فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتیجه مذاکره با آمریکا فقط در چند ثانیه!
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴اطلاعیه
🇮🇷شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم در آستانه مراسم تشییع پیکر مطهر فرماندهان حزب الله با صدور اطلاعیهای ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شورانگیز مجاهد کبیر شهید نصرالله عزیز و لزوم اعلام حمایت مردم بصیر ایران اسلامی از جبهه مقاومت در شرایط حساس کنونی، از عموم عاشقان و دلدادگان علمدار مقاومت شهید سیدحسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین(رحمت الله علیهما )،دعوت کرد تا در مراسم بزرگداشت این شهدای گرانقدر در شهر مقدس قم شرکت کنند:
۱. اجتماع مردمی لبیک یا نصرالله
آئین وداع با فرماندهان شهید حزب الله
🗓یکشنبه، ۵ اسفند
🕛 از ساعت ۱۶ عصر، همزمان با مراسم لبنان
📌حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، صحن امام رضا علیه السلام
۲. مراسم شب اول خاکسپاری فرماندهان شهید حزب الله
🗓یکشنبه، ۵ اسفند
🕛بعد از نماز مغرب و عشاء
📌حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، شبستان امام خمینی (ره)
🔸و همزمان در مساجد سراسر استان
۳. دسته عزاداری مردمی یاوران سید مقاومت
🗓سه شنبه، ۷ اسفند
🕛 از ساعت ۱۶ عصر همراه با برنامه های طریق المهدی
📌 اجتماع در میدان سلام و حرکت به سمت مسجد مقدس جمکران
۴. مراسم شب سوم خاکسپاری فرماندهان شهید حزب الله
🗓سه شنبه، ۷ اسفند
🕛بعد از نماز مغرب و عشاء
📌مسجد مقدس جمکران
📎همراه با سخنرانی و حماسه سرایی سخنرانان و مادحین مطرح جهان اسلام
#إنّا_عَلَی_العَهد
🇮🇷 شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم ان لم تکن غفرت لنا فی ما مضی من #شعبان، فاغفر لنا فی ما بقی منه...
#علامه_مصباح: گناه که هیچ، [در ماه شعبان] حتی اگر به #کار_لغو هم بپردازیم، روزی #پشیمان_خواهیم_شد.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دلتنگ صدای تو.mp3
11.52M
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مُجتهد پهلوان |لحظاتی کوتاه از زندگی عالم بزرگوار آقای حاج سیّدمرتضی مستجابی
➕همراه با تصاویری منتشر نشده از دیدار آن مرحوم با امام خامنه ای(حفظه الله تعالی)
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قاتلان اصلی دانشجوی دانشگاه تهران
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#سرمقاله #1216
🔹ضرورت تقویت باورهای دینی در تقابل با جنگ روایتها
✍️محمد ملک زاده
نقل شده است؛ در سنتر پارک نیویورک سگی به کودکی حمله میکند، مردی که شاهد حادثه بود برای نجات کودک، خود را به روی سگ میاندازد و او را خفه میکند. ...
خبرنگار نیویورک تایمز که ماجرا را از نزدیک میبیند به مرد میگوید: فردا تیتر اول نیویورک تایمز این است: "مرد شجاع نیویورکی جان پسری را نجات داد".
مرد در جواب خبرنگار میگوید: "من نیویورکی نیستم" خبرنگار میگوید پس تیتر میزنیم: "آمریکایی قهرمان جان پسری را نجات داد".
مرد میگوید: "ولی من آمریکایی نیستم، پاکستانیام".
فردا تیتر نیویورک تایمز این چنین شد: "یک مسلمان متعصب، سگی را در سنتر پارک خفه کرد! افبیآی احتمال میدهد القاعده در این جنایت دخیل باشد".!
حکایت فوق، مصداق روشنی از مفهوم جنگ روایتهاست. رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی با تأکید بر اهمیت روایت حقایق انقلاب، میفرمایند: اگر شما حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را روایت نکنید، دشمن روایت میکند... هر جور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
اهمیت این مسئله دو دهه قبل در اسناد اندیشکده رَند اینگونه آمده است که: «در جنگهای فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمبها را دارد؛ بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد».
امروز شاید بتوان گفت مهمترین نیاز جامعه اسلامی ایران که دشمنان فراوانی آن را احاطه کردهاند، انتشار روایتهای صحیح و به موقع پیرامون مسائل و اتفاقات جاری است. گاه یک اتفاق کوچک و ساده مورد توجه دشمنان ملت ایران قرار گرفته و با ارائه روایتی مغرضانه، آن را به یک بحران تبدیل میکنند. مثلاً حادثه قتل یک دانشجو توسط سارقین مسلح، به تسویه حساب نظام با دانشجویان منتقد تفسیر میشود؛ تاخیر در پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل، به معنای ناتوانی و تضعیف ایران و جبهه مقاومت معرفی میشود و...!
