.:
💢سوال دوازدهم: چرا علی رغم حضور امام علی علیه السلام، زهرای مرضیه ی سلام الله علیها، پشت درب حاضر شدند؟
🔲توضیح: گفته اند
🔺اولا:مطابق کدام منبع ادعا می کنید حضرت، پشت درب خانهاش بوده است.
🔺ثانیا:بر فرض چنین مطلبی را بپذیریم یعنی شما اینقدر علی بن ابیطالب را بی غیرت می دانید که همسرش را به مصاف مردان نامحرم بفرستت و شاهد جسارت به وی باشد.
💬پاسخ:
🏴علت رفتن پشت درب توسط صدیقه شهیده:
🔮آن چه كه از برخي از روايات استفاده مي شود: حضرت فاطمه سلام الله عليها نزديك در ورودي منزل نشسته بود و با ديدن عمر و همراهان وي، درب را به روي آنان بست.
مرحوم عياشي در تفسيرش ، نوشته اند: :« ... فلما انتهينا إلي الباب فرأتهم فاطمة صلوات الله عليها أغلقت الباب في وجوههم وهي لا تشك أن لا يدخل عليها إلا باذنها، فضرب عمر الباب برجله فكسره، وكان من سعف، ثم دخلوا فأخرجوا عليا ( عليه السلام ) ملببا.... ؛...چون نزديك خانه رسيديم، فاطمه آنان را ديد و لذا در را بست و شك نداشت كه بدون اجازه وارد نخواهند شد، عمر در را كه از شاخه هاي خرما ساخته شده بود، با لگد شكست، سپس وارد خانه شدند و علي را بيرون آوردند در حالي كه كمرهاي خود را بسته بودند.»✨1✨از برخی روایات دیگر مشخص می شود، حضرت فاطمه پشت در بود و از پشت در با آنها صحبت می کردند تا مانع ورود آنها بشوند. علامه مجلسی می نویسد: « فاطمة فوقفت من وراء الباب؛ فاطمه زهراء پشت در بودند»✨2✨
🔮دفاع از اصول اعتقادات بر عهده هر مسلمانی است.امام باقر به همه شیعیان دستور میدهد با مخالفان وجود امام زمان با سوره قدر مناظره کنند✨3✨امام صادق(علیه السلام میفرماید: «خَاصِمُوهُمْ وَ بَینُوا لَهُمُ الْهُدَی الَّذِی أَنْتُمْ عَلَیهِ وَ بَینُوا لَهُمْ ضَلَالَتَهُمْ ؛ با اهل سنت به مخاصمه بپردازید و هدایتی که خداوند عالم نصیب شما کرده را برای آنها بیان کنید.گمراهیهایی که دارند را برای آنها بیان کنید.»✨4✨موسی بن جعفر به محمد بن حکیم فرمودند: « كلم الناس و بين لهم الحق الذي أنت عليه و بين لهم الضلالة التي هم عليها.»✨5✨امام صادق به گروهی از اصحابش فرمود: «بينوا للناس الهدى الذي أنتم عليه و بينوا لهم [ضلالهم الذي هم عليه] و باهلوهم في علي بن أبي طالب ع فأمر بالكلام و دعا إليه و حث عليه.» (همان) شیخ طوسی می نویسد: « والتقیة - عندنا - واجبة عند الخوف علی النفس وقد روی رخصة فی جواز الافصاح بالحق عندها؛ در مواردی که ما میخواهیم حقانیت اهلبیت و مذهب شیعه را بیان کنیم به ما اجازه دادهاند، ولو اینکه خوف بر نفس داشته باشیم؛»✨6✨وقتی وظیفه شیعیان که پرورش یافته اهل بیت علهیم السلام هستند چنین است. قطعا فاطمه زهراء که خودش محل نزول جبرئیل و در بیت وحی زندگی میکند مشخص است. فاطمه زهراء به وظیفه اش عمل نمود. عوض اینکه عمل ایشان مورد سوال باشد. باید ازکسانی که به درب خانهاش جسارت کردند سوال نمود چرا چنین جسارتی کردند.
