هدایت شده از جواد حیدری
⛔️ فنگشويي؛ خرافه يا واقعيت؟
💠 فنگ شویی چیست؟
◀️ در تعريف فنگشويي آوردهاند: به معناي باد و آب است، يك فلسفه و فن باستاني در چين است و براي پيدا كردن دكوراسيون مناسب و چيدمان درست اشيا در ساختمانهاي مسكوني، تجاري، باغ و غيره استفاده ميشود تا بهترين اثر را بر سلامتي، شادي، موفقيت، هماهنگي و به طور كلي انرژي مثبت «چي» داشته باشد. مهمترين چيزهايي كه بايد رعايت كرد، پرهيز از بينظمي و هرگونه انباشتگي، استفاده از رنگهاي مناسب، خطوط منحني، در نظر گرفتن جهتهاي مناسب است، البته امروزه به طور رسمي در #چين آن را خرافات ميدانند .
◀️ در فنگشويي برای نشان دادن نحوه درست تقسيم #انرژي از اين #نمادها استفاده ميكنند كه عبارتند از: «اژدها» سمبل انرژي «ينگ» و نشانه عنصر چوب و فصل بهار است و انرژي آن در سمت شرق يا سمت راست بنا قرار ميگيرد. در مقابل اژدها، «ببر» داراي انرژي «يين» است و نشانه عنصر فلز. «لاكپشت» نيز نشان ثبات و استحكام قسمت پشتي زمين و بناست. «ققنوس سرخ» نيز در مقابل لاكپشت، حيواني افسانهاي بسيار فعال و هميشه در حال حركت و پرواز، به عنوان سمبل آسايش مادي در زندگي است.😐
⛔️ «فنگشويی»؛ بتپرستی مدرن قرن بيستويكم
💠 اما پناه بردن به مجسمه و طلسم و انتظار قدرت و تاثیر و انرژی از آنها داشتن، #خرافات و باورهای بی خردان است.
فنگشويي نوعی #بت پرستی با چهره ای مدرن و خرافه گرایی با شکلی جدید است و چيزي جز فاصله گرفتن انسان از مبدأ هستي و كمشدن #توكل در زندگي نیست. انساني كه از صبح تا شب خود را اسير چندين نماد فلزي و چوبي و سنگي كند، چه رهاوردي را براي خود به ارمغان خواهد آورد؟ 😕
💠 از نظر آسيبشناسي رفتاري نیز، استفاده از مجسمههاي زشت و بدشكل در ضمير ناخودآگاه افراد اثر منفي گذاشته و حتي ممكن است باعث شباهت جنين انسان به آنها شود، بنابراين استفاده از اينگونه اشيا يعني مجسمه «سر سگ»، «قورباغه» يا «موش» در محيط خانه فقط باعث اضطراب و دلهره كودكان ميشود و هيچ نفع ديگري ندارد.😱😱
💠ساده زیستی، مرتب و منظم بودن و نظیف و پاك نگه داشتن محيط زندگي و تغييرات چيدماني در آنها استفاده از ابزار و وسايلي كه نياز واقعي به آنها وجود دارد،🌷 خودداري از خريد و نگهداري از وسايلي كه مازاد و احتياج است، همگی دستوراتی اسلامی است که بیش از يكهزار سال پيش توسط ائمه عليهمالسلام مورد تاكيد قرار گرفته است. 👌
اما انرژی و شادی هر خانه به وسایل درون آن خانه نیست، بلکه به رفتار و اخلاق نیکو اعضای آن خانه نسبت به یکدیگر است.
بسیاری از خانه ها وجود دارد که دکوراسیون داخلی آن دقیقاً بر اساس اصول فنگ شویی طراحی شده است، اما از بیشترین میزان ناآرامی و پریشانی برخوردار است و اعضای آن خانه همواره از هم جدا و نامهربان هستند. 👈آنچه اعضای یک خانواده را دور هم جمع می کند و بین آنها الفت و مهربانی بر قرار می کند، عمل به دستورات دینی و پایبندی به آن است. به هر میزان که خداوند در زندگی کم رنگ شود به همان میزان اضطراب و پریشانی بیشتر خواهد بود.
