🔸🔹🔸 🍞 طعام سفره های اهل بیتی علیهم السلام 👈نان روغنی 🔆 امام کاظم علیه السلام میفرمایند خوردن این غذا مشکل ندارد و برای تقویت عمومی بدن خوب است. نانی که در اصطلاح کردهای خراسان «فَتیر مَسکه» نام دارد، اما این بزرگواران آن را در روغن فراوان سرخ میکنند، و این سرخ کردن با روغن زیاد، خوب نیست. و همچنین این بزرگواران با شکر سفید این نان را پخت می کنند که اشتباه است، میتوان بجای شکر سفید، از شکر سرخ (شکر خمیری نیشکر) یا عسل مصرف کرد که فوایدش بیشتر شود. 👈این غذا اگر با آرد گندم یا جو یا مخلوط آنها تهیه شود تقریباً مفید است برای: ➖کم خونی مشکلات وابسته بخصوص پوکی استخوان ➖ضعف بدن ➖مشکلات معده ➖بواسیر، البته بهتر است بجای روغن زرد گاوی از روغن کنجد استفاده شود؛ چرا که برای بواسیر، روغن کنجد سفارش شده است 🔘نکته ۱: طبق روایات بهتر است افراد بالای ۴۰ سال از روغن زردگاوی استفاده نکنند (یا کم استفاده کنند) اما اگر از این روغنها مصرف نکنند مجبور به مصرف روغن های کارخانه ای هستند که یکی از علتهای اصلی بیماری های امروزی است. 👈 بهترین روغنها طبق روایات روغن زیتون، بخصوص برای سرخ کردن، بعد از روغن زیتون، روغن زردگاوی و شَحم گاوی (پیه کلیه ها و اطراف کلیه های گاو که با انجام یک فرآیند به روغن تبدیل میشود) 🔆 پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله می فرمایند: برای سرخ کردن از روغن زیتون استفاده کنید 🔘نکته ۱: مصرف روغن زرد گاوی در تابستان بیشتر از زمستان است 🔆 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرمایند: در تابستان روغن زردگاوی بیشتر مصرف کنید و در زمستان کمتر. و همچنین در روایات دیگر میفرمایند: تابستان (هوای گرم) زاوئد بدن بیشتر دفع میشود، اما در زمستان زوائد کمتر دفعه میشود احتمالاً بخاطر این باشد که در تابستان انسان زیاد عرق می‌کند و زوائد بیشتری از بدن خارج می‌شود، اما در زمستان مقدار تعریق کمتر است، به همین خاطر در زمستان بهتر است که کمتر مصرف شود. 🔘نکته: این دو مورد هم مثل هزاران چیزی است که در روایات با طب سنتی و شیمیایی متفاوت است، چرا که انان میگویند روغن زیتون برای سرخ کردن خوب نیست، و در زمستان بهتر است روغن زرد بیشتر مصرف شود 👈برخی از فواید روغن زردگاوی ترکیب آن ➖با هلیله سیاه برای معده خوب است، بخصوص ورم معده، که بعد از غذا مصرف شود ➖با عسل یا خرما برای هر نوع زهر یا سم و یا مسمومیتی خوب است، و در نتیجه غلظت و آلودگی خون را برطرف می کند و عروق قلب باز میگردد ➖خرما و چرب کردن آن برای دردهای مفصلی خوب است ➖با سبزی تره برای کم خونی و بیماریهای وابسته به خون بسیار مفید است، همچنین برای پوکی استخوان و ضعف اعصاب بدن هم خوب است. ➖با گوشت برای تقویت عضلات خوب است ➖با سیر برای دردهای سخت و بیماریهای طولانی مدت خوب است ✍️منابع: مجلدات دراسه في طب الرسول المصطفی صلی الله علیه وآله، تألیف آیت الله تبریزیان 🟣 آدرس سایت ما : 🟢 WWW.DAROO100.COM 🌐 دفتر آیت الله تبریزیان 🆔 @DaftareAyatollahTabrizian ▫️▪️▫️🔳▫️▪️▫️