─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📄◁گفتمان سایه انتخاب جالبی نیست....شاید ناشی از همان کم توجهی به جنبه رسانه باشد ؟؟
☄به نظر بنده این کم توجهی بارز آقای جلیلی به موضوع رسانه یک ضعف بزرگ ایشان و مشاوران است.
💬دقت نمائیم ، در همین مدت کوتاه ، کار رسانه ای آنهم فقط در فضای مجازی برای مثال از آقای سعید محمد ، یک چهره ویژه بعنوان کاندیدای جوان ، و کارآمد نشان داده است.
🌥اختلاف سنی ۳ ساله دکتر جلیلی با دکتر محمد ، توجه کنید و دقت یا مانوری که بر مسئله جوانی داده می شود یا حس می شود.
─┅═༅2⃣4⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁با توجه به اتمام وقت ، نکته مهم دیگری را در مورد ایشان عرض کنم و بحثم را امشب پایان دهم
🌀به نظر بنده انتقادی که سعی کرده اند در مورد ایشان بعنوان مذاکره بی نتیجه وارد کنند صحیح نیست.
💬در اظهار نظرات دیدیم که ایشان در جلسات اکتیو بوده و با تعریف درست و نظامند مسئله ، سعی می کرده به مذاکره چارچوب بدهد نه اینکه پیش نویس های دیکته شده را فقط چند اصلاح جزئی کند.
☄اما نقد من .....
─┅═༅2⃣5⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📄◁ایشان در توجه به مسئله بسیار هوشمندانه عمل می کنند ، اما برای ارائه راه حل • منظورم مثلا حل مسائل اقتصادی یا ... کلان کشور• به موضوع داشتن مدل پایه ، یا نظریه پیشرفت کم توجهی کرده اند.و این پاشنه آشیل راه حلهای ایشان است.
☄به اعتقاد بنده ایشان از بسیاری جهات نسبت به کاندیداهای مطرح نکات مثبتی را دارا می باشند.
💬اما عدم توجه به قدرت رسانه و نظریه پایه پیشرفت از نکات منفی ایشان است
─┅═༅2⃣6⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁ آیا درسته که میگن جناب جلیلی ، از جهت فکری با رهبری اختلاف دارند و صلح با استکبار رو در مواقعی یک استراتژی می دونن؟ و اگر آره ، پس چرا بزرگواران موسسه علامه مصباح که متخصص علوم دینی هستند ، با مطالعه مقالات و کتاب ایشون او را شدیداً مورد تایید خویش قرار دادند؟!
🌀بنده چنین چیزی را نشنیده ام.
اینکه صلح با دشمن در شرایطی امکانپذیر است که در بیان کلی اشتباه نیست ،سیره پیامبر با یهود و کفار ، صلح حدیبیه ... اما اینکه در چه شرایطی و ... مسئله است که قطعا باید دیدگاه ولایت فقیه معیار و ملاک باشد ، نه هر استاد دانشگاه یا فرد دلسوز و متعهد ....
─┅═༅2⃣7⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📄◁آیا درسته که میگن رهبری رأی به جناب جلیلی ، را رأی به گفتمان مقاومت خواندند.
و آیا این نقل قولی که در ایسنا و قدس آنلاین و دیگر خبرگزاری ها درج شده صحیح است؛ مبنی براینکه از جناب علم الهدی فرمودند رهبری خطاب به دکتر جلیلی فرمودند: «این چهار میلیون رأی شما نشاندهنده وجود جوهره ای در جامعه بود.»؟؟
☄بنده صحت و سقم این نقل قول را نمی دانم ،اما به نظر من هم کلام صحیحی است. رای ۴،۵ میلیونی به چنین شخصیتی ، با آن مخالفت های آشکار ، حنی نیروهای باصطلاح انقلابی در بین کاندیداها. نشان از یک ظرفیت ویژه است.
💬به برخورد آقایان روحانی، ، قالیباف و ولایتی مروری داشته باشید ،موضع میانه آقای قالیباف را در موضوع برجام و فتنه در نظر بگیرید
─┅═༅2⃣8⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📖◁برخی میگویندایشان درجریان مذاکره با ویلیام برنز خطا کردند چراکه خلاف منویات رهبری ، بمدت ۴۵ دقیقه با او نشستند و...
بعنوان مؤید هم به سخنان احمدی نژاد استناد می کنند که گفتند جناب جلیلی از مذاکره با برنز استقبال کردند و منتظر نتایج خوبش باشید...
این نکته را از حیث صحت و سقم چگونه ارزیابی میکنید!
🌀واقعیت اینست که هر محیطی شرایط و نقاط ضعف خود را دارد
💬مثلا در یک محیط هنری با جو موجود در آن ، بسیار مشکل است ، یک طیف انقلابی بخواهد همان رفتاری که مثلا در یک محیط مذهبی و هیئتی دارد ، داشته باشد.
─┅═༅2⃣9⃣༅═┅─
─┅═༅🍃📓📔🍃༅═┅─
📄◁محیط سیاست خارجی و دیپلماتیک هم همچنین ... باید باصطلاح کانتکس را هم توجه کرد.
☄در مورد مطلبی که فرمودید ، بعید می دانم فردی با سرسختی و اعتقادات آقای جلیلی ، از موضع ضعف یا امتیاز دهی در مذاکره بوده اند
💬هرچند ممکن است بالاخره هر آدمی در شرایطی دچار لغزش و خطایی باشد ،مهم اینست که پس از تذکر رهبری حتی اگر موافق منطق و رای ما نباشد ، چگونه موضع ، و عمل کنیم؟
─┅═༅3⃣0⃣༅═┅─
─┅═༅🍃🌖🍃༅═┅─
جناب دکتر #مقداد
سپاس فراوان ..عالی
اجرکم عندالله
ازهمـراهی همـه دوستان
ولایی سپاسگزاریم...
پایان کنفرانس
التماس دعای فرج
یا علی
─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─
🇮🇷#اتحادیه_عماریون
┄┅════✧✿﷽✿✧════┅┄
🇮🇷#طرح_مشترک_400_گروه_ولایی
🇮🇷#عمـــــاریون_رهبــــریم
─┅══✿🍃🌳🌳🍃✿══┅─
🔍☆◁#کنفــــــــرانس
📖☆◁#تدابیر_فصل_بهار_در_طب_سنتی_و_اسلامی
📖☆◁#قسمت اول
─┅══✿🍃🌳🌳🍃✿══┅─
◁ارائه:جناب استاد #حســـامی
۞◁سوال
🆔 @ilyan313
⏰ساعت:18/00
🔮گفتمان#اتحاد_ملی#عمـــاریون
🆔 @ammareyon
🆔 @tebammareyon
🚫#کپی برداری از #نام_ابتکارات #طراحی و#تنظیمات کنفرانس ها و#گپشن ها و#بنرهای #اتحادیه
#عماریون بدون اجازه و به هرنحوی#شرعا_جایز_نیست_و_حق_الناسه
─┅════༅𖣔🌺𖣔༅════┅─
🔮#اتحادیه_عماریون
─┅════✿🍃🌳🌳🍃✿════┅─
☘◁حکمای ایرانی بر این باور بودند که همانگونه که پیدایش بیماری نیاز به سبب دارد، تندرستی نیز بدون تدبیر و تدارک سبب های آن، پایدار و برقرار نمی ماند.
❖ حکما این اسباب را شش سبب می دانستند و آنها را به نام " اسباب سته " یا " سته ضروریه " می خواندند و برای هر یک چند و چون بسیار برمی شمردند.
🌱 این شش سبب عبارت اند از: هوا، خوردنی ها و آشامیدنی ها، حرکت و سکون بدنی، خواب و بیداری، استفراغ •به معنی فراغت یافتن و آسوده شدن از مواد زاید و سمی از طریق دفع از راه های طبیعی • و احتباس • نگهداری مواد حیاتی در بدن • و رویدادهای نفسانی.
─┅════༅𖣔1⃣𖣔༅════┅─
─┅════✿🍃🌳🌳🍃✿════┅─
🍀◁بخشی از اموری که زیرگروه سبب ضروری نخستین • هوا • برشمرده می شوند، تدابیر مربوط به فصل های سال هستند. بر اساس آموزه های طب سنتی ایران، یکی ازمهم ترین راه های نگهداری تندرستی •حفظ الصحة• و پیشگیری از بیماری ها • تقدمة الحفظ •، به کار بستن تدابیر متناسب با هر فصل در گذر سال است.
💭 حکمای ایرانی، آگاهانه و پیشبینانه راه و چاره هایی اندیشیده بودند تا تندرستان •و نیز بیماران• با مزاج های گوناگون بدانند که به مقتضای چگونگی سرشت خود و به تناسب دور فلک و گردش فصول، باید از چه اموری گریز و پرهیزکنند و به چه اعمالی روی آورند تا از هماهنگی داخلی و اعتدال مزاجی بیرون نروند و یا آن که زودتر بدان هماهنگی بازگردند
❀ این بایست و نبایست ها و چند و چون ها، بخش هایی بس خواندنی ازکتب طب سنتی را در برمی گیرد و جالب آن که با وجود آکندگی از نکته سنجی ها و ریز بینی های فراوان، همواره کل نگرانه و با دیدی باز و گشاده به موضوع تندرستی فرد، بیان شده است.
─┅════༅𖣔2⃣𖣔༅════┅─