6.استخراج داده ها از متن
ChatGPT همچنین می تواند به شما در استخراج داده ها از متن کمک کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که متن را در اختیار چت بات قرار دهید و به آن بگویید که چه نوع دادههایی و در چه قالبی استخراج شود
7.نمره دادن به مقالات
ChatGPT می تواند واقعا برای دانش آموزان، دانشجویان و معلمان مفید باشد. ابزار هوش مصنوعی به شما امکان می دهد به راحتی به مقالات نمره دهید یا مقاله خود را ارزیابی کنید و بسنجید و حتی در مورد نمره دهی آن بازخورد ارائه می دهد. به عنوان مثال، اگر از ChatGPT بخواهید که به یک مقاله نمره بدهد و برای مثال اگر به آن نمره “B+” اختصاص دهد، در کنار آن به شما می گوید که چرا مقاله به B+ نمره داده شده است، همراه با پیشنهاداتی برای بهبود.
8.حل سوالات ریاضی
در ابتدا ChatGPT در این زمینه بهترین نبود. با این حال، با به روز رسانی های جدید، OpenAI آن را در رسیدگی به سوالات ریاضی نیز بسیار خوب ساخته است. بنابراین، اگر در یک مسئله ریاضی گیر کرده اید و به دنبال پاسخ هستید، ChatGPT می تواند کمک کند. علاوه بر این، حتی رسیدن به جواب و حل سوالات را به شما نشان می دهد، بنابراین می توانید درک کنید که چگونه این سوالات را خودتان حل کنید.
9.خلاصه خواندن کتاب ها
اگر میخواهید کتاب خاصی را بخوانید و زمانی برای کامل خواندن آن پیدا نمیکنید، میتوانید از ChatGPT برای ایجاد خلاصهای از کتابی که میخواهید بخوانید استفاده کنید. کافیست Generate summary را برای یک کتاب خاص تایپ کنید که در این صورت خلاصه ای از آن را دریافت خواهید کرد. این ترفند می تواند به شما کمک کند تا خلاصه بسیاری از کتاب ها را بخوانید و جزئیات کتاب هایی را که به دلیل زمان یا محدودیت های دیگر نمی توانید مطالعه کنید را به بعد موکول کنید.
10.نوشتن داستان
بله! از جمله کاربردهای chatgpt نوشتن داستان برای شما است. نویسندگان همیشه در نقطهای گیر میکنند و نمیتوانند متن را بیشتر گسترش دهند. این چت بات می تواند به شما کمک کند داستان بنویسید و از این مشکل رهایی یابید. شما می توانید از ChatGPT برای نوشتن هر نوع داستانی و در مورد هر موضوعی استفاده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که فقط از او بخواهید. شما همچنین می توانید سه یا چهار داستان تولید شده را با هم ترکیب کنید و یک داستان طولانی با پیچ و تاب بسازید....
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
11.ساخت جوک و لطیفه:
اگر وقت خالی دارید و میخواهید جوکهای جدیدی بخوانید یا یاد بگیرید، میتوانید از ChatGPT برای ایجاد جوکهای منحصربهفردی که هرگز نشنیدهاید استفاده کنید. همه جوکهای ایجاد شده توسط ChatGPT ممکن است خندهدار نباشند، اما با برخی از جوکهای خندهدار آشنا میشوید یا میتوانید برای بهتر کردن جوکهای آن بداههسازی کنید.
12. بازی با ChatGPT:
اگر حوصلهتان سر رفته است و هیچ دوستی برای چت کردن یا صحبت کردن ندارید، میتوانید از ChatGPT برای بازی کردن یا حتی صحبت کردن استفاده کنید. بر اساس ورودی هایی که می دهید می تواند دوست شما باشد. شما می توانید هر بازی را که پیشنهادداده و در ChatGPT بازی کنید و زمان خود را سپری کنید.
♻️موارد گفته شده، برخی از کاربردهای ChatGPT است که می توانید انجام دهید. همانطور که می بینید، می توانید از آن برای انجام کارهای سرگرم کننده مانند نوشتن موسیقی استفاده کنید، همچنین می توانید از آن برای انجام کارهای جدی تری مانند نوشتن و اشکال زدایی کد، استخراج داده ها از متن و موارد دیگر استفاده کنید. علاوه بر این موارد صدها کار دیگر می توان با ChatGPT انجام داد.
اقتباس از:🔰🔰🔰
https://kaliboys.com/what-are-chatgpt-uses/
⚠️با توجه به اینکه ChatGPT می تواندمزایای فراوانی داشته باشد، آیا به نظرتان چالش های بسیاری برای صنعت موسیقی، فیلم و سینما، نویسندگی، تحقیق و پژوهش، تعلیم و تربیت و بسیاری از کسب و کارها و حرفه ها نخواهد داشت؟
آیا به نظرتان هرکسی که اهلیت یک دانش و حرفه ای را نداشته باشد نمی تواند به راحتی از این فناوری سوء استفاده کند؟
آیا تحقیقات براساس ChatGPT سطحی، صوری نبوده و دانش های بی پایه و مدرک های بی پشتوانه علمی در پی نخواهد داشت؟
🤔آیا این مسایل و موارد بسیاری دیگری نشانه یک خطر عظیم از ناحیه هوش مصنوعی بر جامعه بشری نیست؟ آیا ما مجاز هستیم هر گونه پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی داشته باشیم؟ یا اینکه همانطور که در حوزه دانش هسته ای پیشرفت مهم است ولی محدودیت نیز وجود دارد که نمی بایست به سمت سلاح و بمب هسته ای رفت؛ آیا در حوزه فناوری هوش مصنوعی نیز نمی بایست یکسری محدویت های اعمال شود تا از خطرات هوش مصنوعی در امان ماند؟....
📝حمید محسنی
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
🤖 رقبای هوش مصنوعی ChatGPT
1️⃣ گوگل بارد:
بر خلاف ChatGPT، این هوش مصنوعی میتونه از اطلاعات فعلی درون اینترنت هم استفاده کنه؛ و برای پاسخ به سوالات دقیقاً مانند یک انسان عمل میکنه.
2️⃣ هوش مصنوعی OPT:
نسخه متا از GPT که مخفف عبارت Open pretraind transformer هستش و اولین مدل زبان هوش مصنوعی با 175 میلیارد پارامتر است.
3️⃣ هوش مصنوعی Claude:
کلود به عنوان یک بستر تست ایمنی هوش مصنوعی برای یادگیری نحوه ساخت سیستمهای هوش مصنوعی کارآمد تنظیم شده است.
4️⃣ هوش مصنوعی Bloom:
این AI برای اجرای متن از روی دادههای متنی عظیم تنظیم شده و میتونه متنی شبیه به انسان در 46 زبان زنده دنیا و 13 زبان برنامه نویسی تولید کنه.
—————————
💠 پایگاه خبری تحلیلی فناوری های هوشمند
🌐 @ainews_ir
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
وعده دروغ چت جیپیتی؛ نوآم چامسکی از هوش مصنوعی میگوید
🔹چت جیپیتی (ChatGPT) و سایر ابزارهای مبتنی بر یادگیری ماشین امروز دنیای فناوری را تکان داده و همه از انقلاب بزرگ آنها صحبت میکنند. اما نوآم چامسکی... استاد زبانشناسی، هوشمند بودن این ابزارها را زیر سوال میبرد.
🔹ابزارهای هوش مصنوعی مبتنی یادگیری ماشین با در اختیار داشتن حجم زیادی از اطلاعات، به دنبال الگوهایی در آنها میگردند و خروجیهای محتمل آماری ارائه میکند. ذهن انسان مانند چتجیپیتی و امثال آن نیست. اما ذهن انسان برعکس بهطرز شگفتانگیزی سامانهای کارآمد است که با حجم کوچکی از اطلاعات کار میکند. ذهن انسان به دنبال همانندیها و همبودیهای غیردقیق در میان دادهها نمیگردد، بلکه تبیینها را میسازد.
🔹از نظر چامسکی برنامههایی مثل چتجیپیتی هنوز در محله پیشاانسانی و یا غیر انسانی از تکامل شناختی گیر کردهاند. یادگیری ماشین تنها میتواند توصیف و پیشبینی کند. اما هوشمندی انسان میتواند تبیین کند، حدسهایی فراتر از واقعیت بزند، خطا کند و به تدریج خود را اصلاح کند. هوشمندی واقعی همچنین قادر به اندیشیدن اخلاقی است؛ اندیشهای که مشخص میکند چه باید بکنیم و چه نباید بکنیم.
🔹چتجیپیتی در برابر مسائل چالشی صرفاً به بیان نظرات مختلف میپردازد، هیچ نقشی برای خود قائل نیست و قادر به انتخاب بین دیدگاههای متفاوت نیست. با در نظر گرفتن فقدان فهم امر اخلاقی از سوی آنها، ناتوانی زبانشناختی و تقلب علمی این سامانهها، تنها میتوانیم به محبوبیت بیش از حد آنها بخندیم یا گریه کنیم.
🌐 @ainews_ir
❇️❇️❇️❇️
🌐 🆔@Brain_Mind
✅ شرکت OpenAI از مدل هوش مصنوعی GPT-4 رونمایی کرد
🔹 شرکت OpenAI، سازنده چتبات مطرح ChatGPT جدیدترین مدل هوش مصنوعی خود یعنی GPT-4 را عرضه کرد.
🔹 این مدل قدرتمند قادر به درک تصاویر و متون است و از امروز از طریق سرویس پولی ChatGPT Plus در اختیار افراد قرار میگیرد، البته توسعهدهندگان باید برای دسترسی به API آن در لیست انتظار قرار بگیرند.
🔹 به گفته OpenAI، مدل GPT-4 از ورودیهای متنی و تصویر پشتیبانی میکند که یک پیشرفت نسبت به مدل GPT-3.5 محسوب میشود؛ مدلی که تنها از ورودیهای متنی پشتیبانی میکند.
🔹 شرکت OpenAI به مدت 6 ماه بهطور مکرر از طریق برنامههای آزمایشی خصمانه و همچنین ChatGPT، مشغول آزمایش این مدل بوده تا به بهترین نتایج دست پیدا کند.
🔹 طبق ادعای OpenAI، این مدل از همیشه خلاقتر است و میتواند مسائل دشوار را با دقت بالاتری حل کند.
🔹 درحالحاضر OpenAI با چندین شرکت برای ادغام GPT-4 در محصولاتشان همکاری کرده است که شامل دولینگو و Stripe میشود.
#خبر #News #هوش_مصنوعی #AI
—————————
💠 پایگاه خبری تحلیلی فناوری های هوشمند
🌐 @ainews_ir
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
تفاوت Google Bard و ChatGPT چیست؟
گوگل بارد و ChatGPT هر دو چتباتهایی هستند که بر اساس «مدلهای زبان»ساخته شدهاند. این دو فناوری از الگوریتمهای یادگیری ماشینی که دارای ویژگیهایی از جمله تولید متن، ترجمه و پاسخگویی به درخواستها بر اساس مجموعهای از دادههای گسترده هستند. این دو ربات چت یا «سرویس مکالمه هوش مصنوعی» نیز با استفاده از تعاملات انسانی طراحی شدهاند تا آنها را به سمت پاسخهای روان هدایت کند. با این حال، یک تفاوت بالقوه بین این دو این است که ChatGPT در حال حاضر به اینترنت متصل نیست، به این معنی که دانش محدودی از رویدادهای سال 2021 و پس از آن دارد.
اما گوگل میگوید که از اطلاعات موجود در اینترنت استفاده میکند تا پاسخهای به روز و جدید ارائه دهد. اگر چه ممکن است به طور کلی تفاوتی بین گوگل بارد و Chat GPT وجود نداشته نباشد. اما اخیرا یک پیش نمایش از ترکیب مایکروسافت بینگ با ChatGPT منتشر شده است. بنابراین زمان زیادی تا ادغام ChatGPT با موتور جستجوی مایکروسافت باقی نمانده است.
منبع: https://rahaco.net/mag/google-bard/
❇️❇️❇️❇️
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
یا مقلِّب ، قلب مان را تازه کن
ساقیا ابریق مان اندازه کن
ای مـدبّر بـر هـمـه ایّام مـن
کن تو هستی را همه بر کام من
با ظهور مهدی صاحب زمان
یا محوّل ، خوب کن احوال مان
احسن الحالِ جهان با مهدی است
گر بیاید، روز عید و شادی است
هفت سینم هفت سین مهدوی است
هفـت سـلام بـر قـامت پـور عـلی است
آرزوی "یار"، یـاری بـهـر تـوسـت
تشنهٔ یک قطرهای از بحر توست
📝مصطفی اسلامی
🌸🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حکیمانه
💟
ظرافت قلب🎙آیت الله جوادی آملی 🔊رسانه علوم انسانی اسلامی 🆔https://eitaa.com/joinchat/1640431707C83fef8f05c 🌸🌸🌸 🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»: https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da 🆔@Brain_Mind
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ بیان محور های فراخوان آثار نخبگان حوزه و دانشگاه در سطح ملی و بین المللی به همایش بین المللی هوش مصنوعی؛ فرهنگ و علوم اسلامی توسط دبیر محترم علمی همایش، جناب آقای دکتر بهروز مینایی بیدگلی
—————————
💠 پایگاه خبری تحلیلی فناوری های هوشمند
🌐 @ainews_ir
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ #ولنگاری_پوششی، چه اثراتی بر قوهی شناختی آقایان و خانمها میگذارد؟
📍آخرین یافتههای #علوم_شناختی در باب حکمت دستور قرآنی پرهیز چشمچرانی آقایان و عدم خودنمایی خانمها.
#روانبخش
http://eitaa.com/joinchat/2315059211Cdc06065a5f
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ماه اصلاح روح و جسم
👌در این پست درمورد فواید روزه در ماه رمضان برای طبع بدن صحبت می کنیم.
این پست رو با عزیزانتون به اشتراک بزارین
💠درمانخانه اسلامی 💠
💠 @Darmaneslami
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind
─────⊰
────⊰ 🎙مصاحبه
💢ضرورت آشنایی حوزویان با علوم جدید
👤دکتر مهدی #گلشنی در پاسخ این سؤل « آیا در زمینه فلسفه علم، نظرات شما با دیگران که در حوزه علمیه یا جاهای دیگر کار میکنند، تفاوت دارد؟» بیان داشتند:
🎙من به #حوزه یک حرف اساسی دارم و بارها هم به آنها گفتهام. حوزویان باید #علوم_روز را بیشتر فرا بگیرند. حتی بیست سال پیش من به مقام معظم رهبری پیشنهاد دادم پنج درصد از حوزویان بیایند و دکترای #فیزیک یا دکترای #زیستشناسی یا سایر علوم را کسب کنند. آنها تا بر علوم مسلط نباشند، مسائل علوم را حس نمیکنند و اظهار نظرهای متقنی نمیتوانند داشته باشند. باید علوم را یاد بگیرند، آن وقت میفهمند چقدر راحت میتوانند جواب شبهات را بدهند. تجربه غرب چه بوده است؟
📌 بگذارید مثالی بزنم. بهترین جوابها به #هاوکینگ و #داوکینز را چه کسانی دادهاند؟ یکی از بزرگترین کیهانشناسان زمان آقای پروفسور #الیس داده است. آقای پروفسور #دیوید_آلبرت در دانشگاه کلمبیا داده است. آدمهای تراز اول در علم جواب دادهاند. چون آنها در فیزیک تخصص دارند، با طرف مقابلشان زبان مشترک دارند و زبان همدیگر را میفهمند. آنها میفهمند که طرف مقابل دارد یک فلسفهای را به جای فیزیک میگذارد. اگر زبان مشترک نداشته باشید، نمیتوانید آنها را قانع کنید که بفهمند چیزی را که میگویند از فیزیک برنمیآید، بلکه از مفروضات فلسفی آنها می آید.
#تکامل🌏
#فلسفه_دین_اسلامی
⊶ eitaa.com/Evolve ⊷
🌸🌸🌸
🌐 کانال «نوروساینس و فلسفه ذهن»:
https://eitaa.com/joinchat/2311520387Cb4166965da
🆔@Brain_Mind