✅پرسش
ايا مفهوم «دل به دل راه دارد» از نظر اسلام تاييد شده است؟؟ يعني اگر من کسي را دوست داشته باشم و به او محبت کنم او نيز به من محبت خواهد کرد؟؟ ولي در بعضي رابطه ها مثل مادر و فرزند مادر فرزند را دوست دارد ولي فرزند، مادر را دوست ندارد اينجا چگونه است؟
🌺پاسخ:
هرگاه انسان نيات بدى درباره ديگران داشته باشد خواه ناخواه در چهره يا سخنان و افعالش نمايان مى شود و همين امر سبب مى گردد ديگران در برابر او موضعى مشابه بگيرند اما هرگاه سخنان و چهره و اعمال کسى را از هرگونه بدخواهى پاک ديدند و آثار محبت و خيرخواهى در رفتار و گفتارشان نمايان گشت آنها نيز موضع مشابهى خواهند گرفت.
🌸در تاريخ داريم :
حسن بن جهم ميگويد: به حضرت موسي بن جعفر عليه السلام عرض کردم: ما را از دعا فراموش نفرماييد.
فرمود: آيا فکر ميکني که تو را از دعا فراموش ميکنم؟ آيا تصور تو اينست که من تو را دعا نميکنم؟
با خودم فکر کردم که اين بزرگوار براي شيعيانش دعا ميکند، من هم که از شيعيانش هستم، پس براي من دعا ميکند. لذا به حضرت عرض کردم: من فکر نميکنم که شما ما را از دعا فراموش کنيد.
فرمود: از کجا فهميدي که تو را از دعا فراموش نميکنم؟
عرض کردم: من شيعهي شما هستم، شما هم براي شيعيانتان حتماً دعا ميکنيد، پس براي من هم دعا ميکنيد.
🍀حضرت فرمود: آيا راه ديگري به نظرت ميرسد که از آن کشف کني من تو را دعا ميکنم؟
گفتم: نه، راه ديگري به نظرم نميرسد.
حضرت فرمود: هر وقت خواستي بفهمي که من درباره ي تو چگونه هستم، نگاه کن به وضع خودت، ببين من در دل تو چگونه ام. به دل خودت مراجعه کن! ببين وضع من در دل تو چگونه است؟ از آن کشف کن که وضع تو هم در دل من به همان کيفيت است. يعني اگر تو به من محبت ميورزي، بدان که من هم به تو محبت ميورزم. اگر من را دعا ميکني، بدان که من هم تو را دعا ميکنم.
🍀حديث ديگرى از امام على بن موسى الرضا(عليه السلام) درباره امام و پيروانش پايان مى دهيم: يکى از ياران آن حضرت به نام «ابن جهم» عرضه داشت: فدايت شوم مى خواهم بدانم من نزد تو چگونه ام؟ امام(عليه السلام) در پاسخ فرمود: «أُنْظُرْ کَيْفَ أَنَا عِنْدَکَ ؛ نگاه کن ببين من در نزد تو چگونه ام».
لذا ميتوان با اين تفصيل و توضيح بگوييم دل به دل راه دارد و امري دروني است که قابل پذيرش مي باشد.
✍️در مورد برخي مصاديق بايد عرض شود : ممکن است گاهي افراد رفتاري انجام دهند که در ظاهر نشان از ناراحتي و غضب و دلخوري باشد اما در باطن اين گونه نيست و همان مادري که تصور شما هست در دلش براي فرزندش دعا ميکند و او را دوست دارد و حتي گاهي اين رفتارها در پاسخ به يک رفتار نسنجيده فرزند است و الا در دل کينه و دشمني ندارد .
🔹اگر مادري به هيچ عنوان از فرزندش راضي نيست بايد ريشه يابي شود. مطمئنا علتي هست که اين اتفاق افتاده است و چرايي مهمي در اين ميان است .
مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
#داناب (داستانکونکاتناب)
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
2.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا میگویند حوائج خودتان را از امام جواد(ع) بخواهید؟
بسیار جالب و شنیدنی👌
📚 @dastanak_ir 👈💯
📚 نادر ابراهیمی: غم هرگز عقب نمینشیند مگر آنکه به عقب برانیاش، نمیگریزد مگر آنکه بگریزانیاش، آرام نمیگیرد مگر آنکه بیرحمانه سرکوبش کنی.
#داناب (داستانکونکاتناب)
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
پدرت شاه خراسان و خودت اوج مقامی
پدرت حضرت خورشید وخودت گنج تمامی
غنچهاےنیست که عطر نفست را نشناسد
توکه ذکرصلواتی و درودےوسلامی
🌺ولادت حضرت امام جوادالائمه علیهالسلام مبارک
#داناب (داستانکونکاتناب)
👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
استاد میرباقری | تقوایِ در خیال
(توصیههایی به شاعران)
💥 «تقوایِ در خیال» غیر از «تقوایِ در عمل» است. ممكن است یك آدمی در عمل متقی باشد، نماز شبش هم ترك نشود، اما تقوای در خیال نداشته باشد.
این یك موضوع جدی است. من ندیدهام كه مناسكِ تخیل در جایی بیان شده باشد. شما برای چشم مناسك میگویید؛ میگویید این نگاه حلال است؛ این نگاه مكروه است؛ این نگاه حرام است. بعد برای نگاه حرام، مصادیق میآورید؛ میگویید نگاه غضبآلود به پدر و مادر حرام است؛ نگاه تحقیرآمیز به مؤمن حرام است؛ مصداقها را هم میگویید. ولی آیا برای خیال هم شما دیدهاید یك جایی این كار را كرده باشند؟ تخیل هم یك قوه است و معلوم نیست كارش كمتر از كار چشم باشد. اثرگذاری آن هم در وجودِ خود آدم، همانطور كه «النظر سهم من سهام ابلیس»، خیال هم «سهم من سهام ابلیس». اینطوری نیست كه انسان وقتی تخیل میكند آزاد باشد.
💥 البته باید توجه کرد که معمولاً «زیاد به كار گرفتنِ خیال»، برای وقتی است كه انسان به عوالم بالاتر راه پیدا نكرده است. انسان اگر به عوالم بالاتر راه پیدا كرد، تلاش میكند كه حتیالمقدور خیال را محدود كند و نگذارد خیال دخالت كند تا بتوان یك تصویری از آن عالم بالا ارائه داد.
فرض كنید شما میخواهید بهشت را تصویر كنید، اگر پای خیال را باز كنید بهشتی مثل قمصر كاشان برای شما درست میشود. یا از آن بهشتهای مصنوعی درست میشود. یا مثلاً جهنم به تخیل نیازی ندارد؛ آنقدر واقعیتِ آنجا سنگین است كه شما باید تنزل بدهید تا فهم روی آن واقع بشود؛ نیازی به تخیل ندارد.
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥70 ثانیه #نماهنگ از سلسله کلیپ های مربوط به مشکل بی نمازی در جامعه
(قسمت 6)
🎞موضوع:میگه نماز نمیخونم چون خدارو قبول ندارم(یک پیشنهاد مهربانانه به خداناباوران)
🎙سخنران:محمد رضا هاشمی
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥یک دقیقه نماهنگ از سلسله کلیپ های مربوط به مشکل بی نمازی در جامعه
🎞موضوع:چرا بی نماز در حیات ابدی گرفتار میشه؟!
🎙سخنران:محمد رضا هاشمی
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
#حدیث_شعر_داستان
#میلاد_امام_محمدتقی(ع) #مبارک
🌹☘ امام جواد(علیه السلام) فرمودند:
«عِزُّ الْمُؤْمِنِ فِي غِنَاهُ عَنِ النَّاسِ»
«سرافرازي مؤمن، در بينيازي از مردم است.»
(بحارالانوار، 72، 110)
💦💧 #شعرموضوعی:
اقبال لاهوری:
پیش منعم شکوه ی گردون مکن
دست خویش از آستین بیرون مکن
چون علی در ساز با نان شعیر
گردن مرحب شکن خیبر بگیر
منت از اهل کرم بردن چرا
نشتر لا و نعم خوردن چرا
رزق خود را از کف دونان مگیر
یوسف استی خود را ارزان مگیر
گرچه باشی مور هم بی بال و پر
حاجتی پیش سلیمان مبر
💦💧 #داستان:
شبلی عارف معروف؛ در مسجدی رفت كه دو ركعت نماز بخواند. در آن مسجد كودكان درس می خواندند و وقت نان خوردن كودكان بود. دو كودك نزدیك شبلی نشسته بودند: یكی پسر ثروتمندی بود و دیگری پسر فقیری. در زنبیل پسر ثروتمند پاره ای حلوا بود و در زنبیل پسر فقیر نان خشك پسر فقیر از او حلوا میخواست.
آن كودك می گفت: اگر خواهی كه پاره ای حلوا به تو دهم، سگ من باش و چون سگان بانگ كن.
آن بیچاره بانگ سگ كرد و پسر ثروتمند پاره ای حلوا بدو می داد. باز دیگر باره بانگ میكرد و پاره ای دیگر می گرفت. همچنین بانگ می كرد و حلوا می گرفت.
شبلی در آنان می نگریست و می گریست. كسی از او پرسید: ای شیخ تو را چه رسیده است كه گریان شده ای؟
شبلی گفت: نگاه كنید كه طمعكاری به مردم چه رسانَد؟ اگر آن كودك بدان نان تهی قناعت می كرد و طمع از حلوای او برمی داشت، سگ همچون خویشتنی نمی شد. منبع:شاهد نوجوان
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir
🔰 رهبر انقلاب با اشاره به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها:
باید به دقت به قانون مجلس که قانون خوبی است عمل شود
🔺 در مجلس قانونی را تصویب کردند و دولت هم دنبال کرد. تا دیروز کارهایی که باید انجام میشد شد. یک موعد هم فرداست که انشالله انجام خواهد شد.
شنیدم امروز بین مجلس و دولت یک اختلاف نظری وجود دارد. این اختلافنظر را باید حل کنند. نباید این اختلافات اینجوری را رها کنند به حال خود یا تشدید کنند که نشاندهنده دوصدایی باشد.
دولت خود را موظف میداند که به قانون عمل کند. قانون هم قانون خوبی است. باید هم به دقت عمل بشود. ۹۹/۱۲/۴
#بسته_خبری
📚 @dastanak_ir 👈💯
یکی دیگر از خدمات ! رضا شاه به ایران ، اسکان عشایر در سرتاسر ایران بود، در راستای این خدمت وی دستور خلع سلاح عشایر در مناطق مرزی سیستان با افغانستان را داد، این در حالی بود که آنها مرزداران واقعی ایران در آن سرحدات بودند و در آنسوی مرز عشایر افغانستان کاملا مسلح بودند و با این اقدام رضا شاه و تحریک انگلیسها به سرحدات ایران حمله و بسیاری از مناطق ایران را به تصرف خود درآوردند، رضا شاه به جای مقابله با این تجاوزات در خواست میانجیگری از جانب ترکیه را نمود که منجر به تثببت اشغالگری سرزمینهای ایران و حتی واگذاری برخی دیگر از سرزمینهای کشورمان شد. به عبارتی ایران جنگ را به تعدادی قبیله مسلح افغانستان باخت. حال مقایسه شود با جنگی که صدام با حمایت دها کشور عضو ناتو و ورشو و مزدورانشان بر ضد ایران براه انداختند و وجبی از خاک ایران کسر نگردید. راستی به خاطر خدمات! رضا شاه به ایران، دوستان انگلیسی او در رادیو بی بی سی شعار روحت شاد رضا شاه را ابداع نمودند.
💬 رسول قربانی مقدم
ــــــــــــــــ
#داناب (داستانکونکاتناب)
دانابی شو؛ دانا شو!👇👇
📚 @dastanak_ir