البته بدیهی است که مقابله با روایتهای مغرضانه از سوی نظامی مانند جمهوری اسلامی ایران که دشمنان متعدد با صرف هزینههای هنگفت و شایعهپراکنی گسترده در صدد مقابله با آن هستند، کار چندان سادهای نیست؛ اما میتوان با آگاهسازی مخاطبان و اقنای افکار عمومی، تا حد زیادی با روایتهای دروغ دشمنان مقابله کرد.
از جمله مهمترین الزامات و بایستهها در جنگ روایتها، تقویت باور و اعتقاد دینی مردم جامعه به خصوص نسل جوان است؛ چرا که این باور و اعتقاد دینی و قلبی است که باعث میشود در فتنهها و هجمهها، مردم و جوانان همچنان پای انقلاب و کشور بمانند و از اصول و اعتقادات خود دفاع کنند. دین در جامعه اسلامی عاملی بسیار مهم در راستای تقویت انسجام و اتحاد ملی و نیز تقویت و گسترش مشارکتهای اجتماعی است؛ لذا از جمله شیوههای موفق تجربه شده در این امر، استفاده از پایگاههای دینی به منظور هدایت افکار عمومی و ارتقای فعالیتهای فرهنگی - اجتماعی بوده است. بر این اساس مساجد و اماکن مذهبی و عبادی در تاریخ تشیع از پایگاههای مهم در هدایت برنامههای اجتماعی و سیاسی مسلمانان به شمار رفتهاند و از این رو میتوان این اماکن عبادی و مقدس را کانون اصلی قدرت در دولت اسلامی توصیف کرد؛ چرا که این مراکز و اماکن به اتحاد، همدلی و تقویت باورها و اعتقادات دینی مردم و نسل جدید، کمک شایان توجهی نمودهاند.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#مصاحبه #1216
حجت الاسلام و المسلمین لیالی
(عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی) :
#خط_سازش بداند، آمریکا آنها را نیز #قربانی_خواهد_کرد!
پرتو:
برخی رسانههای مکتوب و مجازی، جریان انقلابی را متهم به تندوری و افراط گرایی می کنند؛ به نظر حضرتعالی استفاده از ادبیات دشمن توسط برخی نیروهای رسمی و مسئولین کشور، حاکی از چه واقعیتی است؟
آیا آنها ناخواسته تحت تاثیر جو رسانهای قرار گرفتهاند؟ و یا اینکه علی المبنا اظهارنظر می کنند؟
استاد لیالی:
....یکی از تعابیری که امروز دشمن در عرصهی رسانه و فضای عمومی رسانه ای و اطلاع رسانی به خصوص در شبکههای مجازی، پلتفرمها و شبکههای داخلی و خارجی و سخنگویان داخلی و خارجی استفاده میکنند، استفاده از تعابیری همانند «تندروها و افراطیها» و مانند اینها را به جریان انقلاب نسبت می دهند؛ خب باید فهم دقیقی داشت از معنای تندروی و افراطیگری و در مقابل معنای تفریط چیست؟ معنای تحجر چیست؟ معنای التقاطی چیست؟ آیا به راحتی میتوان نیروهای انقلاب و کسانی که در کف میدان برای انقلاب بودند و هستند، در دفاع مقدس بودند، در هر جایی که انقلاب و نظام و امام و رهبری احتیاج به دفاع و محافظت داشتند، جریانهای انقلابی در کف میدان حاضر باشند، آنها را با اتهام تندروی و افراطیگری از میدان بیرون کنیم؟ اگر اینها تندرو و افراطی هستند، پس نیروهای کف میدان های گوناگون انقلاب در عرصهی دفاع از امنیت، دفاع از مرزها و حوادثی که ممکن است برای انقلاب اتفاق بیفتد، چه کسانی هستند؟
نباید نیروهای انقلاب را برچسب زد و آنها را به بهانهی افراطگرایی طرد کرد. اگر برخی این نیروهای انقلابی را افراط گرا و تندرو می دانند، چه بسا مشکل خود برچسب زنندگان هستند که کندرو و گرفتار تفریط هستند؛ مشکل اساسی از سوی صاحبان تفکر التقاطی است.
جریان انقلابی مبنایی دارد و مبنای جریان انقلاب، گفتمان امامین انقلاب است.
