🔷️ خرید یا تولید؛ مسئله این است!
🔹️بهگزارش منابع اروپایی، کشورهای اتحادیه اروپا، بخش بسیار بزرگی از احتیاجات نظامیشان را از خارج از این اتحادیه وارد میکنند که تقریبا دو سوم این واردات، از ایالاتمتحدهآمریکاست. حال در یکگزارش بررسی رقابتپذیری در اتحادیه اروپا به این نکته اشاره شده و هشدار داده شده که ادامه این روند، مانع از سرمایهگذاری روی پروژههای مشترک نظامی اروپایی خواهد بود.
🔹️ماریو دراگی، نخستوزیر سابق ایتالیا و رئیس اسبق بانک مرکزی اتحادیه اروپا، در این گزارش اعلام کرده که ۲۷ کشور عضو این اتحادیه بهصورت بهینه از ظرفیتهای علمی و فنی اروپا برای تحقیق و توسعه نظامی، استفاده نمیکنند. وی در گزارش افزوده: "اروپا درحال هدردادن منابع عمومیاش است. ما قدرت هزینهکرد تجمیعی بالایی داریم اما درحال ازبین بردن آن در مسائل متعدد و مختلف ملی و مربوط به اتحادیه هستیم."
🔹️درگزارش آوردهشده بخشی از مشکل، عدمسرمایهگذاری مناسب روی تاسیس و توسعه خطوط تولید و کارخانجات نظامی جدید قدرتمندتر است. همچنین در ادامه آوردهشده که اروپاییها در همگام و هماهنگسازی نیروها و توان مشغول در صنایع مختلف نظامی با یکدیگر ناموفق بودهاند.
🔷️در همین راستا، موضوع ارسال هویتزرها و مهمات توپخانه به اوکراین، بهعنوان مثال در گزارش برجسته شدهاست. گفتهشده که وقتی اوکراین درخواست ارائه توپخانه داشت، اروپاییها ده نوع مختلف هویتزر ارائه کردند که دربرخی موارد این توپها به انواع مختلف مهمات ۱۵۵ میلیمتری نیاز داشتند. مجموع این موارد باعث دردسرهای لجستیکی شده است.
🔹️اشارهشده که از...