قیام
دوستی با بعضی آدم ها مثل نوشیدن چای کیسه‌ایه: هول هولکی و دم دستی. این دوستی‌ها برای رفع تکلیف خوبن
راز چای ایرانی؟ جالب است بدانید وقتی چای خارجی در لیوان آب سرد قرار می‌گیرد، ظرف ۱۰ ثانیه، رنگ می‌گیرد، اما واقعا کدام رنگ است که بتواند در ۱۰ ثانیه آزاد شود؟ ۱- در چای ایرانی رنگ دهنده(پودر خون)* ، عطر و طعم دهنده مصنوعی استفاده نشده. ۲- با توجه به شرایط اقلیمی کشورهای تولید کننده عمده چای، عموما از سموم شیمیایی برای مبارزه با آفات چای در این کشورها استفاده می‌شود، اما شرایط تولید چای در باغات شمال ایران فرق می‌کند. در باغات چای شمال، سرمای هوا، اجازه رشد انواع آفت را نمی‌دهد و تنها ممکن است باغات به شپشک آردآلود مبتلا شوند که می‌شود آن را با کفش دوزک کنترل کرد، بنابراین می‌توان گفت حتی یک گرم سم به چای ایرانی زده نمی‌شود. ۳- به گفته رییس سازمان چای، بسیاری از چای‌هایی که مردم به عنوان چای خارجی و اسانس دار استفاده می‌کنند، غیراستاندارد است . ۴- برای خرید چای ایرانی این نکات را توجه کنید : ۱-۴- امساله باشد(مانده نباشد) ۲-۴- در نواحی کوهستانی و با آب سرد آبیاری شده باشد ۳-۴- ترجیحا چین بهاره باشد * برای وجود پور خون سه شاهد وجود دارد یک ناظر پزشک ، یک ناظر شرعی و کارشناس جهاد کشاورزی👇 https://b2n.ir/a06199 🇮🇷 @Qiam_ir