🔴نانسی پلوسی در حال ترک تایوان
🔺هواپیمای بوئینگ C-40 نیروی هوایی آمریکا با کالساین SPAR19، آماده تیک آف از فرودگاه شهر تایپه می باشد، در این راستا 6 فروند جنگنده F-15 و 3 فروند تانکر سوخت رسان KC-135 از پایگاه هوایی کادنا آمریکا در ژاپن جهت اسکورت هواپیمای پلوسی بلند شده اند.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔴 یک فروند جنگنده سوخو ۲۲ نیرو هوافضا سپاه در شیراز دچار حادثه شد 🔺یک فروند هواپیمای جنگنده سوخو ص
اولین تصویر از Su22 هوافضای سپاه که صبح امروز به دلیل نقص فنی سقوط کرد
Meghdad
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷فعالیت سنگین راکت انداز های هیمارس
🔹یک ویدئو جدید از راکت انداز های هیمارس به تازگی منتشر شده است که نکات جالبی دارد، اولین نکته بحث حجم شلیک می باشد، شاید اولین بار است که در ویدئویی مشاهده میکنیم 4 سامانه هیمارس در کنار هم شلیک میکنند و در مجموع 24 راکت M31A1 را به سمت اهداف روسی پرتاب می کنند، در حالی که معمولا ترکیب عملیاتی هیمارس های اوکراینی دو سامانه در کنار یک دیگر بوده است.
🔹مورد بعدی زمان استفاده می باشد که در روز روشن این سامانه ها فعالیت میکنند، در حالی که معمولا در شب و تاریکی این عملیات ها صورت میگرفت.
🔹به سرباز اوکراینی که در سمت چپ ویدئو با خود دوشپرتاب به همراه دارد دقت کنید، احتمالا او و چندین نیروی اوکراینی دیگر مجهز به دوشپرتاب ها در همین خط پوشش درختی آماده هستند تا اگر مکان آنها شناسایی شده باشد با بالگرد ها و یا پهپاد های رزمی روسیه مقابله کنند.
Maverick
@Partisan2015
🔷خاوری بازداشت نشده است
🔹ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری گفت، خبر بازداشت خاوری فی المجلس تکذیب میشود، کانادا همکاری لازم را برای استرداد وی نمیکند.
🔹استرداد مجرمین قانون بین المللی است، مکاتبات لازم با اینترپل انجام شده اما دولت کانادا با وجود ادعای حقوق بشری، برای استرداد او همکاری نمیکند و پناهگاه مجرمین شده است.
Romeo 6
@Partisan2015
🔴 سازمان فضایی روسیه: موشک سایوز-بی ۲.۱ ماهواره «خیام» ایران را به مدار زمین حمل خواهد کرد
🔺طبق گزارش سازمان فضایی روسیه (روس کاسموس)، در روز ۱۸ مرداد ماهواره «خیام» توسط موشک سایوز-بی ۲.۱ از پایگاه فضایی بایکونور به فضا پرتاب خواهد شد.
🔺علاوه بر ماهواره مذکور، قرار است ۱۶ دستگاه کوچک ساخته شده توسط دانشگاه ها، شرکت های تجاری و سازمان های غیرانتفاعی پیشرو به عنوان بار همراه، در مدار قرار می گیرد. این دستگاه ها برای تحقیقات علمی و فناوری، از جمله توسعه فناوری های ارتباطی بین ماهواره ای، اندازه گیری سطح تابش الکترومغناطیسی، سنجش زمین از راه دور و نظارت بر وضعیت محیط زیستی طراحی شده اند.
Xterm
@Partisan2015
🔷آشنایی با پایگاه هوایی کادنا آمریکا، در اوکیناوا ژاپن.
🔹به دلیل نام بردن چندین باره این پایگاه در جریان تنش بین چین و آمریکا در سفر نانسی پلوسی به تایوان، نگاهی اجمالی به آن خواهیم داشت.
Maverick
@Partisan2015
🔹اولا لازم به ذکر است که بیشترین تعداد پایگاه های خارجی آمریکا و بیشترین پرنسل نظامی اعزام شده آمریکا به یک کشور مربوط به ژاپن می باشد آن هم با داشتن 120 پایگاه فعال به همراه 53 هزار نفر از پرسنل نظامی آمریکا که در این پایگاه ها سکونت دارند.
🔹اما تصویر بالا مربوط به پایگاه هوایی کادنا آمریکا در اوکیناوا ژاپن می باشد که مساحت آن به 230 هکتار می رسد، این پایگاه از سال 1945(در جریان شکست ژاپن در WW2) تحت اختیار آمریکا است و بزرگترین پایگاه خارجی نیروی هوایی آمریکا در شرق آسیا با تعداد 20 هزار نفر پرسنل نظامی آمریکایی و ژاپنی می باشد و نزدیک ترین فاصله این پایگاه تا خاک چین 650 کیلومتر است.
Maverick
@Partisan2015
🔹یگان هوایی پایگاه کادنا به شکل دائم در حال تغییر و افزایش/کاهش و جابه جایی هواگرد ها می باشد، اما برای مثال طبق تصاویر ماهواره ای سال 2018 در این پایگاه جنگنده های F-15C/D ایگل، جنگنده های F-35A، بالگرد های UH-60 بلک هاوک، هواپیما های سوخترسان KC-135R استراتوتَنکر، آواکس های E3 سنتری، هواپیماهای گشت دریایی P-8 پوسایدن، هواپیما های شنود و شناسایی RC-125 و هواپیماهای ترابری C-130 هرکولس مشاهده شده اند.
مختصات پایگاه:
26°21'21"N 127°46'10"E
Maverick
@Partisan2015