🔰 سرویسی که نخوابیده!
مرور ساعات گذشته به زبان تمثیل.
1⃣ حتما شما بازی والیبال را دیدهاید. تیم حریف سرویس میزند و توپ در زمین شما قرار میگیرد. سرویس حریف اگر مستقیم روی زمین شما نخوابد، فرصت مناسبی است برای اتخاذ یک آرایش تیمی و سپس حملهی حسابشده و گرفتن امتیاز.
2⃣ ترامپ پس از یک تجاوز آشکار و خلاف قوانین بینالمللی گفته: "اکنون زمان صلح است!" حتما عدهای پیوست این چهرهی صلحطلبانهی آمریکا خواهند شد. در رسانه و در دیپلماسی و سیاست. آن هم بدون در نظر گرفتن هجوم وحشیانه آمریکا به ایران.
3⃣ لطفا فریب نخورید! فریبخوردگی یعنی کسی بگوید آمریکا خواسته با یک حرکت نمایشی، ابهت و اقتدار ظاهری خود را حفظ کند و سپس وارد صلح شود. پس اکنون بهترین زمان برای مذاکره و صلح است. هزینهی زیادی هم در واقع ندادهایم.
4⃣ شاید حملهی دیشب به سه نقطه از ایران عزیز ما، به بزرگی مورد ادعای ترامپ نبوده و خسارات مدنظر آمریکا را به همراه نداشته، ولی این بدین معنا نیست که آمریکا نخواسته توان ما را نابود کند. این "نتوانستن" اوست و نباید تعبیر به "نخواستن" شود.
4⃣ پذیرش فریب صلح، یعنی پذیرفتن خوابیدن سرویس آمریکا در زمین ایران. چیزی که شاید در واقعیت رخ نداده ولی در روایت از میدان توسط رسانه رخ بدهد و منجر شود به این رفتار که ما دو دوستی توپ توی زمین خودمان را به آمریکایِ ترامپ بدهیم تا در فرصتی دیگر دوباره سرویس بزند و امتیاز بگیرد. درحالیکه اکنون میشود این توپ را با یک آرایش مناسب با قدرت به زمین آمریکا کوبید و امتیاز گرفت.
اول ماه ۴ سال ۴
#سید_میثم
#وعده_صادق #حمله_آمریکا #فردو #ایران #وطن
@Masihane
663.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامهی حملات ویرانکننده به رژیم منحوس آن هم بعد از هجوم دیشب آمریکا، یعنی ایران هم راهبرد دارد و هم برنامهی اجرایی.
#سید_میثم
#وعده_صادق #ایران
@Masihane
🔰پیروزی چیست؟
اهداف مورد اصابت امروز در تهران، نشان از برنامهریزی جدید رژیم منحوس برای شورش داخلی دارد. در این وضعیت نیاز به حفظ وحدت، گویی برای بار هزارم خودش را فریاد میزند.
البته این نیاز به وحدت خودش نیازمندیهایی دارد. از جمله آنکه: سوای از قراردادهای صلح و آتشبس که گویی مقام تعیینکنندگی در پایان جنگ دارد، باید پرسید: «تصور ذهنی ما از پیروزی چیست؟»
بالاخره جنگ کنونی با اسرائیل و آمریکا، نقطهی پایانی خواهد داشت. آن نقطهی پایان، یا ختم ماجرای ایران است و یا نقطه سرخط یک نظم جدید در منطقه و جهان. بهنظر شما چه اتفاقی بیافتد، انسان ایرانی احساس پیروزی در آن نقطهی پایانی خواهد داشت؟
به عنوان مثال، اسرائیل شخصیتهای ما را ترور میکند، ولی گویا در میان اهداف نظامی ما ترور افراد برنامهریزی نمیشود. یا کشتار جمعی و شخم زدن شهرهای اسرائیل انگار در افق دید تهاجم نظامی ما نیست و... . پس پیروزی کجاست؟
اینجا ما با لیستی از اهداف متعدد و متنوع مواجه هستیم که نوعی آشفتگی ذهنی برای ما پدید میآورد و یکی از آفات آن این است که به محض دستیابی به یک هدف یا مقدمات یک هدف، همواره افرادی هستند که اهداف دیگر را احضار کنند و با یادآوری آن از حس پیروزیهای مرحلهای بکاهند.
به ویژه وقتی که موشک زدن ما شکلی روزانه و عادی به خود بگیرد و شوق و شور اولیه به یک سوال اساسی ختم شود: «خب که چه؟»، «گیریم روزانه طی هر موج دهها موشک به اسرائیل زدی، بالاخره چه خواهد شد؟» این دست سوالها یعنی ذهن جامعه نیازمند هدفگذاری دقیقتر و دریافت آمار و اخبار و گزارش لحظهبهلحظه برای رصد مسیر پیروزی نهایی است. تا بتواند سهیم و شریک شود و وحدت پدید آید. هم در امیدواری و کامیابی و هم در ناامیدی و ناکامی. لذا ما به صورت جدی نیازمند طراحی بانک اهداف مشخصی برای این جنگ هستیم که بیش از آنکه نظامی باشد، مقصد حرکت عمومی مردم ایران را نشان دهد و بگوید ما ایرانیها چه میخواهیم و چگونه میخواهیم. بگوید به ما پیروزی چیست، هزینههایش چه هستند و این همه زیادی مبهم نباشد.
۲ تیرماه سال۴
#سید_میثم
#وعده_صادق #انتقام_ملی #اوین
@Masihane
یک نکته پیوست پست قبل
در پاسخ به سوال "پیروزی چیست؟"،
شاید پاسخهای زیادی موجود باشد اما باید دانست که اهداف مهاجم و متجاوز متفاوت از هدف مدافع است. متناظر با همین تفاوت، پیروزی برای هر یک نیز متفاوت میشود.
مهاجم و متجاوز گاه مثل صدام هدفش "سهروزه رسیدن به تهران" است. اما مدافع گویا هدفی ندارد جز جلوی متجاوز را گرفتن و ناکام گذاشتن او از دستیابی به هدفش. به دیگر سخن پیروزی مدافع، ایستادن مقابل تحمیل خواست زورمندان است و شکستن هیمنهی پوشالی و البته رعبانگیز آنها. همین درک کلی گویا در ارتکاز عمومی جامعه نیز قرار دارد و همواره شوق برانگیخته است.
اما دفاع موجود و جنگ تحمیلی کنونی، راهبردی فراتر از دفاع از حق و حقوق خود را میطلبد و لذا لازم است در اهدافی بسیار مشخصتر نمایان شود. آنها چه هستند؟ شاید بتوان در فرصتی مجزا به آنها پرداخت.
#سید_میثم
#وعده_صادق #انتقام_ملی
@Masihane
🔰 زدن آمریکاییها و منطق نامأنوس
العدیده قطر را زدیم. برآورد دقیقی از میزان خسارت و کشته هنوز به دست نیامده. صرفا گمانهزنی است و مشتی اخبار مجعول. با این حال شکل حمله خود گویای اتخاذ سیاست همیشگی جمهوریاسلامی است. سیاستی که پیام اقتدار میفرستد ولی در پی خونریزی زیاد و تخریب گسترده نیست تا از این طریق بازدارندگی ایجاد کند. هرچند عدهای ناراضی هستند و بعضا دلسوزانه. شاید پوزخند هم بزنند و این عملیات را هم بهزودی "فیک" بخوانند. چرا؟ چون طبق معادلات سیاسی روز دنیا، نزدهایم و پشتهای از کشته بهجا نگذاشتهایم. معادلات مرسوم سیاست در دنیا فقط این مسیر را احیاء کننده بازدارندگی میداند. راستش را بخواهید من هم موافق سیلی محکم و کشیدهی آبدارم. ولی منطق جمهوریاسلامی در اینطور مواقع، منطق ویژهی خودش هست و از استراتژیها و تاکتیکهای اهالی فن سیاست پیروی نمیکند. منطقی که برخی آن را بیمنطقی و برخی دوگانگی استاندارد ترجمه میکنند ولی واقعا منطق خاص جمهوریاسلامی است. همان منطقی که موشک میسازد ولی میگوید ساخت بمب اتم و سلاح کشتار جمعی حرام است. با اسرائیل خونخوار میجنگد ولی مناطق مسکونی را شخم نمیزند. همان منطقی که به مردم حق رأی میدهد و دهها انتخابات برگزار میکند ولی در چارچوب دین اسلام و ذیل شورای نگهبان. همان منطقی که رهبرش میگوید به مذاکرات خوشبین نیستم ولی اجازهی مذاکره میدهد. همان منطقی که شعار صدور انقلابش بلند است ولی یک فشنگ هم ناروا و ظالمانه به سمت هیچ کشوری نمیزند. همان منطقی که در سوریه شهید میدهد ولی بازارهای شام را به انحصار بازرگانانش در نمیآورد. بگذریم.. گویا هنوز ادبیات علمی و دانشی موجود توانی برای پرداخت این منطق ندارد. البته انگار مردم، هم بهتر و هم درونیتر این منطق را شهود میکنند که به خیابان میآیند و شادند.
#سید_میثم
#وعده_صادق #بشارت_فتح #العدیده
@Masihane
مفشو| سیدمیثم میرتاجالدینی
🔰 زدن آمریکاییها و منطق نامأنوس العدیده قطر را زدیم. برآورد دقیقی از میزان خسارت و کشته هنوز به دس
نمیدانم این متن را خواندید یا نه؟!
ولی خواستم تأکید کنم حرف نوی جمهوریاسلامی همین است.
ایران نمیخواهد شبیه دشمنی شود که با آن میجنگد. نمیخواهد استیلای اسلامی باشد. نمیخواهد استعمار ایرانی باشد. برای همین، نه از تکنیک و ماشین کناره میگیرد و نه به انقیاد آن در میآید.
از دشمنانی مثل ترامپ که توقعی نیست. کاش دوستان دستکم میفهمیدند آنچه اتفاقا آمریکا و اسرائیل را از پای درمیآورد، از قضا اینگونه زدنی و اینگونه جنگیدنی است. شاید عربهای حوزهی خلیجفارس بفهمند اگر استعمار آنها را پوک نکرده باشد.
فردا دربارهی این منطق، از سیرهی اهلبیت شواهد متعددی ذکر خواهم کرد.. باشد طلبتان.
#سید_میثم
@Masihane
🔺الوعده وفا
در شورای ششنفرهی بعد از عمربنخطاب، کافی بود علیبنابیطالب یک دروغ مصلحتی بگوید و خلیفه شود. مصالح خلیفه شدن او آنقدر زیاد بود که میشد با آن حداقل یک دروغ را توجیه کرد. اما علی دروغ نگفت تا بگوید هدف وسیله را توجیه نکرده و نمیخواهد به هر قیمتی حاکم شود و بنا ندارد بر سیرهی دو خلیفهی پیشین صحه بگذارد.
وقتی در یک معرکه علیبنابیطالب با عمروعاص روبهرو شد، علی شمشیر کشید و عمرو عریان گشت. علی میتوانست چشم ببند و شمشیر بزند و یک تاریخ را از مکر پسر عاص نجات دهد. ولی علی چنین نکرد. عمروعاص فرار کرد ولی آیندگان از پیروان علی حیاء را مهم و حیاتی شمردند.
در صفین ابتدا معاویه به نهر رسید و سعی کرد اجازهی استفادهی سپاه علی از آب را ندهد. ولی یاران علی بر سر آب جنگیدند و چون پیروز شدند پیشنهاد کردند آب را بر یاران معاویه ببندند. اميرالمؤمنين موافقت نکرد. هرچند این تشنگی میتوانست کمر لشکر معاویه را بشکند و آنها را تسلیم امر علی کند.
دهها مورد دیگر از سیرهی پیامبر، امام حسن و امام رضا و... نیز میتوان نام برد.
خب این چه منطقی است که درعین مبارزه برای رسیدن به حکومت و یا حفظ حاکمیت، حاضر نیست از هر شیوهای و روشی پیش رود؟ چگونه سیاست با دیانت ممزوج میشود بهنحوی که هرکدام عین دیگری و مسیر تعین دیگری است؟
بسیاری از کسانی که در جهان بنا داشتند با امپریالیسم و استعمار مبارزه کنند، خود در حین مبارزه شبیه چیزی شدند که با آن میجنگیدند. حتی بنیاسرائیل پس از چندی، علاقمند شدند به ساختار تفرعنی که با آن جنگیده بودند و به سامری پیوستند.
تنها نسخهای که در عالم چند دهه است با استعمار و استثمار و استحمار میجنگد و نمیخواهد شبیه آنها شود، مردم ایراناند که ارادهی خود را در شکلی از نظم سیاسی به نام جمهوریاسلامی متبلور کردهاند و در حساسترین مواقع پشت آن میایستند و میشوند: "ملت وقتشناس". این مردم در نسخههای خود در جنگ و صلح، طالب استقلالاند نه تقلید.
اما در دل همین ملت و مردم، نیروهایی وجود دارد که سلطهگری و استیلاء و شبیه شدن به دشمن را برای رسیدن به مقاصد مقدس، نهتنها بد نمیداند که مطالبه نیز میکند. جماعتی که سالها سبب دوری نظام اسلامی از مردم شدهاند.
کمی که جلوتر برویم دربارهی ویژگیهای این جماعت بیشتر میتوان سخن گفت. نه از باب عیبجویی و نیش و کنایه. بلکه از جهت توصیف تا بتوان درکشان کرد و برایشان راهی یافت و ساخت.
#سید_میثم
#وعده_صادق #بشارت_فتح #آتش_بس
@Masihane
🔰 چرا آتشبس شد؟
⚫️ من آتشبس را اینطور میفهمم که هیچ یک از طرفین جنگ، تمایلی به ادامه ندارند. آیا عدم تمایل ریشه در عدم توان دارد؟
1⃣ دربارهی اسرائیل یک موضوع مشخص است. در همان ابتدای تجاوز و روزهای آغازین چند هدف را ترسیم کرد: نابودی تمام و کمال تأسیسات هستهای ایران، از کار انداختن توان دفاعی و موشکی ایران، از بین بردن زنجیرهی فرماندهی نظامی، ترور دانشمندان مؤثر هستهای.
سپس با پاسخهای ایران پا فراتر نهاد و به این اهداف نیز اشاره کرد: تغییر نظام سیاسی حاکم بر ایران و سپس تجزیهی ایران.
در مسیر دستیابی به این اهداف، رژیم منحوس گامهایی برداشت ولی تقاضای آتشبس یکطرفه یعنی بسنده کردن به همین مقدار راه طی شده، چون گویا زورشان به بیش از این فعلا نمیرسد.
2⃣ دربارهی ایران ولی قصه فرق دارد. ایران مدافع بود نه مهاجم و متجاوز. ایران توانسته متجاوز را از دستیابی تمام و کمال به اهداف خود باز دارد. به ادعای مسئولان، هرچند تأسیسات هستهای آسیب دیده ولی ایران توان هستهای را همچنان حفظ کرده. توان موشکی نیز همچنان پابرجاست. همچنین فرماندهان مهمی شهید شدند ولی زنجیرهی فرماندهی از هم نپاشیده. نظام سیاسی هم تغییر نکرده و ایران تجزیه نشده. ایران تا اینجا موفق شده و پیروز. ولی آیا میتواند تا جایی حملات خودش را پیش ببرد که اسرائیل از تجاوز خود اعلام پشیمانی کرده و صنعت هستهای ایران را به رسمیت بشناسد و مطالباتی چون توقف جنگ علیه غزه و لبنان و درنهایت پرداخت غرامت جنگی را به کرسی بنشاند؟ آتشبس در این مرحله یعنی ایران هنوز زورش به این مقدار نمیرسد.
🔴 لذا میتوان واقعبینانه عدمتمایل به ادامه جنگ را از جهاتی که گفته شد، برخاسته از عدمتوان طرفین قلمداد کرد. کاش مراقب باشیم که در میدان روایت این ۱۲ روز بند را آب ندهیم.
🔺پ.ن: امیدوارم بیانیهی شورای امنیت ملی هم صرفا یک شعار سیاستمدارانه نباشد و واقعا آمادهی حمله بمانیم.
#سید_میثم
#وعده_صادق #بشارت_فتح #آتش_بس
@Masihane
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیریم آتشبس یک تصمیم غلط باشد و خطرناک. باز چیزی از این خطرناکتر و مهلکتر هم وجود دارد. چه چیزی؟
توی این پنجدقیقه سعی کردم با یک مثال تاریخی ازش بگم.
🔰چه خبر از رهبری؟
🔴 الان که درحال نوشتن این متن هستم، تقریبا ۲۴ساعت از آتشبس میگذرد و در عین چشم انتظاری بخش قابل توجهی از جامعه، رهبرانقلاب سخنی نگفته و موضعی از سوی ایشان منتشر نشده.
⁉️دیروز هم مکرر دوستان میپرسیدند چرا خبری از رهبرانقلاب نیست؟
من هم شوخیجدی میگفتم: ما تقریبا تمام شکلهای مبارزاتی ائمه اطهار طی ۲۵۰سال امامت را، با آقای خامنهای تجربه کردهایم. همه چیز از جنگ و صلح و قیام و حکومت و تعلیم و زندان و ... . فقط مانده بود وضعیتِ "امامت و رهبری در غیبت (البته از نوع صغرایش)" که این هم با توجه به شرایط امنیتی کنونی درحال تجربهایم.
⚫️ پ.ن: البته دوستان سناریوهایی دربارهی این سکوت رهبری در شرایط فعلی داشتند. هنوز جای صبر وجود دارد. ولی شاید کمی دیگر بتوان از آنها گفت و شنفت.
🔺پاورقی: کتاب انسان ۲۵۰ساله برگرفته از سخنان رهبرانقلاب در تبیین سیرهی مبارزاتی ائمهی اطهار و مبتنی بر نظریهی یگانهپنداری زیست آن حضرات است.
📆 ۴/۴/۴ چهارمین روز از چهارمین ماه از چهارمین سال.
#سید_میثم
#وعده_صادق #مرگ_بر_اسرائیل #انتقام_ملی
@Masihane
من به توان ما ۳ تیر ۴۰۴.m4a (1)_01.mp3
زمان:
حجم:
58.68M
⭕️موضوع کلی بحث: *صلح تحمیلی یا اتش بس موقت ⁉️*
🗣00:00 *روایت اول*
❌02:42 *سکوت رهبری نشانه نارضایتی ایشونه؟*
☠4:40 *آتش بس ضعف نیست اما حواسمون باشه ممکنه منجر به ضعف بشه.*
⛔️07:02 *جنگ ما یک جنگ وجودیه هر سناریویی برای ما محتمله...*
🛡9:10 *آیا آتش بس همون صلح تحمیلیه؟*
🔎12:16 *آتش بس در آخر به نفع ما تموم میشه یا اسراییل؟*
👥14:33 *تصمیم آتش بس رو کی گرفته دولت یا رهبری؟*
👊15:46 *پیروز آتش بس ما هستیم یا دشمن؟*
🧨19:40 *چی کار کنیم که روزنه های اختلاف باز نشه؟*
👣20:45 *چرا ایران برای جبران و دفاع از کشور ادامه نداد؟!*
🎙21:30 *در جنگ، نوع انتقاد ها هم باید متفاوت باشه!*
🤝22:30 *باید تمام تلاشمون رو بکنیم تا آسیب ها کم بشه*
🫂25:00 *ما همه دلسوز همیم.
وضعیت سفید!*
✍26:45 *توئیت آقای عراقچی با فرمان رهبری فرق داره؟*
⚔34:00 *ماجرای جنگ احد رو یادتونه؟*
👀36:32 *رهبری در این شرایط سخت کجا اند؟*
🫵38:15 *هیچ وقت از اثرگذاری قدرت حق ناامید نشید*
🔴*فایل دومین جلسهی "من به توان ما" با حضور سیدمیثم میرتاجالدینی
@Masihane
بینراهی ایستادیم برای نماز. برای منی که حدودا یکسوم عمرم رو تو جاده سپری میکنم و بخش مهمی از نمازهامو توی مسجدها و نمازخونههای بینراهی میخونم، افزایش افراد نمازخون با تیپ و قیافههای مختلف ملموسه. البته متوجهم که صرفا یه مشاهدهی جزئیه و نتیجهی خاصی نمیشه ازش گرفت. نوشتم که اینجا بمونه.
#سید_میثم
@Masihane