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
#ندای_هر_روز_قبر
‼️پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) می فرمایند:
اَلْقَبْرُ یُنادِی کُلُّ یَوْمٍ بِخَمْسَ کَلَماتٌ
قبر در هر روز پنج کلمه را فریاد میزند :
1️⃣ انا بَیْتُ الْوَحْدَه فَاحْمِلوا اِلیَّ اَنیساً
🔺من خانه تنهاییم پس با خود انیس و مونسی به سوی من آورید(تلاوت قرآن)
2️⃣ انا بَیْتُ الْظُّلْمَه فَاحْمِلوا اِلیَّ سِراجاً
🔺من خانه تاریکی هستم پس با خودتان چراغی به سوی من آورید(نافله شب)
3️⃣ انا بَیْتُ التُرابْ فَاحْمِلوا اِلیَّ فِراشاً
🔺من خانه خاکیی هستم پس با خودتان فرشی به سوی من بیاورید(عمل صالح)
4️⃣ انا بَیْتُ الْعِقابْ فَاحْمِلوا اِلیَّ تَرْیاقاً
🔺من خانه گزندگان هستم پس با خودتان پادزهری به سوی من بیاورید (لااله الا الله و محمد رسول الله و علی ولی الله)
5️⃣ انا بَیْتُ الْفَقْرْ فَاحْمِلوا اِلیَّ کَنْزاً
🔺من خانه فقر هستم پس با خودتان گنجی به سوی من بیاورید(صدقه)
📙تحریر المواعظ العددیة ص 390
کانال رسمی استاد جواد حیدری💎
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
💠سوال:
دختر مجردی هستم که علاقمند به ازدواجم اما شریطش فراهم نمی شود لطفا راهنمایی کنید؟
#ازدواج_دختران_مجرد
✍️ پاسخ:
درابتدابایدعرض کنم که دغدغه ونگرانی انسان برای ازدواج امری کاملاطبیعی ودرراستای پاسخ به نیازهای او است.توجه و تمرکزبرمساله ازدواج به خودی خود مطلوب است امادرعین حال نبایدعامل اختلال درزندگی انسان شود.
نداشتن خواستگاربرای دختران امروزی یک پدیده اجتماعی است که نه تنها شما بلکه تعدادزیادی ازدختران جامعه ما با آن روبروهستند.
توجه کنیدکه بروزهرمشکلی، به عوامل متعددی وابسته است که برخی ازآنها دراختیار ماو برخی دیگر، خارج از کنترل مامی باشند لذاماوظیفه داریم دربرابرآنچه توانایی تغییرش راداریم اقدام نموده وشرایط را تغییر دهیم ودرمقابل آنچه خارج ازکنترل ماست،صبر نموده وباتوکل وتوسل، کاررابه خداوندواگذارنماییم.
نکته مهم این است که دختران برای ازدواج و انتخاب شدن باید دیده شوند ودیده شدن نیز مستلزم حضوردرجمع خانواده ودوستان وآشنایان می باشد لذا با رعایت ضوابط شرعی حضورخود را در جمع های دوستانه و خانوادگی و فامیلی پررنگ تر کنید.درعین حال می توانید با حضور درجلسات و مکانهای عمومی مانند مسجد و مکانهای مذهبی شانس خود برای انتخاب شدن را بالا ببرید.ویژگی انزواطلبی و دوربودن از محیط های اجتماعی و ضعف دربرقراری روابط اجتماعی در برخی ازدختران منجربه این شده که خواستگاری به سراغ آنها نرود.
مشكل ديگر برخي از دختران ايراد گرفتن هاي زياد از خواستگاران وتوقعات بالااست که امیدواریم شما جزاین دسته نباشید.اگردربین دوستان و آشنایان، فردمورداطمینان ودلسوزوباتجربه ای را می شناسید ودرعین حال کیس مناسبی برای ازدواج سراغ دارید می توانید با مشورت ازاودرخواست نمایید تا بطورکاملا غیر مستقیم شما رابه کیس مورد نظر پیشنهاد دهد تابدین وسیله از طریق واسطه بتوانید دراین امرموفق شوید.دقت کنید که هرگز خودتان به طور مستقیم نظر پسر را درمورد خود نپرسید و با او رابطه ای برقرار نکنید.
اگرتوانایی تغییر محل زندگی را دارید می توانید ازوالدین درخواست کنید تا با تغییر محل سکونت و اسکان دریک محله و محیط بهتر شرایط ازدواج را برای شما سهل تر نمایند گاهی بودن دریک محله که ازحیث فرهنگی محله بدی تلقی می شود باعث دورشدن خواستگاران ازآن محیط می شود.