🔮باز کردن درب برای نامحرم در مورد زنان پیامبر صلی الله علیه و اله نیز گزراش ده است : « رسول خدا (ص) از خانه زينب دختر جحش بيرون آمد و وارد خانه امّ سلمه شد؛ چون آن روز نوبت آمدن آن حضرت به خانه وي بود، مدتي نگذشته بود كه علي آهسته دقّ الباب كرد، رسول خدا (ص) بيدار شد، امّ سلمه پاسخ نداد، پيامبر فرمود: بلند شو و در را باز كن»✨7✨
🏴عدم دفاع علی علیه السلام
💎اميرمؤمنان عليه السلام در مرحله اول و زماني كه آن ها قصد تعرض به همسرش را داشتند، از خود واكنش نشان داد و با عمر برخورد كرد، او را بر زمين زد، با مشت به صورت و گردن او كوبيد؛ اما از آن جايي كه مأمور به صبر بود از ادامه مخاصمه منصرف و طبق فرمان رسول خدا صلي الله عليه وآله صبر پيشه كرد. در حقيقت با اين كار مي خواست به آن ها بفهماند كه اگر مأمور به شكيبائي نبودم و فرمان خدا غير از اين بود، كسي جرأت نمي كرد كه اين فكر را حتي از مخيله اش بگذراند؛ اما آن حضرت مثل هميشه تابع فرمان هاي الهي بوده است. سليم بن قيس هلالي كه از ياران مخلص اميرمؤمنان عليه السلام است، در اين باره مي نويسد: «...فَوَثَبَ عَلِيٌّ (عليه السلام) فَأَخَذَ بِتَلابِيبِهِ ثُمَّ نَتَرَهُ فَصَرَعَهُ وَوَجَأَ أَنْفَهُ وَرَقَبَتَهُ وَهَمَّ بِقَتْلِهِ ...؛ علي عليه السّلام ناگهان از جا برخاست و گريبان عمر را گرفت و او را به شدت كشيد و بر زمين زد و بر بيني و گردنش كوبيد و خواست او را بكشد؛... »✨8✨
💎علی به وظیفهاش عمل نمود . امام کاظم علیه السلام در حدیث مفصلی به عهدی که حضرت علی با رسول الله در صبر بر مصائب داده اشاره فرمودند.
در قسمتی از این حدیث می خوانیم که علی علیه السلام پس از شنیدن اینکه حرمش هتک حرمت میشود با صورت به زمین خورد سپس فرمود : « نَعَمْ قَبِلْتُ وَ رَضِيتُ وَ إِنِ انْتَهَكَتِ الْحُرْمَة »✨9✨احمد بن حنبل از پیشوایان عامی در اين خصوص چنين نقل مي کند: «... إنه سَيَكُونُ بعدي اخْتِلاَفٌ أو أَمْرٍ فَإِنِ اسْتَطَعْتَ أَنْ تَكُونَ السِّلْمَ فَافْعَلْ ؛ علي بن ابيطالب عليه السلام فرمودند:رسول خدا صلي الله عليه و آله به من فرمودند:به زودي بعد از من اختلاف و درگيري و اتفاقات بدي خواهد افتاد؛در اين زمان؛اگر توانستي که صلح کني؛پس همين کار را بکن{وظيفه تو اين است که اختلاف و جنگ نکني} »✨10✨هيثمي در خصوص سند اين روايت گويد: «رواه عبدالله ورجاله ثقات»✨A✨همان طور که مي بينيد در روايت از «سين» استفاده شده يعني به زودي. رسول خداصلی الله علیه و اله وظيفه اميرمومنان ع را مشخص کرده و بايد در موقعي که حقش را گرفتند ،صبر کند و اختلاف و جنگ نکند.و اميرالمومنين عليه السلام هم دقيقا همين کار را کرد .
💎پيامبر که شجاعتش فوق شجاعت حضرت علي (ع) بود در مواردي در برابر ظلم هايي که مي ديد صبر مي کرد پيامبر (ص) در برابر چشمش سميه را با وضع فجيعي کشتند و از او هم دفاع نکرد آيا شجاعت پيامبر زير سوال رفت؟! آيا مي شود گفت حضرت شجاعت نداشت ؟ آيا شجاعت ايشان از حضرت علي (ع) کمتر بود؟! چرا پيامبر صلي الله عليه و اله هنگام هجرت به مدينه بخاطر اينکه گرفتار مشرکين نشود، حضرت علي عليه السلام را بجاي خود در بسترش خواباند آيا شجاعت حضرت علي عليه السلام از شجاعت پيامبر (ص) بيشتر بود؟ آيا پيامبر (ص) از مشرکين مي ترسيد؟ پس شما هر جوابي را از پيامبر صلي الله عليه و اله بدهيد ما نيز همان جواب را درباره حضرت علي عليه السلام مي دهيم .
