📽ادامه عملیات رسانهای اسلامهراسی با سریال نتفلیکس
🎞مینیسریال چهار قسمتی نوجوانی(Adolescence) بهتازگی رکورددار پربازدیدترین سریال را در نتفلیکس زده است. تا پایان هفتهی دوم، رقم بازدید آن به ۶۶.۳ میلیون بازدید رسید و آن را به پرمخاطبترین مینیسریال نتفلیکس تبدیل کرد.
📝داستان این سریال دربارۀ نوجوانی است که همکلاسی خود را بهقتل میرساند، اگرچه سازندگان بهطور مستقیم اشاره نکرده بودند که این سریال بر اساس چه ماجرایی ساخته شده است اما بهتازگی کاربران شبکههای بیان کردهاند که این ماجرا بر اساس ماجرای قتل سهنفر به دست نوجوان سیاهپوستی به نام آگسل راداکوبانا است و البته کارگردان این اثر نیز این ماجرا را تأیید کرده است. لازم به ذکر است که در راستای وُک کالچر و احتمالا ترس کارگردان از این فرهنگ، نقش اول این سریال از قاتل سیاهپوست به قاتل سفیدپوست تغییر داده شده است.
🩸حدود 9 ماه پیش ماجرای قتل این نوجوان در انگلستان منتشر شد، چیزی که در نهایت تبدیل به یک عملیات رسانهای اسلامهراسی و مهاجرهراسی شد. اما سایت بیبیسی دو ماه پیش خبر این قتل را بهنحوی نگاشت که انگار او ارتباطی با اسلام و القاعده داشته است. اینکه ابتدا چنین سریالی رکورد تماشا را در نتفلیکس بزند و بعد این خبر بیان شود که شخصی مسلمان آن قتل را انجام داده است چیزی جز یک عملیات رسانهای در راستای اسلامهراسی و مسلمانهراسی نیست.(صفحه بیبیسی)
[ ادامه 🔻]
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️در خبری که بیبیسی برای آن کار کرده نوشته است:«راداکوبانا بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ سه بار به برنامه مقابله با تروریسم دولت، به نام برنامه Prevent، ارجاع داده شده بود، به دلیل علاقهاش به خشونت. او در روز دوشنبه اعتراف کرد که سه دختر جوان را در یک کلاس رقص با تم تیلور سویفت در ژوئیه گذشته به قتل رسانده است. او همچنین به اتهام تلاش برای قتل هشت کودک و دو بزرگسال، تولید سم بیولوژیکی ریسین و نگهداری یک دستورالعمل آموزشی از القاعده اعتراف کرد، که همه اینها جنایات تروریستی محسوب میشوند.»
🔸اگرچه بیبیسی در ادامه اشاره میکند که پلیس آن را اقدام تروریستی و با هدف ایدئولوژی اسلامی دستهبندی نکرده اما در شیوۀ خبرنویسی خود طوری عمل کرده که مخاطب تصور کند او یک مسلمان تروریست است و صدر و ذیل خبر بیبیسی با یکدیگر خوانایی ندارد. در انتهای خبر هم اشاره میکند که :«همچنین یک فایل PDF از دستورالعملهای آموزشی القاعده پیدا شد. تصاویر مربوط به جنگها در غزه، اوکراین، سودان و کره، همچنین تصاویری از چاقوها و شمشیرها نیز در تبلتها یافت شد.»
[ ادامه 🔻 ]
استاد محمدحسین فرجنژاد
⬅️در خبری که بیبیسی برای آن کار کرده نوشته است:«راداکوبانا بین سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ سه بار به برنا
📌جالب است بدانید تهمتهایی منتشر شد که این قاتل یک مسلمان بوده با وجود اینکه این قاتل نوجوان از پدر و مادری روآندایی و مسیحی بهدنیا آمده است؛ شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه او یک مسلمان به نام «علی الشکاتی» است همچنین برخی گفتند نام او حسن است! همین موارد باعث شورش و حمله به مسجدی در شهر ساحلی ساوث پورت بریتانیا شد تا جایی که اعلام کردند فقط 50 افسر پلیس زخمی شدهاند!(منبع1) (منبع2) همچنین در خبر دیگری بیان شده که 39 افسر پلیس زخمی شدند که از این تعداد 27 نفر به بیمارستان منتقل شدند.(منبع)
🔹یک ادعای غلط مبنی بر اینکه مظنون یک پناهنده یا مهاجر بوده است، بیش از ۱۵.۷ میلیون بار در پلتفرمهای X، فیسبوک، اینستاگرام و سایر پلتفرمها دیده شده است، همانطور که یک تحلیل از خبرگزاری رویترز نشان داد. یک ادعای نادرست دیگر مبنی بر اینکه او یک مهاجر غیرمجاز و مسلمان بوده که در یک قایق کوچک آمده است، در وبسایت «چنل ۳ ناو» منتشر شد، که بعداً از انتشار اطلاعات نادرست که منجر به شورشهای خشونتآمیز شد، عذرخواهی کرد.
