5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻کیفیت ورق تولیدی فولاد مبارکه برای تولید لولههای انتقال آب بالاتر از تامین کنندگان خارجی است
هادی ترشیزی، مدیرعامل شرکت لوله و تجهیزات سدید در نشست هماندیشی شرکت فولاد مبارکه با انجمن تولیدکنندگان لولههای فولادی و پوشش خطوط انتقال:
🔹شرکت لوله و تجهیزات سدید با بیش از ۶۲ سال تجربه در تولید لولههای قطور فولادی برای انتقال آب، نفت و گاز فعالیت میکند. در گذشته مواد اولیه از خارج تأمین میشد، اما اکنون تقریباً تمامی مواد مورد نیاز برای تولید لولههای انتقال آب از فولاد مبارکه تأمین میشود که از نظر کیفیت بسیار بهتر از تأمینکنندگان خارجی است.
🆔 @mobarakehsteel_co
22.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻رسیدن به ۹۲ درصد بومیسازی در فولاد مبارکه با راهاندازی خط تولید الکترود گرافیتی اردکان
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در نشست خبری خود در ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران:
🔹در حوزه بومیسازی فولاد مبارکه به بیش از ۹۰ درصد خودکفایی رسیده است، در هفته جاری با حضور وزیر صمت بازدیدی از شرکت نوین الکترود اردکان از زیر مجموعههای فولاد مبارکه داشتیم و خوشبختانه خط تولید الکترود گرافیتی این مجموعه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته و بخشهای نهایی تولید الکترود وارد مدار شده است.
🔹 لذا سال آینده با راهاندازی خط تولید الکترود گرافیتی کاملاً بومی در کارخانه نوین الکترود اردکان، میزان بومیسازی فولاد مبارکه با ۲ درجه افزایش به ۹۲ درصد خواهد رسید و تولید این کارخانه میتواند نیاز گروه فولاد مبارکه و سایر صنایع فولادی کشور را تأمین کند.
🔹همچنین با صدها شرکت دانش بنیان همکاری داریم تا بتوانیم طی سالهای آینده درصد بومیسازی در فولاد مبارکه را افزایش دهیم.
🔹البته باید توجه داشت که زمانی خط تولید فولاد مبارکه به دلیل نداشتن یک قطعه و یا عدم امکان انجام تعمیرات اساسی توسط همکاران خودمان و پیمانکاران داخلی متوقف میشد و یا سالها تعمیرات اساسی را عقب میانداختیم و این آفتی بود که با آن مواجه بودیم، اما امروز خوشبختانه تعمیرات اساسی توسط پیمانکاران داخلی با موفقیت کامل انجام میشود.
🆔 @mobarakehsteel_co
20.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#انعکاس_خبری
🔻 گزارش شبکه خبر از آیین افتتاحیه ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران
وزیر صمت در حاشیه ششمین نمایشگاه و جشنواره ملی فولاد ایران:
🔹بسته حمایت از صنایع و واحدهای تولیدی که با ناترازی انرژی زیان دیدهاند هفته آینده در دولت مطرح میشود.
مدیرعامل فولاد مبارکه:
🔹صنعت فولاد که ۳۰ سال قبل صنعت وابستهای بود امروز یک صنعت خودکفا و ضامن خودکفایی صنعت کشور شده است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻برنامه زمانبندی برگزاری پنلهای گروه فولاد مبارکه در سومین روز از ششمین نمایشگاه ملی فولاد ایران
🆔 @mobarakehsteel_co
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اصفهان به میزبانی فولاد مبارکه(۱):
🔻فولاد مبارکه از سه سال پیش به مقوله توسعه متوازن ورود پیدا کرده است
مشروح خبر در ادامه⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
گروه فولاد مبارکه
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگان
🔻فولاد مبارکه از سه سال پیش به مقوله توسعه متوازن ورود پیدا کرده است
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در دومین نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و اصفهان به میزبانی فولاد مبارکه(۱):
🔹با توجه به اینکه فولاد مبارکه بزرگترین مجموعه صنعتی و معدنی کشور و با کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران نیز مرتبط است، برخی اتفاقات خوب این شرکت که منجر به امیدآفرینی در جامعه خواهد شد را ارائه میدهم چراکه فعالیتها و دستاوردهای فولاد مبارکه به حوزه معدن وابسته است؛ امروز موضوع رفع ناترازیها به گفتمان شماره یک کشور تبدیل شده و از بالاترین مقامات کشور یعنی مقام معظم رهبری و رئیسجمهور گرفته تا وزرا و صنعتگران، همه از ناترازی صحبت میکنند.
