💠ماجرای جعل تاریخ ولادت و وفات حضرت معصومه (سلام الله علیها)در بیان مرحوم آیت الله مرعشی نجفی( ره) و مرحوم شیخ ذبیح الله محلاتی(ره)
🔹بنت موسى بن جعفر المدفونه بارض قم لا یخفى که تاریخ تولد و وفات این بانوى عظمى فاطمه معصومه تاکنون معلوم نشده است بلکه زندگانى این مخدره و دوره حیوة او مجهول مانده که آیا شوهر کرده است یا خیر آیا اولادى داشته است یا خیر آیا چند سال در این دنیا زندگانى کرده در چه ماهى از مدینه حرکت کرده و چه سالى و چه ماهى و چه روزى از دنیا رفته آیا فوت او قبل از شهادت حضرت رضا ع بوده یا بعد از شهادت ایشان بىاعتنائى بشان تاریخ مستلزم این مجهولات است و اما آنچه را که بعضى از جهت بعضى از اغراض نسبت میدهند که فلانه مجتهد در مدینه طیبه تعیین یوم وفات و تولد آن مخدره را استخراج از کتاب لواقح الانوار کرده بىاصل است براى اینکه کتاب لواقح الانوار در نظر این قاصر موجود است و اصلا چنین مطلبى در او نیست حقیر احتمال دادم شاید کتاب دیگرى باشد تا اینکه خدمت علامه نسابه دانشمند آقا نجفى شهاب الدین تبریزى شرفیاب شدم این مطلب را عنوان کردم فرمودند کسیکه چنین جعلى کرده من او را ملاقات کردم معلوم شد غرضى داشته که ذکر آن مصلحت نیست تجاوز اللّه عن زلله)
📚ریاحین الشریعه ج 5 ص 31 ـ 32
🔸به تصریح حضرت آیت الله استادی ( زید عزه ) در نوشتار ، آشنايى با حضرت عبدالعظيم ع و مصادر شرح حال او، جاعل جواد شاه عبد العظیمی (م ۱۳۵۸ق) در کتاب نور الآفاق (تالیف ۱۳۴۳ق) است.
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💠ماجرای جعل تاریخ ولادت و وفات حضرت معصومه (سلام الله علیها) در بیان سیدنا الاستاذ آیت الله شبیری زنجانی( دام ظله)
🔹مرحوم متولی باشی(ظاهراً آسید حسین) اعلام می کند که اگر کسی تاریخ ولادت یا وفات حضرت معصومه سلام الله علیها پیدا کند دستور می دهم که در آن روزها بازار قم را تعطیل کنند .
آدم کلاشی ادعا می کند که در فلان کتاب از کتابخانه مدینه این تاریخ ذکر شده است .
🔸متولی باشی آدم زرنگی بود.گفته بود که متولی کتابخانه مدینه با من آشناست من آن کتاب را از کتابخانه می خواهم و چاپ می کنم.و به این شکل مشت آن شخص باز می شود.متولی باشی سفری تاریخی به حجاز کرده بود و رجال آن را می شناخت.
📚 (جرعه ای از دریا،ج۲، ص۵۱۶ و ۵۱۷)
🖊( الان در ذهنم اینطور است که یک وقتی هم استاد فرمودند آن شخص نام دو کتاب را برده بود یکی از آن دو کتاب اصلا وجود خارجی نداشته و دومی هم ( همان کتاب لواقح الانوار) آن مطلب در آن نبوده است)
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💠حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها)
🔹در سال ۱۹۱۳ میلادی (۱۲۹۲ شمسی)
🔸محل نگهداری:
انجمن سلطنتی جغرافیای بریتانیا
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
🌿 "یا فاطمة اشفعی لنا في الجنة"
ای بانوی قم! بهشتِ ما دستِ شماست
➖ عَنِ الصَّادِقِ علیهالسلام قَالَ:
أَلَا إِنَّ لِلْجَنَّةِ ثَمَانِيَةَ أَبْوَابٍ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا إِلَى قُمَّ، تُقْبَضُ فِيهَا امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِي اسْمُهَا فَاطِمَةُ بِنْتُ مُوسَى، وَتُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِيعَتِي الْجَنَّةَ بِأَجْمَعِهِمْ.