🔻از این اتفاقات و آشوبها حدود 8 الی 9 ماه میگذرد اما مطرح شدن دوبارۀ این سریال با این عنوان خبری که بر اساس آن ماجرا ساخته شده است، ادامۀ همان عملیات رسانهای اسلامهراسی در کشور انگلستان است و امثال بیبیسی هم با این نوع خبرنویسی آن را ادامه میدهند. تلاش آنان جز این نیست که صحنههای قتلعام مسلمانان را باز هم با این عملیاتهای رسانهای بیافرینند.
#خبر
#بازنشر
#نقد_فیلم
#اسلام_هراسی
#نتفلیکس
#عملیات_رسانهای
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
📌معضل نقدهای بیش از حد سکولار ایرانی
🔹بروتالیست اسکار بهترین فیلمبرداری موسیقی متن و بهترین بازیگر نقش اول مرد را در کارنامۀ خود ثبت کرده است. این فیلم از چشم انجمن منتقدان لندن هم پنهان نماند و نهایتاً جایزۀ بهترین فیلم سال را به دست آورد.
🔸با در نظر داشتن فاجعۀ نسلکشی فلسطینیها در سالهای اخیر واضح است که پشت پردۀ ساخت فیلم پرهزینۀ بروتالیست چیزی نیست جز دستگاه فریب رسانهای صهیونیسم.
🔹با توجه به این توضیح، نقد بروتالیست کار واجبی است که باید با در نظر داشتن ابعاد سیاسی و فرهنگی آن صورت بگیرد.
🔸جای تعجب دارد که در نقدهای به زبان فارسی بروتالیست در سایتهای دیجیکالا و زومجی کوچکترین اشارهای به ابعاد صهیونیستی آن نشده است. این غفلت در حالی صورت میگیرد که حتی منتقدان انگلیسی زبان در نقدهای معتبر به منظر صهیونیستی این اثر توجه کردهاند.
🔗مطالعه نقد کامل فیلم بروتالیست در سایت استاد فرجنژاد
#بازنشر
#نقد_فیلم
#سکولار
#اسکار
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠کارکرد رسانهها؛ از بازتاب تا هدایت افکار عمومی
👤حجتالاسلام محمدلو
📱رسانهها از حیث کارکرد و ماموریتها به سه دسته تقسیم بندی میشوند.
1️⃣رسانههای توصیفی:
کارشان بیشتر انعکاس خبر،حادثه و بازنمایی است.
2️⃣رسانههای تحلیلی:
علاوه بر اینکه انعکاس خبر انجام میدهند با یک جهت و تحلیلی همراه هستند و خبر را به صورت خام به مصرف مخاطب نمیرسانند.
3️⃣رسانههای راهبردی:
این رسانهها خبر،تحلیل و سناریو دارند.رسانه راهبردی پیشا اثر و پسا اثر را میبیند و تصویر بزرگ را به مخاطب انتقال میدهد و بسیار مهم است.
📼بخشی از دورۀ آموزشی سواد رسانه
🔗برای تهیۀ این دوره با تخفیف تا 20 فروردین از این لینک استفاده کنید.
#ببینید
#دوره
#سواد_رسانه
#روایت_سازی
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
👤 ذاتشناسی کارگردان دیگری از هالیوود
💡 کوئنتین تارانتینو کارگردان حامی نسلکشی
📸💍 تارانتینو در سال ۲۰۱۸ با دنیلا پیک، خواننده و مدل اسرائیلی و دختر موسیقیدان معروف اسرائیلی، سویکا پیک، ازدواج کرد. از آن زمان تاکنون، او بخش قابل توجهی از زمان خود را در اسرائیل گذرانده، بهویژه در دوران همهگیری کرونا.