🔹وقتی صحبت از ناترازی میشود، غالباً نگاهها به ناترازی در حوزه برق و گاز معطوف میشود و باید توجه داشت که ناترازی در اقتصاد ایران یک بحث زیربنایی است و صرفاً به حوزههای گاز و آب محدود نمیشود؛ این در حالی است که از سال ۱۴۰۰ و زمانی که مسئولیت مدیریت فولاد مبارکه به من واگذار شد و مشکل ناترازیهای انرژی نیز به شدت امروز نبود، "توسعه کمّی، کیفی و متوازن" را بهعنوان استراتژی اصلی شرکت اعلام و بر ضرورت ایجاد توازن در زنجیره فولاد تأکید کردیم.
🔹طی دهههای اخیر توسعههای قابل توجهی در فولاد مبارکه صورت گرفته و اکنون ما میراثدار افتخارات و دستاوردهای گذشتهایم اما توسعه متوازن مسئلهای جدی است که ما از سه سال پیش به آن ورود پیدا کردیم چراکه بیش از این که با مشکل ناترازی انرژی مواجه باشیم، با کمبود مواد اولیه و مشکلات مربوط به حوزه حملونقل مواجه بودیم و باید این عدم توازن را حل میکردیم؛ این در حالی است که فولاد مبارکه طی سالهای اخیر بخش قابل توجهی از میزان تولید خود را به دلیل محدودیتهای انرژی از دست داده است.
🆔 @mobarakehsteel_co
27.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خلاصهای از استودیو «چهارگوشه» فولاد مبارکه ویژه آیین افتتاحیه ششمین جشنواره ملی فولاد ایران
🆔 @mobarakehsteel_co
در پنل تخصصی «درسآموختههای فرآیند بومیسازی مندریلهای نورد» مطرح شد؛
🔻بومیسازی مندریلهای نورد؛ گام بزرگ فولاد مبارکه برای کاهش وابستگی به واردات و ارتقای توانمندی داخلی
مهدی صبوری، رئیس کارگاه تعمیرات مکانیک شرکت فولاد مبارکه:
🔹تعمیر و مونتاژ مندریلها به طور کامل در تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه انجام میشود و با تستهای دقیق، به خطوط تولید تحویل داده میشود.
🔹از سال ۹۴، با همکاری شرکت پیدیکو، موفق به تولید سوپرمندریلی شدیم که توانسته است ۶۲۷ هزار تن ورق تولید کند. همچنین پس از هر بار تعمیر، رکورد تولید ۲۲۰ هزار تن ورق را ثبت کردهایم.
سعید تقییار، کارشناس بومیسازی فولاد مبارکه:
🔹از ۱۰ سال پیش، پروژه بومیسازی مندریلها آغاز شد و اکنون توانستهایم برند توانمند داخلی برای تولید آن ایجاد کنیم. فولاد مبارکه با انتقال دانش فنی به سازندگان داخلی، مسیر بومیسازی را هموار کرد و اکنون بهرهبرداران ترجیح میدهند از نمونه داخلی به جای محصول خارجی استفاده کنند.
محمدحسن عبدالله قاضی، تکنسین نگهداری و تعمیرات نورد گرم فولاد مبارکه:
🔹خط نورد گرم، خطی پیوسته است که هر دو دقیقه یک کلاف تولید میکند. هر مشکلی در این خط میتواند باعث توقف کامل تولید شود. بومیسازی مندریلها باعث شد جرأت بیشتری برای تولید قطعات پیچیده خارجی پیدا کنیم و به بازدهی بسیار خوبی برسیم.
🔹 مندریلهای بومیسازیشده، که بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ قطعه دارند، اکنون بهخوبی در حال کار هستند و بازدهی آنها با نمونههای خارجی قابلرقابت است.
🔺 مشروح خبر:
https://irasin.ir/xB8P
🆔 @mobarakehsteel_co