🔷فریگیت ۴۸۰۰ تنی HMS Boxer با شماره بدنه F-92 از سری دوم ناو های کلاس تایپ ۲۲ نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا بود که در سال ۱۹۸۱ به آب انداخته شد.
🔹این ناو 146متر طول و حدودا 15متر عرض داشت و با استفاده از دو موتور اصلی توربین گازی رولز رویس و دو موتور مجزای اضافی به قدرتی بالغ بر 64000 اسب بخار میرسید. با این موتور ها این فریگیت میتوانست به حداکثر سرعت 56 کیلومتر در ساعت و سرعت کروز 33 کیلومتر بر ساعت برسد ، که با این سرعت میتوانست در حدود 15000 کیلومتر دریا نوردی کند.
🔹ناو boxer در بحث پدافندی میتوانست دو مجموعه 6 عددی موشک Sea Wolf ، دو توپ 40 میلیمتری بوفورس، دو توپ 20 میلیمتری اورلیکن حمل کند. همچنین در بحث ضد کشتی هم مجهز به 4 موشک مادون صوت اگزوسه بود. این فریگیت همچنین برای مقابله با زیر دریایی ها هم دست بسته ای نداشت و میتوانست دو تیوپ سه تایی اژدر MK-46 یا اژدر ۳۲۴میلیمتری stingray را حمل کند.
Accipiter
@Partisan2015
🔷این ناو بعد از سال ها مجاهدت بالاخره پس از 18 سال در سال 1999 از خدمت خارج شد.
🔹سرنوشت باکسر اصلا جالب نبود و در سال 2004 در طی یک تست دریایی و تمرینات (SinkEX) با دو موشک هارپون مورد عنایت قرار گرفت و به این شکل در آمد.
Accipiter
@Partisan2015
پارتیزان
🔴 سازمان فضایی روسیه: موشک سایوز-بی ۲.۱ ماهواره «خیام» ایران را به مدار زمین حمل خواهد کرد 🔺طبق گزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از لحظه پرتاپ ماهواره خیام توسط پرتابگر سایوز-بی ۲.۱ به فضا.
Xterm
@Partisan2015
پارتیزان
🔷ویدئویی از لحظه پرتاپ ماهواره خیام توسط پرتابگر سایوز-بی ۲.۱ به فضا. Xterm @Partisan2015
🔴دریافت نخستین سیگنالهای ماهواره «خیام» در مرزهای ایران تا دقایقی دیگر
🔺«سعید صدیقیان» معاون توسعه و برنامهریزی راهبردی سازمان فضایی ایران:
در صورت موفقیتآمیز بودن قرارگیری ماهواره در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین، سیگنالهای ماهواره خیام ساعت ۱۲ ظهر قابل دریافت است.
🔺ماهواره خیام حدود ساعت ۱۲ ظهر و زمانی که این ماهواره از آسمان ایران عبور کند، میتوانیم سیگنالهای آن را دریافت کنیم.
🔺فرآیند پرتاب ماهواره خیام به فضا تا کنون موفقیتآمیز بوده و کارشناسان و محققان ایرانی منتظر هستند تا سیگنالهای آن را دریافت کنند.
🔺ماهواره سنجشی این قابلیت را دارد تا تصاویر مربوط به حوزههای مختلف را دریافت کند.
🔺ما در قالب یک برنامه توسعه، تامین یک ماهواره سنجشی بومی که قابلیت ارائه تصاویر یک متر در حوزههای کشاورزی، کنترل شهری، پایش اراضی و کاربریهای مختلف داشته باشد را مدنظر قرار دادهایم.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔷ویدئویی از لحظه پرتاپ ماهواره خیام توسط پرتابگر سایوز-بی ۲.۱ به فضا. Xterm @Partisan2015
🔷ماهواره بر سایوز 2.1B
🔹نسخه 2.1b یک موتور ارتقا یافته RD-0124 را اضافه می کند که توانایی پیمایش مرحله فوقانی را به شدت افزایش می دهد( از 326 ثانیه نسخه 2.1A به 359 ثانیه 2.1B) و از این رو قابلیت بارگیری آن از 7 تن نسخه A به 8.2 تن بهبود می بخشد، اولین پرتاب این ماهواره بر از پایگاه 43 فضایی پلستسک در 26 ژوئیه 2008 با محموله نظامی روسیه صورت گرفت.
🔹جالب است بدانید ماهواره بر سایوز 2.1B به شکل رسمی از اولین پرتاب خود تاکنون 54 تزریق موفق داشته است و فقط 2 بار عملیات با شکست مواجه شد که آخرین بار به نوامبر سال 2017 برمیگردد، به زودی با دریافت موفق سگینال ماهواره خیام، این ماهواره بر به عدد 55 مأموریت موفق خواهد رسید.
Maverick
@Partisan2015
🔴دریافت اولین داده تله متری ماهواره خیام
🔺ماهواره خیام هماکنون در حال انتقال با بلوک انتقال مداری به مدار نهایی خود یعنی مدار ۵۰۰ کیلومتر است.
🔺لحظاتی قبل اولین داده تلهمتری در ایستگاههای زمینی این ماهواره در پایگاههای فضایی سازمان فضایی ایران (پایگاه فضایی ماهدشت) دریافت شد./تسنیم
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔷ویدئویی از لحظه پرتاپ ماهواره خیام توسط پرتابگر سایوز-بی ۲.۱ به فضا. Xterm @Partisan2015
🔷چرا ایران «خیام» را پرتاب نکرد؟
🔹ماهواره «خیام» حدود ۶۰۰ کیلوگرم وزن دارد و و شاید اصلیترین علت همکاری ایران با روسیه در پروژه پرتاب ماهواره «خیام» وزن بیش از نیمتنی این ماهواره و نیز درصد بسیار بالای موفقیت پرتابگر سایوز باشد که مراحل ابتدایی و پرتاب خیام به روسیه واگذار شده است.
🔹با توجه به ضریب اطمینان بالای پرتابگر سایوز در پرتاب و در مدارگذاری ماهواره ها، بسیاری از کشورهای صاحب چرخه کامل فناوری فضایی که خود توانایی پرتاب ماهواره را دارند نیز از پرتابگرهای روسی استفاده میکنند./تسنیم
Romeo 6
@Partisan2015
🔷امروز ۹ اوت ۷۷ اُمین سالروز دومین و اخرین حمله اتمی جهان که توسط ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است می باشد.
🔹انفجار اتمی در ناگازاکی
این حمله به منظور پایان هر چه سریع تر جنگ بود چون شوروی که از سوی منچوری حمله خود را به ژاپن اغاز کرده بود سهمی از جبهه اقیانوس ارام نبرد.
🔹در همین حین استفاده از سلاح هسته ای برای امریکا ساده ترین راهکار برای فشار به ژاپن بود، حتی در حدی که نیرو های مسلح آمریکا نیاز به مجوز برای استفاده از حمله های هسته ای بیشتر از طرف دولت و شخص ترومن نداشتند.
🔹در ابتدا قرار بود شهر کوکورا (کیتاکیوشو امروزی) هدف حمله هسته ای قرار بگیرد به دلیل وجود صنایع گسترده نظامی و اسلحه سازی،اما وقتی بمب افکن حامل بمب اتمی به نزدیک محدوده مورد نظر رسید تمام اسمان شهر را دود و غبار پوشانده بود و امکان دیدن هدف را از بین برده بود و به دلیل وجود پدافند هوایی قدرتمند و امکان دیده شدن توسط هواپیماهای شکاری ژاپن و همین طور نداشتن سوخت کافی برای بازگذشت به اوکیناوا از حمله به کوکورا صرف نظر شد.
🔹فرمانده عملیات تصمیم گرفت به جای رها کردن بمب روی دریا یا بازگرداندن ان به پایگاه ان را روی شهر ناگازاکی که در مسیر باز گشت بود بیندازد،
این شهر یکی از اهداف کم اهمیت برای ایالات متحده آمریکا محسوب می شد به این دلیل که: نمی شد بیشترین آسیبی که یک بمب اتمی می تواند وارد کند را به این شهر وارد کرد. (به دلیل نشان دادن قدرت ویرانگری بمب اتم به دیگر کشور های بزرگ ان موقع شهر هایی را انتخاب می کردند که به توان بیشترین اسیب را به ان وارد کرد)
🔹برای مثال در شهر هیروشیما به دلیل صاف بودن شهر، آسیب وارده به دلیل پخش شدن هر چه بیشتر تشعشعات هسته ای به مراتب بیشتر از شهری مانند ناگازاکی بود، به خاطر این که شهر ناگازاکی در میان دو دره تقسیم شده بود،
به صورتی که نصف شهر در یک دره و نصف دیگر در دره مجاور قرار داشت و با رها سازی بمب اتم روی آن، نصف این شهر آسیب کمتری از نصف دیگر می دید.
🔹این حمله توسط بمب مرد چاق در تاریخ : قبل از ظهر پنجشنبه ۹اوت ساعت ۱۱ و ۲ دقیقه بر فراز شهر ناگازاکی انجام شد و در این حمله به غیر از قربانیان سالهای بعد ۷۳۸۸۴ نفر کشته و ۷۴۹۰۹ نفر مجروح شدند.
Tupolev
@Partisan2015
🔷بمب مرد چاق
🔹این بمب خمره ای یا تخم مرغی در مقایسه با بمب پسر کوچک گرد تر ، قطور تر و ویرانگر تر بود.
طول ان ۳متر و ۳۰ سانتیمتر بود و قطر ان ۱ متر و ۵۰ سانتیمتر بود.
🔹وزن ان ۵/۴ تن و بردارنده ۱۰ کیلو پلوتونیوم-۲۳۹ که از نوع بمب اتمی شکافتی محسوب می شد.
🔹نام این بمب از روی شخصت های رمان شاهن مالت و توسط رابرت سربر یکی از شاگردان اوپنهایمر پدر بمب امریکا انتخاب شد.
Tupolev
@Partisan2015
🔷مرکز شهر ناگازاکی قبل و بعد از حمله اتمی.
🔹بمب مرد چاق در اتفاع 500 متری و بر روی یک بیمارستان منفجر شد
در ابتدا قرار بود این بمب بر روی رود خانه اوراگامی منفجر شود ولی به دلیل وزش باد بمب یه سمت شرق منحرف و روی بیمارستان منفجر شد.
Tupolev
@Partisan2015