💎اهل سنت اصرار دارند كه امّ كلثوم دختر امير مؤمنان عليه السلام همسر عمر بوده است؛ اما مي بينيم كه هنگامي كه مغيرة بن شعبه اهانت زشتي به امّ كلثوم كرده و او را با امّ جميل، زنا كار مشهور عرب تشبيه و قياس مي كند، عمر هيچ عكس العملي از خود نشان نمي دهد. ابن خلكان در وفيات الأعيان مي نويسد: «ثم إن أم جميل وافقت عمر بن الخطاب رضي الله عنه بالموسم والمغيرة هناك فقال له عمر أتعرف هذه المرأة يا مغيرة قال نعم هذه أم كلثوم بنت علي فقال له عمر أتتجاهل علي والله ما أظن أبا بكرة كذب عليك وما رأيتك إلا خفت أن أرمي بحجارة من السماء؛ ام جميل (كسي كه سه نفر شهادت دادند مغيره با او زنا كرده است، و به خاطر امتناع شاهد چهارم از شهادت، از حد رهايي يافت) در حج، با عمر همراه شده و مغيره نيز در آن زمان در مكه بود. عمر به مغيره گفت: آيا اين زن را مي شناسي؟ مغيره در پاسخ گفت: آري اين امّ كلثوم دختر علي است! عمر گفت: آيا خودت را به بي خبري مي زني؟ قسم به خدا من گمان مي كنم كه ابوبكرة در باره تو دروغ نگفته است؛ و هر زمان كه تو را مي بينم مي ترسم كه از آسمان سنگي بر سر من فرود آيد!»✨B✨همچنین : هنگامي كه ياران رسول خدا صلي الله عليه وآله به خانه عثمان ريختند و همسر او را زده و انگشتش را قطع كردند، او از همسرش دفاع نكرد. طبري، در تاريخش مي نويسد: « وجاء سودان بن حمران ليضربه فانكبت عليه نائلة ابنة الفرافصة واتقت السيف بيدها فتعمدها ونفح أصابعها فأطن أصابع يدها وولت فغمز أوراكها وقال أنها لكبيرة العجيزة وضرب عثمان فقتله؛ سودان بن حمران آمد تا او را كتك بزند، نائله دختر فرافصه (زن عثمان) خود را بر روي او انداخت، سودان شمشير را گرفت و انگشت او را قطع كرد و سپس دست به پشت او زد و گفت: عجب پشت بزرگي دارد، سپس عثمان را زد و كشت.»o✨آیا سائل و شبهه افکن عثمان را هم بی غیرت میداند؟ اهل تسنن از اين مطلب هر پاسخي دادند، ما نيز همان پاسخ را به آن ها خواهيم داد.
♻️نتیجه:
الف) بنابر وظیفه ورسالت دینی حضرت فاطمه سلام الله علیها ، از علی علیه السلام دفاع نمود.
ب)با دقت در آنچه ذکر گردید، مشخص مي شود که يک مصلحتي بوده است که پيامبر و معصومين بهتر مي دانستند در این مورد به چه صورت برخورد کنند.
〰️▪️〰️▫️〰️▪️〰️▫️▪️〰️▫️〰️▪️〰️▫️〰️▪️〰️▫️〰️▪️〰️▫️〰️
📌📌 پ.ن
1️⃣(عیاشی،تفسیر العیاشی،ج2،ص67).
2️⃣(مجلسی،بحار الأنوار،ج30،ص293).
3️⃣(کلینی،الکافی،ج1،ص619).
4️⃣(مجلسی،بحار الانوار،ج10،ص452).
5️⃣(مفید،تصحيح اعتقادات الإمامية، ص:71).
6️⃣(طوسی،التبیان فی تفسیر القرآن، ، ج 2، ص 435، باب حکم التقیة ).
7️⃣ (ابن عساکر،تاريخ مدينة دمشق ، ج 42، ص 470).
8️⃣(الهلالي، سليم بن قيس (متوفاي80هـ)، كتاب سليم بن قيس الهلالي، ص568).
9️⃣ (کلینی،الکافی،ج1،ص282).
🔟(احمد بن حنبل،المسند،ج2،ص106،مسند علی بن ابی طالب).
🅰️(مجمع الزوائد ج 7 ص 234).
🅱️(إبن خلكان،وفيات الأعيان و انباء أبناء الزمان، ج6، ص366).
🅾️(طبري، تاريخ الطبري، ج 2، ص 676)
♨️@javadheidari110
🏴انا لله و انا الیه راجعون
لحظاتی پیش روح بلند و ملکوتی فقیه انقلابی، فیلسوف مجاهد
حضرت آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی به ملکوت اعلی پیوست.
رحلت این عالم ربانی را به حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری و عموم ارادتمندان و طلاب معزز تسلیت عرض میکنیم
الفاتحه مع الصلوات
@javadheidari110
💠پرسش:
آیا این مطلب که ،علماء و فقیهان با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ،مخالفت میکنند ، صحت دارد؟
......................................................................................................................................
