استاد محمدحسین فرجنژاد
عطر شهادت فضای لبنان را معطر کرد 🔘تشیع تاریخی پیکر شهیدان نصرالله و صفیالدین نماد حیات طیبۀ شهدا
🔘شهیدان رفتند ولی مقاومت ماندنی است
🔸قرآن کریم در آیهای شریف میفرماید: «سَنُلْقِي فِي قُلُوبِ الَّذِينَ كَفَرُواْ الرُّعْبَ بِمَا أَشْرَكُواْ بِاللّهِ مَا لَمْ يُنَزِّلْ بِهِ سُلْطَانًا وَمَأْوَاهُمُ النَّارُ وَبِئْسَ مَثْوَى الظَّالِمِينَ» (به زودی در دلهای کافران ترس میاندازیم، به خاطر اینکه چیزی را که خداوند دلیلی بر آن نازل نکرده، شریک او قرار دادند؛ و جایگاهشان دوزخ است و چه بد جایگاهی برای ستمکاران است). این آیه به وضوح نشان میدهد که دشمنان اسلام، به ویژه صهیونیستها و رژیم اشغالگر قدس، همواره در برابر وحدت و همبستگی مسلمانان به وحشت میافتند. سید حسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفیالدین، به عنوان دو نماد برجسته مقاومت اسلامی، توانستند با رهبری و ایستادگی خود، ترس را در دل دشمنان اسلام بیندازند. نصرالله با سخنرانیهای آتشین و استراتژیهای نظامی هوشمندانه، و صفیالدین با مدیریت بحران و تقویت بنیه مقاومت، نشان دادند که وحدت مسلمانان تحت پرچم تشییع میتواند بزرگترین کابوس دشمنان اسلام باشد. امروز، رژیم صهیونیستی و متحدانش به خوبی میدانند که مقاومت اسلامی، به رهبری چهرههایی مانند نصرالله و صفیالدین، نه تنها شکستناپذیر است، بلکه روز به روز قدرتمندتر میشود. این ترس، همان وعدۀ الهی است که در قرآن به آن اشاره شده و دشمنان اسلام را به سوی سرنوشتی شوم سوق میدهد.
🔸در نهایت، باید گفت با وجود همۀ تهدیدات میدانی و رسانهای توسط صهیونیستها، این همبستگی و بدرقه بینظیر در تشیع پیکر مطهر شهیدان نصرالله و صفیالدین، ترسی چندینباره بر اندام دشمنان اسلام انداخت و عظمت و بزرگی مسلمانان واقعی را در مقابله با دشمنان اصلی اسلام محمدی به رخ کشید.
#یادداشت
#مقاومت
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞درون و بیرون؛ انیمیشنی که مغز را به جای روح نشاند
🔸انیمیشن درون و بیرون بهنظر یک اثر روانشناسی ساده میآید اما یکی از فلسفیترین انیمیشنهای اخیر است.
🔹در فلسفه یکی از مهمترین مباحث برای شناخت انسان،این است که آیا انسان روح دارد؟ و آیا احساسات و ادراکات در روح شکل میگیرد یا همه در مغز است و از روح خبری نیست؟
#ببینید
#نقد_انیمیشن
#استاد_فرج_نژاد
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
💠به بهانۀ نهمین سالگرد درگذشت فرج الله سلحشور؛
🔸راویِ مؤمن و صادق قصههای قرآن
🔹هنرمندی با عیار بالای اخلاصِ مؤمنانه
🖋سید محمدمهدی موسوی
🔸هشتم اسفندماه امسال، نهمین سالگرد درگذشت هنرمندی انقلابی است که بیادا و اطوار و بدون توجه به حب و بغضهای مرسوم عرصۀ هنر، شخصیتی بود که خدمت شایان توجهی به جهانی شدن سینمای ایران کرد؛ چه آنکه صرفاً با یوسف پیامبر(ص)، آمار عجیبی در جذب مخاطب جهانی از خود بهجای گذاشت.
🔹مرحوم فرجالله سلحشور ثابت کرد که با تکیه بر داستانهای ناب قرآنی و بدون بازیهای فرمی و ژستهای روشنفکری میتوان سینماگر وادی فطرت شد و از فضیلتهای انسانی و حقیقت الهی سخن گفت بهنحوی که اقشار مختلف جامعۀ بشری بتوانند به سهم و وُسع خود با محصول هنری ارتباط لازم را برقرار کنند.
