7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عوديد هروش، افسر ارتش رژیم صهیونیستی در استودیوی کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی: به ۳۰ خانه فلسطینیان در جبالیا، خانیونس و رفح وارد شدم؛ حتی یک خانه، یک خانه پیدا نکردم که تصاویر بیتالمقدس و مسجدالاقصی در آن نباشد!
🔹 راه آنها مشخص و روشن است و صبر زیادی دارند؛ ای کاش ای کاش ما هم مثل آنها استوار بودیم و راهمان روشن بود!
👉 @roshangarii 🚩
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شاهکار نیروهای مسلح یمن؛
اولین شلیک موشک بومی علیه مواضع اسرائیلی در امالرشراش
👉 @roshangarii 🚩
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشفیات جدید حاج آقای روحبخش در عربستان
توی عربستان همه سایتهای ایرانی فیلتره به جز سایتهای اصلاحطلب
⏪علاوه بر نتانیاهو بن سلمان هم این جماعت رو دوست داره
👉 @roshangarii 🚩
10.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آن روی دیگر برابری
▪️ان روی دیگر برابری جنسیتی و شعارهای غربی درباره زنان، له شدن وسط دعوای مردان در سطوح بالای نظام است.
به این فیلم با دقت نگاه کنید به تصور شما کسی نگران زنانی که آنجا له میشوند، هستند؟ به گمان شما اینها نگران عموم زنان جامعه میشوند؟
واقعا غرب جامعه را چگونه مهندسی کرد که به اینجا رسیدند ؟
🔺دعوای اعضای پارلمان ترکیهی باصطلاح اسلامی
✍عالیه سادات
👉 @roshangarii 🚩
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان کارشناسان صهیونیست و تحلیلگرانِ شبکههای فارسیزبان به قدرت غافلگیرکننده حزبالله لبنان؛ گنبد آهنین خواب است؟!
🔺اسرائیل بازدارندگی خود را از دست داده است؛ پیروز اصلی این نبرد ایران است؛ حزبالله لبنان پس از حمله ایران به اسرائیل تاکتیک خود را تغییر داده و از روشهایی استفاده میکند که حتی گنبد آهنین هم نمیتواند آن را رهگیری کند!
حزبالله لبنان بینظیر عمل کرده و این برای امنیت اسرائیل خطرناک است!
👉 @roshangarii 🚩
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از جاسوسی تا تهدید و ارعاب مقامات دیوان بینالمللی کیفری توسط موساد!
🔶 گزارش مستند شبکه الجزیره از داستان ادامهدار جاسوسی و تهدید مقامات قضایی بینالمللی توسط موساد و اعمال فشار آمریکا برای حمایات از مقامات نظامی و سیاسی رژیم اشغالگر.
🔺 شنود تلفن، تهدید و ارعاب «فاتو بنسودا» رئیس پیشین دیوان عالی کیفری توسط «یوسی کوهن» رئیس اسبق موساد از نکات برجسته این گزارش است.
👉 @roshangarii 🚩
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات ضداسرائیلی مدیر کالج در تلآویو، و خشم برخی از دانشجویان صهیونیستی
🔺رئیس هیئت مدیره کالج "رامات گان" در سرزمینهای اشغالی، دکتر حیم ویزمن در مراسم فارغ التحصیلی گفت: "سربازان ارتش اسرائیل "بیگناهان" را در غزه میکشند"
👉 @roshangarii 🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صنعت مد با تم فلسطین
👉 @roshangarii 🚩
⭕️ شبکه سازی مبتنی بر #تلگرام در آستانه انتخابات توسط بنفشها و شبکهی خارجی پشتیبان آنان با بهانههای مالی و پیوست رسانه ای -اقتصادی آن ما را یاد سال ۹۴و ۹۶ می اندازد، ۹۶ روحانی انتخابات را با پشتیبانی رسانهای تلگرام و آمدنیوزها بُرد.
یاد کنیم از مذاکرات جهرمی با دوروف کافیست!
👉 @roshangarii 🚩
توییت کریس رونالدو:
اول خانواده
سلبریتی دوزاری:
اول سگمون
👉 @roshangarii 🚩
"به ساحت امام جواد علیهالسلام"
اشعار شیعی باقیمانده از سدههای چهارم تا ششم، عمدتا در ستایش امام علی و امام حسین و حضرت زهرا و امام حسن و امام رضا علیهمالسلام سروده شده و تنها به صورت تلمیحی اشاراتی به دیگر امامان شیعه(ع) چون: امام سجاد و امام باقر و امام صادق را در اشعار شاعرانی چون: کسایی و ناصر خسرو و سنایی و قوامی رازی و دیگران می توان دید.
دیگر امامان شیعه در شعر فارسی این چندسده حضوری اندک دارند، به همین دلیل به دشواری میتوان نشان نخستین ستایشهای موجود از امام جواد(ع) را در شعر فارسی مشاهده کرد.
در اشعار سدهی چهارم از امام نهم سخنی نرفته و قدیمترین اشاره به ایشان مربوط به قطعهای منسوب به ابوسعید ابوالخیر است که با توجه به تاریخ وفات شیخ ۴۴۰، متعلق به سدهی پنجم است؛ هرچند این ابیات از نظر سبکی قطعا در سدههای پس از این تاریخ سروده شده و پس از آن به شیخ انتساب یافته است. در این ابیات، ابوسعید خداوند را به چهار محمد و چهار علی و دوحسن و موسی و جعفر سوگند داده که از این نظر اشارهای مستقیم به امام جواد در شعر درج شده است.
در ابیات منسوب به باباطاهر نیز به هشت و چهار سوگند خورده شده و در بانوگشسبنامه هم از یازده فرزند علی علیهالسلام به صورت غیرمستقیم یاد شده است.
در حدیقهی سنایی هم بیتی وجود دارد که میتوان آن را مربوط به امامان نهم تا یازدهم (ابناءالرضا) دانست آنجا که حکیم در ستایش امام حسین(ع) میگوید:
هم تقی اصل و هم نقی فرع است
هم زکی تخم و هم بهی زرع است
(حدیقه)
که بعید به نظر میرسد لقب امامان شیعه(ع) به صورت اتفاقی در این بیت و به صورت مرتب در کنار هم قرار گرفته باشد. نکتهی مهم اینکه بیت یادشده در کهنترین نسخ حدیقه نیز درج شده است.
جدا از این اشاره، در سدهی ششم و در ابیاتی منسوب به شیخ جام و در دیوان قوامی رازی اشاراتی به نام و القاب امامان دوازدهگانه نمود یافته است.
پس از این تاریخ بهمرور در سدههای هفتم و هشتم زمینههای ستایش مستقل امام جواد(ع) در شعر فارسی فراهم شده که از اولین این دست سرودهها ابیاتی است که خواجوی کرمانی در ترکیببند خود در ستایش آن حضرت سروده است:
به آب روی تقی آنک عین تقوی بود
جمال صورت جان و جهان معنی بود
...مه سپهر سیادت سپهر مهر شرف
که خاکروب درش شاه چرخ اعلی بود
...تعلق دل روحالقدس به خاک درش
چنانک میل حواری به کحل عیسی بود
(دیوان خواجو)
👉 @roshangarii 🚩