🔵منظور از تری و خشكی غذاها چیست؟
شماره2️⃣
🌧پس مفهوم تری در طب سنتی به معنی خیس بودن نیست. بعضی از خوردنیها و نوشیدنیها مزاجشان تر است یعنی با زیادهروی در مصرف آنها، در انسان تری ایجاد میشود. از جمله این مواد میتوان به آب، كاهو، دوغ، ماست و کلا لبنیات، غذاهای رو به ترش و میوههایی مثل مركبات (پرتقال، لیموترش و …)، هندوانه و كلاً هر خوردنی و نوشیدنی كه خصوصیاتی مانند آب داشته باشد یعنی بیرنگ و بیبو و بیطعم و شكلپذیر باشد اشاره نمود.
🔥خشکی نیز در طب سنتی مفهومی در مقابل تری دارد یعنی ثبات، شکنندگی، انعطاف ناپذیری و حفظ حالت موجود. مواد خشك نیز موادی هستند كه با خوردن زیاد یا استفاده موضعی از آنها، حالت خشكی در بدن ایجاد میشود…
#طب_سنتی
#خشکی
#مزاج
#تری
✅ موسسه فرهنگی ققنوس
https://eitaa.com/joinchat/1920204813C51827a08d7