🔸او کسی بود که الگویی ارزشمند و ماندگار در راستای تولید فیلم و سریال مبتنی بر «قصص قرآنی» ارائه کرد بهنحوی که مبتنی بر آن، فیلمساز و سریالساز ضمن توجه به اصل مخاطبشناسی و الزامات و اقتضائات خاص آن، ادبیات سینمایی و روایت داستانی مطلوب خویش را با پرهیز از افتادن در دام انحراف تاریخی و ایضاً ابتلائات ناظر به هوای نفس، روایت کند و حقیقتاً حاج فرجالله به همگان نشان داد که داستانهای قرآن تا چه اندازه کشش و جذابیت دارند و چقدر میتوانند در ترویج معارف دینی کارآمد و مؤثر واقع شده و از سوی دیگر به زبان و ادبیات مشترک فطری در میان همۀ امتها و ملتها تبدیل شوند.
[ادامه 🔻]
استاد محمدحسین فرجنژاد
💠به بهانۀ نهمین سالگرد درگذشت فرج الله سلحشور؛ 🔸راویِ مؤمن و صادق قصههای قرآن 🔹هنرمندی با عیار با
▪️هنرمندی با عیار بالای اخلاصِ مؤمنانه
🖋سید محمدمهدی موسوی
🔸این سخن عین واقعیت است که او هنرمندی انقلابی بود که با آثارش مرزهای کشور را درنوردید و مایۀ آبرو و اعتبار هنر سینمای ایران شد و این توفیق البته در سایۀ نگاه مؤمنانه و اخلاص او پدید آمد؛ وگرنه چه در زمان حیات و چه اکنون خیلیها میخواستند و میخواهند او را نادیده بگیرند و بر زمینش بزنند اما در نهایت، با وجود همۀ هجمههای هنری و گاه غیراخلاقی نتوانستند به مراد خویش دست یابند.
🔹یادمان نمیرود که دامنۀ علاقه به سریال یوسف پیامبر به حدی بود که حتی در کشورهای آفریقایی، برخی از مخاطبان این سریال علاقهمند به زبان فارسی شده و به سراغ فراگیری آن رفتند.
🔸سال 97 نیز طبق آماری که ارائه شد، مردم ۹۰ کشور جهان این سریال را تماشا کردند بهنحوی که مخاطبانش از قلب اروپا یعنی کشور بوسنی و هرزگوین تا کشورهای غرب آفریقا یعنی نیجریه امتداد پیدا کرد و مردمان اکثر کشورهای مسلمان دنیا، نه یک بار که چندین بار در طول سالهای متمادی، تماشاگر و مخاطب آن شدند.
🔹البته باید توجه داشت که یوسف پیامبر تنها اثر جهانی مرحوم سلحشور نبوده؛ چه آنکه سریال«مردان آنجلس» نیز از مهمترین سریالهای ایرانی در دوران بعد از انقلاب بود که اتفاقاً در بین مخاطبین جهان مسیحیت با استقبال زایدالوصفی همراه شد و خیلی از مردم کشورهای همسایه ایران نیز به تماشای آن نشستند.
🔸نکتهی واپسین در این نوشتار هم اینکه چه مخالفانش بپذیرند یا نپذیرند، فرجالله سلحشور شخصیتی بود که به عنوان یک فیلمساز با تجربه و دغدغهمند از دل نظام، انقلاب و مذهب شیعی متفکر برآمد و وجه شاخصهاش هم این بود که از هنر خویش به عنوان ابزار و سلاح فرهنگی و رسانهای برای مقابله با دشمنان خدا و دین او بهره گرفت و توانست به دور از مؤلفههای جهانِ سکولار شده به روایتی ناب با ابزار هنر دست یابد که مردم نیز به تماشای اثر او بپردازند و از سوی دیگر خودش را یک انسان مؤمن و انقلابی میدانست و بهراستی که این عناوین، دستکم برای او شعار و تعارف نبود چرا که زیستِ توأم با باور و عقیدهاش، همین حقیقت خالص را فریاد میزد.
