پارتیزان
🔷مرکز شهر ناگازاکی قبل و بعد از حمله اتمی. 🔹بمب مرد چاق در اتفاع 500 متری و بر روی یک بیمارستان منف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷تصاویر(اصلی) ترسناک و کمتر دیده شده از انفجار اتمی ناگازاکی
🔹این تصاویر در اصل سیاه و سفید بوده اند که توسط لابراتوار ملی لوس آلموس آمریکا، رنگی شده است و لحظه انفجار اتمی بر روی شهر ناگازاکی را نشان میدهد.
🔹این ویدئو بدون برنامه ریزی قبلی و سرخود توسط یکی از مهندسین پرواز به اسم والتر گودمن از هواپیمای بمب افکن B-29 گریت آرتیست گرفته شد، این هواپیما قرار بود فقط شعاع انفجار اتمی را به وسیله تجهیزات خود اندازهگیری کند و وظیفه تصویر برداری بر عهده هواپیمای بمب افکن B-29 بیگ استینک بود.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از فعالیت بوک ام 1 در اوکراین که پس از شلیک، ویدئو به قدری طولانی نیست که مورد اصابت قرار گرفتن هدف هوایی را ببینم، همچنین آهنگ پس زمینه ویدئو یک ریمیکس از مورد عنایت قراردادن پوتین می باشد.
Maverick
@Partisan2015
🔷تصاویر ماهواره پلنت، ساعاتی پیش از انفجار های پایگاه هوایی Saki در نوافدوریفکای کریمه.
🔹طبق اسکرین شات از ویدئو منتشر شده که در آن از بین رفتن یک بمب افکن ضربتی فنسر در این پایگاه تایید شده بود، ما می توانیم دیوار بلوک بتنی در پشت محل پارک این جنگنده را ببینیم که بخشی از آن نیز متلاشی شده است(کادر قرمز)، در تصویر ماهواره ای پلنت هم که چند ساعت قبل از انفجار ها ثبت شده هم این دیوار قابل مشاهده است، پس حداقل در این بخش که یک فنسر از دست رفته، در مجموع 3 جنگنده از نوع سوخو Su-24 فنسر و 3 جنگنده سوخو 30 فلانکر در بغل فنسر ها حضور داشتند.
🔹برای جزئیات بیشتر باید منتظر تصاویر ماهواره ای بعد از حمله بمانیم.
Maverick
@Partisan2015
#فوری
🔴مقامات ایالات متحده تأیید کرده اند که چند ناو جنگی آمریکا متعلق به ناوگان هفتم در روزهای آینده از تنگه تایوان عبور خواهد کرد، مقامات تاریخ دقیق آن را اعلام نکرده اند، این اعلام تاریخ از آن جهت مورد اهمیت می باشد که همچنان ناوهای چینی در تنگه تایوان فعالیت زیادی در قالب رزمایش دارند و ورود ناو های آمریکایی در زمان این رزمایش جالب خواهد بود.
🔺البته مقامات آمریکایی افزودند: "ایالات متحده ناو هواپیمابر رونالد ریگان را به تنگه تایوان نمی فرستد، زیرا این حرکت بسیار تحریک آمیز (تنش زا) خواهد بود."
🔺تصویر بالا، عکسی می باشد که ایستگاه فضایی تیانگونگ چینی ها از جزیره تایوان به تازگی ها منتشر کرده است که تنگه تایوان و سپس خاک چین نیز در این تصویر مشخص است.
Maverick
@Partisan2015
- ناشناس.mp3
34.1M
🔷پادکست پارتیزان فصل اول قسمت دوم
🔹همکنون میتونید شنونده دومین قسمت از فصل اول، سری پادکستهای پارتیزان باشید.
در قسمت میتوانید شنونده ادامه بررسی کتاب لابی مرگ باشید.
✅نسخه ۱۲۸ جهت دانلود مستضعفین
⏯حجم ۳۳ مگابایت
#پادکست #لابی_مرگ #جنگ_تحمیلی #قسمت_دوم
Meghdad
@Partisan2015
پارتیزان
🔷تصاویر ماهواره پلنت، ساعاتی پیش از انفجار های پایگاه هوایی Saki در نوافدوریفکای کریمه. 🔹طبق اسکرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷یک اکانت توئیتری اکراینی آن دو فرد آتش نشان در پشت زمینه که در حال آپ پاشیدن روی لاشه Su-24M هستند را به شکل عجیبی سکان عمودی یک جنگنده از خانواده فلانکر دیده و همین عکس به صورت گسترده منتشر شده است، اصلا هم دقت نکرده است که چرا از سکان عمودی یک سوخو ۳۰ یا سوخو ۳۴ باید آب به بیرون بپاشد!
🔹همانطور که از آخرین تصویر ماهواره ای نیز مشخص است در پشت رمپ این جنگنده سوخو ۲۴، هیچ جنگنده دیگری وجود ندارد و اصولا آنجا هواگردی پارک نمی شود.
🔹هنوز منتظر تصاویر ماهواره ای با کیفیت از بعد انفجار های این پایگاه هستیم تا به طور دقیق سطح تخریب ها و آسیب های وارد شده به پایگاه و هواگردهای آن را ارزیابی کنیم.
🔹دو انفجار اصلی در پوی مهمات این پایگاه و مخازن سوخت آن رخ داده که احتمالا باعث انفجار های دیگر نیز شده و اصلی ترین گزینه عامل تاکنون، نفوذ و بمب گذاری بوده است.
LHA
@Partisan2015
🔷 با سلام خدمت همراهان کانال پارتیزان، در مجموعه پستهای آتی قصد داریم به بررسی اهمیت راهبردی منطقه «اوراسیا» برای ایران در حوزههای اقتصادی و امنیتی بپردازیم. با این مجموعه پستها همراه ما باشید.
A1x
@Partisan2015
🔷منطقه اوراسیا
🔹پس از فروپاشی شوروی و استقلال جمهوریهای مختلف از شوروی، اصطلاح «اوراسیا» مجددا در ادبیات روابط بین الملل ظهور پیدا کرد. در اصطلاح سیاسی به منطقه آسیای مرکزی، روسیه، قفقاز و بلاروس، اوراسیا گفته میشود که شامل کشورهای روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، بلاروس، آذربایجان، ارمنستان و گرجستان میشود. این منطقه بدلیل وسعت و جایگاه استراتژیکی آن که درست بین شرق و غرب قرار گرفته است از اهمیتی خاصی برخوردار است.
🔹پس از جنگ سرد و حملات یازده سپتامبر و حضور آمریکا در منطقه خاورمیانه، اهمیت این منطقه رو به گسترش رفته است و علاوه بر روسیه که این منطقه را حیاط خلوت خود میداند بازیگران غربی و شرقی نیز به سمت توسعه روابط با این منطقه رفته اند. آمریکا نیز برای کنترل روسیه سعی در ایجاد روابط با برخی کشورهای این منطقه داشته است که علاوه بر روابط اقتصادی میتوان به ایجاد پایگاههای نظامی در این کشورها اشاره نمود که پس از حملات یازده سپتامبر ایجاد شدند و رفته رفته تا سال ۲۰۱۵ این پایگاه ها بدلایل مختلف مجددا تعطیل شدند.
A1x
@Partisan2015
🔷 همکاری توأم با رقابت چین-هند-روسیه در اوراسیا
🔹همانگونه که گفته شد، بازیگران متعددی سعی در گسترش نفوذ خود در این منطقه دارند که موجب شکل گیری پیمانهای اقتصادی و امنیتی متعددی در این منطقه شده است که پیمان شانگهای، اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU)، گروه اوراسیا (EAG) به عنوان یکی از موسسات منطقه ای FATF و نیز سازمان پیمان امنیت جمعی از آن جمله هستند.
🔹چین و هند نیز رقابتی منطقهای در این حوزه دارند که چین در این رقابت بسیار بهتر از هند عمل کرده است. هم اکنون سطح روابط اقتصادی کشورهای آسیای مرکزی با چین بسیار بالا بوده و وامهای توسعهای چین یکی از مهمترین موتورهای محرک اقتصادی این کشورهاست. کشورهای حوزه اوراسیا علاوه بر اهمیت ژئوپلیتیک، بدلیل دارا بودن منابع طبیعی و انرژی فراوان، برای دو اقتصاد نوظهور چین و هند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. هند که در این رقابت از رقیب دیرینه خود بسیار عقب تر است در تلاش است تا این فاصله را جبران نماید. به عنوان مثال میتوان به نشست مجازی هند با پنج کشور حوزه آسیای مرکزی در ۲۷ ژانویه گذشته اشاره نمود (تصویر پایین) که بلافاصله پس از اعلام برنامه این نشست، چین نیز نشستی مشابه را در ۲۵ ژانویه (یعنی دو روز زودتر) اعلام نمود و در این نشست وعده کمک ۵۰۰ میلیون دلاری به این کشورها داد. اما هند در توسعه روابط خود با اوراسیا با یک چالش عمده مواجه است ...
A1x
@Partisan2015
🔷کریدور شمال-جنوب و جایگاه بسیار راهبردی ایران
🔹هند برای توسعه روابط خود با کشورهای اوراسیا با این چالش مواجه است که هیچ مرز زمینی و دریایی با این کشورها ندارد و برای دسترسی به کشورهای این حوزه سه راه دارد:
🔹ایجاد مسیر ترانزیتی از طریق افغانستان که با توجه به حکومت طالبان که گرایش زیادی به پاکستان دارد عملا از گزینهها خارج است. برخی معتقدند یکی از دلایل کمک پاکستان به طالبان برای به قدرت رسیدن در افغانستان به منظور فشار به هند بوده است.
🔹ترانزیت دریایی از مسیر بسیار دور و پر هزینه از طریق اقیانوس هند، کانال سوئز، دریای مدیترانه، دریای سیاه، دریای آزوف و از آنجا به مناطق مختلف روسیه و آسیای مرکزی
🔹از طریق کریدور شمال-جنوب و ایران. بنا به مطالعات انجام شده این مسیر میتواند هزینه ترانزیت را ۳۰ درصد و زمان حمل کالا را به یک سوم کاهش دهد و بهترین مسیر برای هند که مهمترین ذینفع این کریدور محسوب میشود است.
A1x
@Partisan2015
🔷 اهمیت کریدور شمال-جنوب برای ایران و فرصت سوزی چندین ساله
🔹کریدور شمال-جنوب قطعا یکی از پروژههای بسیار راهبردی برای ایران است. اولین بار دبیرخانه این کریدور در سال ۱۳۷۹ تشکیل شد و در حالیکه این کریدور میتوانست ظرف چند سال تکمیل گردد، اهمال و عدم تخصیص مناسب بودجه باعث شده تا همچنان این کریدور به ظرفیت مطلوب عملیاتی خود نرسد.
🔹تکمیل کریدور شمال-جنوب علاوه بر ارتقای جایگاه ایران در مناسبات منطقهای میتواند روابط اقتصادی ایران را نیز با طرفین این کریدور ارتقاء بخشد. جنگ روسیه-اکراین موجب شده است تا روابط اقتصادی روسیه و هند بیش از گذشته گسترش یابد. از طرفی جایگاه راهبردی ایران به عنوان مرزهای جنوبی منطقه اوراسیا، باعث شده تا هر سه کشور چین، هند و روسیه تمایل به مشارکت بیشتر ایران در پیمانهای اقتصادی-امنیتی موجود در این منطقه داشته باشند که نمود آن را میتوان در عضویت اخیر ایران در پیمان شانگهای و همچنین مقدمات عضویت ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا و حتی پیشنهاد عضویت ایران در اتحادیه بریکس دید.
🔹همچنین یکی از مهمترین جنبههای شکل گیری این کریدور را میتوان در رقابت با کانال سوئز دید. اشاره شد که در حال حاضر عمده مسیر ترانزیتی از بندر بمبئی هند به سنت پترزبورگ روسیه از کانال سوئز گذر میکند که تحت اشراف و کنترل اسرائیل و مصر است که هر دو کشور روابط مناسبی با ایران ندارند. حذف کانال سوئز از مناسبات تجاری میان کشورهای اوراسیا و هند از طریق کریدور شمال-جنوب میتواند یک مزیت راهبردی برای ایران ایجاد نماید.
🔹البته کریدور شمال-جنوب تنها بخشی از پازل اهمیت راهبردی ترانزیتی ایران میباشد و منحصر به هند نیز نیست. به عنوان مثال میتوان به کنفرانس ترانزیتی اتحادیه اروپا در سال ۱۹۹۳ اشاره نمود که در آن ۱۰ کریدور برای توسعه معرفی شد که ۲ کریدور آن یکی مربوط به ارتباط غرب-شرق و ارتباط اروپا با آسیای مرکزی (معروف به کریدور تراسکا) و دیگری کریدور ارتباط شمال اروپا با جنوب روسیه و قفقاز بود که بصورت غیر مستقیم مکمل کریدور شمال-جنوب میتواند باشد.
◾️در حالیکه کشورهای مختلف به دنبال توسعه روابط خود در آسیای مرکزی و قفقاز هستند، ایران که نقش ژئوپلیتیکی بسیار مهمی در پیوند این منطقه با اقتصادهای نوظهور مهم دنیا دارد میتواند از این مزیت راهبردی خود استفاده نماید و با گسترش روابط خود با منطقه اوراسیا و شرکای اقتصادی این منطقه مبدل به بازیگری بسیار مهم در معادلات منطقهای شود.
A1x
@Partisan2015