پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 20 مورخ 99/2/18 - علی یونسی کیست؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
علی یونسی کیست؟
پاسخ:
1-بعد از دستگیری علی یونسی و امیرحسین مرادی، ضد انقلاب هیاهوی عجیبی راه انداختند و گفتند چرا رژیم دو دانشجوی
نخبه را دستگیر کرده و کمپین آزادی به پا کردند ولی حالا معلوم شده این دو چهره معصوم! با منافقین ارتباط داشته و موقع
بازداشت تو خونه شون مواد منفجره پیدا شده! برادر علی یونسی هم از منافقین ساکن سوئیسه که شارژشون میکرده! خواهر علی
یونسی گفته برادر من فقط سرش تو درس و کتاب بوده و علت بازداشتش نخبه بودنش!
2-شبنم مددزاده هم دقیقا مثل علی یونسی وقتی دستگیر شد، خواهرش اومد گفت شبنم فقط فعال دانشجویی و حقوق بشر بوده،
ولی وقتی آزاد شد مستقیم رفت تو بغل مریم رجوی!
3-جنجال خواهر علی یونسی هم دقیقا مثل خواهر شبنم مددزاده است، بماند که کل خانواده علی یونسی هم با منافقین مرتبط و از
اعضای اون هستن!
4-اتهامات وی: دست داشتن در بمب گذاری، ارتباط با منافقین، کشف شدن مواد منفجره در خانه وی.
5-برادر وی: رضا یونسی، رابط گروهک منافقین- پدر: یوسف، 12 سال زندان به دلیل عضویت در گروهک - مادر: جلیله.د،
عضو فعال سازمان- خاله: زیبا.د، عضو شورای مرکزی منافقین در پاریس- خواهر و همسر: دو عضو هلاک شده در عملیات مرصاد.
یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 21 مورخ 99/2/20 - گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام چگونه بود؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت و تبریک به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام خدمت همه همکاران محترم
-به مناسبت میلاد کریم اهل بیت علیه السلام امروز و فردا برنامه پرسش و پاسخ سیاسی را به گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام و تطبیق آنها بر جامعه خودمان اختصاص می دهیم.انشا الله
پرسش:
گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام چگونه بود؟
پاسخ:
1-امویان: که به عنوان ستون پنجم و نفوذی دستگاه معاویه در کوفه عمل می کردند و از سران اینها می توان عمربن سعد و عمروبن حریث را نام برد.
2-خوارج: کسانی که فقط به درگیری با سپاه شام می اندیشیدند؛ البته نه از نگاه و رویکرد امام حسن علیه السلام؛ بلکه بر اساس مبانی خود در تکفیر اهل شام. اینها خود را از امام حسن علیه السلام هم انقلابی تر می دانستند و شمربن ذی الجوشن و شبث بن ربعی از سران این گروه بودند. اینها برای حضرت هزینه درست می کردند و شاید بتوان گفت که نقش این گروه در تحمیل صلح بر امام حسن علیه السلام زیاد بود.عجیب اینک اینها در ادامه کار به سمت معاویه چرخیدند!
3-شکاکها: کسانی که فریب خوارج را خورده بودند؛ اما هنوز در سلک آنها در نیامده بودند. اگر چه مخالفتی از اینها سرنمی زد، اما قابل اعتماد نیز نبودند.
4-الحمرا: که حدود بیست هزار جنگجوی تازه مسلمان و غیرعرب بودند و به دلیل ناآشنایی با معارف حقیقی اسلام، به راحتی گول می خوردند. همین ها بودند
که در ماجراهای همراهی امام حسن علیه السلام و قضیه عاشورا، به نفع امویان حرکت کردند و از روی ناآگاهی به دشمنان ائمه علیهم السلام پیوستند.
5-شیعیان: مردمانی با بصیرت که پا به رکاب حضرت، آماده جنگ و مبارزه بودند ولی تعدادشان اندک بود.
* درس از تاریخ: اگر معاویه را نماد ((دشمن خارجی)) بگیریم، شاید بتوان راهبردها و راهکارهای او را بر حرکات دشمنان مختلف نظام اسلامی تطبیق کرد. برخی را از عاقبت تقابل با خود می ترسانند و برخی دیگر را با تطمیع و تهدید از میدان به در می کنند.
یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 22 مورخ 99/2/21 - گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام و تطبیق آن با جامعه امروز خودمان چگونه است؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
-همانطوری که دیروز عرض کردیم، قرار شد که امروز به موضوع تطبیق گونه شناسی مردم در زمان امام مجتبی علیه السلام با جامعه امروز خودمان بپردازیم.
پرسش:
گونه شناسی مردم کوفه در زمان امام حسن علیه السلام و تطبیق آن با جامعه امروز خودمان چگونه است؟
پاسخ:
1-نفوذی ها: که دل در گرو دشمن دارند و پازل دشمن در داخل کشور را تکمیل می کنند.
2-خوارج: که همان انقلابی نماها هستند که همیشه دچار افراط و تفریط می شوند و با تند روی های خود برای انقلاب هزینه سازی می کنند.
3-شکاک ها: که تحت تاثیر شایعات فضای مجازی و کم کاری نیروهای انقلاب و احیانا خلاف کاری های انقلابی نماها یا نفوذی ها قرار می گیرند و نسبت به اصل نظام و کارآمدی آن تردید می کند.
4-الحمرا: را شاید بتوان بر افرادی تطبیق کرد که هم شور و هیجان و قدرت عمل دارند ولی مطالعه کافی ندارند لذا فهمشان از مبانی انقلاب و اسلام به اندازه کافی نیست.به همین دلیل باید به آنان آگاهی و بصیرت لازم را داد؛ وگرنه خدای ناکرده ممکن است فریب بخورند و جزء ریزش های انقلاب شوند.
5-و نهایتا انقلابیون مومن و با بصیرت: که به آرمان های انقلاب وفادارند و با فهم درست از تحولات داخلی و بین المللی، همواره پای کار انقلاب مانده و با همه سختی ها و مشقت ها، کار انقلاب را پیش برده اند.
نتیجه: تاریخ چیزی جز برآیند این نیروها بر هم نیست. پس هرگاه مومنان انقلابی که متناظر بر شیعیان مخلص دوران امام مجتبی علیه السلام هستند، به وظایف خود عمل کنند و با شکست توطئه نفوذی های دشمن و انقلابی نماها، سایر طیف های جامعه را به خود جذب کنند و آنها را هدایت کنند، قاعدتا می توان آینده جامعه را آینده ای مطلوب و تضمین شده دانست؛ آنچنان که در دوران انقلاب اسلامی، این اتفاق رخ داده است.
یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 23 مورخ 99/2/22 - وضعیت اسفبار صنعت خودرو و راه حل مشکل آن چگونه است؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
وضعیت اسفبار صنعت خودرو و راه حل مشکل آن چگونه است؟
پاسخ:
آقای سیدمحمود نبویان در این باره می گوید:
1-صنعت خودرو از جهات گوناگونی در وضعیت منفی در حال انفجار است، همین بس که پراید به مرز 90 میلیون رسیده است!
2-حل مشکل صنعت خودرو به این است که دولت دست از تصدی گری آن برداشته و به مردم واگذار کند.
3-مطمئن باشیم در صورتیکه دولت منع خودش را بردارد نیروهای انقلابی که ماهواره نور را با موفقیت به فضا پرتاب کرده اند و موشک های بالستیک چند هزار کیلومتری نقطه زن تولید می کنند به راحتی می توانند با قیمت بسیار پایین تر، ماشین ملی با کیفیت بسیار بالا تولید کنند.
4-راستی آیا وقت آن نرسیده است که دست مافیای زالو صفت از این صنعت قطع شود؟
یاعلی مددی!
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 24 مورخ 99/2/23 - علت برکناری وزیر صمت چه بود؟
سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم و درخواست دعا برای همه مسلمانان خصوصا فرج آقا امام زمان (عج) در لیالی قدر
پرسش:
علت برکناری وزیر صمت چه بود؟
پاسخ:
آقای فراهانی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم:
1-آقای روحانی به خاطر مشکلات شما و یا قیمت خودرو، وزیر صنعت را بر کنار نکرد.
2-چهارشنبه به وزیر ابلاغ شد اگر مجلس به وزارت بازرگانی ( بخوانید وزارت واردات و رانت خواری) رای ندهد، باید استعفا دهید. وزیر هم استعفا را نپذیرفته و بر کنار شد.
یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 25 مورخ 99/2/24 - پشت پرده تماس مشکوک بن سلمان با مصطفی الکاظمی چه بود؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت و قبولی طاعات و عبادات همه همکاران محترم در شب قدر
پرسش:
پشت پرده تماس مشکوک بن سلمان با مصطفی الکاظمی چه بود؟
پاسخ:
حسن هانی زاده کارشناس مسائل غرب آسیا می گوید:
1-آقای هانی زاده درباره تماس تلفنی بن سلمان با مصطفی الکاظمی نخست وزیر جدید عراق اضهار داشت: (( این تماس تلفنی مقدمه ای است برای اینکه دولت جدید عراق در اختیار عربستان قرار گیرد، تعاملی که عربستان در گذشته با دولت هایی مثل نوری المالکی، حیدر العبای، و عادل عبدالمهدی داشت یک تعامل منفی بود ولی اکنون عربستان به این نتیجه رسیده که باید در همان ابتدای تشکیل دولت مصطفی الکاظمی این دولت را در اختیار گرفته و زمینه برقراری
رابطه گسترده بین ریاض و بغداد را فراهم و در نهایت از نفوذ ایران در عراق کاسته شود.))
2-وی در تشریح اهداف عربستان برای آینده سیاسی عراق، افزود: (( هدف عربستان این است که دولت الکاظمی از مدار شیعه و تشیع گرایی خارج شود و به
مدار قومیت گرایی عربی وارد شود تا بتواند با کشورهای عرب منطقه به دور از نفوذ ایران تعامل داشته باشد.))
یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 26 مورخ 99/2/25 - آیا مجلس شورای اسلامی از کینهء رد صلاحیت، قانون تصویب می کند؟
سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم و درخواست دعا برای همه مسلمانان خصوصا فرج آقا امام زمان (عج) در لیالی قدر
پرسش:
آیا مجلس شورای اسلامی از کینهء رد صلاحیت، قانون تصویب می کند؟
پاسخ:
آقای عباسعلی کدخدایی، حقوق دان و سخنگوی شورای نگهبان می گوید:
1-آنچه قانون برای ما مقرر کرده است در سه محور می توان دسته بندی کرد: اتهامات یا زد و بندهای اقتصادی، مسائل اخلاقی یا مسائلی که با حاکمیت ضدیت دارد نه صرف اظهارنظر...در ذهن نمایندگان و حتی برخی از شخصیتها و مردم اشتباهی هست که شورای نگهبان فقط باید به حکم دادگاه و محکمه قضایی صلاحیت ها را بررسی کند.قانون چنین چیزی را مقرر نکرده است. در تمام بندهایی که بیش از 60 مورد هست تنها یک مورد است که گفته به حکم محکمه قضایی یعنی آنجایی که کلاهبرداری است، ولی بقیه موارد مثلا التزام عملی به اسلام یا قانون اساسی را الان اصلا دادگاه ها رای میدهند؟ خیر. اما در قانون هست.
یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 27 مورخ 99/2/27 - آیا ترامپ با ایجاد ناامنی در آبراه های بین المللی به دنبال قمار جدید است؟
سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم و درخواست دعا برای همه مسلمانان خصوصا فرج آقا امام زمان (عج) در لیالی قدر
پرسش:
آیا ترامپ با ایجاد ناامنی در آبراه های بین المللی به دنبال قمار جدید است؟
پاسخ:
1-روز گذشته یک مقام ارشد دولت آمریکا که حاضر به افشای نامش نشد به خبرگزاری رویترز گفت؛ واشینگتن در حال بررسی اقدامات مناسب برای واکنش نشان دادن به انتقال بنزین توسط ایران به ونزوئلاست. ایران و ونزوئلا به صورت غیرقانونی و در اقدامی یکجانبه از سوی آمریکا تحریم شده اند.
2-اخبار دریافت شده از منابع مطلع حاکی است؛ نیروی دریایی آمریکا 4 ناو جنگی به همراه هواپیمای ((پی 8 پوسایدون)) Boeing.8 Poseidon از اسکادران vp-26 را به منطقه کارائیب اعزام کرده است.
3-در صورتی که آمریکا مشابه دزدان دریایی قصد ایجاد ناامنی در آبراه های بین المللی را داشته باشد دست به ریسکی خطرناک زده که به طور قطع بدون واکنش نخواهد بود.
یاعلی مددی!
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 28 مورخ 99/2/28 - توطئه یا دلسوزی؟ درباره ادعای غرق کردن تعدادی از مهاجرین غیرقانونی افغانستانی!
سلام علیکم، با عرض خدا قوت و قبولی طاعات همه همکاران محترم در شب های قدر
پرسش:
توطئه یا دلسوزی؟ درباره ادعای غرق کردن تعدادی از مهاجرین غیرقانونی افغانستانی!
پاسخ:
1-مهاجرین غرق شده، مهاجرین غیرقانونی بوده و دولتها عموما در مرز به مرزگذران غیرقانونی شلیک می کنند. این در حالی است که هیچ مورد مهمی از شلیک به مهاجرین غیر قانونی افغانستانی در تازریخ ایران گزارش نشده است.
2-بعد از شیوع ویروس کرونا ابتدا شاهد بازگشت بی سابقه افغانها به کشور خودشان بودیم اما پس شیوع ویروس در افغانستان به دلیل فقدان امکانات و ارائه خدمات رایگان بهداشتی حتی به مهاجرین غیرقانونی در ایران، موج مهاجرت به ایران تشدید شد؛ طوری که فقط 130 هزار مورد مرزگذری کشف شده است.
3-حادثه در شبی سیلابی در هیرمند، از معابر اصلی مهاجرین، رخ داده است. ایران کشور پایین دست هیرمند است و نظر به جریان بالا به پایین آب طبیعتا اجساد مغروقین باید در ایران کشف می شد تا در سواحل افغانستان! لذا مهمترین گزینه محتمل، غرق شدن مهاجرین در آبهای بالا دست هیرمند در خاک افغانستان است.
4-نه در شب حادثه و نه در روزهای بعد از آن( تا 10 روز) مقامات مرزی افغانستان گزارشی از حادثه به مقامات ایرانی نداده اند. در حالیکه منطقا اجساد در روز حادثه یافت شده اند. این در حالیست که مطابق قرارداد انتظامات مرزی ایران و افغانستان مصوب 1335 ترتیباتی برای چنین مواردی پیش بینی شده است.
5-مقامات افغانستان ترجیح دادند که بجای این ترتیبات، پس از 10 روز، با پشتیبانی وزیر خارجه آمریکا از طریق بی بی سی به ایران اعتراض کنند.
6-جالب آنکه افغانها به دلیل ویروس کرونا 54 پاسگاه مرزی که در سالهای گذشته به هزینه ایران برای کنترل مرز احداث شده بود را ترک کرده اند و ایران را با 700 کیلومتر مرز که بعضا در کنترل طالبان است، تنها گذاشته اند؛ مرزی که از آن برای قاچاق انسان، مواد مخدر و اقدامات تروریستی علیه ایران به کرات استفاده شده و می شود.
7-در چنین شرایطی موضع گیری مشکوک و مشترک افغانستان-آمریکا بیشتر رنگ و بوی توطئه سیاسی دارد تا حمایتی انسانی!
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا:
eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 29 مورخ 99/2/29 - منظور رهبر معظم انقلاب اسلامی(مد) از دولت جوان انقلابی چیست؟
سلام علیکم، با عرض خدا قوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
منظور رهبر معظم انقلاب اسلامی(مد) از دولت جوان انقلابی چیست؟
پاسخ:
1-رهبر معظم انقلاب دیروز (یکشنبه 99/2/28) فرمودند: مکرر گفته ام که به دولت جوان و حزب اللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفا این نیست که یک جوان سی و دو ساله-من باب مثال- رئیس دولت باشد.بلکه معنای دولت جوان و حزب اللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و می تواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از 60 سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم:.
2-بعد از انتشار این بیانات، مجددا برخی مباحث در فضای مجازی، منحصرا به سمت سن رئیس جمهور جوان رفت! در اینجا خطای مهمی وجود دارد که تا برطرف نشود، یکی از مشکلات اصلی دولت برطرف نخواهد شد.
3-رئیس جمهور به عنوان دومین مقام رسمی کشور، مهم است. اما کار دولت، کار جمعی است. در مقام مقایسه، دولت را با ورزش های جمعی مثل والیبال و فوتبال و بسکتبال باید مقایسه کرد، نه ورزش های انفرادی مانند وزنه برداری و کشتی.
4-رهبر معظم انقلاب نفرمودند منحصرا باید رئیس جمهور جوان باشد، بلکه تاکید دارند دولت به عنوان یک تیم، باید جوان و حزب اللهی باشد؛ بعد هم صرف ویژگی سن وسال را برای تعریف جوانی در مقیاس دولت داری رد می کنند و می فرمایند: معنای دولت جوان و حزب اللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است.
5-پس از آن هم، با تاکید بر روحیه جوانی (نشاط و توان و آمادگی کار)، حاج قاسم سلیمانی را با سن بالای شصت سال مثال می زنند که نقض سن و سال گرایی محض است.
