eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
405 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷این تصویر معروف را عکاسی به نام پاولوسکی ؛ در آستانه بهار ۱۳۶۴ گرفته است. آن روز استخبارات عراق، خبرنگاران را به منطقه عملیاتی جنوب بصره برده بود، و این عکس، معروف ترین یادگار آن روز شد. 🌹شهید جوانی از ایران، آرمیده در میان گل‌های بهار، یادمان باشد تکرار آرام و دلنواز نوروزها را، مدیون گل‌های بی‌تکرار وطن‌مان هستیم. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 احترام کلیدِ بنیادی تربیت فرزندان(۱) احترام یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌هایی است که باید از سنین کودکی در ذهن و رفتار فرزندان نهادینه شود. 🔻 چگونه می‌توانیم این مفهوم عمیق و مهم را به آن‌ها آموزش دهیم؟ چگونه و با چه روش‌ها و تکنیک‌هایی والدین می‌توانند با ایجاد یک محیط مثبت و محترمانه، فرزندان خود را به یادگیری احترام به خود و دیگران ترغیب کنند؟ ✅ هر حرکت و نشانه کوچکی که نشان دهد دیگری وجود دارد، در ساده ترین و نمادین ترین حالت خود یعنی احترام! هر کسی باید دیگری را محترم بداند و هر کس حق دارد مورد احترام قرار گیرد. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
💠 احترام کلیدِ بنیادی تربیت فرزندان(۱) احترام یکی از بنیادی‌ترین ارزش‌هایی است که باید از سنین کودک
💠 احترام کلیدِ بنیادی تربیت فرزندان(۲) چگونه احترام را به فرزند خود آموزش دهیم؟ احترام به ما اجازه می‌دهد با اخلاق پسندیده با هم زندگی کنیم. هر کس حق دارد مورد محبت و توجه قرار گیرد. از طرفی هر کس وظیفه دارد دیگران را محترم بدارد و مورد توجه قرار دهد. احترام به خود احترام از خود آغاز می‌شود. ابتدا مهم است که جسم و جان خود را محترم بدانیم: به سلامت جسمانی خود اهمیت دهیم و به‌ خوبی تغذیه کنیم، به اندازه کافی آب بنوشیم، خواب کافی داشته باشیم، با ورزش بیش از حد به بدن خود آسیب نزنیم، و تمیز بمانیم. و از سوی دیگر از جان و روح خود در مقابل آسیب ها و بیماری خطا و گناه مراقبت کنیم. در واقع گناه ظلم و بی‌احترامی به خویشتن است. برای زندگی خوب با دیگران، مهم است که بتوانیم ویژگی‌های خود را شناسایی کرده تا به خود اعتماد داشته باشیم و بتوانیم به‌طور قاطع موافقت و مخالفت های سنجیده و عاقلانه (و نه برای خوشایند دیگری) نشان دهیم. احترام به دیگران انسان به تنهایی زندگی نمی‌کند و لازمه زندگی اجتماعی احترام به دیگران رفتار کنیم و نگرشی مودبانه و مهربان داشته باشیم: به آنچه دیگران می‌گویند علاقه‌مند باشیم، به چیزهایی که خوشحال یا ناراحت شان می‌کند توجه کنیم، حتی اگر شخصی را دوست نداشته باشیم. ادامه دارد... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
💠 احترام کلیدِ بنیادی تربیت فرزندان(۲) چگونه احترام را به فرزند خود آموزش دهیم؟ احترام به ما اجازه
💠 احترام کلیدِ بنیادی تربیت فرزندان(۳) توصیه‌هایی برای والدین: ۱. برای خود ارزش و احترام قائل باشید. وقتی خودتان را محترم بشمارید، برای دیگران قابل مشاهده است و آنها نیز به شما احترام خواهند گذاشت. و کودکان هم از شما الگو می گیرند. ۲. برای خود و فرزندان تان حرمت قائل شوید. بدون استفاده از زور یا تحقیر، باید حرمت خود را نگه دارید. والدین با نگهداشتن حرمت جایگاه پدری و مادری، هر کاری را نمی‌پذیرند و در هر محیطی حاضر نمی‌شوند. به اعضای خانواده احترام بگذارید و به فرزندان تان نشان دهید که پسر بودن، دختر بودن، مرد بودن، زن بودن ، پدر یا مادر بودن یا برادر و خواهر بودن همگی محترمند. ۳. کودکان حق دارند که از والدین، معلمان و بزرگ‌ترهای خود احترام دریافت کنند؛ اما بزرگ‌ترها نیز باید به کودکان و نوجوانان احترام بگذارند. ۴. در ورزش، باید بازیکن خوبی باشید. چه برنده باشید چه بازنده، احترام دیگری را به دست خواهید آورد. ۵. به خاطر داشته باشید مشکلات با دعوا یا توهین حل نمی‌شوند، بلکه بسیاری اوقات با احترام و گوش دادن به یکدیگر بخش زیادی از آن بهتر فهمیده می‌شود و طبعا منجر به راه حل بهتری می‌شوند. ۶. اگر شاهد یا قربانی بی‌عدالتی هستید، باید اعتراض کنید و در مورد آن صحبت کنید. به فرزندان خود بیاموزید موقعیت صبر و تاب آوری با موقعیت قربانی ظلم قرار گرفتن و ... متفاوت است. ۷. بزرگ‌ترها نباید از ضعف یا نیازهای کوچک‌ترها سوءاستفاده کنند. این بر عهده آن‌هاست که الگو باشند و به آن‌ها کمک کنند. لازم است والدین به نوبه خود مراقب حقوق فرزندان ، کمبودهای خود باشند. پایان مطلب کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ با رنجش‌های سخت چه کنیم؟ وقتی برای غمی علتی در ذهن ساخته می‌شود، از میزان رنجش آن کاسته می‌شود. و اگ راهی برای برون رفت از چنگال‌های غم پیدا شود، میزان بیشتری رهایی و حال خوب فراهم خواهد شد. غم آنگاه جان کاه می‌شود که علت‌ها گم، و نیست و نابود شوند. هنگامی که در توهم گرفتار می‌شوی، نمی‌دانی سایه‌ای که به سمتت می‌آید، موجودی کوچک است یا هیولا. قدرت تشخیص از بین می‌رود، و در هزار توی موهومی گرفتار می‌شوی حتی ممکن است هر ثانیه آرزوی مرگ کنی. در چنین شرایطی به جای تکرار موقعیت رنج، و یا سرزنش پیوسته خود و دیگران، ببینیم چه کاری برای حل آن از ما برمی‌آید؟ 🎁 یک پیشنهاد برای این روزها: با خدا سخن بگوئیم. فرق نمی‌کند دعا باشد یا درددل با خدا، قرائت قرآن باشد یا نماز ، همه این‌ها قدرت از بین بردن دنیایی از آوار سوزناک رنجِ درونی را دارند... کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .