eitaa logo
ارتباط موثر
1.6هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
410 ویدیو
8 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
23.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 شعرخوانی آقای محمد رسولی از تهران که رهبر انقلاب پس از آن گفتند «هر بیتش یک آفرین داشت!»؛ امشب در دیدار شاعران در شب ولادت کریم اهل‌بیت امام حسن(علیه‌السلام) بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران نمی‌سوزد نمی‌دانی مگر در شعله‌ها ایمان نمی‌سوزد گمان بردی که این بار این حکایت فرق خواهد کرد؟ خدا فرعون را یک بار دیگر غرق خواهد کرد هر آنچه داشتی رو کرده‌ای، این آخرین برگ است سر جان شرط می‌بندم، قمار آخرت مرگ است ولی ما وعده‌حقیم و از باطل نمی‌ترسیم شهادت آرزوی ماست، از قاتل نمی‌ترسیم به کف پیراهنی خونین، کسی از راه می‌آید خدا زنده است ای مردم، ولی‌الله می‌آید به استقبال او فریاد شد: انّا علی العهدی کسی که هست عیسی از حواریون او مهدی 💻 Farsi.Khamenei.ir
✳️ شبیه الگوهایمان باشیم. امیرالمؤمنین علیه السلام: لا يَعدَمُ الصَّبُورُ الظَّفَرَ ، و إن طالَ بهِ الزمانُ . آدم شكيبا، كاميابى و پیروزی را از دست نمى دهد ، هرچند زمان به درازا كشد . امام حسن مجتبی و امام امیرالمؤمنین علیهما السلام، صبوری و تاب آوری قابل توجه در مقابل مشکلات زمانه خود بودند. برای شبیه شدن به این الگوهای بی نظیر انسانیت، باید گام برداریم. 🔻تصور کنید که به شدت سرماخورده اید و چند شب است که به خوبی نخوابیده‌اید. با اوقات تلخی و بی حالی از رختخواب بلند می‌شوید و برای رفتن به محل کار، مدرسه یا دانشگاه آماده می‌شوید. باران هم از یک طرف می بارد و مسیر طولانی در پیش دارید. آهسته می رانید چرا که با ترافیک سنگینی مواجه اید. مشاجره با همسرتان هنگام خارج شدن از منزل، ذهن‌تان را به خود مشغول کرده است. همان طور که در مسیر رانندگی می کنید، متوجه می شوید چرخ اتومبیل پنچر شده است. در این وضعیت چه احساسی دارید؟ طاقت این یکی رو دیگه ندارم! ⚜️اکنون روز متفاوتی را تصور کنید : 🔻سالم هستید و از سرماخوردگی خبری نیست و خوراک، ورزش و خواب خوبی داشته اید. شاداب از خواب بیدار می شوید. خورشید در آسمان می درخشد. روز کاری نسبتا راحتی در پیش دارید و درست طبق برنامه عمل می‌کنید. هنگام خروج از خانه، همسرتان به گرمی و خوش‌رویی بدرقه تان می‌کند. موقع رانندگی در خیابان، یک نفر چراغ قرمز را رد کرده و با اتومبیل شما تصادف می کند. خوشبختانه کسی آسیبی نمی بیند. وحشت می کنید، اما وقتی متوجه می شوید فقط فلز و پلاستیک خسارت دیده، آرام می‌شوید. با راننده اتومبیل دیگر، صحبت می‌کنید و مدارکتان را به یکدیگر می‌دهید. اتومبیل شما هنوز حرکت می‌کند. تصمیم می‌گیرید فردا صبح به شرکت بیمه زنگ بزنید. ❓در دو مثال بالا چه اتفاقی افتاد؟ این دو مثال چه تفاوتی با هم دارند؟ ادامه مطالب را دنبال کنید : 🔻در روز اول، با وجود اینکه شدّت مشکل، نسبتا کم بود (پنچر شدن یک چرخ اتومبیل)؛ اما ظرفیّت تحمل و تاب آوری شما نیز خیلی کم و محدود بود و از این رو احساس درماندگی کردید. 🔻در روز دوم، شدت مشکل خیلی بیشتر بود (خسارت دیدن اتومبیل)، اما ظرفیت تحمل و تاب آوری شما نیز بالاتر بود، بنابراین درمانده نشدید. 🔹 این مثال‌ها نشان می‌دهد احساس بهزیستی و خرسندی ما بیشتر به "ظرفیت تاب آوری ما در قبال تجربه های زندگی" بستگی دارد تا "شدت و وخامت خود تجربه ها". ایمان به خدا و درس آموزی از آموزه های دینی و الگوهای برگزیده خداوند، چنین پشتوانه‌ای را برای ما می سازد. و بخشی از این ظرفیت حاصل تفکیک حالات ذهنی و روحی از اتفاقات روزمره است. افزایش چنین ظرفیتی در خود، به مرور زمان تحمل تجربیات دشوار را آسان تر می‌سازد و ما را به راحتی درمانده نمی‌کند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز فکر بندگی... در حدیثى از حضرت امام باقر(علیه‌السّلام) روایت شده است که فرمودند: «دو نفر داخل مسجد شدند، یکى عابد، دیگرى فاسق و چون از مسجد بیرون رفتند فاسق از جمله صدیقان بود و عابد از جمله فاسقان! و دلیلش این بود که عابد داخل مسجد شد و به عبادت خود مى‏بالید و فقط رتبه و خوبی خودش فکر می‌کرد؛ امّا فاسق در فکر پشیمانى از گناه و استغفار بود.» گنهکار اندیشناک از خداى بسى بهتر از عابد خودنماى که آن را جگر خون شد از سوز درد که این تکیه بر طاعت خویش کرد ندانست در بارگاه غنى سرافکندگى به ز کبر و منى بر این آستان عجز و مسکینیت بِه از طاعت و خویشتن بینى است کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بگو: چه می‌خواهی؟ برای رسیدن به آن چه می‌کنی؟ در راه رسیدنت به هدف چقدر حاضری سختی بکشی؟ چقدر تحمل انتظار کشیدن و در عین حال ماندن در مسیر را داری؟ از چه چیزهایی می‌توانی بگذری؟ چقدر از اشتباه کردن می‌ترسی؟ از کدام خوش‌گذرانی‌ها یا استراحت‌ها می‌توانی صرفنظر کنی؟ تا به تو بگویم: چقدر می‌توانی امیدوار باشی که به هدف‌هایت در زندگی برسی! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در وسعت دل بزرگ ما، تنهايى را نمى‌توان با اين لحظه‌هاى شاد و يا بت‌هاى گوناگون و يا دلدارهاى چند‌رنگ، درمان كرد؛ كه اين دل، دلدارى ديگر مى‌خواهد. «اين خانه، براى ديگران بزرگ است.» 📚 از کتاب نامه‌های بلوغ/ مرحوم استاد علی‌صفایی‌حائری کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ با فقر ذهنی چه کنیم؟ 1️⃣ عادت‌هایی که ذهن ما را فقیر می‌کنند با نگرش ما به زندگی ارتباط بسیاری دارند. یک ذهن فقیر نمی‌تواند فراتر از ظواهر زندگی را ببیند. برای این افراد همه‌چیز در منفعت‌های کوچک آن‌ها خلاصه می‌شود و طبعاً دیگران را نیز بر همین اساس قضاوت می‌کنند. هیچ فقری بدتر از فقر ذهنی نیست. انسانی که ازنظر ذهنی فقیر است، احساس بی‌ارزشی می‌کند. او ترسو و منفعل است. از اظهارنظر می‌ترسد، از پذیرش مسئولیت، از ریسک کردن و به دنبال پاسخ بودن هراسناک است و کلاً ترجیح می‌دهد گوسفندی میان گله باشد تا بتواند از مزایای همگن بودن بهره ببرد. شاید شما در پیرامون خود چنین افرادی را بشناسید. کسانی که مدام خود را قربانی می‌دانند و دنبال جلب ترحم دیگران هستند. این افراد ممکن است ازلحاظ مالی وضع خوبی داشته باشند؛ ولی مدام از بی‌پولی از نداشتن می‌نالند و به خوشی‌های سادهٔ دیگران حسادت می‌کنند و از آن در رنجند. این‌ها دچار فقر ذهنی هستند... ادامه دارد. کانال ارتباط موثر @ertebatmoaserdini .