📢 روایتهای زنانه از قلب ایران
🖤 شما هم از خودتان بپرسید
📝تکنگاریهایی به قلم زنان ایرانی از روزهای دفاع مقدس ملت ایران در برابر رژیم صهیونی در خرداد و تیر ۱۴۰۴
✍ ️فاطمه سادات موسوی
▪️ پردهها را کشیدهام. خانه در سکوت و خنکی فرو رفته است. دلم میخواهد کتاب بخوانم. بچهها خستگی دوهفته بدوبدوهای هیئت و روضههای خانگی را در میکنند. من اما هنوز از حالوهوای دههی اول محرم بیرون نیامدهام. دیشب در مجلس روضه، زن سخنران لبنانی پلکهایش را که میبست، اشکها صورتش را فتح میکردند. سوالی را چندبار با همان صورت گرگرفته تکرار کرد که حالا نمیگذارد برگردم به روال همیشگی زندگی.
دستهایش را دور میکروفون قفل کرد و رو به جمعیت گفت: «إسألي نفسک أنا کیف أنصر الحسین؟!» (از خودت بپرس: من چهطور میتوانم حسین را یاری کنم؟!) خودم را نمیدانم چطور، اما «نصرت» جزئی از سبک زندگی آن زن لبنانی و زنهای سوری و لبنانی دیگری بود که در این ده روز از نزدیک دیدم. بخشی از دلهای شکسته و هجرتهای اجباریشان، بخشی از وطنهای جنگزدهشان که با خود حمل میکردند. کتابم را میبندم و زیر لب میگویم:
«اسالی نفسک انا کیف انصر الحسین؟!»
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
📝روزنامه #صدای_ایران
📲 @roozname_sedaye_iran
📢 برپایی نمایشگاه عاشورایی به پاس قدردانی از شهدای اقتدار ایران
👈 روستای مصعبی خراسان جنوبی
🖤 #یک_ایران_همدل_است
♠️ جلوههای همدلی و همبستگی مردم کشورمان در برابر تجاوز رژیم صهیونی به خاک ایران عزیز
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
📝روزنامه #صدای_ایران
📲 @roozname_sedaye_iran
📢 شماره ۱۷ روزنامه اینترنتی رسانۀ KHAMENEI.IR تقدیم میشود به شهید سرهنگ علیرضا بوستانافروز
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
📝روزنامه #صدای_ایران
📲 @roozname_sedaye_iran
👈 روزنامه «#صدای_ایران»؛ شماره ۱۸: چگونه ورق برگشت؟
📢 هجدهمین شماره روزنامه اینترنتی رسانۀ KHAMENEI.IR ویژهی روزهای دفاع مقدس ملت ایران در برابر تهاجم رژیم صهیونی منتشر شد.
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
🖥 Farsi.Khamenei.ir
صدای ایران | روزنامه اینترنتی
📢 «#صدای_ایران»؛ شماره ۱۸ | چگونه ورق برگشت؟
🖼 #سرمقاله روزنامه اینترنتی رسانۀ KHAMENEI.IR ویژهی روزهای دفاع مقدس ملت ایران در برابر تهاجم رژیم صهیونی
🔹️در ساعات اولیه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، بسیاری گمان کردند آنچه بهوقوع پیوست، آغاز پایان است. حملهای بیسابقه، شهادت شماری از فرماندهان عالیرتبه، فضای ملتهب در تهران و سراسر کشور، و موجی از شایعات و تهدیدها؛ اینها همه اجزای سناریویی بود که طراحانش امید داشتند «فروپاشی جمهوری اسلامی در چند روز» را محقق کند. اما تنها در فاصلهای کوتاه، ورق برگشت و ایران نهتنها فرو نپاشید، بلکه بازی را از نو نوشت.
🔹️علت این ایستادگی سریع و برگشتن ایران از لبه پرتگاه، بیش و پیش از هر چیز، به رهبری حکیمانه و قاطع حضرت آیتالله خامنهای بازمیگردد؛ رهبری که در همان ساعات نخست، پیام مقتدرانهای صادر کرد که نهتنها خبری از مرثیه و اندوه در آن نبود، بلکه لبریز از اراده و وعده پاسخ سخت بود. آن پیام، در شرایطی صادر شد که هنوز نام و نشان بسیاری از شهدا اعلام نشده بود، فضای رسانهای در بهت کامل بود و حتی شایعاتی -عمدتا از سوی دشمن-درباره سلامت خود رهبر انقلاب نیز در فضای مجازی دستبهدست میشد.
🔹️این موضعگیری شجاعانه و پُرصلابت، بلافاصله دستگاهها و نهادهای کشور را از فاز انفعال به مدار اقدام آورد. نوارهای مشکی از تلویزیون برداشته شد، انتصابات سریع انجام گرفت، و دستور پاسخ موشکی ظرف کمتر از ۲۴ ساعت عملیاتی شد؛ در حالیکه بخشی از فرماندهی نیروی هوافضا در همان حمله نخست به شهادت رسیده بودند.
🔹️مقایسه این حادثه با نمونههای مشابه در منطقه، اهمیت موضوع را دوچندان میکند. در عراق زمان صدام و سال گذشته در سوریه در آستانه فروپاشی، نیروهای امنیتی و نظامی با چند پیامک تهدید و تطمیع، یا فرار کردند یا زمینه سقوط شهرها را فراهم آوردند. در عراق، ارتش صدام ظرف سه هفته فروپاشید و در سوریه، شهری مانند حلب بدون شلیک حتی یک گلوله بهدست مخالفان افتاد، چراکه فرمانده امنیتی شهر، نیروها را پیشاپیش مرخص کرده بود.
🔹️اما در ایران هیچیک از این سناریوها موفق نشد. نه تنها هیچ فرمانده یا سیاستمداری به دام تهدید یا تطمیع نیفتاد، بلکه حتی یک نفر از داخل ساختار نظام، با دشمنان همراهی نکرد. اگر هم دشمن موفق به ترور شد، اما بهوضوح ناکام در نفوذ و انشقاق بود. این نشانه یک بلوغ عمیق در ساختار سیاسی، نظامی و فرهنگی ایران است.
🔹️رهبری مقتدرانه آیتالله خامنهای، شناخت دقیق ایشان از جامعه ایران و دشمن، و همچنین ریشهدار بودن فرهنگ مقاومت در تاریخ ملت ایران، سهضلعی قدرتمندی را تشکیل داده که در برابر بزرگترین طوفانها هم تاب آورده است.
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
🖼روزنامه #صدای_ایران
📲 @roozname_sedaye_iran
📣 روایتهای زنانه از قلب ایران
❤️اسناد حقانیت
🖼تکنگاریهایی به قلم زنان ایرانی از روزهای دفاع مقدس ملت ایران در برابر رژیم صهیونی در خرداد و تیر ۱۴۰۴
📝 زهرا یوسفان
🔹️ هنوز یک هفته نگذشته بود. برایم مهم بود که توی گروه صوت بفرستم و نظرم را بگویم. گروه را بعد از راه افتادن خیاطخانه حضرت علی اصغر (س) تشکیل داده بودند. قرار بود خانمهای پای کار قمی کنار کار خیاطخانه که دوخت لباسهای مخصوص مراسم شیرخوارگان بود، کارهای فرهنگی هم بکنند. گفتند لیستی از شهدا با نام علی اصغر داریم که میخواهیم با خانوادهشان دیدار کنیم و محتوا تولید کنیم.
من اما گفتم: شهدای نوزاد و کودک هم کم نداریم. حتماً برای آنها هم کاری کنیم. نمونهاش شهید نوزاد مقتل فاطمیه که زمان جنگ توی بمباران قم شهید شده بود.
همینطور که بغضم را فرو میدادم گفتم: بزرگترین سند مظلومیت و حقّانیت امام حسین (ع) علی اصغر بود.
فکرش را نمیکردم که چند روز بعد، وسط جنگ با اسراییل توی اخبار عکس و اسم سندهای حقّانیت زمان خودمان را هم ببینم.
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
🖼روزنامه #صدای_ایران
📲 @roozname_sedaye_iran
📢 ابراز غرور ملی با زبان کودکانه نقاشی بچههای نوروزآباد
🔹️کودکان محله نوروزآباد با کشیدن نقاشی ضمن افتخار به قدرت نظامی دلیر مردان جمهوری اسلامی ایران که دشمن صهیونیستی را مرعوب و زمینگیر کردند، جنایت های این غاصبان کودککش را محکوم و از این رژیم جعلی بیزاری جستند.
🔹️این کودکان نسل چهارمی انقلاب نقاشی هایشان را نیز به رمز و شعار وحدت و پیروزی ابدی یعنی الله اکبر مزین کردند.
💗 #یک_ایران_همدل_است
👈 جلوههای همدلی و همبستگی مردم کشورمان در برابر تجاوز رژیم صهیونی به خاک ایران عزیز
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
🖼روزنامه #صدای_ایران
📱 @roozname_sedaye_iran
📢 شماره ۱۸ روزنامه اینترنتی رسانۀ KHAMENEI.IR تقدیم میشود به سرباز شهید منصور گرگیجمهر
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید و پادپخش را بشنوید.
🖼روزنامه #صدای_ایران
📱 @roozname_sedaye_iran
👈 روزنامه «#صدای_ایران»؛ شماره ۱۹: نوبت روایت فتح
📣 نوزدهمین شماره روزنامه اینترنتی رسانۀ KHAMENEI.IR ویژهی روزهای دفاع مقدس ملت ایران در برابر تهاجم رژیم صهیونی منتشر شد.
📥 نسخه PDF را از اینجا دریافت کنید.
💻 Farsi.Khamenei.ir