✍️ پاسخ:
نکته اول :در روایات اهلبیت علیهمالسلام ، علم و عالم با تعابیر مختلف تمجید و تعظیم شدهاند و عالمان بهعنوان نگهبانان دین ، جانشینان رسول خدا ، معرفیشده و از مردم خواستهشده است از آنان تقلید و تبعیت کنند.(1)
نکته دوم : توجه در منظومهی روایی اهلبیت علیهمالسلام ،انسان را به این نکته رهنمون میکند که : بعضی از عالمان هستند که با تأویلات و برداشتهای خود درصدد انحراف مردم هستند که از تبعیت و پیروی از آنها منع شده است.مرحوم شیخ حرّ عاملی در وسایل الشیعه بابی را با این عنوان گشودهاند :« بَابُ عَدَمِ جَوَازِ تَقْلِيدِ غَيْرِ الْمَعْصُومِ ع فِيمَا يَقُولُ بِرَأْيِهِ وَ فِيمَا لَا يَعْمَلُ فِيهِ بِنَصٍّ عنهم»؛«عدم جواز تقلید از کسی که بارأی و نظر خود و بدون در نظر گرفتن روایات اهلبیت علیهمالسلام فتوا میدهد»(2)
نکته سوم :اما در مورد روایاتی که بیانگر مخالفت اهل علم با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند :
الف ) غالب این روایات دارای ضعف سند میباشند و برای تخریب چهره علماء که حافظان و نگهبانان دین و مذهب هستند ،جعلشدهاند.
ب ) فارغ از بحث سندی ، این روایات ناظر به علماء سوء و منحرف میباشند که در تمام دوران حتی بعد از رسول خدا صلیالله علیه و اله بودهاند.
ج) الفاظ موجود در روایات عام بوده و عالمان دیگر فرقهها و مذاهب را هم که اعتقادی به امام زمان ندارند و یا در شخصیت ایشان دچار انحراف میباشند،شامل میشود.
پینوشت:
1. الكافي (ط - الإسلامية)، ج1، ص: 67
2. وسائل الشيعة، ج27، ص: 124
@javadheidari110
.:
🛑سوال سیزدهم:اگر درب خانه آتش زدند باید مسجد هم اتش می گرفت
☑️توضیح : شما شیعیان باور دارید،به حکم حدیث رسول الله تنها دربی که در مسجد رسول الله باز می شد. درب خانه علی است. حال اگر بنابر ادعای شما درب را آتش زده باشند حتما باید مسجد رسول الله نیز آتش می گرفت.درحالیکه هیچ گزارشی از آتش گرفتن مسجد رسول الله در عهد خلافت شیخین نرسیده است.
🔲پاسخ:
🔵خانه دو در داشته است
گفته شد که خانه بسیاری از صحابه، یک در خروجی به مسجد داشت که مستقیماً از آن وارد مسجد میشدند. پس از گذشت مدتی، خداوند به پیامبرش وحی فرستاد که مسجدت را پاکیزه گردان و توصیه کن که کسی آنجا نخوابد و دستور بده تا درهایی که به مسجد باز میشوند، مسدود گردند... و هیچ شخص جُنُبی نباید در آن رفت و آمد کند.1🏴داد تا درهای متصل به مسجد بسته شوند، خانه علی(ع) را استثنا کرد، که به دنبال آن، برخی لب به اعتراض گشودند، اما با این پاسخ پیامبر(ص) مواجه شدند: «... بهتر است بدانید که من با نظر شخصی خودم هیچ دری را نبسته و هیچ دری را باز نگذاشتهام، بلکه تنها دستوری به من داده شد که از آن اطاعت کردم!»2🏴 در روایتی از امام صادق علیه السلام درباره بسته شدن درهای متصل به مسجد، چنین آمده است: «... دستور بده تا همه درهایی که به مسجد باز میشود بسته شود، مگر خانه علی(ع) و مسکن فاطمه(س)...»3🏴درِ دیگری که در نقلها از آن سخن به میان آمده و معروف به «در خانه فاطمه(س)» است، به مسجد النبی(ص) باز نمیشد، بلکه به سمت کوچه قرار داشت. ابوهریره گزارش میکند: «هنگام ظهر بود که با پیامبر(ص) به بازار قینقاع رفتیم ... پیامبر در فناء خانه فاطمه نشست...»4🏴مقابل خانه قرار دارد.5🏴با توجه به اینکه در نقل دیگری از همین ماجرا گزارش شده است حضرتشان «بر در خانه فاطمه ایستاد»6🏴 میتوان نتیجه گرفت که این «در» و این «فضای بزرگ پیرامون آن»، درون مسجد قرار نداشت وگرنه ابوهریره باید اینگونه گزارش میکرد که پیامبر(ص) به درون مسجد رفته و در داخل مسجد و مقابل درب خانه فاطمه(س) ایستاد!. حلبي در کتاب سيره به اين مطلب اشاره کرده است: «وجعل لبيت علي كرم الله وجهه باب من الخارج»7🏴
🔵حضرت علی دو خانه داشتند
پس از ازدواج امام علی(ع) با حضرت زهرا(س)، پیامبر(ص) از دامادشان خواستند تا برای خود و همسرش خانهای تهیه کند. خانهای که علی(ع) تهیه کرده بود، مقداری با خانه پیامبر(ص) فاصله داشت. پیامبر(ص) دوست داشت که خانه دخترش به او نزدیکتر باشد. زهرا(س) خانه حارثه بن نعمان را پیشنهاد کرد. حارثه که از این پیشنهاد آگاه شد، به پیامبر(ص) عرض کرد: من و اموالم در اختیار خدا و پیامبرش هستیم! سپس خانهاش را در اختیار علی(ع) و فاطمه(س) قرار داد.8🏴
❇️نتیجه:
اتفاقات رخ داده يا در خانه دوم بوده و يا اينکه از در خارج مسجد بوده است.