🌆 در مصاحبههایی نیز از زندگی در تلآویو و بزرگکردن فرزندانش در اسرائیل با لحنی مثبت صحبت کرده است. تارانتینو در چند رویداد سینمایی در اسرائیل شرکت کرده و بهشکلی مثبت دربارهٔ سینما و فرهنگ اسرائیل صحبت کرده است.
🎥 بهتازگی خبری منتشر شده است مبنی بر اینکه تارانتینو قرار است بخش دوم فیلم روزی روزگاری در هالیوود را بسازد.
✈️ این کارگردان سال گذشته زمانی که یهودیان رژیم صهیونیستی در حال قتلعام مردم غزه بودند، به اسرائیل رفت و در پادگان صهیونیستها، در کنار خلبانهای اسرائیلی عکس گرفت و به آنها روحیه داد.
🎞 این کارگردان در فیلمهایش مانند «بیل را بکش» و «حرامزادههای لعنتی» خشونت افسارگسیخته را به تصویرکشیده است، اما خشونتی که او حامی آن در فلسطین است، سطحی از خشونت است که در هیچ کدام از فیلمهای این کارگردان آمریکایی تاکنون ندیدهایم و اگر چنین فیلمی بسازد، از رده سنی برخوردار میشود که عملاً اکران گستردهاش در آمریکا را ناممکن میسازد.
#یادداشت
#خبر
#سینما_و_تلویزیون_غرب
#هالیوود
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
🎬 رصد آثار سینمای غرب که در سالهای آتی خواهند آمد
🗞 گزارشی از مراسم سینماکان(CinemaCon 2025)
🎞 رویداد سالانه سینما کان(CinemaCon) که در بازه زمانی ۱۲ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ در شهر لاسوگاس برگزار شد که این مراسم بهعنوان یکی از مجامع رسمی صنعت نمایش سینمایی، بستری برای اعلام برنامههای محتوایی و تجاری چندین شرکت بزرگ تولید و توزیع فیلم بود.
🎭 این رویداد زیر نظر انجمن ملی صاحبان سینما(NATO) برگزار میشود و بهصورت سنتی به رونمایی از محصولات آینده و بررسی مسائل اقتصادی نمایش فیلم در سالنها اختصاص دارد.
🍿 امسال استودیوی آمازون(Amazon MGM Studios) در کنار شرکتهای شناختهشدهای مانند Warner Bros، Paramount، Universal، Sony و Disney نیز برای نخستین بار در جمع ارائهدهندگان اصلی حضور داشت. این اتفاق را میتوان نشانهای از تمایل پلتفرمهای پخش آنلاین مثل آمازون که صاحب آمازون پرایم و دومین استریم بزرگ پخش فیلم است، به حضور ساختاریافته در نظام توزیع سنتی دانست.
[ ادامه 🔻 ]
🔍 برخی از مهمترین عناوین معرفیشده توسط استودیوها
📣 چند پروژه بلندمدت سینمایی در این رویداد بهطور رسمی اعلام یا تشریح شد:
🕸 یک قسمت جدید از مجموعه «مرد عنکبوتی» با عنوان Brand New Day برای سال ۲۰۲۶ معرفی شد.
🏍 «ترون: آرس» (Tron: Ares)
دیزنی اولین تریلر این فیلم را منتشر کرد؛ داستان درباره یک برنامه دیجیتال به نام آرس (با بازی جرد لتو) است که وارد دنیای واقعی میشود. جف بریجز نیز بار دیگر در نقش «کوین فلین» بازمیگردد.
📅 تاریخ اکران: ۱۰ اکتبر ۲۰۲۵
🎸 چهار بیوگرافی مجزا درباره اعضای گروه معروف خوانندگی بیتلز، به کارگردانی سم مندس، هر فیلم به یکی از اعضای بیتلز اختصاص دارد که قرار است چهار فیلم با هم ساخته شود!
📆 زمان آغاز اکران: آوریل ۲۰۲۸
🤖 «مِگان ۲.۰» (M3GAN 2.0)
دنباله فیلم M3GAN با معرفی ربات جدیدی به نام «آملیا» (با بازی ایوانا ساخنو). داستان ادامهای بر نسخه اول با حضور همان شخصیت اصلی روباتیک است.
📆 تاریخ اکران: ۲۷ ژوئن (۲۰۲۵)
🎶 «ویکد: برای همیشه» (Wicked: For Good)
اولین تریلر این ادامه بر اقتباس موزیکال Wicked با حضور سینتیا اریوو و آریانا گرانده به نمایش درآمد.
