این دستان الکس گریگوری، قهرمان انگلیسی ۳۳ ساله قایق سواری جهان است که پس از ثبت ۱۱ رکورد جهانی درسفری طولانی آنها را درصفحه مجازی خود به نمایش گذاشته است. باید بهای موفقیت را پرداخت.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
در انتظار موفقیت های بزرگ بدون تلاش و برنامه ریزی نباشیم.
@ertebatmoaserdini
##تغییر
#تمرین
#موفقیت
#صبر
#مهارت_آموزی
.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | مطالبه رهبر انقلاب از نیروهای جهادی و داوطلب؛
▪️به کمک کادر درمان بروید
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای: هم بایستی همراهی کنند. آن کسانی که اهل کمک به این کار بودند که اوایل سال گذشته، در اوّل ابتلا یک عدّهای وارد شدند و رفتند در بیمارستانها به کمک پرستارها و امثال اینها و در بیرون بیمارستانها [کمک کردند]، باز هم کسانی که آمادگی دارند داوطلبانه به این کار کمک کنند. ۴۰۰/۱/۲۵
🌒 #بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
268.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آيه بشارت
برخى بخش پایانى آیه ۳۴ سوره حج را كه به فروتنان پاك دل بشارت مى دهد، «آیه بشارت» نامیده اند.
«وَ بَشّرِ المُخبِتِين...»
تواضع یکی از اثر بخشترین مهارت های غیر کلامی در ارتباط و معاشرت با دیگران است.
فضیلتی خاص که در دلهای پاک نفوذ می کند، و ناشی از تعالی و کرامت روح و جان انسان مومن است.
@ertebatmoaserdini
#فروتنی
#ارتباط_موثر
#عزت_نفس
#توانمند_باشیم
#اخلاق_معاشرت
#مهارت_آموزی
.
اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ رَسُولِ اللَّهِ سَيِّدِ الْمُرْسَلينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا زَوْجَةَ خاتَمِ النَّبِيّينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ اَجْمَعينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ المُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكِ يا اُمَّ الْمُؤْمِناتِ
نخست مؤمنه ای که نبی خطابت کرد
زنی که با تو به هر شیوه ای موافق بود
شعر: وحیده افضلی
@ertebatmoaserdini
آیت الله العظمی جوادی آملی:
ما فرزندان این مادریم، و این فخر ما است.
و باید حق این مادر را به درستی ادا کنیم.
@ertebatmoaserdini
نوشته اند:
«دقت کردهاید که آدم های بیخیال و خوش بین؛ خوشبختترند و مسیر زندگی شان به مراتب هموارتر است؟
و بالعکس؛ آدم های بدبین، در هر مسیری که وارد شدند سختی و ناملایمات بیشتری متحمل می شوند و به قولی؛ بخت با آنها یار نیست ؟!
اما این جریان هیچ ارتباطی با شانس یا بخت و اقبال ندارد ! این همان نیروی تفکر و کلام آدم هاست که همچون بومرنگی از سلول های ذهن و زبانشان رها شده و با نیرویی دوچندان، به سمت خودشان باز می گردد .
محال است به سقوط بیندیشی و پرواز کنی، به سکون بیندیشی و عبور کنی، یا دائم از اتفاقات ناگوار سخن بگویی و میزبان معجزه و رویدادهای خوب باشی !
کائنات را دیواری فرض کن؛ اگر مشت بزنی، این دستان توست که آسیب میبیند، اما اگر به اصالتِ دیوار،مؤمن شوی و به استحکام آن تکیه کنی؛ امن و آرام خواهی بود .
حواست باشد که نیروی خشم و بدبینیِ هر مشتِ رها شده، به وجودِ خودت باز می گردد.»
نوشته: نرگس صرافیان طوفان
@ertebatmoaserdini
#مدیریت_ذهن
#توانمند_باشیم
#منفی_نگری
#مثبت_نگری
#تغییر
.
⭕️ با اهمال کودکان و نوجوانان،در مورد تحصیل در ایام کرونا چه کنیم؟
📄 معضل نیمهکاره رهاکردن کردن کلاسها توسط کودکان در ایام کرونا
همیشه نیمهکاره رهاکردن کلاسهای ورزشی، هنری و زبان توسط کودکان و نوجوانان به منزله عدم پشتکار آنها لحاظ شده و عدم توجه آنها به صرف وقت و هزینه، والدین را ناامید میکردهاست.