شبه افکن گفته بود ایشان منکر شهادت دختر رسول الله است لیکن وقتی به همان کتابی که وی آدرس داده مراجعه می کنیم چنین می خوانیم:« ❓روايات و سخناني كه گويندگان در منابر و بعضي از نويسندگان در كتاب هايشان نوشته و گفته اند كه عمر پهلوي فاطمه (سلام الله عليها) را شكسته، به نظر شما درست است؟»مرحوم آيت الله خوئي در پاسخ فرموده است: «اين روايات مشهور و معروف است»9🏴 پناه بر خدا از شر دروغگویان.
🔵محمد جواد حجتی کرمانی می نویسد: «در مورد وفات حضرت زهراء در منابع متقدم و متاخر...وازه وفات به کار رفته است»10🏴 همو کتاب مرحوم سید جعفر مرتضی عاملی که درباره اثبات شهادت زهراء شهیده نوشته است را «ناکام»در اثبات مدعی ارزیابی میکند(همان)
اولاً: وفات كلمه اي است عام كه هم شامل مرگ طبيعي و هم شامل شهادت مي شود؛ زيرا در بسياري از موارد حتي در كتاب هاي معتبر، نسبت به شهادت امام حسين، امير مؤمنان، جعفر طيار عليهم السلام و همچنين در باره خليفه دوم و سوم نيز كلمه وفات به كار رفته است.طبرسي در الإحتجاج مي نويسد:«محمد بن الحنفية بعد وفاة أخيه الحسين صلوات الله عليه»11🏴امير مؤمنان عليه السلام از كلمه «وفات» استفاده شده است:«عن عمرو بن حبشي قال خطبنا الحسن بن علي بعد وفاة علي فقال لقد فارقكم رجل بالأمس لم يسبقه الأولون بعلم....»12🏴 بينيم كه خود آن ها در كتاب هايشان همواره از كلمه «وفات» در باره عمر استفاده كرده اند.
.:
بلاذري در انساب الأشراف مي نويسد:«وخطب فاطمة بنت عمر الخطاب رضي الله تعالي عنه، بعد وفاة عمر، وأصدقها مائة ألف....»13🏴
ای کاش عالیجناب کمی مطالعه می فرمود،سپس شهادت بتول عذرا را انکار می کرد.
〰♦️〰♦️〰♦️〰♦️〰♦️〰♦️〰♦️〰♦️〰♦️〰♦️
✏️پ.ن:
1⃣(الکافی، ج 5، ص 340).
2⃣(احمد بن حنبل، فضائل الصحابه،ج2،ص 581)
3⃣(کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی،ج5،ص 340)
4⃣ (بخاری، محمد بن اسماعیل، صحیح البخاری، ج 3،ص66)
5⃣(ابومحمد، محمود بن احمد، عمدة القاری، ج 11، ص 239)
6⃣( زاز، احمد بن عمرو، البحر الزخار(مسند بزاز) ج 15، ص 106)
7⃣(السيرة الحلبية،ج3،ص461)
8⃣(ابن سعد، طبقات الكبري، ج 8، ص 18-19)
9⃣(صراط النجاه، ج 3، ص 314)
🔟(حجتی کرمانی،ولای علی پایه وحدت اسلامی،به نقل از:علی لباف،دانشنامه شهادت حضرت زهراء،ص12)
11⃣(الطبرسي الاحتجاج، ج 2، ص 136)
21⃣(إبن أبي شيبة الكوفي، المصنف في الأحاديث والآثار، ج 6 ص 371 و ج 7، ص 4)
31⃣(البلاذري، أنساب الأشراف، ج 2، ص 257)
💠 حدیث روز 💠
💎 خبری خوشحال کننده از رسول مهربانیها
🔻پيامبر اكرم صلياللهعليهوآلهوسلم:
مَنْ سَرَّ مُؤْمِنا فَقَدْ سَرَّنى وَ مَنْ سَرَّنِى فَقَدْ سَرَّاللّهَ
❇️ كسى كه مؤمنى را خوشحال كند، مرا خوشحال نموده و كسى كه مرا خوشحال نمايد، خدا را خوشحال كرده است.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۲۸۷
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
❇️ وحدت در کلام آیت الله مصباح یزدی
اما در برابر معاندین و یا کسانی که آن چنان تحت تاثیر تبلیغات اینان قرار گرفتهاند که یقین کردهاند که مذهبشان حق و مذهب شیعه باطل است، چه وظیفهای داریم؟ اگر ما در بیان حق و اثبات بطلان مذاهبِ باطل، کوتاهی کنیم به خدا، به پیغمبر صلی الله علیه و آله، به انسانیت، به شهدا، به گذشتگان و به آیندگان خیانت کردهایم. در این صورت ما هم عملا جزء شیاطینی شدهایم که راه حق را مسدود میکنند.
