KHAMENEI.IR
🎤 #تحلیل_و_تبیین | حجتالاسلام والمسلمین اعرافی مدیر حوزههای علمیه در گفتوگو با KHAMENEI.IR مطرح کرد:
👈 نفس تازه در کالبد حوزه با یک پیام افقگشا و راهبردی
📢 حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در پیام به همایش «یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم»، ضمن تبیین عناصر و کارکِردهای گوناگون حوزه به بیان الزامات تحقق یک «حوزه پیشرو و سرآمد» که نوآور، بالنده، بهروز، پاسخگوی مسائل نوپدید، مهذّب، دارای روحیه پیشرفت و مجاهدت و هویت انقلابی و همچنین مستعد برای طراحی نظامات اداره جامعه است، پرداختند.
🎤 حجتالاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور صبح امروز پیام رهبر انقلاب اسلامی را در این همایش قرائت و سپس در گفتوگو با خبرنگار رسانه KHAMENEI.IR درباره پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» گفت:
🔹️ پیش از هر چیز، از طرف همه حوزههای علمیه، کمال امتنان و تشکر را از رهبر معظم انقلاب اسلامی دارم. همچنین از مراجع عظام تقلید که با حضور و پیامهای خود این محفل نورانی را روشنتر کردند، قدردانی میکنم.
🔹️ در متن سخنرانی پیشبینیشده، قم را به دو دوره تقسیم کرده بودم: پیش از قرن چهاردهم هجری قمری و پس از آن. برای هر یک از این دورهها، شش مرحله تحول را برشمردهام که انشاءالله در جای خود به تفصیل ارائه خواهد شد. آنچه امروز میخواهم عرض کنم، آغاز مرحله هفتم در دوره جدید حوزههای علمیه است؛ مرحلهای که به تعبیر ما، همزمان با آغاز قرن پانزدهم هجری شمسی و نیز با انتشار پیام رهبر معظم انقلاب، وارد فصل نویی از حیات حوزهها شدهایم.
🔹️ این پیام، بعد از منشور امام خمینی (ره)، مهمترین سند راهبری حوزههای علمیه به شمار میآید. امید ما این است که این پیام بلند، راهبردی، افقگشا و تمدنی، چراغ راه آینده حوزه باشد و همانطور که حضرت آقا در پیامشان فرمودند، حوزه باید به نهادی پیشرو و سرآمد بدل شود و همه ما وظیفه داریم برای تحقق آن تلاش کنیم.
🔹️ معظمله در این پیام، پنج محور و مؤلفه اساسی برای حوزههای علمیه برشمردند. محور پایانی و اصلی این منشور، نگاهی به آفاق بلند تمدنی حوزه دارد. مراجع عظام نیز در پیامهای خود نکات مهمی را مطرح کردند. امیدواریم انشاءالله با عنایات مقام معظم رهبری و با عزم و ارادهای نو در سراسر حوزههای علمیه، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر در همه قلمروها و ابعاد، بهویژه در تحقق این پنج مؤلفه بنیادین باشیم.
🔹️در اینجا لازم میدانم این مژده را بدهم که از شب گذشته، تحلیل منشور حوزههای علمیه در دستور کار قرار گرفته و همزمان، توصیههای مراجع عظام نیز مورد بررسی قرار گرفتهاند. این تحلیلها بهزودی نهایی خواهند شد و شورایی برای پیگیری آن تشکیل میشود. مجموعه نکات راهبردی و راهکارهایی که در این منشور آمده، در قالب یک جدول و برنامه زمانی عملیاتی خواهد شد و انشاءالله ما در برنامهی دوم حوزههای علمیه، آنها را خواهیم گنجاند.
🔹️ برنامه پنجساله نخست حوزههای علمیه به پایان رسیده و اکنون در آستانه آغاز برنامه دوم قرار داریم. تمام مطالبات، رهنمودها و توصیههایی که از سوی رهبر معظم انقلاب و بزرگان حوزه ارائه شده، بهصورت زمانبندیشده در این برنامه جدید گنجانده خواهد شد. تقسیم کار میان نهادها انجام خواهد گرفت و طرحهای تحولی حوزه نیز بر مبنای همین بنیادها بازنگری و اجرایی خواهد شد.
🔹️ از خداوند متعال در این مسیر مدد میطلبیم. انشاءالله خداوند روح امام و شهدای والامقام را با اولیای خودش محشور کند. از همه مراجع عظام، اساتید بزرگوار، شخصیتهای محترم و اصحاب رسانه، صمیمانه سپاسگزارم.
