eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
410 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۹) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۰) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی کسی کنار ما نگران است...(ادامه) از جمله نگرانی های افراد، نگرانی‌های عاطفی است که به نمونه‌هایی از آن می‌پردازیم: نگرانی‌های عاطفی: 🔸ترس و اضطراب: افراد ممکن است در مواجهه با بحران دچار ترس و اضطراب شوند، به ویژه اگر بحران تهدیدی برای سلامتی، امنیت یا معیشت آنها باشد. در این میان کودکان آسیب پذیری بسیار زیادی دارند. 🔸غم و اندوه: بحران‌ها می‌توانند منجر به احساس غم و اندوه شوند، به ویژه اگر افراد نگرانی از دست دادن عزیزان، اموال یا شغل خود شده باشند. 🔸خشم و عصبانیت: در برخی موارد، افراد ممکن است در واکنش به بحران خشمگین یا عصبانی شوند، به ویژه اگر احساس کنند که توسط دیگران یا سیستم‌های حمایتی رها شده‌اند. 🔸ناامیدی: بحران‌ها می‌توانند باعث ایجاد احساس ناامیدی و بیهودگی شوند، به ویژه اگر افراد احساس کنند که قادر به کنترل وضعیت نیستند و به اصطلاح کاری از آنها بر نمی‌آید. 🔸احساس گناه: در برخی موارد، افراد ممکن است احساس گناه کنند، به ویژه اگر احساس کنند(ولو بدون دلیل و به صورت خیالی) که به نوعی در ایجاد یا تشدید بحران نقش داشته‌اند. این قسمت ادامه دارد... به لطف خداوند همه باهم هستیم. بخش‌های پیشین این موضوع اول دوم سوم چهارم پنجم ششم هفتم هشتم نهم کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۰) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۱) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی کسی کنار ما نگران است...(ادامه) از جمله نگرانی های افراد، نگرانی‌های رفتاری است که به نمونه‌هایی از آن می‌پردازیم: نگرانی‌های رفتاری: 🔸افزایش مصرف برخی از افراد ممکن است برای مقابله با استرس و اضطراب ناشی از بحران، به مصرف هر چه اعتیادی به آن دارند مثل: سیگار، اینترنت، یا خوراکی‌ها و به خصوص خوراکی غیر مفید و یا امثال اینها روی آورند. 🔸اجتناب: برخی از افراد ممکن است از موقعیت‌های مرتبط با بحران اجتناب کنند، مانند عدم مراجعه به مکان‌هایی که آسیب دیده‌اند یا عدم تماشای اخبار مربوط به بحران. به صورتی که از شنیدن هر خبری در آن مورد واهمه پیدا می‌کنند. 🔸پرخاشگری: برخی از افراد ممکن است در واکنش به بحران پرخاشگر شوند و رفتارهای خشونت‌آمیز از خود نشان دهند. 🔸انزوا: برخی از افراد ممکن است از دیگران دوری کنند و در خود منزوی شوند. 🔸افزایش فعالیت: برخی از افراد ممکن است بیش از حد فعالیت کنند و به کارهایی بپردازند که هیچ ارتباطی با بحران ندارند. اما با جنب و جوش زیادی کار ولو بیهوده انجام می‌دهند. این قسمت ادامه دارد... به لطف خداوند همه باهم هستیم. بخش‌های پیشین این موضوع اول دوم سوم چهارم پنجم ششم هفتم هشتم نهم دهم کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۱) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۲) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی کسی کنار ما نگران است...(ادامه) از جمله نگرانی های افراد، نگرانی‌های شناختی است که به نمونه‌هایی از آن می‌پردازیم: نگرانی‌های شناختی: 🔸مشکلات تمرکز: بحران‌ها می‌توانند باعث اختلال در تمرکز و توجه شوند. در عین حال هر نوع اختلال در تمرکز صرفا ناشی از نگرانی‌های شناختی نیست. 🔸کابوس‌ها و رویاهای آشفته: افراد ممکن است در خواب کابوس‌هایی ببینند یا رویاهای آشفته‌ای درباره بحران و یا درباره اتفاقات ترسناک داشته باشند. 🔸افکار تکراری: افراد ممکن است افکار تکراری و مزاحمی درباره بحران داشته باشند. و با تکرار آن در ذهن خود آزردگی زیادی پیدا کنند. 🔸مشکلات حافظه: بحران‌ها می‌توانند باعث اختلال در حافظه شوند، به ویژه حافظه کوتاه‌مدت. 🔸مشکلات تصمیم‌گیری: بحران‌ها می‌توانند باعث اختلال در تصمیم‌گیری شوند. و انسان احساس عجز از بازشناسی و یا انتخاب گزینه‌ها باشد. 📌 به خاطر داشته باشید معمولا نگرانی‌های شناختی به صورت اختلال و مشکلات جداگانه به نظر می‌رسند تا جایی که گاهی اصلا از جنس نگرانی و اضطراب شناخته نمی‌شوند! به عبارتی معمولا به منشأ اضطرابی آن توجه کافی نمی‌شود. در نتیجه به راه حل‌هایی می‌پردازیم که منشأ این نگرانی‌ها را به درستی برطرف نمی‌کند. این قسمت ادامه دارد... به لطف خداوند همه باهم هستیم. بخش‌های پیشین این موضوع اول دوم سوم چهارم پنجم ششم هفتم هشتم نهم دهم یازدهم کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۲) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی
✊🏼برای حفظ امید و ایستادگی در دفاع مقدس(۱۳) چطور در شرایط بحران‌، آرامش خود را حفظ کنیم؟ 8️⃣ وقتی کسی کنار ما نگران است...(ادامه) علل نگرانی‌ افراد متنوع است از جمله: ترس از آسیب (افراد نگران آسیب دیدن خود یا عزیزانشان در بحران هستند.)؛ عدم اطمینان (نسبت به آینده و اینکه بحران به کجا می‌رسد؟)؛ احساس ناتوانی (وقتی افراد احساس می‌کنند که قادر به کنترل وضعیت نیستند.)؛ تجربیات قبلی؛ فشار اجتماعی(فشار از سوی اطرافیان و جامعه برای واکنش مناسب به بحران، می‌تواند باعث نگرانی شود.)؛ طبیعی است برای هر یک از علل فوق باید راهکاری جداگانه در نظر گرفت. اما به صورت کلی چند راهکار برای عموم این نگرانی ها پیشنهاد می کنیم: 💠 راه‌های کاهش نگرانی: 🔹حمایت: همدلی و حمایت عاطفی و احساسی به افراد آسیب‌دیده می‌تواند به کاهش نگرانی کمک کند. 🔹اطلاع‌رسانی: حمایت اطلاعاتی و ارائه اطلاعات دقیق و به موقع درباره بحران و نحوه مدیریت آن، می‌تواند به کاهش نگرانی(برای عموم جامعه) کمک کند. 🔹آموزش: آموزش مهارت‌های مقابله با بحران و مدیریت استرس، می‌تواند به افراد کمک کند تا در زمان بحران آرامش خود را حفظ کنند. 🔹مشاوره: ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به افراد آسیب‌دیده می‌تواند به آنها در پردازش احساسات و تجربیاتشان کمک کند. 🔹 حس امیدواری: ارائه چشم‌اندازی مثبت و امیدبخش درباره آینده می‌تواند به کاهش نگرانی کمک کند. 🔹فعالیت‌های گروهی: شرکت در جمع‌ها و فعالیت‌های گروهی و اجتماعی می‌تواند به افراد کمک کند تا احساس کنند تنها نیستند و با دیگران ارتباط برقرار کنند. به لطف خداوند همه باهم هستیم. بخش‌های پیشین این موضوع اول دوم سوم چهارم پنجم ششم هفتم هشتم نهم دهم یازدهم دوازدهم کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💙درس توحید و اخلاص از زبان فرمانده شهید حزب الله ابراهیم عقیل حتما گوش کنید و منتشر کنید‌. به لطف خداوند همه باهم هستیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ سپاهیان آسمان‌ها و زمین فقط در سیطره مالکیّت و فرمانروایی خداست؛ فتح | ۷ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 به لطف خداوند همه باهم هستیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
📄یک داستان طرز فکر مثبت در یک مادر نظافتچی ساختمان یک زن جوان است که هر هفته همراه دخترک پنج ساله‌‌ش می‌آید. امروز درست جلوی واحد ما صدای تی کشیدنش قاطی شده بود با گپ زدنش با بچه... پاورچین، بی‌صدا، کاملا فضول! رفتم پشت چشمیِ در. بچه را نشانده بود روی یک تکه موکت روی اولین پله‌. بچه گفت: بعد از اینجا کجا میریم... مامان: امروز دیگه هیچ‌جا. شنبه‌ها روز خاله‌بازیه... کمی بعد بچه می‌پرسد: فردا کجا میریم؟ مامان با ذوق جواب می‌دهد: فردا صبح می‌ریم اون‌جا که یه بار من رو پله‌هاش سُر خوردم... بچه از خنده ریسه می‌رود. مامان می‌گوید: دیدی یهو ولو شدم؟ بچه: دستتو نگرفته بودی به نرده میفتادیا... مامان همان‌طور که تی می‌کشد و نفس‌نفس می‌زند می‌گوید: خب من قوی‌ام. بچه: اوهوم... یه روز بریم ساختمون بستنی... مامان می‌گوید که این هفته نوبت ساختمون بستنی نیست. نمیدانم ساختمان بستنی چیست. ولی در ادامه از ساختمان پاستیل و چوب‌شور هم حرف می‌زنند. بعد بچه یک مورچه پیدا میکند... دوتایی مورچه را هدایت می‌کنند روی یک تکه کاغذ و توی یک گلدان توی راه‌پله پیاده‌اش میکنند که "بره پیش بچه‌هاش... بگه منو یه دختر مهربون نجات داد تا زیر پا نمونم" نظافت طبقه ما تمام میشود... دست هم راه میگیرند و همین‌طور که می‌روند طبقه پایین درباره آن‌دفعه حرف می‌زنند که توی آسانسور ساختمان بادام‌زمینی گیر افتاده بودند. مزه‌ی این مادرانگی کامم را شیرین می‌کند. مادرانگی‌ای که به مهدکودک دو زبانه، لباس مارک، کتاب ضدآب و برشتوکِ عسل و بادام نیست. [حتی به دستور و امر و نهی و جدیت هم نیست... ساختن دنیای زیبا وسط سختی‌ها از مادر، مادر می‌سازد. و نگاه مثبت اوست که تربیت و شخصیت فرزندش را شکل می دهد.] ✍️سودابه فرضی پور @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا