🎙 #مصاحبه| علامه حسنزاده مسائل کشور و انقلاب را از افق بسیار بالا نگاه میکرد (بخش دوم)
📻استاد امینی نژاد
🔖علامه حسن زاده آملی از جمله عالمان معاصر ما هستند که به تازگی این جهان را ترک گفته و به دیار باقی شتافتهاند. ایشان در طول زندگی خویش از محضر اساتید گرانقدری چون مهدی الهی قمشهای، علامه شعرانی، علامه طباطبایی و سید محمدحسن الهی استفاده نموده و با تلاشهای فراوان و مجاهدتهای بیدریغ خود توانست در علوم فراوانی چون ریاضیات، طب، نجوم، فلسفه، فقه و… متخصص و صاحب نظر شوند.
🔖شخصیت بزرگی که مقام معظم رهبری در پیام تسلیت نسبت به رحلت این عالم گرانقدر میفرمایند: «این روحانی دانشمند و ذوفنون از جملهی چهرههای نادر و فاخری بود که نمونههای معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را مینوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهرهمند میسازد».
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
#علامه_حسن_زاده
#استاد_امینی_نژاد
🆔 @fekrat_net
11_13960210_رویکرد_فلسفه_اسلامی.MP3
11.88M
🔊 #بشنوید| فایل صوتی سلسله جلسات فلسفه اجتماعی حکمت متعالیه
🎙 دکتر سید مهدی امامی جمعه
⏰ 10 اردیبهشتماه 1396
📍 سرای هنر و اندیشه
📂 با موضوع: رویکرد فلسفه اسلامی به عرفان
🆔 @fekrat_net
📝 #بخوانید| پارادوکس سرمایهداری و خاستگاه جنبشهای فمینیستی
✍️دکتر محمدرضا کدخدایی
🔦بهترین شیوه برای ایجاد تغییرات ارزشی و سنتی برای اهداف سرمایهداری آن است که بار مخالفتهای اجتماعی با اصلاحات زنانه را به دوش خود زنان آزادی خواه انداخته در عین حال از دستاوردهای آن استفاده کند. بهترین شیوه برای مدیریت نیروهای مخالف اجتماعی در استثمار مدرن، بازسازی یا حتی خلق مخالف و مماشات حداکثری با آنهاست.
🔦نظام عقلانی سرمایهداری مدرن، بهگونهای مدیریت شده نیروی مخالف را میسازد، کنترل میکند و از همان نیروی مخالف در راستای اهدافش سود میجوید. براساس شواهد ارائه شده میتوان ادعا کرد، شکلگیری «جنبش فمینیسم» محصول چنین فرآیندی است.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 4 دقیقه
#فمنیسم
#سرمایه_داری
🆔 @fekrat_net
📝 #بخوانید| علم دینی؛ از خاستگاه علمشناختی تا دینشناختی
✍️دکتر رمضان علیتبار
📔مسأله دینیبودن علم با دو خاستگاه و از دو زاویه مختلف، مطرح میشود: یکی ناظر به علم و از زاویه علمشناسی و دیگری ناظر به دین و از زاویه دینشناسی. در نگاه نخست، خاستگاه مسأله به نقص و آسیبهای علم سکولار بر میگردد و این آسیبها، صرفاً از ناحیه اوصاف هویتی نیست؛ بلکه عناصر ذاتی و مؤلفههای اصلی علم را نیز درگیر میکند.
📔در این نگاه، با معیار مطلوب، به آسیبشناسی علوم موجود میپردازیم و در پاسخ به این سؤال که علم مطلوب باید واجد چه ویژگیهای ذاتی (ماهیتی) و غیرذاتی (هویتی) باشد که علوم موجود، واجد آن نیست و از اینجا به ضرورت علم مطلوب یا همان علم دینی میرسیم؛ لذا علم دینی از زاویه علمشناسی، همان علم حقیقی و مطلوب است؛ چون، علوم موجود، به دلایلی، مطلوب ما نیست.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 3 دقیقه
#فمنیسم
#سرمایه_داری
🆔 @fekrat_net
تفسیری علامه طباطبایی_1.mp3
11.18M
🎙 #بشنوید| جلسه دانشگاه شهید بهشتی موضوع: مبانی تفسیری علامه طباطبایی.
📻استاد سید محمد موسوی
🆔 @fekrat_net
🔻در چهلمین سالگرد رحلت علامه طباطبایی (ره)، برنامه مجله تصویری علوم انسانی فکرت موضوع خود را به اندیشه سیاسی علامه طباطبایی (ره) اختصاص داده و با خوانشی از نظام اندیشه سیاسی علامه (ره) به گفتگو با حجت الاسلام دکتر یزدانی مقدم پرداخته تا فلسفه اندیشه سیاسی علامه را خوانش و بررسی کند.
#علامه_طباطبایی
🆔 @fekrat_net
📝 #بخوانید| بازنمایی فلسفه غرب در «بازی مرکب»
✍️محمدحسین کتابی
📙فیلم بازی مرکب، بهواقع روایتی نقادانه از جامعه و فلسفه فعلی در غرب است. جامعهای که در آن مؤلفههای ضدانسانی و ضدتمدنی بسیاری یافت میشود. مؤلفههایی همچون خشونت، قمار، ربا، ماشینیسم، دموکراسی، خودخواهی، دینگریزی و خداناباوری.
📙کارگردان درعین اعتراض به بعضی از این مؤلفههای موجود در جامعه، خود پاسخ و راهحل کاملاً غلطی را برای جامعه جدید ارائه میکند. قمار و خشونت مورد تأیید کارگردان است؛ اما با این وجود کارگردان بهدنبال احیای مساوات و شرایطی برابر در جامعه میگردد.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 7 دقیقه
#بازی_مرکب
#فلسفه_غرب
🆔 @fekrat_net
50.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| موضوع شناسی و چیستی معنویت
👈استاد احمدرضا شیبانی
🆔 @fekrat_net
#اختصاصی
🔶 شماره جدید نشریه دیدهبان اندیشه
🔸با موضوع | حکمت حکیمی
ویژهنامه رصدی و تحلیلی بررسی اندیشه محمدرضا حکیمی
موسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت
شماره سی و یکم، مهرماه ۱۴۰۰
🔻نشریه دیدهبان اندیشه در این شماره به بازتاب روایتهای جریانات فکری در خصوص اندیشه های علامه حکیمی میپردازد و بر این اساس سه مسئله کلیدی را مورد بازخوانی قرار میدهد:
۱- اندیشه تفکیک در نظر مرحوم حکیمی
۲- سیاست در نظر مرحوم حکیمی
۳- عدالت در نظرمرحوم حکیمی
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#علامه_حکیمی
#فیلسوف_عدالت
#اسلام_شناس_عدالتخواه
#ژورنالیسم_اندیشه
#دیدهبان_اندیشه
🆔 @fekrat_net
DIDEBAN_ANDISHE_N0..31.web.pdf
24.08M
🔶 نشریه دیدهبان اندیشه
(شماره ۳۱. مهرماه ۱۴۰۰)
🔸با موضوع | حکمت حکیمی
🔻ارتحال این اسلامشناس عدالتخواه بهانهای شد تا باز هم اصحاب اندیشه و قلم در فضای مجازی بهصف شده و شروع به تحلیل و تبیین منظومه فکری ایشان کنند. اینان هر کدام از زاویه دید خود، نظریات این متفکر برجسته را بررسی نمودند.
دیدهبان اندیشه سعی دارد با رسالت تبیینگرایانه خود به بررسی بازتاب اندیشههای این حکیم فرزانه بپردازد و روایتهای مختلف در اینباره را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد.
🆔 @fekrat_net