8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ نشست خبری با رئیس سازمان جغرافیای نیروهای مسلح؛ امیر سرتیپ دوم مجید فخری:
🔹️چهارمین نمایشگاه ایران ژئو از ۲۳ بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی با شعار «صنعت اطلاعت جغرافیایی مبنای حکمرانی حکیمانه» برگزار خواهد شد.
🔹️انسداد مرزها در مرزهای شرقی در حال پیگیری است. بخشی از ابهمات مرزی با حضور نمایندگان افغانستان در حال پیگیری هستند. مرزهای افغانستان در اختیار نیروی زمینی ارتش قرار گرفته است و مرز پاکستان تحت نظارت سپاه قرار دارد.
🔹️انتقال پایتخت به سواحل مکران نیازمند مطالعات بسیاری است که میبایست بانک دادهها تکمیل سپس تصمیم در این خصوص گرفته شود.
🔹️نرمافزار شبیهساز مسیر ماهوارههای جاسوسی جهت ایجاد امکان پنهانکاری در جابهجایی ادوات و لجستیک در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح تکمیل شده است.
#ارتش #مرز #ایران
Meghdad
@Partisan2015
🔹️تصویر منحصر بهفرد از نمایشگاه AeroIndia 2025، جنگندههای نسل پنجم Su-57 Felon روسیه و F-35 Lightning II آمریکا در یک قاب
#جنگنده
#F_35 #SU_57 #FELON #LIGHTNING
CoManche
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 الحاق تجهیزات جدید به نیروی زمینی ارتش با حضور امیر کیومرث حیدری فرمانده این نیرو
🔹سامانههای الکترواپتیکی نظارتی، سامانه شنود الکترونیک، کوادکوپتر رزمی/شناسایی (در گزارش صداوسیما هگزاکوپتر خوانده میشود) و انبوهی از پهپادهای دستپرتاب یزدان از حمله تجهیزات نمایش داده شده در این الحاق هستند.
#ارتش #نزاجا #الحاق
Archivist
@Partisan2015
🔷 ابتکار کمربند و جاده: پاناما
🔹پس از اعلام دیروز پاناما مبنی بر عدم تمدید تفاهمنامه خود با چین، امروز چین با اعلام تاسف از این تصمیم پاناما به فشارهای آمریکا که با هدف تخریب و تضعیف همکاریهای چارچوب ابتکار کمربند و جاده انجام شده، به شدت اعتراض کرد.
🔹چین با یادآوری نتایج مثبت همکاریهای چین و پاناما برای مردم دو کشور در سالهای اخیر امیدوار است که پاناما منافع بلندمدت و روابط دوجانبه را در نظر بگیرد و بدون دخالتهای خارجی، تصمیم درستی بگیرد.
🔹ابتکار کمربند و جاده یک استراتژی جهانی توسعه زیرساخت و تجارت است که چین آن را در سال ۲۰۱۳ راهاندازی کرد، و شامل دو مسیر اصلی است: کمربند اقتصادی جاده ابریشم، و جاده ابریشم دریایی قرن ۲۱.
🔹هدف از این طرح، افزایش تجارت جهانی و توسعه اقتصادی، گسترش نفوذ چین در تجارت بینالمللی، و ایجاد زیرساختهای حملونقل و انرژی در کشورهای مشارکتکننده است.
🔹منتقدان این طرح، معتقدند چین با دیپلماسی تله بدهی، وامهای کلان به کشورهای نیازمند میدهد، و پس از آنکه کشور مقابل در بازپرداخت وام ناموفق بود، امتیازات سیاسی اقتصادی موردنظرش را میگیرد. برای نمونه، میتوان به اجاره ۹۹ ساله بندر ماگامپورا سریلانکا توسط چین، پس از بازپرداخت ناموفق سریلانکا به چین اشاره کرد.
🔹در مقابل عدهای دیگر، این نگرانیها را قسمتی از پروژه چینهراسی غرب معرفی میکنند، چراکه چین در دوران همهگیری ویروس کرونا، در عمل، انعطافپذیری زیادی در برابر بسیاری از کشورها، برای بازپرداخت وامها نشان داد.
#چین #آمریکا #پاناما
Insight
@Partisan2015