مطلب بعدی این که دردیدگاه الهی انسان باید بدین باوربرسد که هرآنچه که درزندگی اش رقم میخورد رابه چشم لطف و رحمت و محبت الهی بنگرد چه بسا همين تأخير، شناخت و آگاهى شما راازمساله ازدواج بيشتر و عميقتر كند و موفقيتتان را چندين برابر كند كه در نتيجه به صلاح شما خواهد بود. توجه به امتحانات و آزمايش هاي الهي نیزدریچه دیگری است که شما می توانید با نگاه کردن ازاین دریچه صبرخودرادوچندان نمایید. گاهي آدمي چيزي را به منفعت و مصلحت خويش تشخيص مي دهد، در حالي كه چنين نيست و گاهي چيزي را بد و شرّ مي پندارد، حال آن كه روزنة رحمت الهي از همان جا به رويش گشوده مي گردد.
خداوند در قرآن می فرماید:
عَسي أَنْ تَکْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَکُمْ وَ عَسي أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَکُمْ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ
چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید ، حال آن که خیرِ شما در آن است. و یا چیزی را دوست داشته باشید ، حال آنکه شرِّ شما در آن است. و خدا می داند ، و شما نمی دانید.(1)
از قرار گرفتن در تنهايي و بيكاري پرهيز كرده و سعي كنند با دختران هم سن و سال خود در فعّاليّت هاي گروهي و دسته جمعي همچون فعّاليّت هاي ورزشي، هنري شركت نمايند .بیشتر به مطالعه بپردازید و اوقات فراغت خود را پر کنید.
امروزه فعالیتهای زیادی در رابطه با امر ازدواج جوانان صورت گرفته و عده ای از افراد به صورت خودجوش کمر همت بسته اند تا دختران و پسران دم بخت را به یکدیگر معرفی کنند و شرایط ازدواج آنان را فراهم نمایند قطعا در شهر شما چنین افراد یا مراکزی در نقش واسطه وجود دارند شما می توانید با معرفی خود و ویژگی های خود به این افراد یا مراکز، منتظر معرفی کیس مناسب برای ازدواج باشید البته نسبت به امین بودن و مورد اطمینان بودن این افراد ومراکزتحقیق کرده و چنانچه افراد درستی بودند می توانید خود را به آنها معرفی کنید.
ازدعا و توسل دست برنداریدوناامیدنشویدوبرای حل این مساله به حضرات ائمه اطهار عليهم السلام بويژه امام جواد عليه السلام متوسل شويد.
در صورتي كه به هر دري زديد ولي موفق به اين كار نشديد، نبايد فكر كنيدکه دنیا به آخررسیده است. زندگي ما جنبه هاي ديگري هم دارد؛ كار، ورزش، هنر، تحصيل، فعاليت هاي فرهنگي و مذهبي، تفريح و ... كه بايد به آنها پرداخت و اين مسأله را فراموش كرد، تا زمينه آن فراهم شود.
1 سوره بقره آیه 216
#کارشناس_اخلاق_و_مشاوره
آدرس کانال: @javadheidari110 ️
🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🌐«آخرالزمان» آخرین دوران حیات بشر
♦️ «آخرالزمان» اصطلاحی است در فرهنگ ادیان بزرگ دنیا، به معنای آخرین دوران حیات بشر و قبل از برپایی قیامت.
🔷 در فرهنگ اسلامی، آخرالزمان، هم دوران نبوت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله)، تا وقوع قیامت را شامل میشود و هم دوران غیبت و ظهور مهدی موعود (علیهالسلام).
🔶 در دوران معاصر، عدهای از مفسران و متفکران مسلمان از قبیل: مرحوم علامه طباطبایی، استاد مطهری، سید قطب، سید محمدباقر صدر و...
🔷 با اتکا به آیاتی از قرآن کریم (اعراف: آیه ۱۳۸، انبیاء: آیه ۱۰۵، صافات: آیه ۱۷۱ و ۱۷۲) استخلاف انسان در زمین، فرمانروا شدن نیکوکاران در زمین (وراثت صالحان) و پیروزی حق بر باطل را به رغم جولان دائمی باطل، بهعنوان سرنوشت آینده بشر مطرح کردهاند .
🔶 آیات و روایات مربوط به تحولات آخرالزمان را بیانگر نوعی فلسفه تاریخ میدانند و به اعتقاد ایشان، عصر آخرالزمان عبارت است از دوران شکوفایی تکامل اجتماعی و طبیعی نوع انسان.
🔷 چنین آیندهای امری است محتوم که مسلمانان باید انتظار آن را داشته باشند و نباید منفعل و دلسرد به «حوادث واقعه» بنگرند، بلکه با حالتی پر نشاط و خواهان صلاح جامعه انسانی و آگاه از تحقق اهداف تاریخی انتظار، باید سرشار از امید، آمادگی و کوشش در خور این انتظار مقدس باشند.
