهند. ماجراجویان به همراهی مرغ دریایی به نام فلورستان که مربی با تجربه و خلاق احساسات است، هر شب با چالش های سرگرم کننده و غیرعادی روبرو می شوند. از طریق ماجراجویی‌های آنها، مدیریت احساسات را با روش های منطقی یاد می گیریم. هم چنین می توانیم برای هیجاناتمان نام بگذاریم، آرامشان کنیم و از این طریق رفتارمان را کنترل کنیم. 📚 کتاب شماره ۱ : ماجراجویان بلندتر می پرند، شامل نکات کلیدی برای کنترل ترس 📚 کتاب شماره ۲ : ماجراجویان در جستجوی گنج، شامل نکات کلیدی برای برقراری ارتباط بهتر با دیگران 📚 کتاب شماره ۳ : ماجراجویان و فانوس دریایی، شامل نکات کلیدی برای برقراری ارتباط بهتر با دیگران 📚 کتاب شماره ۴ : ماجراجویان و راز دایناسور، شامل نکات کلیدی برای مدیریت و کنترل خشم 📚 کتاب شماره ۵ : ماجراجویان در کشور اسب های تک شاخ، شامل نکات کلیدی برای کنترل غم 📚 کتاب شماره ۶ : ماجراجویان و جشن در بازار، شامل نکات کلیدی برای ایجاد خوشحالی و خوش بینی 📚 کتاب شماره ۷ : ماجراجویان و ماجرای رم، شامل نکات کلیدی برای کنترل حسادت 📚 کتاب شماره ۸ : ماجراجویان و مسابقه طرح خلاق، شامل نکات کلیدی برای گسترش خلاقیت کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖤 شب بقیع... من خاکی که از این در نتوانم برخاست از کجا بوسه زنم بر لب آن قصر بلند حافظ یاد تاریکی بقیع و مظلومیت ... و میهمانان با عظمتش... هشتم شوال سالروز تخریب بقاع متبرکه بقیع، توسط دژخیمان سلفی تکفیری ، را به محضر حضرت بقیه الله ارواحنا فداه و رهبر معظم مان و همه مسلمانان تسلیت عرض می کنیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ کنترل گری به جای مدیریت عمدتاً وقتی فقط كنترل می كنيم، "هوشياری عاطفی" خود را از دست می دهيم. يعنی نمی توانيم نسبت به هيجانات رابطه يا زندگی‌مان، "واكنش همان لحظه‌ای" یا "همان زمانی" داشته باشيم. بنابراين كم كم احساسات و به خصوص احساس شادی در زندگی‌مان كمرنگ می شود. وقتی هوشياری عاطفی از دست می رود، ويژگی انعطاف پذير بودن در شما نسبت به جهان بسيار كمرنگ می شود. به همين سبب "خشم" خيلی زود در جهانِ آدم های كنترل گر يا كنترل شونده ظاهر می شود. در حالت كنترل گری، خشم به صورت "پرخاشگری" نمود پيدا مي كند و در حالت كنترل شوندگی، به صورت "سركوب خود و اجتناب" بروز می‌یابد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ کنترل به خصوص هنگامی که فقط از بیرون بوده و موید و پشتیبان درونی نداشته باشد، سهمگین‌تر خواهد بود. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
⛔️ کنترل گری به جای مدیریت عمدتاً وقتی فقط كنترل می كنيم، "هوشياری عاطفی" خود را از دست می دهيم. يع
توضیح: آنچه به عنوان کنترل‌گری مورد نقد است کنترل اجباری از بیرون و همینطور اجتناب و پرهیز با اکراه درونی است و نه هر گونه کنترل . در مقابل کنترل آگاهانه درونی و مدیریت ذهن و احساس ظرفیتی فراهم می‌کند که فرد آگاهانه و با اختیار مدیریت کرده و به آرامشی مطلوب دست یابد. که فرمود: أَلا إِنَّ أَوْلِياءَ اللَّهِ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ (یونس/۶۲) از این رو در آموزه های اخلاقی بر تقوا به معنای مدیرت و کنترل آگاهانه، اختیاری و درونی تاکید شده است. وتقوا و مدیریت عاطفی موجب آرامش و هوشمندی عاطفی(واکنش به جای عاطفی نسبت به پیش آمدها) می‌ شود. با تشکر از سوال کننده بزرگوار؛ مطلب فوق مبتنی بر یکی از مباحث دوره ها است که در اینجا بدون توضیحات و دلایل و مقدمات آمده بود و طبعا ابهام داشت. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1️⃣ چرا نوجوانان ریسک را بیشتر از بزرگسالان دوست دارند؟ تحقیقات نشان می‌دهد، عامل مهم ریسک‌پذیری این گروه سنی به نحوه سیم کشی مغز آنها برمی‌گردد. قشر پیشانی مغز، که مانند یک داور بین بخش‌های مختلف مغز عمل می‌کند. و بین پیام‌هایی که یک بخش به شما می‌گوید بترسید و از خطر اجتناب کنید و بخش دیگر به شما می‌گوید که به دنبال پاداش باشید، میزان منافع و مضرات را بررسی و داوری می‌کند. در نگاه اولیه به نظر می‌رسد برای نوجوانان، این بخش "داور" به اندازه کافی خوب نیست که به آنها بگوید از خطر اجتناب کنند. انگار بخش "پاداش" مغز آنها بلندتر و متقاعد کننده تر است. احتمالا مغز با رشد آنها تغییر می کند و باعث می شود که آنها امنیت را بیشتر در اولویت قرار دهند. بنابراین، ریسک کردن فقط به دلیل سرکشی نیست. بلکه به نحوه رشد مغز آنها نیز بستگی دارد. مغز ریسک پذیر نوجوان مغز ریسک پذیر نوجوان: نوجوانان و بزرگسالان جوان بیش از هر گروه سنی دیگری ریسک می کنند (استاینبرگ، 2008). این خطرپذیری شامل رانندگی خطرناک (مانند ارسال پیامک)، مصرف مواد مخدر، نوشیدن الکل و رفتارهای جنسی پرخطر می شود. علیرغم تلاش های آموزشی برای ارائه اطلاعات به نوجوانان در مورد رفتارهای پرخطر، بسیاری از نوجوانان به رفتار پرخطر ادامه می دهند (کان، و همکاران، 2014). چگونه تداوم رفتار مخاطره آمیز نوجوانان را علیرغم هزینه‌های زیادی که صرف برنامه‌های پیشگیری می‌شود، توضیح دهیم؟ برای کاهش خطر چه کنیم؟ ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
1️⃣ چرا نوجوانان ریسک را بیشتر از بزرگسالان دوست دارند؟ تحقیقات نشان می‌دهد، عامل مهم ریسک‌پذیری ای
2️⃣ چرا نوجوانان ریسک را بیشتر از بزرگسالان دوست دارند؟ ❓چگونه تداوم رفتار مخاطره آمیز نوجوانان را علیرغم هزینه‌های زیادی که صرف برنامه های پیشگیری می شود، توضیح دهیم؟ برای کاهش خطر چه کنیم؟ 🔻تعداد فزاینده‌ای از تحقیقات مغزی در حال ارائه پاسخ به این سؤالات است. مردم اغلب بر این باورند که نوجوانان رفتارهای مخاطره آمیز انجام می دهند، زیرا آنها در ارزیابی ریسک خیلی خوب نیستند، اما تحقیقات در این زمینه نشان داد که نوجوانان به اندازه بزرگسالان در ارزیابی ریسک در طیف وسیعی از رفتارهای پرخطر خوب هستند (بیث-ماروم، آستین، فیشوف، پاملگرن، و جاکوبز-کوادرل، 1993). 🔹نوجوانان می دانند که این رفتارها مخاطره آمیز است، اما همچنان آنها را انجام می دهند. چرا؟ تحقیقات در مورد روابط با همسالان و رشد مغز در دوره نوجوانی ممکن است پاسخی ارائه دهد. در سال های اخیر، در دسترس بودن تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) و تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی (fMRI) افزایش یافته است. با استفاده از این ابزارها، محققان چندین تغییر در مغز در دوران بلوغ یافته اند (بلیکمور، برنت، و دال، 2010؛ برای بررسی، به بلیکمور، 2012 مراجعه کنید) که در توضیح رفتار پرخطر مهم است. اول) در طول دوره نوجوانی، علاقه به روابط با همسالان افزایش می‌یابد. (لارسون و ریچاردز، 1991)، و حساسیت به تأثیر همسالان در سال های اولیه نوجوانی نیز افزایش می یابد و در حدود ۱۴سالگی به اوج خود می رسد (برندت، 1979). مطابق با این تغییرات قابل مشاهده در روابط با همسالان، مطالعات تصویربرداری مغز نشان داده است که چندین ناحیه از مغز نوجوانان را نسبت به بزرگسالان نسبت به پاداش های روابط با همسالان حساس تر می کند (آلبرت، چین، و استاینبرگ، 2013). این امر به نوجوانان انگیزه می‌دهد تا در موقعیت‌های تصمیم‌گیری که شامل رفتارهای پرخطر است، روی همسالان خود تمرکز کنند. دوم) نوجوانان بیشتر از بزرگسالان مضطرب هستند که توسط همسالان طرد شوند. ناحیه ای از مغز که به عنوان قشر جلوی پیشانی بطنی راست (PFC) شناخته می شود ممکن است در کمک به افراد برای مقابله با ارزیابی های منفی همسالان با کاهش پریشانی مهم باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که این ناحیه مغز به‌شدت توسط بزرگسالان در زمان طرد شدن از نظر اجتماعی نسبت به نوجوانان مورد استفاده قرار می‌گیرد (سبستیان، و همکاران، 2011). وقتی نوجوانان از این ناحیه از مغز در طول طرد همسالان استفاده می‌کنند، سطوح پایین‌تری از پریشانی را گزارش می‌کنند (Masten، و همکاران، 2009). با این حال، در طول سال‌های نوجوانی، این ناحیه مغز هنوز در حال رشد است (بلیکمور و میلز، 2014)، بنابراین نوجوانان ممکن است در کنترل پریشانی در طرد اجتماعی همسالان به آن اندازه مؤثر نباشند. این احتمالاً به درگیر شدن در رفتارهای مخاطره آمیز برای جلوگیری از طرد شدن توسط همسالان خود کمک می کند. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
آیت الله العظمی جوادی آملی: «وَ الصَّاحِبُ مُناسِبٌ»، نوجوان های عزيز و جوان های عزيز خوب دقّت كنند فرمود رفيق بايد مناسب آدم باشد.دوست بايد مناسب باشد ـ خدای ناكرده ـ اگر نامناسب بود انسان گرفتار رفيق بد بشود حلّش آسان نيست «وَالصَّدِيقُ مَنْ صَدَقَ غَيْبُهُ» دوست آن است كه در حضور و غياب هم ما با او صادقانه رفتار كنيم هم او با ما صادقانه، اگر در حضور طوری باشد، در غياب طور ديگر باشد صديق نيست، ما در حضور او طوری باشيم در غياب او طور ديگر، صديق نيستيم. درس اخلاق ۹۰/١٢/١١ 📲 @daftar_ayatollah_javadi_amoli