🔸متن و حاشیه قبول مذاکره برجام
اون روز که مذاکره با آمریکا در جریان بود، رهبری به این تصمیم رسید که این تجربه ایست که برای رشد و بلوغ مردم ایران لازمه و میصرفه حتی به خاطرش این همه هزینه شود. مردم و نه اجبار کسی
🔹باید کشور از این جهت رویین تن میشد و رویین تن شدنش هم به اقامه #اقتصادمقاومتی ربط داشت و هنوز هم ربط دارد.
البته اگر حربه تحریم هم گرفته میشد در این بین، که عالی بود هر چند امیدی به آن نبود.
در ذیل چتر مذاکرات البته دست آمریکا در منطقه نیز قطع میشد. یعنی زیر چتر آمریکا ماجرای داعش جمع میشد. چنانکه امروز هم زیر چتر مذاکرات وین زدن مکرر اسراییل و موفقیتهای یمن در حال شکل گیری است.
سیاست راهبردی ایران فوق العاده منعطف و هوشمندانه است.
❌ بماند که برخی رفقا تمام همشان در غلط دیکته گرفتن از برجام بود و راهبرد اصلی رهبری که گفتمان اقتصاد مقاومتی بود رسما صاحب نداشت. از این جهت ضربات سهمگینی خوردیم در ماجرای تعطیلی کارخانه ها و فسادهای مکرر در دولت و هنوز هم.
👌یعنی نزد دوستان متن و حاشیه عوض شد!!!
و اما امروز هم که رهبری فرمودند وزارت خارجه کاره ای نیست برخی باز هم اشتباه متوجه میشوند در کشور، ما سطوح مختلف مدیریت داریم سطح مدیریت راهبردی که نهاد رهبری و شوراهای زیر نظر او هستند، سپس سطح مدیریت کلان که روسای سه قوه هستند، در سطح خرد نیز وزرا هستند. البته خرد و کلان بودن مدیریت امری نسبی است. یعنی وزرا نسبت به مدیران زیر دست خود مدیریت کلان دارند. شبیه مدیریت یک کارخانه نسبت به بخشهای مختلف
برجام محصول کار وزارت خارجه در اجرای راهبردهای نظام بوده. سیاست ایران در قبال انعطاف قهرمانانه و گفتگو با آمریکا قابل دفاع است اما برجام ضعفهای جدی داشته که ظاهرا ریشه ضعفهای آن که به مرور خود را نشان داده است عجله ای است که مذاکره کنندگان انجام میدادند. مجریان از یک جهت مفید
بودند و نباید متهم به جاسوسی و خیانت میشدند چرا که بهترین گزینه بودند برای تجربه مردم چون از بن دندان غربگرا و قائل به گفتگو بودند اما همین ویژگیشان باعث عجله برای به نتیجه رساندن مذاکرات میشد و رفتارهای زننده ای مثل تلفن رییس جمهور به اوباما و قدم زدن با کری و امثالهم کمترین
اثر این میل قلبی جدی در آنها بود. ظریف گاهی ضربه هایی هم در ابعاد دیگر میزد مثل داستان بشار اسد که با بزرگواری و تحمل نظام روبرو میشد.
حالا سخنان او عملا زیر سوال بردن راهبرد نظام بود. یعنی برملا شد که او در ساحت مدیریت راهبردی مخالف جدی نظام بوده و دشمنیش با شرق و علاقه و اعتمادش به غرب و مخالفتش با مقاومت در منطقه را نمایان کرد
به طور کلی درگیری او نه با میدان، بلکه مهمتر از آن ، او با دیپلماسی مستقل و فعال مشکل دارد. دقت کنیم که او زبان اندرون کل دولت است و این بر ملا شدن ما فی الضمیر این جریان تودار و آب زیرکاه از الطاف خفیه الهی بود.
✍برگرفته از توییت علی مهدیان
@ali_mahdiyan
#اقتصاد_مقاومتی
#تحریم
#مذاکره
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
هدایت شده از اکبر ابدالی
📌 اکونومیست: تحریمها به ابزاری بر علیه اقتصاد آمریکا تبدیل شده اند ...
در متن گزارش اکونومیست میخوانیم:
🔸 اصلیترین تهدید بلندمدت علیه تحریمها این است که طرفهای تحریمشده به سمت دور زدن آنها میروند
🔸 نکته مهمتر اینکه کشورهایی که از سوی آمریکا تحریم میشوند در کنار کشورهایی که میخواهند به تعامل تجاری با کشورهای تحریمشده ادامه دهند، تلاش میکنند تا از نظر اقتصادی خود را از کشورهای تحریمکننده به خصوص آمریکا جدا کنند. به عنوان مثال چین تلاش کرده است تا از طریق افزایش سرمایهگذاری در حوزه تولید تراشههای الکترونیکی با تحریمهای آمریکا در این زمینه مقابله کند.
🆔 @mashgh626
35.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اقتصاد مقاومتی در آمریکا - ۲
🔹بعد از تصویب قوانین استعماری انگلیس علیه اقتصاد آمریکا، مردم آمریکا #کالاهای_انگلیسی را #تحریم کردند تا جایی که چون رنگ از انگلیس وارد میشد، دیگر خانههای خود را رنگ نزدند. سرانجام مقاومت اقتصادی باعث استقلال #آمریکا شد.
#کتاب
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
17.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸هدف #استعمارگر، "تصرف بازار" و "غارت منابع" مستعمره ست.
🔹اقدامات سیاسی، فرهنگی وحتی نظامی، ابزارهایی برای دستیابی به این اهداف هستند.
در دوره #استعمار_کهن، استعمارگران با اشغال نظامی مستعمرات، قواعد استعمار را به قربانی تحمیل میکردند. استعمار #هند نمونهای ازاین نوع استعمار ست. انگلیسیها اشغالش کرده و سپس به تصرف بازار و غارت منابعش پرداختند.
🔸در دوره #استعمار_نو، که مدل آمریکایی استعمار ست، دیگر مستعمره اشغال نظامی نمیشود. استعمارگر یک دیکتاتور بومی دستنشانده در کشور قربانی روی کار میآورد تا درهای کشور را به روی استعمارگر باز نگه دارد. "درهای باز و مرزهای بسته" عنوانی است که برای این نوع مدل استعمار بهکار برده میشود.
دیکتاتوری پهلوی در ایران یا پادشاهیهای عرب خلیج فارس از این نوع هستند.
🔸اما در #استعمار _فرانو، نه اشغال نظامی وجود دارد، و نه دیتکاتوری بومی دست نشانده. قواعد استعمار توسط "نخبگان فراملیتی نئولیبرال" به مستعمره تحمیل میشود؛ نخبگانی که قواعد استعمار را به مثابه وحی منزل میآموزند و به خانه برگشته و وزیر و وکیل میشوند و "اقتصاد بازار" و "تجارت آزاد" و دیگر تجویزهای نئولیبرال را در کشورشان پیادهسازی میکنند تا دروازههای کشورشان به روی واردات گشوده شود و منابعشان بعنوان صادرات، غارت شود.
اینها با افتخار سهم کشورشان را "فروش موادخام نفتی ومعدنی" تعریف میکنند ومیگویند مزیت ما در همینهاست؛
و ثانیهای توان تفکر خارج از چارچوبهای متصلبی که به نام علم آموختهاند، ندارند که بیندیشند و پی ببرند که مزیت اکتسابیست و باید کسب کرد و یک شبه هم نمیشود.
https://eitaa.com/qiam_ir/4852
⚜قرارگاه یاوران اقتصادمقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پروفسور مسعود درخشان:
این گروه که آمدند در بیتالمقدس و این فجایع را انجام میدهند، ابزاری هستند برای اینکه یک نظام سلطه به نام آمریکا نابود شود.
همین دفاعی که آمریکا از رژیم اشغالگر میکند باعث نابودی آمریکا خواهد شد.
#روز_قدس #بیت_المقدس
#پروفسور_درخشان
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ملکوت زیبای #تولید در کشور اسلامی
در برنامه زندگی پس از زندگی
#زندگی_پس_از_زندگی
#تولید_مقدس_است
⚜قرارگاه یاوران اقتصادمقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
@Qiam_ir
📍 تصویب 7 منطقه آزاد تجاری در مجمع تشخیص مصلحت با کدام منطق صورت گرفته است؟ مناطق آزاد فعلی، محلی برای واردات و تضعیف تولید شده اند. ابتدا این مناطق را ساماندهی و بعد منطقه جدید تصویب می کردید.
✍سیدیاسر جبرائیلی :
اقتصاد ایران از توسعه کمی مناطق آزاد نه تنها نفعی نبرده، بلکه زیان فراوان دیده است.
سال گذشته از طرف مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی نظام، یک اظهار نظر کارشناسی منتشر و اعلام کردیم که هدف بند ۱۱ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، توسعه کمی این مناطق نیست، بلکه هدف سیاستگذار، توسعه حوزه عمل مناطق آزاد و ویژه صنعتی موجود، در راستای «انتقال فناوریهای پیشرفته»، «گسترش و تسهیل تولید»، «صادرات کالا و خدمات» و «تأمین نیازهای ضروری و منابع مالی از خارج» بوده است.
▫️همیشه با شعار مقابله با تحریمها و ایجاد فرصت و حلوا حلوا کردن، مناطق آزاد جدید ایجاد شده و فرجام آن پیش چشم ماست. از تصویب هفت منطقه آزاد جدید در مجمع تشخیص به شدت متاثر شدم. متاسفم که به جلسات مربوطه راه نیافتم تا بتوانم اثری بگذارم. کاش به جای تصویب این مناطق جدید و توصیه به اصلاح قانون مناطق آزاد، لااقل بررسی موضوع به اصلاح قانون فعلی مشروط میشد...
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir
🏴 به ملت ایران به جامعه اقتصادی کشور تسلیت عرض میکنیم.
در مجمع تشخیص با تأسیس 7 #منطقه_آزاد_تجاری_صنعتی جدید در استانهای
گلستان (اینچهبرون)
ایلام (مهران)
اردبیل (اردبیل)
سیستان و بلوچستان (سیستان) کردستان (بانه ـ مریوان)
هرمزگان (جاسک)
بوشهر (بوشهر)
کرمانشاه (قصر شیرین)
موافقت شد 😱.
❌ این یعنی ۷ منطقه دیگر به مراکز ورود قاچاق افزوده شد.😔
❌یعنی ۷منطقه دیگر از جرگه اقتصاد مولد و تولید خارج شد.😢
❌یعنی مردم این مناطق هم به جرگه اقشاری پیوستند که فردا باید سرایدار ثروتمندان و دلالان باشند.😡
#تولید
#واردات
#قاچاق
⚜قرارگاه یاوران اقتصاد مقاومتی⚜
🔹🔹قیام🔸🔸
🆔 @Qiam_ir