🔶 در چارچوب این برداشت، آخرالزمان قطعه معینی از تاریخ نوع انسان است که باید در آن، حرکت تکاملی تدریجی خود را تا تحقق وعدهی الهی ادامه دهد.
🔷 شناخت آخرالزمان یا فرجام شناسی (Eschatologie) در ادیان یهود ، مسیحیت و زرتشتی نیز حائز اهمیت است. نگاهی به دردها و آلام بشر اندیشمند امروز و غربت او در زوال فطرت پاک آدمی، چنین مینمایاند که در میان همه خواستههای ضدونقیضش، امروز یکی هست که همه در آن مشترکاند؛ همه اقوام ملل یکصدا خواهان «آزادی»اند.
🔶 در احادیث بسیاری آمده است که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) در آخرالزمان ظاهر میشود. پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله) بر فراز منبر فرمود:
🔷 «مهدی از عترت و اهلبیت من است. او در آخرالزمان ظهور میکند»[1] و نیز فرمود: «مژده باد شما را به ظهور مهدی که او در آخرالزمان به هنگام سختی روزگار و فتنه و اختلاف و عدم امنیت میآید و خداوند بهوسیلهی او زمین را پر از قسط و عدل مینماید»[2] و امام باقر (علیهالسلام) نیز میفرماید: «دولت ما آخرین دولتهاست...».[3]
🔻 روایات معصومین (علیهالسلام) نشان میدهد:
🔷 با سپری شدن این دوران، بساط زندگی دنیوی برچیده و مرحلهای جدید در نظام آفرینش آغاز میشود.
🔻 آخرالزمان خود به دو مرحله کاملاً متفاوت تقسیم میشود:
🔹 دوران نخست که در آن انسان به مرحله پایانی انحطاط اخلاقی میرسد.
🔸 دوران بعد، عصر تحقق وعدههای الهی به پیامبران و اولیای خدا است و با قیام مصلح جهانی آغاز میشود.
🔷 کلیات عقاید مربوط به آخرالزمان تقریباً از سوی همه فرقههای بزرگ اسلامی پذیرفته شده است، ولی در خصوص وابستگی این تحولات به ظهور مهدی (عجالله تعالی فرجه) و نیز هویت او اختلاف نظر وجود دارد. [4].
🔶 در آخرالزمان دشمن و بهویژه صهیونیسم با تشکیل مکتبهای به ظاهر دینی و مختلف ضاله و شبهه افکنی در اسلام ناب محمدی (صلیالله علیه و آله) و ایجاد فرقه در مکتب اصیل شیعه قصد منحرف کردن این جریان الهی را دارند.
🔷 بهطوری که در کتابها و فیلمهای خود جریان ظهور را وارونه جلوه داده و غرب را منجی بشریت معرفی میکنند.
♦️ قرآن کریم میفرماید: «يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ»[5] میخواهند نور خدا را به دهانهایشان خاموش کنند ولی خدا کاملکننده نورخویش است، اگر چه کافران را ناخوش آيد.
🔻 پینوشت ها:
[1] . علامه مجلسی، بحارالأنوار، ج ۵۱،بیروت: نشر داراحیاء التراث العربی، ص ۷۴.
[2] . لطفالله صافی گلپایگانی، منتخبالأثر، ج۱، قم: نشر سیده معصومه،۱۳۷۷، ص ۱۷۱.
[3] . علامه مجلسی، بحارالأنوار، ج ۵۲،بیروت: نشر داراحیاء التراث العربی، ص ۳۳۲.
[4] . مجتبی تونهای، الفبای مهدویت، قم: نشر میراث ماندگار، ۱۳۸۹، ص ۳۹.
[5] . سوره صف آیه ۸.
https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
🕌 من از «الیوم اکملتُ لکم» اینگونه فهمیدم
خدا با مهرِ او دینِ مرا اندازه می گیرد🌹
#یا_علی_علیه_السلام
#غدیر
#بزرگ_ترین_اتفاق
@javadheidari110
کیفیت اذان ، نزد شیعیان و اهل سنت چگونه است❓
......................................................................................................
