📺
ببینید: گزارشی از نشست تخصصی: دانش فقهی نان / ۱۴ آبان ۱۴۰۴/ قم ۴ دقیقه
❓
فائو و Who ارزش نان طیب و سالم را نمی دانند!/ تولید و پخت نان در کشور دارای پنج اشکال اساسی است:
۱- دستکاری ژنتیکی گندم + حذف سبوس و جوانه در فرآیند تولید نان
۲- اضافه کردن مواد مُضر فرآوان به آرد
۳- تخمیر خمیر به وسیله مواد شیمایی
۴- پخت نان بر روی آهن
۵- استفاده از گندمی که زکات آن داده نشده است!
📎پیشنهاد استماع صوت جلسه:
https://eitaa.com/olgou4/8307
🌹
کتاب آموزشی نان به زودی در اختیار جریانهای تمدنی و مردم عزیز ایران قرار می گیرد. (به فضل الهی)
#نظام_سازی_فقهی
#الگوی_فقهی_تولید_نان
#برنامه_فقهی_تولید_نان
https://eitaa.com/olgou4