6-بنابراین، در تکاپو برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی، آنهایی موفقند-بلکه مراد رهبر معظم انقلاب را دریافته اند- که فراتر از معیار تک بعدی و نارسای سن وسال، برای دور هم آوردن یک تیم هم افزا و دارای روحیه و نشاط جوانانه و ضمنا واجد پختگی و تجربه تلاش می کنند؛ و نه کسانی که از طیف های گوناگون، دنبال رفتار سطحی و هیجانی نامزد بازی محض و برجسته کردن این یا آن نامزد هستند.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا:
http://eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی- شماره 30 مورخ 99/2/30- نحوه انتخاب رییس و هییت رییسه مجلس چگونه است؟
سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
نحوه انتخاب رئیس و هئیت رئیسه مجلس چگونه است؟
پاسخ:
1-هیئت رئیسه مجلس در روز اول به صورت سنی انتخاب میشود و در روز دوم هیئت رئیسه موقت انتخاب میشوند که برای اداره مجلس و تاییداعتبار نامه های نمایندگان و نهایت هیئت رئیسه دائم با تصویب دوسوم اعتبارنامه نمایندگان ا نتخاب میشود. برای مدت یکسال هیئت رئیسه دائم مجلس تشکیل شده است از ۱۲ نفر که عبارتند از :رئیس، دونایب رئیس، شش دبیر و سه ناظر که رئیس با رای مطلق آرا و بقیه با رای نسبی انتخاب میشود.
2-برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران 70 نفر از نمایندگان مجلس خود را در جایگاه هئیت رئیسه می بینند.
3-البته مجلس یازدهم که غالب افراد آن را ائتلاف نیروهای انقلابی تشکیل داده است، باید مراقب باشند طوری رفتار نکنند که مردم از رفتار آنها بوی قدرت طلبی
را استشمام نمایند.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا:
http://eitaa.com/porsshvpasokhsiasi
هدایت شده از حمید باقری
پرسش و پاسخ سیاسی-شماره 31 مورخ 99/2/31 - زالوها چگونه فربه می شوند؟
سلام علیکم، با عرض خداقوت خدمت همه همکاران محترم
پرسش:
زالوها چگونه فربه می شوند؟
پاسخ:
1-کسانی می پرسند چرا با وجود مجازات برخی اخلالگران بازار سکه و ارز و خودرو که به شکل ژورنالیستی از آنها به عنوان "سلطان" یاد می شود، آرامش به بازار بر نمی گردد؟مجازات متخلفان و اخلالگران-اگر همه جانبه هم بوده باشد- "شرط لازم" است، نه "شرط کافی".
2-شرط کافی بلکه اول، این است که فراهم کنندگان بستر فساد و اخلالگری در مدیریت اجرایی، پیش و بیش از رانت بگیران و اخلالگران مجازات شوند. یعنی مثلا همین که در کنار پیگرد خریداران رانت خوار ارز و سکه و خودرو یا برخی شرکت های بزرگ، با مدیران رانت ساز در وزارت صمت و بانک مرکزی یا سازمان خصوصی سازی هم با جدیت برخورد کنیم.
3-رهبر معظم انقلاب مرداد 97 در این باره گفتند "در قضایای ارز و سکه گفته شد مبلغ 18 میلیارد دلار از ارز کشور آن هم در حالی که برای تهیه ارز مشکل داریم، بر اثر بی تدبیری، به افرادی واگذار شد و برخی از آن سوء استفاده کردند. این موارد، مشکلات مدیریتی است و ارتباطی با تحریم ها ندارد...وقتی ارز یا سکه به صورت غلط عرضه و تقسیم می شود، مشکلات فعلی به وجود می آید."
4-ایشان یادآور شدند: "این قضیه دو طرف دارد، یک طرف آن فردی است که دریافت می کند و طرف دیگر آن کسی است که عرضه می کند. همه بیشتر به دنبال آن فردی هستند که ارز یا سکه را گرفته است در حالی که تقصیر عمده متوجه آن فردی است که ارز یا سکه را با بی تدبیری عرضه کرده است که اقدامات اخیر قوه قضاییه نیز در واقع برخورد با کسانی است که با یک تخلف و خطای بزرگ، زمینه ساز این مسائل و کاهش ارزش پول ملی شدند".
5-قوه قضاییه قدم های خوبی برای مبارزه با طرف دولتی، پارلمانی و بعضا قضایی فساد و اخلالگری برداشته و برخی مدیران ذی ربط دولتی، نمایندگان مجلس و عناصر قضایی آلوده را تحت پیگرد قرار داده است. این رویکرد باید تقویت و تشدید شود و در اولویت قرار گیرد.
6-طبعا این بخش از مبارزه با فساد و اخلال دشوارتر، اما موثرتر است. از همین مسیر است که اعتماد بیشتر مردم جلب می شود و اقتصاد از زالو صفتان رهایی می یابد.
7-گام دوم، در انتخابات مجلس برداشته شد؛ مجلس جدید به شرط مراعات و اهتمام بر کارآمد سازی هیئت نظارت بر نمایندگان و همچنین برنامه ریزی هوشمندانه، می تواند امیدهای تازه ای را در این باره برانگیزد.
یاعلی مددی!
آدرس ما در ایتا: eitaa.com/porsshvpasokhsiasi