✍️ پاسخ:
نکته اول: اذان نزد شیعیان اهلبیت علیهمالسلام همانگونه که امام صادق علیهالسلام فرمودهاند به این وجه است:
اللَّهُ أَكْبَرُ اللَّهُ أَكْبَرُ اللَّهُ أَكْبَرُ اللَّهُ أَكْبَرُ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ أَشْهَدُ أَنَ مُحَمَّداً رَسُولُ اللَّهِ أَشْهَدُ أَنَ مُحَمَّداً رَسُولُ اللَّهِ حَيَّ عَلَى الصَّلَاةِ حَيَّ عَلَى الصَّلَاةِ حَيَّ عَلَى الْفَلَاحِ حَيَّ عَلَى الْفَلَاحِ حَيَّ عَلَى خَيْرِ الْعَمَلِ حَيَّ عَلَى خَيْرِ الْعَمَلِ اللَّهُ أَكْبَرُ اللَّهُ أَكْبَرُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّه(1)
نکته دوم : شهادت به ولایت امام علی علیهالسلام در اذان در نظر فقهای شیعه ،استحباب بوده و آن را جزء اذان نمیدانند.
امام خامنهای در این رابطه میفرمایند:« أشهد أنّ علياً ولي الله» بهعنوان شعار تشيع خوب و مهم است و بايد بهقصد قربت مطلقه گفته شود، ولى جزو اذان و اقامه نيست.(2).
نکته سوم :علت استحباب شهادت به ولایت امام المتقین ، روایاتی است که از طریق اهلبیت علیهمالسلام صادرشده است.
امام صادق علیهالسلام میفرماید :«... پس هرگاه شخصی از شما گفت لا اله الا الله ، محمد رسولالله پس باید بگوید علی علیهالسلام ،امیرالمؤمنین است.(3)
نکته چهارم :درباره فصول و کیفیت اذان نزد اهل سنت ،بین علمای آنان اختلافات زیادی وجود دارد.
ابن رشد قرطبی میگوید:«علمای اهل سنت به چهار دسته درباره اذان اختلاف پیدا کردند : اول ان است که تکبیر را دو بار بگوییم و شهادتین را چهار بار و بقیه فصول را دومرتبه، که امام مالک و مذهب اهل مدینه چنین است.قول دوم اذان اهل مکه است که امام شافعی قائل به آن است ؛ تکبیر شهادتین را چهار بار و بقیه فصول اذان را دومرتبه بگوییم و قول سوم اذان کوفیان است که تکبیر را چهار بارو بقیه فصول اذان را دومرتبه میگویند ابوحنیفه قائل به آن است .و قول چهارم اذان بصریان است که ابتدا تکبیر را چهار بار میگویند سپس شهادتین وحی علی الصلوه وحی علی الفلاح را هرکدام سه بار تکرار میکنند سپس از اول شروع میکنند و برای بار سوم ایضاً تکرار میکنند و حسن بصری و ابن سیرین قائل به آن هستند »(4)
پینوشتها:
1. من لا يحضره الفقيه ،ج1، ص 203
2. اجوبة الاستفتاءات امام خامنهای ، ج 1 ، ص 133
3. الاحتجاج ، ص 232.
4. شرح بداية المجتهد ج1 ص 247_248
✨✨✨✨✨✨
✅ آیدی دریافت سوالات دینی👇👇
@khameneieshQ
کانال رسمی استاد جواد حیدری 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ https://eitaa.com/joinchat/4071489550C59c970ae1b
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
🌸🌸
🌸
⁉️چرایی بردهداری در اسلام
پاسخ جناب استاد جواد حیدری را از طریق لینک موجود بشنویم👇👇👇👇👇
http://atf.morsalat.ir/uploads/t4Zb1FWUe9V5SQ0S6MLb57XekHklQMp25ZFpPlfQ.mp3
موارد بیشتر:
http://www.atf.morsalat.ir/p/xeml73oywr4d9qbr
#پرسمان_نبوی7
@javadheidari110
هدایت شده از کانال رسمی استاد جواد حیدری
#کمی_تفکر
✍گفت نظرت در رابطه با ابوبکر چیست؟
گفتم بنظرم از رسول خدا صلی الله علیه واله هم مقامش بالاتر است!!!
⁉️ گفت ما اهل تسنن چنین اعتقادی نداریم پس چطور شما شیعیان چنین چیزی می گویید؟؟!!
🔸گفتم برای این حرفم دلیل دارم و آن هم این است که پیامبر خدا صلی الله علیه واله بعد از ۲۳ سال زحمت کشیدن و خون دل خوردن فکرش به اینجا نرسید که برای خودش جانشینی انتخاب کند؛! اما ابوبکر در هنگام مرگش گفت بعد من عمر جانشینم خواهد بود تا مردم گمراه نشوند!!!!
✅ این برای اونایی که منکر غدیر شدند.
@javadheidari110
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ یک روحانی به اراجیف فائزه هاشمی
@javadheidari110