بنابراین ما دو وظیفه داریم؛ یک وظیفه، وظیفه علمی است که باید در فضای علمی و تحقیقی مبانی تشیع را اثبات کنیم؛ چون معتقدیم اسلام حقیقی تشیع است و آنچه که اهلبیت علیهم السلام پذیرفته و عمل کردهاند همان چیزی است که پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله فرمودهاند. وظیفه دوم رفتار مناسب داشتن است. پرخاشگری، بیادبی، بیاحترامی کردن کار صحیحی نیست. این کارها باعث میشود که هدف ما به تأخیر بیافتد یا نقض شود. این راهی است که شیطان به انسان نشان میدهد و او گمان میکند که چنین رفتاری شجاعت است.
•┈┈••✾••┈┈•
@javadheidari110
🚩🏴
🏴
پاسخ به پرسشهای پربسامد شبهاتمحرم و صفر۱
🖊استاد حیــــــدرے زیدعزه
۱)لزوم احیای مراسم اربعین
https://eitaa.com/javadheidari110/2661
۲)سند، محتوا و فوائد زیارت اربعین
https://eitaa.com/javadheidari110/2805
۳)چرا پیادهرویِ اربعین؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2618
۴)آیا توسل به قبر امامحسین شرک است؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2811
۵)آیا امامحسین نژادپرست بودند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/8229
۶)آیا امامحسین دختری بنام رقیه داشتند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2010
۷)چرا در منابع اولیه حرفی از خرابهی شام به میان نیامده است؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2816
۸)ظرفیت محرم برای زمینهسازی ظهور امام زمان
https://eitaa.com/javadheidari110/2819
۹)آیا ماه صفر نحس است
۱)https://eitaa.com/javadheidari110/2823
۲)https://eitaa.com/javadheidari110/5980
۳)https://eitaa.com/javadheidari110/2829
۱۰)نظر وهابیون در مورد عزاداری سیدالشهدا
https://eitaa.com/javadheidari110/2835
۱۱)محرم و صفر بدعت یا احترام
https://eitaa.com/javadheidari110/2842
۱۲)آیا واقعه عاشورا بخاطر دعوای یزید و امامحسین بر سر دختری بنام «اُرَینَب» بوده
https://eitaa.com/javadheidari110/6377
۱۳)چگونه بر امامحسین عزاداری کنیم
۱)https://eitaa.com/javadheidari110/833
۲)https://eitaa.com/javadheidari110/2845
۱۴)چرا امام سجاد در کربلا بیمار بودند
https://eitaa.com/javadheidari110/2055
۱۵)آیا پس از شهادت امام حسین از بانوان آلالله درخواست کنیزی شد
حجاب بانوان اسیر شده پس از واقعهی عاشورا چگونه بوده
https://eitaa.com/javadheidari110/2852
۱۶) راهکار جذب نوجوانان و جوانان به دین
https://eitaa.com/javadheidari110/2955
۱۷)فلسفه و چرائی عزاداری بر سیدالشهداء
https://eitaa.com/javadheidari110/2876
۱۸) چرا تشیع فقط دین عزاداری و گریه است؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2460
۱۹)چگونه یک قطره اشک بر امامحسین همهی گناهان را میبخشد
https://eitaa.com/javadheidari110/2540
۲۰)چرا امامحسین در روز عاشورا به زعفر جنی و یارانش اجازهی جهاد ندادند
https://eitaa.com/javadheidari110/2885
۲۱)اگر امام حسین میدانستند در کربلا شهید میشوند، آیا این عمل ایشان خودکشی نیست؟
مجمل
https://eitaa.com/javadheidari110/5884
مفصل
https://eitaa.com/javadheidari110/2849
۲۲)چه لزومی دارد در عصر تکنولوژی برای واقعهای که ۱۴۰۰ سال قبل رخ داده است عزاداریکنیم؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2889
۲۳)سر مطهر امامحسین توسط چه کسی و کجا دفن شدهاست؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2926
۲۴) آیا امام سجاد با یزید بیعت کردند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/872
۲۵)چرا دشمن در واقعهی عاشورا، امام سجاد را به شهادت نرساند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2893
۲۶)مگر نمیگویند حیوانات از امامِزمان حساب میبرند، پس چطور در کربلا اسبان روی بدن امام حسین تاختند؟
مجمل
https://eitaa.com/javadheidari110/7363
مفصل
https://eitaa.com/javadheidari110/2909
۲۷)چرا خدا راضی شد شمر، امام حسین را به شهادت برساند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/683
۲۸)چرا حضرت امالبنین مادرِ حضرتِ اباالفضل در کربلا غایب بودند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/1221
۲۹)چرا حضرت علیاکبر با وجودی که میدانستند در خیمهگاه آب نیست از پدر طلب آب کردند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/1432
۳۰)چرا امام حسین همراهِ خانواده به کربلا رفتند؟
آیا این کار امام حسین عقلانی بوده است؟
مگر ایشان برای قیام و جنگ علیه یزید به سمت کوفه نرفتند؟ پس چرا اهلبیت و حتی طفل ششماهه را به همراه بردند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2633
۳۱)آیاحضرتامامحسین در روز عاشورا دخترشان فاطمه را به عقد حضرت قاسم علیهالسلام درآوردهاند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/2027
۳۲)چرا امام حسین مانند امام حسن صلح نکردند؟
https://eitaa.com/javadheidari110/6862
https://eitaa.com/javadheidari110/3070
۳۳)چرا جناب عبدالله بن جعفر(همسرِ حضرتِ زینب)با کاروان اباعبدالله همراه نشد؟
https://eitaa.com/javadheidari110/6250
۳۴)چرا امام حسین حُر را نفرین کردند و فرمودند:"ثکلتک اُمک"
https://eitaa.com/javadheidari110/5036
۳۵)چرا امام حسین هنگامی که مطلع شدند عبیدالله بن زیاد برشهر کوفه مسلط شده و مُسلم و هانی به شهادت رسیدهاند، باز به مسیر خود به سمت کوفه ادامه دادند
https://eitaa.com/javadheidari110/9
۳۶)چرا این اندازه که برای امام حسین عزاداری میکنیم برای سایر اهلبیت اینگونه نیستیم؟
https://eitaa.com/javadheidari110/5461
#عقائد
#پست_میانبر
#دسترسی_آسان_به_شبهات_محرم_صفر
➠ @javadheidari110
❇️سوال چهاردم: انکار شهادت حضرت زهرا توسط علمای بزرگ شیعه
💠توضیح : شیخ طوسی از دانشوران شیعی ادعا دارد تمام شیعه شهادت حضرت زهراء را باور دارند.درحالیکه شیخ مفید پذیرش شهادت را برای برخی شیعه میداند. و خوئی دیگر عالم شیعیاست که شهادت زهراء سلام الله علیها را منکراست.فردی دیگر نیز دردوران معاصر رسما می گویند: وفات زهراء . حال انتساب این سخن به این عالمان درست است یا نه؟
🔲پاسخ:
📝وقتی معصومان ما شهادت حضرت زهراء را باور دارند برای شیعه فصل الخطاب است. هرکسی با هرمیزان علمیت که باشد سخنش چون مخالف با ماثورات اهل بیت است،قابل قبول نیست.
📝برای روشن شدن مطلب باید عین سخنان ان عالمان را آورد و بررسی نمود چنین برداشتی از سخنان انان درست است یا خیر. در ادامه عین عبارات این اعلام را آورده و به قضاوت می نشینیم.
📍📍سخن شیخ مفید:
مفید در کتابش الارشاد می گوید: « در شیعه هستند کسانیکه مىگويند فاطمه زهرا پس از رحلت پدر بزرگوارش فرزند پسرى داشت كه او را در هنگام حاملگى، رسول خدا ص محسن ناميده بود و سقط شد. بنا بر اين فرزندان امير المؤمنين على ع بيست و هشت نفراند سلام اللَّه عليهم اجمعين.» 1💫برای اینکه مراد شیخ مفید مشخص شود باید واژه شیعه را معنا کرد ،سپس با استفاده از کتابهای دیگر مفید و سخنان شاگردانش به تحقیق درباره نظر مفید درباره شهادت زهراء بتول و سقط محسنش پرداخت.