#یادداشت
#هنرمند_انقلابی
#سینما_و_تلویزیون_ایران
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
✍️دورۀ مقدماتی تربیت مربی جنگ شناختی
#یزد
📣جلسۀ اختتامیه
🔰 همراه با ارائۀ تکالیف شرکتکنندگان در دوره و ارزیابی آنها توسط داوران
🎙با حضور استاد: حجتالاسلام والمسلمین محسن مؤمنی
🔹مدرس تحولات تاریخ معاصر و مطالعات راهبردی انقلاب اسلامی
🎙و همچنین با حضور استاد:
دکتر محمدجواد فرجنژاد
🔹مدرس مبانی نظری، تحولات تاریخ معاصر و جریانهای فکری و فرهنگی
🗓 پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳
🕰ساعت ۱۴ تا ۱۸
📍مکان: حسینیۀ گلشن
#جنگ_شناختی
#انقلاب_اسلامی
#سواد_رسانه
#دوره
#اطلاعیه
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
💠فرجنژاد؛ پرچمدار تبلیغ در تراز انقلاب اسلامی
🔹حسین فرجنژاد مبلغی در تراز انقلاب اسلامی بود؛ مجاهدی که تبلیغ را نه یک وظیفه، بلکه رسالتی جهادی میدانست. او منتظر شرایط نمیماند، بلکه خودش میدان تبلیغ را میساخت، مخاطبانش را پرورش میداد و با آنها همراه میشد.
🔸پرکاری، اخلاص و خستگیناپذیریاش، او را از دیگران متمایز میکرد. او هدایت را در عمل معنا میکرد، نهفقط در کلام. چنان با تمام وجود تلاش میکرد که نامش، نهتنها در خاطرهها، بلکه در مسیر تبلیغ ماندگار شد.
#عکس_نوشته
#استاد_فرج_نژاد
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
📡پوشش نشست مؤسسه استاد فرجنژاد در خبرگزاری حوزه
🔖مقاومت حزبالله از سال ۲۰۰۰ میلادی، آغاز دوران افول اسرائیل بوده است
🔸دکتر رحمت ابراهیمی طی سخنانی در پنجمین نشست صهیونیسمشناسی که از سوی مؤسسۀ فرهنگی و رسانهای مرحوم استاد فرجنژاد برگزار شد، با اشاره به حضور باشکوه و بینظیر مردم در تشییع پیکر مطهر شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفیالدین ابراز داشت: تاریخچۀ صهیونیسم از سال ۱۸۹۷ تا ۱۹۴۸ میلادی به سه دوره تقسیم میشود؛ تأسیس رژیم، دوران تثبیت و بالاخره دوران افول.
🔹در این دوره قراردادهایی بین یهودیان و قدرتهای بزرگ منعقد میشود تا سرزمینهایی به آنها داده شود. دولت بریتانیا نیز در این زمینه نقش مهمی ایفا کرده و با استفاده از روشنفکران و تجار به تضعیف امپراتوری عثمانی کمک میکند.
🔗مطالعۀ ادامۀ مطلب در سایت خبرگزاری حوزه
#بازنشر
#خبر
#گزارش
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
✅دانش استراتژی؛ نقشۀ راه بقا و پیشرفت تمدنها
🔸دانش استراتژی، بسته به رویکردی که به آن داریم تعریفهای مختلفی دارد. استراتژی به طور عام به معنای فن هماهنگ کردن تواناییهای سیاسی اقتصادی، فرهنگی، اعتقادی، روانی و نظامی ملت یا کشور و به کار بردن آن برای تحقق بخشیدن به اهداف ملی است؛ بدین ترتیب، در هر شرایط زمانی و مکانی میتواند مطرح شود و کاربرد داشته باشد.
🔹از طرفی در این تعریف استراتژی به علم بقا تعریف شده است؛ یعنی دانش استراتژی همۀ آن روشهایی است که به کار میبرید تا بقای تمدنی تضمین شود و از این رو، دانش استراتژیک در یک سطح، علم بقای تمدن است. بخش استراتژیک هر نظام از سه مؤلفۀ تعادل حیاتی، میدان های نیرو و برایند برداری تشکیل میشود. تعادل حیاتی نقطۀ ثقلی است که مجموعۀ نظام خود را بر اساس آن متعادل میکند محیط درونی خود را ثبات میبخشد و بین نیروهای درونی و بیرونی موازنه برقرار میکند.
📚کتاب دین انیمیشن سبک زندگی، محمدحسین فرجنژاد، صفحۀ ۴۷۴.
⬅️برای تهیۀ این کتاب به سایت استاد فرجنژاد مراجعه کنید.
#پاراکتاب
#فناوریهای_نوین
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
📱وقتی رسانه باعث احساس گناه میشود
🔸وقتی فرد بارها و بارها در معرض محتوایی قرار میگیرد که خطاکاران را شایستۀ عذاب ابدی نشان میدهد، بهمرور هویت خود را بهعنوان فردی گناهکار تعریف کرده و احساس ارزشمندی او کاهش مییابد(Tangney and Dearing 145).
🔹این وضعیت میتواند او را در چرخۀ رفتارهای خودویرانگرانه(Self-Destructive Behaviors) قرار دهد و او را بهجای حرکت به سمت رشد در دام شرمساری و مجازات خود نگه دارد.
🔸تحقیقات نشان میدهد که بیش از ۴۵% افرادی که به طور مداوم در معرض محتوای شرمآور قرار میگیرند، تمایل بیشتری به رفتارهای خودویرانگرانه دارند (Gilbert 78).
🔗برای مطالعۀ مطلب کامل به سایت استاد فرجنژاد مراجعه کنید.
#بازنشر
#رسانه_و_روانشناسی
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
✍️دورۀ مقدماتی تربیت مربی جنگ شناختی
#ابرکوه
📣جلسۀ اختتامیه
🔰 همراه با ارائه تکالیف شرکتکنندگان در دوره و ارزیابی آنها توسط داوران
🎙با حضور استاد: حجتالاسلام والمسلمین محسن مؤمنی
🔹مدرّس تحولات تاریخ معاصر و مطالعات راهبردی انقلاب اسلامی
🎙و همچنین با حضور استاد:
دکتر محمدجواد فرجنژاد
🔹مدرّس مبانی نظری، تحولات تاریخ معاصر و جریانهای فکری و فرهنگی
🗓 جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳
🕰ساعت ۸ تا ۱۲
📍مکان: قرارگاه مهاجرین الی الله
#جنگ_شناختی
#انقلاب_اسلامی
#سواد_رسانه
#دوره
#اطلاعیه
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
🌐آیندهٔ جبهه مقاومت و تحلیل وضعیت کنونی
⬅️گزارش پنجمین نشست صهیونیسمشناسی
🔸دکتر ابراهیمی به دو نگاه متفاوت در داخل رژیم صهیونیستی و فلسطینیها اشاره کرد و افزود: «در داخل رژیم صهیونیستی و فلسطینیها دو نوع نگاه وجود دارد. یک گروه به دنبال صلح و گروه دیگری به دنبال مقاومت هستند. با توجه به تحولات اخیر در غزه و لبنان، حزبالله نقش مهمی در تقویت گروههای مقاومت ایفا کرده است.»
🔹وی ادامه داد: «دشمنان سعی دارند با جنگ روانی، قدرت ایران را زیر سؤال ببرند. در این زمینه، باید به تاریخچهٔ عملیاتهای نظامی و اهمیت برنامهریزی دقیق توجه داشت و برای کسب موفقیت، از تجربیات گذشته درس گرفت.»
🔗برای مطالعۀ متن کامل گزارش به سایت استاد فرجنژاد مراجعه کنید.
#بازنشر
#گزارش
#تحولات_منطقه
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⌛️آخرین مهلت ثبت نام دورهٔ تخصصی و مفصل شناخت سینما
⁉️دورهٔ سینما چیه؟!
🎥با حضور استاد «سعید مستغاثی»
متخصص انقلابی سینما و رسانه
#به_صورت_مجازی
📌برای ثبت نام به این آیدی پیام بدید
🆔 @Amoozesh_resaneh
یا با این شماره تماس بگیرید
📞 09917623582
💡علاقهمندان به سینما و نقد فیلم هرگز این دوره طلایی رو از دست ندید.
🔸استاد سعید مستغاثی، مدرس این دوره کسی است که مرحوم استاد فرجنژاد تأکید بر مطالعۀ آثار و استفاده از مطالب سینماییشان را داشتند و جلسات مشترکی هم در انجمن سواد رسانه طلاب برگزار کردند که فیلم یکی از آن جلسات را میتوانید در اینجا تماشا کنید.
#دوره
#اطلاعیه
🎓 مؤسسهٔ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا