هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
45.06M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
📺 ببینید: گزارشی از نشست تخصصی: دانش فقهی نان / ۱۴ آبان ۱۴۰۴/ قم ۴ دقیقه ❓فائو و Who ارزش نان طیب و سالم را نمی دانند!/ تولید و پخت نان در کشور دارای پنج اشکال اساسی است: ۱- دستکاری ژنتیکی گندم + حذف سبوس و جوانه در فرآیند تولید نان ۲- اضافه کردن مواد مُضر فرآوان به آرد ۳- تخمیر خمیر به وسیله مواد شیمایی ۴- پخت نان بر روی آهن ۵- استفاده از گندمی که زکات آن داده نشده است! 📎پیشنهاد استماع صوت جلسه: https://eitaa.com/olgou4/8307 🌹کتاب آموزشی نان به زودی در اختیار جریانهای تمدنی و مردم عزیز ایران قرار می گیرد. (به فضل الهی) https://eitaa.com/olgou4