این روزهای کرونایی که کودکان از حضور در جمع همسالان، چه مدرسه و چه کلاسهای متفرقه، محروم شدهاند و بخش اعظم معاشرتهای آنها آنلاین شده، این مهم بیشتر و بیشتر شده است.
والدین کلافهاند و بخش اعظم نگرانی آنها از این است که نکند این شاخهبهشاخهشدن و نیمهکاره رهاکردنها تبدیل به عادات زیستی کودکان شده و در بزرگسالی هم هیچ کاری را تا انتها به سرانجام نرسانند.
ذکر چند نکته در این خصوص ضروری است:
الف: درصد بسیار ناچیزی از افراد عادی تا محدوده سنی پانزده-شانزه سالگی دقیقا میدانند چه چیزهایی را دوست دارند و میخواهند برای تمام عمر روی آن متمرکز شوند؛ از زدن ساز پیانو تا فوتبالیست حرفهایشدن. اما غالب افراد چارهای ندارند که تجربه کنند و خود را در آن فضا ارزیابی کنند، نه تنها علاقه که توان ادامهدادن مسیر را بارها بررسی کنند. نه فقط کلاسهای متفرقه مانند موسیقی، ورزش و هنر حرفهای که حتا انتخاب رشته هم شامل این ویژگی طبیعی میشود.
ب: مغز انسان برای توسعه شناختی در هر سنی نیاز به آزمون و خطا دارد. هرگز ارائه امکانات و ساختن فضا بهتنهایی نمیتواند ذهن کودکان و نوجوان را برای درک خود در موقعیتهای مختلف آماده کند، بلکه این شکستها و ناتمامها هستند که در ذهن ثبت شده و اصطلاحا کودک توسط آنها آستانه تحمل، آستانه پذیرش، آستانه تغییر و انعطاف خود را کشف و تثبیت میکند.
ج: در شرایط ویژهای مثل "خانهمانی کرونایی" و محرومیت از دیدار و حضور در جمع همسالان، بالا رفتن اضطراب کودکان و تخلیهنشدن انرژیهای زیستیشان امری کاملا طبیعی است. کلافگی، قهرکردنها و عدم حضور در شرایط اجباری کلاسهای مختلف، نمودی است از عدم ارضای حسهای مختلف آنها و انباشت این سوءتغذیه حسی.
در واقع کودکان نمیتوانند به گستردگی قبل فضاها و انسانها را ببیند و بشنوند و لمس کنند و فضاهای تکراری برای آنها بهمثابه بار اضافه و روتین قابل پیشبینی کسالتبار میشود.
و حال سؤال اصلی این است که با این شرایط و کنار گذاشتن کلاسها و دورههای آموزشی چه باید کرد؟ آیا به کودکان فرصت بدهیم این روزها را از دست داده و چیزی فرا نگیرند یا قاطعانه آنها را به ادامه راه برانگیزیم؟
در گام اول بپذیریم که رهاکردن و نیمهکارهگذاشتن، در فرایند رشد انسانی کاری عجیب و غیرطبیعی نیست. حتا میکل آنژ و داوینچی هم بیش از آثار معروفشان کار نیمهکاره و به اتمام نرسانده دارند.
در گام بعدی، شرایط اضطراری فعلی و عدم ارضای حسی کودکان و لبریزشدن حسها در محیطهای طبیعی را باور کنیم و آموزش را بهمثابهی بازی، به امری لذتبخش بدل کنیم. چه دروس مدرسه چه کلاسهای فوق برنامه میتواند با تغییر روش بدل به بازیهای چالشی شوند تا هم اضطراب کودکان کمتر و هم تمایل به ادامه راه به شکل خودانگیخته و بدون اجبار بیرونی در کودکان و نوجوانان بیشتر می شود.
|دکتر سحر سلطانی|
@ertebatmoaserdini
#مدیریت_ذهن
#تربیت
#اهمال_کاری
#توانمند_باشیم
.
ما را نمیتوان یافت بیرون از این دو عبرت
یا ناقصالکمالیم یا کاملالقصوریم
شعر: بیدل دهلوی
@ertebatmoaserdini