🔹در افتتاحیه نمایشگاه Eurosatory 2024 در ۱۷ ژوئن در پاریس، شرکت آلمانی FFG و گروه نروژی Kongsberg نمونه اولیه یک سیستم دفاع هوایی NASAMS را که بر روی شاسی یک زره پوش پشتیبانی رزمی ACSV G5 پیاده سازی و تبدیل به یک سامانه پدافندی کوتاه برد متحرک مجهز به موشک های هدایت شونده AIM-9X Sidewinder، رادار و سامانههای الکترواپتیکی شده است، ارائه خواهند کرد.
🔹 در ژوئن ۲۰۲۳، وزارت دفاع هلند تصمیم به خرید سامانه هایی بر مبنای این طرح گرفت. لازم به ذکر است این سامانه قابلیت شلیک موشک های کوتاه برد IRIS-T را نیز دارد.
🔹از آنجا که عنصر تحرک و زمان در نبردهای امروز بسیار حیاتی است کشورهای غربی با درس گرفتن از نبرد روسیه و اوکراین در تلاشند سامانه های پدافندی ایستا را به سامانه های متحرک با قابلیت شلیک در حال حرکت تبدیل کنند.
🔹 امری که مدت هاست در سطح نیروهای نظامی کشورمان پیاده سازی شده و سامانههای پدافندی ایستا چون هاوک و مرصاد به سامانههای متحرکی چون مرصاد-۱۶ تبدیل شدند تا در کمترین زمان مستقر شده و اجرای آتش کرده و سپس جهت جلوگیری از سرکوب پدافند به سرعت منطقه را ترک کنند.
Ghost
@Partisan2015
🔷 پاتریوتهای بیشتر برای اوکراین
🔹۲ روز پیش، در جریان نشست سران گروه G7 در ایتالیا، یک نشست خبری با حضور جو بایدن رئیسجمهور آمریکا و ولودیمیر زلنسکی رئیسجمهور اوکراین برگزار شد.
🔹در این نشست، بایدن در پاسخ به پرسش خبرنگاران راجعبه وضعیت تقویت پدافند هوایی اوکراین اظهار داشت:
ما موافقت پنج کشور متحد برای اهدای آتشبارهای سامانه پاتریوت و سایر سامانههای پدافندهوایی را اخذ کردهایم. همچنین کشورهایی که برای آینده از ما پدافند هوایی درخواست کردهاند، باید بیشتر منتظر بمانند، اکنون ما مشغول تامین نیازهای اوکراین هستیم.
🔹 ولودیمیر زلنسکی نیز در این مورد افزود:
همانطور که ما شرکایمان را آگاه کردهایم ما برای حفاظت از شهرهایمان هماکنون بهصورت فوری به هفت آتشبار سامانه پاتریوت احتیاج داریم؛ این مقدار برای حفاظت از کل شهرها کافی نیست اما درحالحاضر بهصورت فوری نیاز است. ما با کشورهای شریک، راجعبه امکان پذیر بودن تحویل پنج آتشبار صحبت کردهایم و همکاران ما روی آن کار میکنند. البته این به آن معنی نیست که این پنج سامانه همین فردا در اوکراین خواهندبود اما در آینده نزدیک آنها را خواهیم داشت.
NPC
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷حمله اوکراینیها به پایگاه هوایی موروزوفسک
🔹در روز ۱۴ ژوئن، اوکراینیها حمله پهپادی گستردهای را با استفادهاز بیشاز ۸۰ پهپاد انتحاری انجام دادند که طبق اعلام وزارت دفاع روسیه ۷۰ فروند از آنها در منطقه روستوف منهدم شدند.
🔹با انتشار تصاویر ماهوارهای جدید در نتیجه حمله اوکراینیها، یک پهپاد انتحاری موفق شده است که به یک شیلتر مربوطبه تعمیر و نگهداری جنگندههای سوخو Su-34 در پایگاه هوایی هوایی موروزوفسک در منطقه روستوف اصابت کند.
🔹البته اوکراینیها مدعی هستند که هر ۵ جنگنده سوخو Su-34 حاضر در این تصویر ماهوارهای را مورد هدف قرار دادهاند که با توجه به اینکه محل و اثر مورد اصابت گرفتن و انهدام جنگنده برروی زمین اینجوری نیست، فولبکها سالم هستند.
Tomcat
@Partisan2015
🔷اندونزی به زودی ۲۴ جت جنگنده F-15EX Eagle II آمریکا را دریافت خواهد کرد .
🔹به گفته Bisnis در ۱۰ ژوئن ۲۰۲۴، بوئینگ در حال تکمیل فروش ۲۴ جت جنگنده F-15EX Eagle II به سفارش وزیر دفاع اندونزی پرابوو سوبیانتو است. زید عالمی، مدیر عامل بوئینگ اندونزی طی یک جلسه توجیهی رسانه ای، تایید کرد که این شرکت در مراحل نهایی انجام سفارش دولت اندونزی برای خرید این هواپیمای پیشرفته است.
🔹تولید این جت های جنگنده با نام محلی F-15IDN (F-15ID سابق) در تاسیسات بوئینگ در سنت لوئیس، میسوری در حال انجام است. عالمی جزئیات مالی این خرید را فاش نکرد. وی به هدف بوئینگ برای گسترش مشارکت های خود در بخش هوانوردی اندونزی، از جمله همکاری های بالقوه در آموزش، نگهداری، تعمیر و تعمیرات اساسی (MRO) و پیشرفت در علم، فناوری، مهندسی و ریاضیات (STEM) اشاره کرد.
🔹در ۲۱ آگوست ۲۰۲۳، اندونزی توافق نامه ای را با بوئینگ برای خرید ۲۴ فروند هواپیمای F-15EX Eagle II نهایی کرد و اولین اپراتور صادراتی این جت جنگنده پیشرفته با نام F-15IDN در اندونزی شد. این قرارداد که از طریق یادداشت تفاهم امضا شده در جریان سفر پرابوو سوبیانتو، وزیر دفاع اندونزی به ایالات متحده، به دنبال فروش نظامی خارجی ایالات متحده (FMS) تا ۳۶ فروند F-15EX به اندونزی به امضا رسید. این خرید بخشی از تلاشهای گستردهتر اندونزی برای مدرنسازی و تنوع بخشیدن به نیروی هوایی این کشور است که ناوگان فعلی سوخو27، سوخو 30 و سو-35 روسی را با تحویلهای آتی جتهای رافال از فرانسه و احتمالاً جنگندههای KF-21 از جنوب تکمیل میکند.
Ghost
@Partisan2015
🔷 تصاویر دیدنی از ناوگروه روسیه در بندر هاوانا، کوبا
🔹در پی حضور این ناوگروه در کوبا، ناوهایی از آمریکا و کانادا نیز به منطقه اعزام شدند. یک روز پس از حضور ناوگروه روسیه در هاوانا که شامل فریگیت آدمیرال گورشکوف، زیردریایی اتمی کازان و دو شناور دیگر است، زیردریایی اتمی آمریکایی هِلنا (USS Helena [SSN-725]) از کلاس لوسآنجلس وارد بندر گوانتانامو در کوبا شد. البته مقامات آمریکایی ساوثکام اظهار داشتهاند حضور این زیردریایی پیش از این رزمایش برنامهریزی شده بود.
▪️پ.ن.: جهت اطلاع بیشتر به این پست مراجعه شود.
#Cuba
#Russian_fleet
#exercise
NPC
@Partisan2015