📆 زمان اکران: ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵
📦 پروژههای استودیوی آمازون:
فیلم Project Hail Mary با بازی رایان گاسلینگ
فیلم Mercy با بازی کریس پرت
فیلم After the Hunt با بازی اندرو گارفیلد و آیوی ادواری
فیلم Crime 101 با بازی کریس همسورث و هلی بری
[ ادامه 🔻 ]
🕶 «جان ویک ۵» (John Wick 5)
استودیوی Lionsgate اعلام کرد که کیانو ریوز و کارگردان چاد استاهلسکی برای قسمت پنجم مجموعه جان ویک ایفای نقش خواهند کرد.
🎬 اعلامهای کمپانی Paramount Pictures:
چند پروژه جدید شامل:
لایواکشن از لاکپشتهای نینجا: آخرین رونین
فیلم ترکیبی Transformers / G.I. Joe
بیوگرافی Bee Gees به کارگردانی ریدلی اسکات
فیلم Star Trek: Origins نوشته ست گراهام-اسمیت
بازسازی The Running Man به کارگردانی ادگار رایت با بازی گلن پاول
بازسازی The Naked Gun با بازی لیام نیسون
انیمیشن Aang: The Last Airbender با صداپیشگی اریک نم (در نقش آنگ) و دیو باتیستا (به عنوان شخصیت منفی)
📚 برای مطالعۀ بیشتر در مورد مراسم CinemaCon 2025 به این لینک مراجعه کنید.
#خبر
#سینمای_غرب
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
🔖نسخه شهید آوینی برای فرهنگ
🖊سید محمد مهدی موسوی
⬅️در آستانه 20 فروردین، سالروز شهادت سید مرتضی آوینی
🔸رهبر معظم انقلاب در یکی از بیانات مهم خویش در سال 72 بر این نکته کلیدی تأکید میکنند که «ملت غالب، ملتی است که فرهنگش غالب است. غلبه فرهنگی است که میتواند غلبه اقتصادی و سیاسی و امنیتی و نظامی و همه چیز را هم با خود به دنبال بیاورد».
🔹در آستانهی عروج ملکوتی سیدالشهدای اهل قلم، نگارنده نیمنگاهی داشته به اندیشه و قلم شهید آوینی در رابطه با مسأله فرهنگ و اینکه از نگاه سید مرتضی، چگونه میتوان به رفع یا کاهش معضلات فرهنگی همت گماشت؟!
🔗مطالعۀ ادامۀ مطلب در سایت استاد فرجنژاد
#بازنشر
#فرهنگ
#شهید_آوینی
#سواد_رسانه
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞اهمیت انیمیشن در هالیوود
👤مرحوم استاد فرجنژاد
💵مبلغی حدود صد میلیون دلار برای تولید انیمیشنهای قدرتمند هالیوود هزینه میشود.
🎯بیشک این پولها بیهدف خرج نمیشود و هدف از کار رسانهای، رواج اندیشههایشان است.
🔍به دلیل تسلط غرب، برما لازم و واجب است که یهودیت و مسیحیت را بشناسیم.
#ببینید
#استاد_فرج_نژاد
#انیمیشن
#دشمن_شناسی
#یهود_و_صهیونیسم
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌چالشهای ورود مؤثر به بحثهای رسانهای
👤حجتالاسلام وکیلی
🔸منشأ بعضی مشکلات ما در بحثهای رسانهای که نمیتوانیم ورود قوی و محکمی داشته باشیم این نگاه است که ما فرضاً طرفدار نگاه نوظهور یا نگاه مثبت باشیم اما وقتی که قرار است هزینه کنیم میبینیم که نگاه ما منفی است.
🔹خیلی از رسانههای ما در کشور سودده نیستند بلکه ضررده هستند و از سوبسید یا کمکها استفاده میکنند. درحالی که اگر در واقع نگاه، نگاه مثبتی باشد میبایست این رسانه نهتنها سودآور باشد بلکه به سودآوری بقیه بازار هم کمک کند.
📼بخشی از دورۀ آموزشی سواد رسانه و جلسۀ مبانی تحلیل پیامهای رسانهای
🔗برای تهیۀ این دوره با تخفیف تا 20 فروردین از این لینک استفاده کنید.
#ببینید
#دوره
#سواد_رسانه
#تحلیل
#پیام_رسانهای
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا