اسراف ۳ هزار تُن برنج در بشقاب ایرانی‌ها ▪️رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی: ایرانی‌ها روزانه ۸ تُن برنج پخته‌شده را مستقیماً از بشقاب دور می‌ریزند؛ یعنی سالانه حدود ۳ هزار تُن برنج هدر می‌رود. ▪️برای تولید همین میزان برنج، چیزی حدود ۱۸ میلیون متر مکعب آب مصرف شده است. ▪️برای هر دانه برنجی که در بشقاب می‌ماند، یک لیوان آب مصرف شده است. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌☀️روشنا اصفهان:قرارگاه تولید و انتشار:|عملیات های تبیینی|فرهنگی هنری|عملیات روانی و رسانه ای| 🆔👉@roshana_esfahan •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