🔷 بقایای رژیم سابق و اردوغان 🇹🇷
🔹 رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در واکنش به جنایات تروریستهای تحت حمایت خود در سوریه امروز اعلام کرد: ما درگیری های فرقهای در سوریه را رد میکنیم! کسانی که تلاش میکنند در سوریه اختلاف افکنی کنند، در برنامه های خود موفق نخواهند شد.
🔹 او افزود: رویکرد سنجیده و تعهد رییس جمهور الشرع! به پاسخگو کردن مسئولین گام مثبتی است. او یک سیاست فراگیر و بدون انتقامجویی را دنبال میکند که ما از آن استقبال میکنیم.
🔹 ما شاهد حملات تروریستی در سوریه بودیم که توسط بقایای رژیم سابق (شامل زنان و کودکان و غیر نظامیان) انجام شد و هدف آنها برافروختن درگیریهای فرقه ای بود.
🔹 در آخر گفت: به لطف مداخله موثر نیروهای دولتی سوریه (تروریستهای تحریر الشام، النصره و ...) حوادث تا حد زیادی کنترل شده است، اما شرایط همچنان حساس است.
#اردوغان #ترکیه #سوریه
Jīngyú
@Partisan2015
مهم
⭕️⭕️ جنگ بزرگ در ماه آینده مارچ ۲۰۲۵ /جزئیات
👇🏻👇🏻
▶️ https://t.me/+O68HopAeL4i5LU2U
▶️ https://t.me/+O68HopAeL4i5LU2U
✍ مطلب پین شده مطالعه کنید
🔶 فناوری در خدمت ارتش: یگانِ ایکس
🔸دیروز عکسی از اولین جلسه رئیس جدید ستاد ارتش اسرائیل با نتانیاهو منتشر شد. در عکس دیده میشود که رئیس ستاد ارتش اسرائیل کتاب یگانِ ایکس را بههمراه دارد.
🔸کتاب "یگان ایکس: چگونه پنتاگون و سیلیکونولی آینده جنگ را متحول میکنند" نگاهی عمیق به واحدی نخبه در پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) به نام "واحد نوآوری دفاعی" دارد. این واحد در سال ۲۰۱۵ تأسیس شد تا فناوریهای پیشرفتهای که در شرکتهای خصوصی توسعه یافتهاند، به سرعت در نیروهای مسلح آمریکا به کار گرفته شوند. در ادامه به برخی از پروژههای مهم که حاصل این همکاریست اشاره میکنیم.
▪️هوش مصنوعی در تحلیل تصاویر و تصمیمگیری نظامی: پنتاگون از فناوریهای هوش مصنوعی توسعهیافته توسط شرکتهایی مانند گوگل و پالانتیر برای پردازش سریع اطلاعات استفاده کرده است. پروژه معروف مِیوِن یکی از این نمونهها است که از یادگیری ماشین برای تحلیل تصاویر پهپادها و شناسایی اهداف نظامی استفاده میکند.
▪️توسعه پهپادهای خودران و رباتیک پیشرفته: شرکتهای فناوری مانند اندوریل و اسکایدیو، پهپادهای هوشمند و مجهز به هوش مصنوعی را توسعه دادهاند که قادرند بدون نیاز به اپراتور انسانی مأموریتهای شناسایی و نظارت را انجام دهند.
▪️فناوریهای ارتباطی پیشرفته و شبکههای امن: سیلیکونولی راهکارهایی مانند شبکههای ماهوارهای کوچک (استارلینک از اسپیس-ایکس) را برای ارتش فراهم کرده است که ارتباطات ایمن و بدون قطعی را در مناطق جنگی تضمین میکنند.
▪️میکروماهوارهها برای رصد سریعتر تهدیدات جهانی: پنتاگون با شرکتهایی مانند...
پارتیزان
🔶 فناوری در خدمت ارتش: یگانِ ایکس 🔸دیروز عکسی از اولین جلسه رئیس جدید ستاد ارتش اسرائیل با نتانیاهو
پلَنِتلَبز و کاپِلا اِسپِیس همکاری کرده تا از ماهوارههای کوچک برای نظارت بر مناطق حساس مانند پایگاههای موشکی چین و روسیه استفاده کند.
▪️واقعیت افزوده و مجازی برای آموزش نیروها: شرکتهایی مانند مایکروسافت، فناوریهایی مانند هولولنز را برای آموزش واقعیت افزوده در ارتش توسعه دادهاند که به نیروهای نظامی امکان تمرین سناریوهای جنگی در محیطهای شبیهسازیشده را میدهد.
🔸با وجود این همکاریها، برخی چالشها وجود داشتهاند. اول، مقاومت درون پنتاگون؛ برخی مقامات نظامی نسبت به پذیرش فناوریهای سیلیکونولی بدبین بودند و فرآیندهای سنتی بوروکراتیک را ترجیح میدادند. دوم، مخالفت کارکنان فناوری؛ برخی مهندسان سیلیکونولی، بهویژه در شرکتهایی مانند گوگل، اعتراض کردهاند که نباید از فناوریهای آنها برای مقاصد نظامی استفاده شود.
🔸کتاب یگان ایکس، نشان میدهد که همکاری میان پنتاگون و سیلیکونولی بهرغم چالشها، منجر به تحولات مهمی در نحوه جنگیدن و تصمیمگیری نظامی شده است. واحد نوآوری دفاعی نقش کلیدی در شکستن دیوار میان این دو بخش داشته و به آمریکا کمک کرده که در رقابت فناوری نظامی با چین و روسیه پیشرو باقی بماند.
#سیلیکون #تکنولوژی #آمریکا #پنتاگون
Insight
@Partisan2015
🔷سوگولی یانکیها؟!
🔹دولت قطر دو روز پیش درخواست کرد که جامعهی جهانی تلاشهای لازم را انجام دهد تا تمامی تاسیسات هستهای اسرائیل ذیل پادمان و نظارت آژانس بیاید و اسرائیل به عنوان کشوری غیرهستهای به NPT بپیوندد. مبنای این صحبتهای دولت قطر نیز عموما براساس قطعنامههای مجمع عمومی سازمانملل پیرامون همین مبحث بوده است. نهادهای مختلف دیگری که بعضا با سازمانملل مرتبط هستند نیز بر این مسئله تاکید کردهاند.
🔹البته ماجرای فشار بر اسرائیل جهت فراموشی برنامهی تسلیحاتی هستهایش امر جدیدی نیست. در گذشته و در اوایل دههی ۶۰ میلادی رئیسجمهور ترور شدهی آمریکا، جانافکندی، عظمی راسخ جهت کنترل برنامهی هستهای اسرائیل داشت و در این مسیر گامهای متفاوتی را پیمود. نتیجهی این عظم راسخ اولین بازرسی مقامات آمریکایی از تاسیسات هستهای شیمونپرز اسرائیل بود. بازدیدهای آمریکا از یکسو بسیار محدود و برنامهریزیشده بودند و از سوی دیگر با ترور جانافکندی و سرکار آمدن لیندونجانسون کار جهت توقف برنامهی تسلیحاتی اسرائیل عملا متوقف شد.
🔹جانسون تصمیم گرفت چشمان خود را در مورد این ماجرا ببندد و حتی به گزارشها و اخطارهای سیا پیرامون ساخت سلاح هستهای توسط اسرائیل هیچ توجهی نکند. برای مثال در سال ۱۹۶۸ سیا به جانسون میگوید که اسرائیل هماکنون سلاح هستهای دارد. واکنش جانسون اما این بود که این مسئله به هیچ وجه به اطلاع هیچکس منجمله وزیردفاع، مکنامارا، و وزیر امورخارجه، دینراسک، نرسد. علت ناتوانی جانافکندی در موفقیت و بیمحلیهای جانسون اما در تعهد آمریکا به حمایت از اسرائیل و ناتوانی در قطع موثر این حمایت در ازای سرکشیهای اسرائیل بود.
🔹آمریکا به عنوان اولین کشور هستهای در مورد مسائل اشاعهی تسلیحات هستهای از ابتدا در برابر نزدیکترین متحدان خود چون انگلیس و یا سختترین دشمنانش چون اتحاد شوروی سیاستی سختگیرانه در پیش گرفته بود. ماجرای اسرائیل در این مورد اما انحصارا از این سیاست سختگیرانه مبرا بوده است. تلاش قطر نیز مشخصا در این مورد صرفا امری سیاسی با اهداف دیگری است و از لحاظ فنی تقریبا غیرممکن است که اسرائیل تسلیحات هستهای که عمری در رابطه با آن سیاست ابهام پیش گرفته بود را کنار بگذارد!
▪️پینوشت: اسرائیل در این سالها برنامهی فعالی جهت توسعهی تسلیحات شیمیایی و میکروبی نیز داشته است و در پیمانهای جهانی جهت ممنوعیت ساخت، گسترش و استفاده از چنین تسلیحاتی نیز عضو نشده است. برای مثال کرهشمالی و اسرائیل در معاهدهی تسلیحات شیمیایی عضو نیستند و رفتار آمریکا با این دو نیز مشخص است!
#اسرائیل #قطر #انرژی_هستهای
FND
@Partisan2015
.
🔹 درگیری و التهاب در سوریه ادامه دارد و گزارشات از خبر اسرائیل برای پیشروی در جنوب سوریه حکایت میکنند. اخبار تحولات منطقه را در کانالهای زیر دنبال کنید.👇🏻
https://t.me/addlist/SNmxGwFwg2xhMWY0
https://t.me/addlist/SNmxGwFwg2xhMWY0
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 سلام، صبح شما بخیر
Jīngyú
@Partisan2015
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدفگیری دقیق امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش با سلاح سازمانی جدید ارتش (مصاف)
۱۱
@KDnews_ir