8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | تحول اخلاقی در حوزه به اساتیدِ خودساخته و فضای عزّتمند نیاز دارد
🎤 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین سید محمد غروی، عضو شورای عالی حوزههای علمیه، دربارهی ابعاد پیشرفت حوزههای علمیه
🖼 متن کامل پیام رهبر انقلاب
🖼پرونده #حوزه_پیشرو_و_سرآمد
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/60086
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤 #تحلیل_و_تبیین | حوزهی انقلابی، فعال در خط مقدم جبههی فرهنگی است
🎤 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین سید محمد غروی، عضو شورای عالی حوزههای علمیه، دربارهی ابعاد پیشرفت حوزههای علمیه
🖼 متن کامل پیام رهبر انقلاب
🖼پرونده #حوزه_پیشرو_و_سرآمد
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/60086
🎤 #تحلیل_و_تبیین | برای ساخت تمدن باید جامعهای ادیب داشته باشیم
✍️ «امین»؛ بخش شعر و ادب فارسی رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت ایام بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی، با نگاهی به شخصیت و زمانه فردوسی، اهمیت شعر او و جایگاه زبان را در تمدنها بررسی کرده است.
🔹️ محور فرهنگ در ایران، زبان است و حتی ادبیات هم بر اساس زبان شکل میگیرد. محور همه چیز، زبان است. حتی محور اقتصاد و سیاست ما نیز زبان است. مطالعات انسانشناسی و مردمشناسی بر مبنای فرهنگ شکل میگیرد و در کشور ما، فرهنگ خود بر مبنای زبان استوار است.
🔹️ ما باید به سمت جامعهای حرکت بکنیم که این جامعه، من اسمش را گذاشتم «جامعه ادیب»، جامعهای که هم میخواند و هم مینویسد. جامعه خوانا و جامعه نویسا که این جامعه میتواند تمدنساز و تاریخساز باشد. اگر شما میبینید که فردوسی آمده، همان حرفهای بقیه را با بیان و هنرمندی خودش بیان کرده و مکتوب کرده، تاریخ فرهنگ این مملکت از بعد شاهنامه دارد شکل میگیرد. چرا؟ چون ما با یک مکتوب مواجه هستیم. تمدن از جایی شروع میشود که ما مکتوب داشته باشیم و تاریخ از روی مکتوب شروع میشود.
🗓 به مناسبت ایام بزرگداشت حکیم ابوالقاسم #فردوسی و پاسداشت #زبان_فارسی
✍️ «امین»؛ شعر و ادب فارسی به روایت حضرت آیتالله خامنهای
🔍 متن کامل را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/60208
🎤 #تحلیل_و_تبیین | حوزه علمیه پیشرو و رسالت ترسیم تمدن اسلامی
👈 رسانه KHAMENEI.IR در سلسله مطالب پرونده «حوزه پیشرو و سرآمد»، در این یادداشت نقش حوزههای علمیه در استقرار تمدن نوین اسلامی را بررسی کرده است.
🔹️ حوزه علمیه بهعنوان نهادی که متکفل پرورش و تربیت فقیهان و اسلامشناسانی اصیل است شناختهشده و این نهاد علمی و مذهبی کهن در تلاش است تا با تکیه بر باب مفتوح اجتهاد، مسائل نوپدید را حل کرده و در جهت نظریهپردازی و ارائه نظریات دینی در عرصهها و شئون مختلف زندگی بشری حرکت کند. حوزههای علمیه و چگونگی کنش علمی و فرهنگی آن نقش بیبدیلی در ساخت تمدن اسلامی دارد بهگونهای که اگر حوزههای علمیه نقش واقعی خود را ایفاء کنند، سایر ساختارها و اجزاء نظام اسلامی نیز میتواند دقیقتر عمل کنند.
🔹️ در اندیشه رهبر انقلاب اسلامی «تمدّن اسلامی، مبتنی بر توحید و ابعاد اجتماعی و فردی و معنوی آن است؛ مبتنی بر تکریم انسان از جهت انسانیّت ــ و نه از جهت جنس و رنگ و زبان و قومیّت و جغرافیا ــ است؛ متّکی بر عدالت و ابعاد و مصادیق آن است؛ متّکی بر آزادی انسان در عرصههای گوناگون است؛ متّکی بر مجاهدت عمومی در همهی میدانهایی است که در آنها نیاز به حضور جهادی هست.»
🖼 متن کامل پیام رهبر انقلاب
🖼پرونده #حوزه_پیشرو_و_سرآمد
🔍 متن کامل یادداشت را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/60231
🎤 #تحلیل_و_تبیین | روایتی از بازدید ۱۹ ساعته آیتالله خامنهای از بهداری رزمی و مجروحان
🎤 گفتوگوی بخش #دفاع_مقدس رسانه KHAMENEI.IR با سردار نصرالله فتحیان مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت، به مناسبت دیدار اخیر دستاندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب
🌷 سردار فتحیان:
🔹تابستان سال ۶۷ آیتالله خامنهای به خوزستان آمده بودند و فرمودند میخواهم از تمام سامانه بهداری رزمی از خط مقدم تا پشت جبهه، بازدید کنم. بازدیدی که از نماز صبح شروع شد و تا آخر شب، نزدیک ۱۹ ساعت به طول انجامید.
🔹ابتدا از بیمارستان صحرایی امام حسین علیهالسلام که در دیدار اخیر کنگره شهدای امدادگر آقا فرمودند که رفتند و آنجا در برد خمپارههای دشمن بود، بازدید داشتند. بیمارستان مجهز و مرتبی که بچههای خودمان راه انداخته و پزشکان حاذقی در آن مشغول به کار بودند.
🔹با یک وقتگذاری مفصلی در جریان وضعیت بیمارستان صحرایی، بیمارستان بقایی، نقاهتگاه سیدالشهداء، ناوگان زمینی، ریلی و هوایی حمل و نقل مجروحان، پزشکان و امدادگران قرار گرفتند.
🔹در بیمارستان صحرایی علی بن ابیطالب، به ایشان گفتم آیا مایل به بازدید از اتاق عمل هستید و لباس مخصوص اتاق عمل پوشیدند و با دیدن فضای اتاق عمل در زیر خط آتش متعجب شدند، که در دیدار هم به آن اشاره داشتند. از جراحان آن بیمارستان صحرایی سؤال میکردند چه عملهایی اینجا انجام دادهاید و به چه امکاناتی نیاز دارید.
📥مشاهده فیلم گفتوگو
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/60241
fara-matn-salgard-raeesi.mp3
زمان:
حجم:
10.01M
🎤 #تحلیل_و_تبیین | پادپخش تحلیلی فرامتن- دیدار به مناسبت سالروز شهادت رئیسجمهور و همراهان ایشان. ۱۴۰۴/۲/۳۰
🔹بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب واکنشی صریح به اظهارات اخیر مقامهای آمریکایی بود که میگویند غنیسازی سوخت در ایران باید تعطیل شود. ایشان گفتند طرف آمریکایی باید دست از یاوهگویی بردارد و این حرف که ایران غنیسازی نباید داشته باشد غلط زیادی است. این موضعگیری چه تأثیری در مذاکرات غیرمستقیمی که بین ایران و آمریکا در جریان است خواهد داشت؟
🔹 موضوع اصلی دیدار امروز تجلیل از رئیس جمهور شهید بود. نتیجهگیری رهبر انقلاب از طرح بحثی که درباره شهید رئیسی داشتند این بود که این قدرت انقلاب است که چنین شخصیتهایی را به صورت مستمر تولید میکند. به این جنبه از قدرت انقلاب چگونه باید نگاه کرد؟
@khameneiothers
🎤 #تحلیل_و_تبیین | افق مطلوب حوزه، تربیت فقیهان انقلابی و مجتهدان زمانآگاه است
🎤 رسانه KHAMENEI.IR در سلسله مطالب پرونده «حوزه پیشرو و سرآمد»، در گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین علیاکبر سیفی مازندرانی، استاد درس خارج حوزه علمیه قم، ابعاد مختلف چگونگی آموزش و تربیت طلاب را بررسی کرده است.👇
🔹 وقتی سخن از تحوّل در حوزه علمیه میشود، به معنای ضرورت احاطه بالای فضلای حوزه بر منابع دینی است. این مطلب از ضروریات دین ماست که هیچ چیزی نیست مگر آنکه حکم آن در اسلام بیان شده است؛ بنابراین بدون شک، وظیفه حوزه علمیه آن است که در تمام تصمیمات و مواضعی که مسئولان برای نظام میگیرند، حکم کتاب و سنت را بیان کند.
🔹 کارگزاران حکومت اسلامی باید حکم اهلبیت علیهمالسلام را در موضعگیریهای کوچک و بزرگ سیاسی و اقتصادی و... بدانند. به هر میزان که فهم طلاب از کتاب و سنت عمیقتر باشد، بهتر و بیشتر میتوانند نظام و حکومت را به سمت هدف پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلم و اهلبیت علیهمالسلام که همان اقامه دین الهی است، سوق دهند.
🔹 حوزه علمیه انقلابی در یک جمله حوزهای است که در عرصه اجتهاد و استنباط و نظریهپردازی، و نیز در میدان اقدام و عمل، به ارزشهای انقلابی پایبند باشد. و امروز بزرگترین وظیفه و از اهمّ واجبات حوزههای علمیه، پرورش مجتهدان و فقهای جوان انقلابی است.
🖼 متن کامل پیام رهبر انقلاب
🖼پرونده #حوزه_پیشرو_و_سرآمد
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/60085
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR | امتداد قدرت پهپادی و موشکی ایران؛ میراث ماندگار دفاع مقدس
👈 بررسی «ظرفیت تمدنی دفاع مقدس و مواجهه آن با نظام سلطه» به مناسبت سالروز فتح خرمشهر
🎤 بخشی از سخنان سردار سرتیپ پاسدار نبی رودکی، از فرماندهان سپاه در دوران دفاع مقدس و رئیس سابق پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس
🗓 سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر | #دفاع_مقدس
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR | خط مشی دینی و الهی در دفاع مقدس جلوهای از نهادینهشدن بنیان تمدن شکوهمند اسلامی بود
👈 بررسی «ظرفیت تمدنی دفاع مقدس و مواجهه آن با نظام سلطه» به مناسبت سالروز فتح خرمشهر
🎤 بخشی از سخنان امیر سرتیپ ناصر آراسته، جانشین گروه مشاورین نظامی فرمانده معظم کل قوا و رئیس هیئت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی
🗓 سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر | #دفاع_مقدس
💻 Farsi.Khamenei.ir
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR | دشمن از ابتدای انقلاب به دنبال ایجاد مانع در تحقق تمدن اسلامی در ایران بود
👈 بررسی «ظرفیت تمدنی دفاع مقدس و مواجهه آن با نظام سلطه» به مناسبت سالروز فتح خرمشهر
🎤 بخشی از سخنان سردار سرتیپ پاسدار هادی مرادپیری، معاون هماهنگکننده پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی
🗓 سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر | #دفاع_مقدس
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎤 #تحلیل_و_تبیین | حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی بدون شناخت فلسفی انقلاب ممکن نیست
🎤 رسانه KHAMENEI.IR در سلسله مطالب پرونده «حوزه پیشرو و سرآمد، در گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین سید یدالله یزدانپناه، استاد فلسفه و عرفان اسلامی به بحث و بررسی پیرامون بایستهها و انتظارات علمی از حوزه علمیه در شاخه دانش فلسفه پرداخته است.👇
🔹 در ابتدای انقلاب، تقابل ما با غرب بیشتر سیاسی بود، اما به تدریج به تقابل فکری و فلسفی عمیقتری تبدیل شده است. امروز میبینیم که علوم انسانی غربی پاسخگوی نیازهای ما نیست، معرفتشناسی غربی با مشکلات اساسی مواجه است و فلسفه غربی با مبانی فکری ما سازگاری ندارد. حتی برخی اندیشمندان غربی نیز هنگام تحلیل هویت مسلمانان، ناخواسته به تبیین همان مبانیای میپردازند که در تقابل مستقیم با مبانی تمدن غرب است.
🔹 حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی بدون شناخت این مبانی فلسفی ممکن نیست. هر تمدنی دارای سه لایه است که لایه بنیادین آن، لایه فلسفی است. این لایه هویتساز است و جهتگیری کلی تمدن را مشخص میکند. اگر این لایه به درستی شناخته شود، به راحتی میتوان فهمید که چگونه میتوان از فرهنگ و تمدن غربی فاصله گرفت.
🔹 مهمترین کاری که باید انجام دهیم، تشخیص هویت فلسفی و مبانی بنیادین انقلاب است. این لایه فلسفی با پاسخ به سؤالات اساسی و پذیرش عمومی، بقیه لایههای فرهنگی را سامان میدهد و هویت تمدنی را شکل میبخشد.
🖼 متن کامل پیام رهبر انقلاب
🖼پرونده #حوزه_پیشرو_و_سرآمد
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/60284
🎤 #تحلیل_و_تبیین | فلسفه شبکه وکالت امام جواد(ع) چه بود؟
🎤 گفتوگو با حجتالاسلام دکتر محمدرضا جباری، تاریخپژوه و عضو هیأت علمی مؤسسهی آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) دربارهی فعالیتهای اجتماعی و علمی امام محمد تقی، جوادالائمه علیهالسلام👇
🔹️ دوران امامت امام جواد علیهالسلام مصادف و معاصر بود با حکومت یکی از زیرکترین و سیّاسترین خلفای بنیالعباس. امیرالمؤمنین علیهالسلام نیز قبلاً پیشبینی کرده بودند که هفتمین خلیفهی عباسی، اعلمِ آنهاست و تاریخ هم نشان داد که همینطور بود. مأمون علاوه بر اینکه زیرکی شخصی خاصی داشت، علاقمند به علوم هم بود. او به فلسفه و کلام مختلف عقلی و نقلی عنایت داشت و خودش جزو معتزله بود.
🔹️ امام جواد علیهالسلام با خلیفهی زیرک و مزوری روبهرو بودند و این کار را دشوار میکرد. امام ناچار بودند که از شیوههایی استفاده کنند تا هم تزویر مأمون را برملا کنند و هم آثار آن تزویر را در جامعهی شیعی و اسلامی خنثی کنند.
🔹️ یک کار امام علیهالسلام، ایستادن در برابر روایات کذب بود. محور دیگری که بهخصوص در مورد امام جواد علیهالسلام باید بگوییم، نقش اجتماعی و فرهنگی ایشان از طریق شبکهی وکلا بود. یعنی با وجود فشارها و محدودیتهای فراوانی که علیه ایشان وجود داشت و تحت نظر بودند، وکلایی را در اقصینقاط عالم اسلام منصوب کرده بودند.
🗓۲۹ ذیالقعده، سالروز شهادت امام جواد(علیهالسلام)
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
khl.ink/f/24134