اگر چه ممکن است جریانهایی که فقط به «عدالت» بیندیشند و به «امامت» و «ولایت» نیندیشند و گاهی کنشهایی را انجام دهند که مورد تایید جریان انقلابی هم نباشد؛ اما جریان اصیل انقلابی صاحب گفتمان است، صاحب تفکر و اندیشه است، اندیشه و گفتمان جریان انقلابی، گفتمان امام، رهبری، شهدا، دفاع و مقاومت است.
در واقع گروهی که به فکر سازش هستند، از طریق متهم نمودن جریان انقلابی به تندروی، به دنبال نیل به مقاصد خود هستند.
نکتهی دیگر اینکه علت حمله به جریانهای انقلابی، علل و عوامل متعددی از جمله عوامل داخلی و خارجی دارد که نیازمند تحلیلی مفصل است.
از دشمن غیر از دشمنیکردن، انتظاری نیست، اقتضای دشمنیِ دشمن هجمه علیه نیروهای انقلابی است؛ آنچه که امروز از شبکههای معاند مانند بیبیسی، اینترنشنال و مانند اینها علیه جریان انقلابی مطرح میشود قابل درک است؛ اما تعجب آن جایی است که در درون نظام و در داخل کشور، عدهای به جریانهای انقلابی حمله کنند؛ این هجمه و برچسبزنی علل و عوامل متعددی دارد که به اهم آنها اشاره میشود:
_ یکی از مهمترین علل و عوامل این است که جریان انقلابی مانع جدی برای هضم و استحاله گفتمان امام و رهبریست. جریان انقلابی بر سر عهد و پیمان با امام و انقلاب و ارزشهای دفاع مقدس و جنگ و جهاد و شهادت ایستاده است؛ جریان اصلاحطلب و جریانهای استحالهطلب میدانند تا زمانی که جریانهای انقلابی هستند، امکان استحاله ماهیت انقلاب را ندارند.
جریانهای #اصلاحطلب و #استحالهطلب، دل در گرو غرب دارند؛ اما تا زمانی که جریان مومن انقلابی در میدان هستند، #غربگرایان و #غربگدایان به اهداف خود نخواهند رسید.
ادامه در پیام بعدی👇
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#مصاحبه #1216
پرتو سخن:
انتشار سخنان اخیر آقای ظریف در داوس، با نقدهای جدی از سوی جریانهای مختلف مواجه شد؛ اما برخی مدعی شدند که منتقدین از سر تعصب و هیجانات انتقاد می کنند، نظر حضرتعالی درباره این مواجهه با منتقدین چیست؟
استاد لیالی:
جریان غربگرا در دولتهای مختلف حضور داشتند؛ در دولت مرحوم آقای هاشمی دنبال مذاکره مستقیم با آمریکا بودند، در دولت خاتمی مذاکره مستقیم با آمریکا انجام دادند، در دولت آقای روحانی مذاکره مستقیم و آمریکا انجام دادند و امروز هم در دولت جناب آقای دکتر پزشکیان به دنبال مذاکره مستقیم با آمریکا هستند؛ سردستهی این جریان هم جناب آقای دکتر ظریف بود و هست و اساساً آقای ظریف پدر مذاکرات بیحاصل است. خب سخنان آقای دکتر ظریف در اجلاس داووس یا در مصاحبههای دیگر و در مراکز مختلف قابل تحلیل و ارزیابی است:
- نکتهی اول در نقد آقای ظریف ما گرفتار تعصب و هیجانات کاذب نمیشویم، ما باید در نقد آقای ظریف منصفانه عمل کنیم، با توجه به واقعیتهای موجود از جمله واقعیتهای مربوط به دولتهای آمریکا، در دولت اول ترامپ، دولت بایدن و دولت کنونی ترامپ وجود دارد. واقعیت دیگر آنچه که دولت آقای روحانی تحت عنوان گفتگو با غرب در پدیده برجام، در پدیدهی پیوستن به FATF، در مذاکرات هستهای و مانند اینها انجام داد باید قضاوت کرد؛ واقع قضیه این است که آقای ظریف و تیم وی گرچه ادعا میکردند که مذاکرهکنندگانی قوی هستند؛ ولی واقعیت این است که ضعیف بودند. از فهم واقعیتها و حقیقتها به دور بودند، حتی برخی از اینها بارها اعتراف کردند که «ما اشتباه کردیم»؛ حالا من کاری ندارم که به دشمن نباید اعتماد کرد. بر فرض اینکه شما امضای «کری» را قابل اطمینان میدانستید، بر فرض اینکه به دشمن اعتماد کردید، آیا شما مذاکرهکنندگان قوی و لایقی بودید؟ آیا متن مذاکراتی که تنظیم کردید مورد تایید شما بود؟ بارها اعتراف کردید که متن مذاکرات را نخواندهاید و مورد تایید شما نبود و برجامی که جز خسارت، آورده ی دیگری برای جامعهی ما نداشت، محصول کار شما بود؛ طبیعتاً برجام، تجربهی بسیار بسیار تلخی برای مذاکرهکنندگان بود و هست و خواهد بود...