🔹️ ترجمه و زمانبندی اجرایی و گفتمانسازی پیام رهبر معظم انقلاب، در همه حوزههای علمیه دنبال خواهد شد. امروز، همزمان با شهر قم، در دهها مرکز علمی حوزوی دیگر در داخل و خارج کشور، هزاران نفر این پیام را استماع کردند و روحی تازه در حوزه دمیده شد. انشاءالله این نقطه، آغازی نو و مبارک برای حوزههای علمیه خواهد بود.
🖼 #حوزه_پیشرو_سرآمد
🔍 متن کامل گفتوگو را از اینجا بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=60129
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
🎉 کتاب گزیدهی احادیث «بِحارالأنوار» به نمایشگاه کتاب رسید.
📚 به انتخاب و شرح حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
📌 نشانی غرفهی انتشارات انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب تهران:
شبستان اصلی، ورودی ۱۷، راهروی ۷
📝کتاب حاضر مشتمل بر احادیث برگزیدهی کتاب بحارالانوار تألیف علّامه محمّدباقر مجلسی عالم گرانقدر شیعه در قرن یازدهم هجری قمری است؛ که از ۳۰ فروردین ۱۳۷۱ تا ۱۱ دی ۱۳۷۳ در ابتدای درس خارج فقه، توسّط حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) گزینش، بیان و شرح شده است.
@KhameneiBook
هدایت شده از تحلیل و تبیین
🎤 #روایت | گلستان توحید
✍ روایتی از دیدار دستاندرکاران حج با رهبر انقلاب
🔹️ ساعت هفت صبح گنجشکها محوطهی حسینیه را روی سرشان گذاشته بودند. جزو نفرات اول وارد حسینیه شدم. همراه جمعیتی که میخواستند ردیفهای جلو بنشینند. پنجاهشصت نفر اول را راه دادند آن جلو جلوها و بقیه کمی عقبتر نشستند. در اغلب دیدارها ردیفهای ابتدایی مخصوص مهمانان ویژه است. اما حج از این حرفها ندارد. اسمش که میآید همه برابر میشوند.
🔹️ کنار یک خانم میانسال نشستم. گفت: «اولین بار است آقا را میبینم. اولین بار هم هست که حج میروم.» پرسیدم: «فیش داشتی؟» گفت: «نه، همه چیز دقیقهی آخر و معجزهوار جور شد. به یک خادم امام حسین خدمت کردم و فردایش همسرم پیشنهاد داد من را هم ببرد مکه. خودش از قبل فیش داشت و قرار بود برود. مطمئنم کار امام حسین بود.»
🔹️ نشستم کنار زنی که فردایش عازم بود. با خوشحالی زائدالوصفی میگفت: «آمدهام از آقا خداحافظی کنم و بروم.» گفتم: «حج تو با دیدار آقا شروع شده و خدا کند که به دیدار آقا امام زمان تمام شود.» به قول کرمانیها گریه شد. زیر لب گفتم: «و تمام الحج، لقاء امام».
🔹️ آقا که آمدند همه بلند شدند و صفها به هم ریخت. میتوانستم دوباره خودم را به صف اول برسانم. دلم نیامد. حق آنهایی بود که دو سه ساعت به انتظار نشسته بودند. من که همهش دور حسینیه گشته بودم. شعارها که تمام شد حجاج نشستند و مجری دوباره لبیکها را گفت و همه تکرار کردیم...
🔍 مطالعه متن کامل روایت:👇
khl.ink/f/60104
5.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️به مناسبت ایام ولادت حضرت رضا علیهالسلام و #دهه_کرامت؛
✍️ روحالقدس! بيا نفسی شاعری كنيم / خورشيد چشمهای امام رئوف را
🔹اين آفتاب مشرقي بیكسوف را
ای ماه سجده آر و بسوزان خسوف را
🔹«لاتقربوا الصّلاة» مخوان، بر همش مزن
اين سكر اگر به هم زده نظم صفوف را
🔹نقّارهها به رقص كشند اهل زهد را
شاعر كند خيال تو هر فيلسوف را
🔹میترسم از صفای حرم با خبر شود
حاجی و نيمهكاره گذارد وقوف را
🔹اين واژهها كمند برای سرودنت
بايد خودم دوباره بچينم، حروف را
🔹روحالقدس! بيا نفسی شاعری كنيم
خورشيد چشمهای امام رئوف را
👈بخش «امین» شعر و ادب فارسی KHAMENEI.IR به مناسبت ایام ولادت حضرت رضا علیهالسلام و #دهه_کرامت، شعرخوانی آقای محمدمهدی سیار در حضور رهبر انقلاب در تاریخ ۱۳۸۸/۶/۱۴ را بازنشر میکند.
🖼مشاهده در سایت | #ایران_امام_رضا
✍️«امین»؛ شعر و ادب فارسی به روایت حضرت آیتالله خامنهای
💻 Farsi.Khamenei.ir