مفید در کتاب مهمش «اوائل المقالات» ابتدا شیعه را تعریف کرده و نتیجه میگیرد:« و إذا ثبت ما بيناه بالسمة بالتشيع كما وصفناه وجبت للإمامية و الزيدية الجارودية من بين سائر فرق الأمة لانتظامهم بمعناها » 2💫 پس مشخص می شود که کلمه شیعه علاوه بر امامیه شامل زیدی ها نیز می شود. در نتیجه وقتی شیخ مفید می گوید برخی از شیعیان چنین باوری دارند مشخص میشود که منظورش امامیه است نه اصناف دیگر شیعه چون زیدی و اسماعیلی.
شیخ مفید در امالی خودش داستان حمله به خانه زهراء بتول را آورده است 3💫و در کتاب دیگرش نوشته است:«فَرَفَسَها بِرِجلِه وَ كَانَتْ حَامِلَةً بِابْنٍ اسْمُهُ الْمُحَسِّنُ فَأَسْقَطَتِ الْمُحَسِّنَ مِنْ بَطْنِهَا» 4💫 علاوه بر این اگر شیخ مفید منکر احراق بیت بود چرا شاگردانش چیزی گزارش نکرده و مثل تمام شیعیان جریان شهادت را ذکر کردهاند. کراجکی از شاگردان مهم مفید است که در کتابش بارها از استادش نکات علمی نابی را یادآور می شود. وی این حدیث را از رسول الله صلی الله علیه و اله نقل میکند: « مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ يَظْلِمُ بَعْدِي فَاطِمَةَ ابْنَتِي وَ يَغْصِبُهَا حَقَّهَا وَ يَقْتُلُهَا» 5💫این سید مرتضی است که در کتابش ابتدا سخنان بزرگان سنی درباره حمله به بیت وحی را ذکر کرده6💫 و بعد می نویسد: «روایاتی که مستفیضه است بل متواتر که فاطمه زهراء برای انکه ان دو نفر بر جنازهاش حاضر نشوند وصیت کرد شبانه دفن شود» 7💫سپس می گوید«چه عذری است برای کسیکه خانه زهرائ و علی را آتش زد» 8💫 شیخ طوسی شاگرد دیگر مفید است که می گوید :در سقط محسن هیچ اختلافی بین شیعه نیست9💫اگرآنچه آمدرا نپذیرد باز می توان سخن شیخ را حمل بر تقیه نمود. چه انکه محل زندگیاش بغداد بود و در روزگار او شیعه در راحتی نبود. ابن جوزی در اتفاقات سال 398 قمری اشاره می کند شیخ مفید فقیه شیعه بود در آن عصر. در محله کرخ درگیری شدیدی بین شیعه و سنیان شد. می خواستند به مفید تعرض کنند. سپس به دستور امیر لشگر در شب 23 ماه رمضان از بغداد اخراج شد « فراسل أبا عبد الله ابن المعلم فقيه الشيعة بأن يخرج عن البلد ولا يساكنه، ووكل به فخرج في ليلة الأحد لسبع بقين من رمضان.» 10💫دهد در ماه ربیع الاول مفید از بغداد به خاطر درگیریهای شیعیان ومخالفین اخراج شد11💫 مخالفین آنقدر بغض مفید را داشتند که حتی از مرگش خوشحال شدند. خطیب بغدادی می نویسد: « كان أحد الأئمة الضلال هلك به خلق من الناس إلى أن أراح الله المسلمين منه»12💫ابن و شیراز فردی به نام ابن النقیب بزرگ مخالفین نقل می کند که او وقتی خبر وفات مفید را شنید سجده شکر به جا اورد و سپس گفت: « ما أبالي أي وقت مت بعد أن شاهدت موت ابن المعلم»13💫
📍📍 سخن آیت الله خوئی
➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖➿➖
📌📌پ.ن:
1⃣(مفید ،الارشاد،ج1،ص355)
2⃣(مفید،اوائل المقالات،ص37)
3⃣(الأمالي، صص ۴۹ و ۵۰، المجلس السادس حديث ۹)
4⃣(مفید،الاختصاص،ص185)
5⃣(کراجکی،کنزالفوائد،ج1،ص150)
6⃣ (سید مرتضی،الشافی،ج3،ص240)
7⃣(همان،ج4،ص115)
8⃣(همان،ص119)
9⃣( طوسی،تلخیص الشافی،ج3،ص156).
🔟(ابن جوزی،المنتظم،ج7،ص237)
1⃣1⃣(مرآة الزمان،ج18،ص267)
2⃣1⃣(بتاريخ بغداد،ج4،ص374)
3⃣1⃣(ابن كثير،البداية والنهاية،ج12،ص22)
🌎کانال رسمی استاد جواد حیدری
گروه فرهنگی تبلیغی پاسخگو
🔹#سؤالات_کاربران
🔹#استاد_جواد_حیدری
🔹#گروه_تبلیغی_پاسخگو
💎•┈••✾••┈•💎
@javadheidari110