حضرت آقا فرمودند که حل مشکل کشور در گرو تلاش و نگاه به داخل است؛ شما داخل را رها کردید و چسبیدید به خارج آن هم فقط آمریکا به عنوان کدخدا!
کدخدا هم حسابی به حسابتون رسید و شما را پشیزی حساب نکرد و مایه خجلت و شرمندگی و تحقیر شما شد. باید نقشههای دشمن را فهمید؛ آمریکا دشمن شماست، چطور میخواهید با دشمن خود مذاکره کنید؛ مذاکرهای مضر بیفایدهست؛ چون این دشمن بدعهد است.
مهمتر از همه نکات، اینکه ترامپ قاتل سردار بزرگ ما حاج قاسم سلیمانی است؛ مگر کسی با قاتل و قاتلان نیروهای مخلص خودش مذاکره می کند! شما به چه جرئتی میخواهید با قاتل سردار حاج قاسم سلیمانی مذاکره کنید.
از سوی دیگر، برجام برای ما تجربهی تلخی بود، هر کسی که بخواهد از برجام سخن بگوید باید شرمگین باشد.
خط سازش و خط نفوذ به دنبال پیگیری رابطه با غرب و آمریکاست؛ اما باید بداند، آمریکا خط سازش و خط نفوذ را هم قربانی خواهد کرد.
آمریکا قاتل شهید سردار سلیمانی، آمریکا قاتل سید حسن نصرالله، آمریکا قاتل شهید اسماعیل هنیه است، آمریکا قاتل شهید یحیی سنوار است، آمریکا قاتل دهها هزار زن و کودک در غزه است، شما با چه جرئتی میخواهید با چنین دشمنی مذاکره کنید؟!
ادامه در پیام بعدی👇
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#مصاحبه #1216
پرتو سخن:
به نظر حضرتعالی حضور جناب #ظریف در دولت فارغ از مسئله غیرقانونی بودن این حضور، چه آسیبهایی برای دولت دارد؟
استاد لیالی:
دربارهی حضور جناب آقای ظریف در دولت فارغ از اشکالات حقوقی، واقعاً معلوم نیست وزیر امور خارجه کیست؟!
جناب آقای دکتر عراقچی وزیر امور خارجه است یا آقای دکتر ظریف؟
من وارد بحثهای حقوقی نمیشوم که حالا قرار گرفتن آقای ظریف در جایگاه های حساس، آیا قانونی است یا خیر، چرا که بررسی این مسئله با دستگاه قضاست؛ اما به هر حال حضور آقای ظریف در دولت به ضرر آقای دکتر پزشکیان است و اصرار بر استفاده آقای ظریف، ما را به یاد اصرار آقای احمدینژاد در استفادهی از آقای رحیم مشایی در دولت خودش میندازد. در ادبیات سیاسی اصطلاحی بوجود آمده است که در دولتها همیشه یک رحیم مشایی وجود دارد؛ رحیم مشایی دولت آقای پزشکیان، آقای دکتر ظریف است.
من احساس میکنم حضور آقای ظریف در دولت، ضربه به دوستداران و مریدان آقای دکتر پزشکیان باشد؛ یک سخن باید از دولت برخیزد در عرصهی سیاست خارجی، طبیعتاً آقای دکتر عراقچی به عنوان وزیر امور خارجه و کارشناسان وزارت خارجه باید تصمیم بگیرند، نه اینکه دولت یک وزیر امور خارجهی غیررسمی داشته باشد و یک وزیر رسمی.
بهتر این است که جناب آقای دکتر پزشکیان از آقای ظریف خداحافظی کند و این به نفع آقای دکتر پزشکیان خواهد بود.
در همین رابطه نکته دیگری که باید مورد توجه قرار بگیرد، سخنان برخی اعضای دولت درباره سران فتنه است؛ اخیراً آقای مجید انصاری، معاون حقوقی رئیسجمهور اخیراً در صداوسیما آقای دکتر ظریف را به عنوان شخصیت ملی در کنار برخی از سران فتنه نام برد! گویا جناب انصاری توجه ندارند بسیاری از کسانی که به شما بزرگواران رأی دادند، دلخوشی از سران فتنه نداشتند و ندارند و این اقدام جناب انصاری خلاف عقلانیت بود.
کانال رسمی هفتهنامه پرتو
آیدی eitaa.com/partosokhan_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