آش رشته آشی اصیل و ایرانی سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی متخصص تغذیه گفت: آش رشته به دلیل داشتن انواع ویتامین ها برای سلامتی بدن انسان مفید است. مریم اژدری بیان کرد: در آش رشته با توجه به اینکه رقیق یا غلیظ باشد، میزان رشته، آرد و روغن آن کاهش یا افزایش یابد کالری آن کم یا زیاد می شود. او بیان کرد: در آش رشته علاوه بر سبزی ها از خود چغندر نیز استفاده می شود که به دلیل داشتن آنتی اکسیدان برای قلب انسان مفید است. متخصص تغذیه تصریح کرد: در واقع اگر نحوه پخت آش رشته صحیح باشد این خوراک مغذی و مفید است و می تواند تامین کننده قسمت بزرگی از ویتامین ها و املاح برای بدن باشد. او با تاکید بر استفاده کم از پیاز داغ در آش رشته گفت: اگر از روغن پیاز، رشته و آرد زیاد در پخت آش رشته استفاده شود کالری آن افزایش می یابد که برای افراد دچار اضافه وزن و چاقی مضر است. او گفت: آش رشته آش سنتی ایرانی است و در مناطق مختلف ایران با کمی تغییر پخت می شود، این آش در افطار، عصرانه، وعده اصلی شام و نهار استفاده می شود زیرا از گروه های غذایی بیشترین سهم را دارد. اژدری بیان کرد: آش رشته غذای کاملی است زیرا از گروه شیر و لبنیات حاوی کشک است همچنین سبزی، حبوبات و غلات مانند آرد و رشته در این آش وجود دارد. او گفت: افراد در هر منطقه با توجه به فرهنگ آن از سبزیجات خاص برای پخت آش استفاده می کنند اما کلیات مواد آن یکسان است. ┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄ 🆔 eitaa.com/joinchat/447611083Ce54b05b25c