📝 حضرت امام صادق علیهالسلام فرمودند:
بدانید که بهشت هشت درب دارد که سه درب آن از قم باز میشود.
و زنى از فرزندان من در قم از دنیا مىرود که اسمش فاطمه بنت موسى (علیهماالسلام) است و بهشفاعت او همه شیعیان من وارد بهشت مىشوند.
📚 بحارالأنوار، ج۶۰، ص۲۲۸
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💠خداوند به دختران مهربانتر است
🔻عَنْ أَبِي اَلْحَسَنِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : إِنَّ اَللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى عَلَى اَلْإِنَاثِ أَرْأَفُ مِنْهُ عَلَى اَلذُّكُورِ وَ مَا مِنْ رَجُلٍ يُدْخِلُ فَرْحَةً عَلَى اِمْرَأَةٍ بَيْنَهُ وَ بَيْنَهَا حُرْمَةٌ إِلاَّ فَرَّحَهُ اَللَّهُ تَعَالَى يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ .
🔹سليمان بن جعفر جعفرى گويد: امام رضا عليه السّلام فرمود: پيامبر خدا صلّى اللّه عليه و آله فرمود: خداوند متعال به دختران مهربانتر است تا پسران. و هر مردى كه زن محرمى را خوشحال كند خداوند در روز قيامت آن مرد را خوشحال خواهد نمود.
🔹روز دختر را به همه دختران و دختر داران تبریک عرض میکنم 🌷🌷🌷
📚 الکافي، ج ۶، ص ۶.
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💠 درخواست از حضرت معصومه علیهاالسلام💠
📝 از بیانات آیت الله العظمی شبیری زنجانی:
🔹مرحوم حاج آقای والد از حضرت معصومه علیهاالسلام درخواست دنیوی نمی کردند.
ایشان منزلی اجاره کرده بودند و خودشان منزل مسکونی نداشتند.
یک وقت یکی از آقایان زنجان به ایشان گفته بود:آقا شما الآن نیاز به منزل دارید.
ایشان گفته بودند:نه اینجا خیلی خوب است و من احتیاج ندارم.
آن آقا گفت: ممکن است الان نیاز نداشته باشید اما بچه های شما نیاز پیدا می کنند و خیلی به ایشان اصرار کرد.
برای مرحوم والد خیلی سخت بود برای امور دنیوی از حضرت معصومه علیهاالسلام درخواست کنند.
ایشان می گفتند بعد از آن به حرم رفتم و به حضرت عرض کردم:"فلان کس به من گفت لازم است شما منزل داشته باشید".
در آن درخواست هم از قول دیگری خواسته اش را مطرح کرده بود و بعد هم به فاصله کمی منزل خریدند.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💠 کرامت حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام
❖ آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی:
مرحوم آقای مروارید نقل میکرد: شیخ حسنعلی تهرانی [جد أمی ایشان که اهل تقوی و کرامت بود] برادری داشت که برای أعیان و اشراف و سلاطین خیاطی میکرد و چون پولهای آنها مشتبه بود، قهراً مال شبههناک در اموال وی وارد میشد.
وی در زمان حیات شیخ حسنعلی از دنیا رفت و در قم دفن شد. شیخ حسنعلی متوسل میشود و از خدا میخواهد او را نجات دهد.
وی در رؤیا میبیند که حضرت معصومه علیهاالسلام وساطت کرد و فرشتگان عذاب که مأمور تعذیب برادر بودند، منصرف شدند.
📚جرعهای از دریا؛ ج۳؛ ص۳۴۸
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💎حدیث ( مخفی بودن اولیاء الهی)
🔹حضرت أمیرالمؤمنین علی عليه السلام فرمودند :
إنّ اللّه َ تباركَ و تعالى ··· أخفى وَلِيَّهُ في عِبادِهِ ، فلا تَستَصغِرَنَّ عَبدا مِن عَبيدِ اللّه؛ فربَّما يَكونُ وَلِيَّهُ و أنتَ لا تَعلَمُ .
🔸خداوند تبارك و تعالى··· دوست خود را در ميان بندگانش پنهان نگه داشته است. بنا بر اين هيچ يك از بندگان خدا را حقير مشماريد؛ زيرا ممكن است كه او دوست خدا باشد و تو ندانى.
📚 کتاب الخصال ، صفحه ۲۰۹ ، حدیث ۳۱ .
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
⭕️ #نماز_یکشنبه_ذی_القعده
دو مطلب در مورد این نماز :
1⃣این روایت از طریق عامه ( اهل سنت) نقل شده و راوی حدیث هم انس بن مالک است .
بنابراین سند این حدیث ضعیف است و به فرموده برخی بزرگان مثل سیدنا الاستاذ آیت الله العظمی شبیری زنجانی ( مد ظله العالی) خواندن آن رجاء( به امید ثواب ) اشکال ندارد.
2⃣ در روایت تعداد رکعات این نماز چهار رکعت درج شده است ، و مطابق مبانی شیعه نماز های مستحبی( به جز نماز وتر و نماز اعرابی) دو رکعتی است و این نماز هم به صورت دو نماز دو رکعتی است.
✍محمد الهی منش
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💠عنایت حضرت معصومه(سلام الله علیها) به یکی از طلّاب مدرسهٔ حجّتیه
🎙 برشی از یک مصاحبه با آیةالله علوی بروجردی
🔹 «ما طلبههایی را میشناسيم كه در اين راه بسيار موّفق بودند و هرآنچه كه میخواستند در اين حرم گرفتند. تعليم و تعلّم سر جای خودش است، علم را بدون رنج به كسی نمیدهند، برای به دست آوردن علم بايد زحمت كشيد و تلاش كرد؛ امّا بهجز زحمت كشيدن، بیبی فاطمهٔ معصومه (عليها السلام) میتواند فهم را زياد كند، توان را بالا ببرد و حمايت كند. خيلیها وارد عالم طلبگی شدند، امّا بهواسطهٔ هزار جور مشكل و زحمت سرانجام مجبور شدند طلبگی را رها كنند. علما خيلی ارتباطات عجيب با بیبی فاطمهٔ معصومه (عليها السلام) داشتند.
🔸 جناب آقای فاطمینيا نقل میفرمودند: در مدرسهٔ حجّتيه (اين قصّه واقعی است؛ يعنی آن شخص را من میشناسم و تازه هم فوت شده)، يك طلبهٔ آذریزبان كه پسر يكی از خوانين بود درس میخواند. پدر او، كه وضع مالی خوبی هم داشت، با طلبهشدنِ پسرش مخالف بود. اين پسر همه چيزش را رها كرده و به قم آمده بود و در مدرسه هم چيزی نخورده بود. انسان گرسنه و بيمار باشد، تب داشته باشد، چيزی هم نخورده باشد، تنها و بیكس در مدرسهٔ حجّتيه افتاده باشد؛ چنين كسی چه حالی دارد؟!
🔹 خلاصه اينكه لنگلنگان بلند شد و خود را به حرم بیبی فاطمهٔ معصومه (عليها السلام) رساند. وقتی وارد حرم شد، سلام داد و زيارت كرد. سپس ايستاد و گفت: خانم! وقتی شما نمیتوانيد افراد را اداره كنيد، اين قدر آدم دور خودتان جمع نكنيد! من بيش از ۲۴ ساعت است كه گرسنه هستم، اين چه وضعي است؟ آنگاه از حرم بيرون آمد. قصد من از بيان اين جريان آگاه كردن به توجّه اين بانوی مخدّره (عليها السلام) نسبت به اين حوزه میباشد، بهگونهای كه اينها همه باهم گره خورده است. طلبهٔ آذری نقل كرده: من با يك حال خراب به مدرسه برگشتم. تصميم داشتم طلبگی را رها كنم و به شهرم برگردم. با خود میگفتم: اين طلبگی برای ما چه شد؟ نان و آبی كه نشد. به جايی هم كه نمیرسيم. آن را رها كنيم و دنبال كار و زندگی و كسب خودمان برويم.
🔸 ايشان نقل میكند: وقتی وارد مدرسه شدم، خادم مدرسه به من گفت كه از خانهٔ آيةالله بروجردی (رحمه الله) آمده بودند تو را میخواستند. با خود گفتم كه: آيةالله بروجردی با ما چه كار دارد؟ من طلبهای گمنام در مدرسهٔ حجّتيه هستم. اشتباه كرده. آيةالله بروجردی سراغ كس ديگری فرستاده است، اينها گمان كردهاند كه با من كار دارد. اعتنا نكردم و به حجره رفتم. پس از مدّتی صدای در زدن آمد. خادم مدرسه بود كه گفت: مگر به تو نگفتم آيةالله بروجردی با تو كار دارد؟ خادم آقا آمده پشت در مدرسه ايستاده. بيا ببين با تو چه كار دارد. ديديم خادم آيةالله بروجردی ايستاده است. خادم گفت: آقای فلانی تو هستی؟ گفتم: بله. گفت: آيةالله بروجردی با شما كار دارد.
🔹 ايشان در ادامه چنين نقل میكند كه: وقتی به منزل آقای بروجردی رسيديم، آنجا بسيار شلوغ بود و كسی را راه نمیدادند، به حاج احمد، خادم و پيشكار آيةالله بروجردی، گفتم: من فلاني هستم، آقا به دنبال من فرستاده است. حاج احمد گفت: بله بله! آقا منتظر شما است و سراغ شما را میگرفت، بيا برويم. حاج احمد ما را خدمت آيةالله بروجردی برد. آقا نشسته بود. من كه تا آن روز آيةالله بروجردی را از نزديك نديده بودم خيلی خوشحال شدم. نشستم و دست ايشان را بوسيدم. آيةالله بروجردی با من حالواحوالی كردند و از درسهايی كه میخواندم پرسيدند. در بين اين حرفها هم پاكت پولی را به من دادند. پاكت را گرفتم و بلند شدم. دوباره دستشان را بوسيدم و خارج شدم. نزديك در كه رسيدم، ايشان فرمودند:آقای فلانی! از اين به بعد حرم كه مشرّف میشويد، مؤدّبتر با حضرت فاطمهٔ معصومه (عليها السلام) صحبت كنيد!»
📚 (مصاحبه با ماهنامهٔ حاشیه، شمارهٔ ۲، آذر و دی ۱۳۹۰، ص۳۷ - ۳۸)
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128
💠حدیث (کشف حجاب زنان و دخترانِ مسلمان در آخرالزمان)
💎 وَ رَوَى اَلْأَصْبَغُ بْنُ نُبَاتَةَ عَنْ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ: يَظْهَرُ فِي آخِرِ اَلزَّمَانِ وَ اِقْتِرَابِ اَلسَّاعَةِ وَ هُوَ شَرُّ اَلْأَزْمِنَةِ نِسْوَةٌ كَاشِفَاتٌ عَارِيَاتٌ مُتَبَرِّجَاتٌ مِنَ اَلدِّينِ دَاخِلاَتٌ فِي اَلْفِتَنِ مَائِلاَتٌ إِلَى اَلشَّهَوَاتِ مُسْرِعَاتٌ إِلَى اَللَّذَّاتِ مُسْتَحِلاَّتٌ لِلْمُحَرَّمَاتِ فِي جَهَنَّمَ خَالِدَات.
🔹امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
در آخرالزمان و نزدیک شدن رستاخیز که از بدترین زمان هاست زنانی ظاهر شوند که کشف کننده حجاب هستند؛ در حالی که پوشش ندارند و برهنهاند؛ و با خود آرایی از خانه بیرون میآیند؛ آنها از دین خارج شده و در فتنه ها و آشوب ها داخل گشتهاند؛ به شهوات و مسائل جنسى تمایل داشته؛ به سوی لذّات نفسانی و خوشگذرانىها میشتابند؛ حرام های الهی را حلال میشمارند؛ اینان در جهنم جاودانه خواهند بود.
📗من لا يحضرهالفقيه، ج۳، ص۳۹۰
📗الوافي، ج ۲۲، ص ۸۰۹
📗مکارم الأخلاق، ج ۱، ص ۲۰۱
⬇️به جمع ما بپیوندید⬇️
🆔https://eitaa.com/elahimanesh128